IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Azért nekem vannak kétségeim a dolog gyakorlati részét illetően. Technikailag meg lehet csinálni, de hogy szereled fel? Közted és a kamera között nem lehet semmi, tehát a joy/throttle/billenytű kiesett. akkor mindent a kinecttel irányítasz, mintha fognád. Namost akkor eleve ülve kell bekalibrálni a pedálok miatt. Ez még hagyján, de mennyit tudsz lerepülni úgy, hogy a kezed félig felemelve tartod, és gyengén mozgatod? Szerintem öt perc után fárasztó, tíz után görcsben van a jobb karod, húsznál többet meg csak aktív súlyemelő/kondis visel el. Mire támasztod ki, hogy kényelmes is legyen, meg a kamerát se zavarja. Arról nem is beszélve, ha két ellenség között kinyúlok balra az asztalra egy sörért, akkor a kinect felborítja a gépem? Ha meg csak a fejedet nézi, akkor van egy jó drága TrackIR-ed. Szóval előbb-utóbb biztos mindent megoldanak, de mostani állapotában kicsit szkeptikus vagyok...