IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • i robot
    A Kinect egy elég érdekes dolog, de szerintem fele annyira sem pontos mint a reklámokban. Karácsonyra sikerült kapni egyet néhány játékkal, de nem igazán vagyok szétájulva tőle. Sőt, igazából már csak a barátnőm használja mert azt mondja a Zumba + Dance central (táncos játékok) annyira jók.
    Hatalmas hátránya, hogy iszonyat nagy hely kell neki és minimum 1.5 méterre kell lenni a kamerától. Csillár, virág, szekrény sarka ... már kapott. Jó tudom ez az X-box verzió, meg lehet hozzá venni torzító lencséket. Én a Forza autós játékkal kaptam pont azért mert a reklámba ugye az ember a levegőben kormányoz. Gondoltuk huuuuuu durva! Ez igaz is de azt senki nem mondta, hogy a gázpedált és a féket nem veszi figyelembe a kamera és ezért automata.
    Szóval ez a pc kinect 1 lépés előre de véleményem szerint nem lesz jövője a repülőszimulátorok világában. Ahhoz sokkal de sokkal pontosabbnak kell lennie!