500
Különös startégia ...
-
Executor #145 Nem tudom hogy megy itt, teljes IP-s mindenes linket be lehet tenni? -
#144 Honnan szedted le???????????????????????????? -
Executor #143 HAli!
Az vajon miért van, hogy leszedem a gamét, telepítem ahogy kell, indítok, intró-zene minden fasza de a menük felirata helyett csak egy nagy rakás ????-et kapok??? -
#142 Tanulni megyek 10 hónapra. A szervezet tiltja azt, hogy dolgozzak, de ez kit érdekel? : ))) -
#141 OFF
Egy kis pénzkeresés céljából ugrasz ki amcsiba ?
Vagy tanulmányi út ? ( Tanulod az angolt , miközben dógozol . )
ON
Sajna nincs meg , még a rip-et is töröltem . -
#140 Valaki legyen szives egy ISo lelőhelyet, PLZ!!! -
#139 Nem tud valaki egy helye, ahonnan még le lehet szedni az ISO-t (végső esetben a RIP is jó : ))). -
#138 Köszi közben megcsináltam de azt hiszem a 6.-ik pályán megint elakadtam :(
Ez az a pálya ahol előszőr a rebelliseket kell leverni, ez meg is tőrtént.
Namost most valami olyasmit ir a gép hogy a csapataimat vigyem a "Pysmuth"-i (nem tom hogy kell pontrosan irni) kikotobe a hajokra es akkor athajozhatok franciaorszagba, de amikor odaviszem a katonaim egyszeruen csak eltunnek mintha beszallnanak, de a hajok nem indulnak el sot a terulet is elhomalyosul
segitsetek kerlek szépen
ja es az ellen mar puskaval jon azt hogy tudok fejleszteni? -
#137 Breki,ott a prófétával lehet jókis károkat okozni,ha pl. bepakolsz melléjük egy vulkánt a vízbe,egyébként nem fogy el az ellen csak úgy magától,hívja újra...
Storm,a viking asszem bérgyilkos féle (láthatatlan egy bizonyos körzeten kívül) és 1 ütésre megöl egy gyalogost -
#135 valamenyire tudok de perfekt nem vagyok
es csak tanulas (foiskola) utan keso este jutok a jatekhoz akkor mar nincs erom szotarazgatni
de mostmar a lilak varanal vagyok, de csak jon csak jon az ellen
ezek addig jonnek amig be nem megyek vagy szep lassan elfogynak? -
#134 Ja,ezaz, irc.utchat.com és ott a #ftc csati -
#133 Komoly
Jönnétek inkább IRC-re játszani... -
#132 breki,kérdés: tudsz angolul valamennyire?
ha nem,akkor szótár elő,mert amit tippeknek ir(- el kezdődik),annál többet nem tudok mondani ahhoz a pályához -
#131 ja kozben megcsinaltam a kuldit de a parasztokat nem tudtam leolni mert mar egy sem volt
viszont keszitettem egy falat es a kaput szepen lassan engedtem es nyirtam ki oket
viszont a kovetkezo palyan nem tudok eleg hajot gyartani mert kifogyok a keszletekbol es az elenseg vegul mindig legyoz
itt mit lehet tenni? -
#130 Storm,én is játszanék szivesen,de majd csak ha beköti végre a lusta matáv az ADSL-t,mert dial-up al "kicsit" szaggat.Bár 3 emberig még elviselhető... -
#129 Breki,igen,olvasd el a küldetés lényegét,ha tudsz angolul,akkor rájössz,hogy miután elhajóztál a katonákkal,útána már nem hívhatsz embereket
Ezért érdemes még a parasztokat is leölni és a helyükbe katonákat csinálni
Azt a testőrcsordát meg szépen darabonként el kell csalogatni aztán legyakni,egyben nem megy -
#126 ott nem is lehet már parasztokat gyártani - de ha kell elmondom,hogy van egy populate gomb(hotkey: g),amivel ha beküldesz 5 paraszot egy settlementbe,akkor town lesz,és tud gyártani - ezért mielőtt el hajóznál fullig ki kell használni az emberlimitet,és amit csak tudsz, lehívni.
A csatánál meg lesz egy ellenséges hős,akit meg kell gyakni, hogy tudják, ki az úr -
#125 sziasztok jatszik valaki az angol campaignel?
mert akkor lenne egy kerdesem
nemtudom mit kell tenni a harmadik kuldiben miutan athajoztam a seregemmel
valamit ir egy magaslatrol de nem egeszen ertem, az ellen meg tobbszoros tuleroben van
egyaltalan hogy tudok ujabb parasztokat szerezni (gyartani)egy masik foldreszen?
amugy a jatek nagyon jo -
#124 de,minden jobb crack oldalon van,pl. www.megagames.com ; www.gamecopyworld.com -
#123 nem tudtok hozzá NO CD cracket?
-
#120 Én egyszerűen oldottam meg. Mindig hagytam helyet egy templomnak és egy barakknak. Mikor korszakot léptem, építettem egye-egyet majd mind a kettőt leromboltam. Viszont ekkorra már képes voltam továbblépni. Ennyi. Magyarán 2 egységgyártó épűlet és kész is. -
#119 Engem speciel nem zavar,nem azt figyelem,hogy dolgoznak a parasztok a tökföldön,inkább nézegetem,ahogy a megabrutál hajók szétkapják egymást -
Norbyte #118 Titeket nem zavar, hogy a Nano+Atomic Age-ben a tökföldeken parasztok dolgoznak és baltás favyágók termelik ki a fát?
Fából építik az épületeket, fegyvereket? Ez azért nagy gáz. -
#117 Itt nem az épületeken,hanem a városokon van a hangsúly..., magyarul építs minél több town-t... -
#115 De most megyek aludni. Joccakát. -
#114 Mindegy. Majd szépen beirsz ide a forumba hogy pontosan mikor csinálod és akkor joinolok. Az IP-t majd lerendezzük. -
#113 Hát mondjuk attol fugg hanyan leszunk...:/
ICQ-t nem szeressuk ,mert pl. lassú szar, és nem lehet scriptleni... -
#112 Miért milyen hosszu egy menet? Ahogy én elszenvedtem a gép ellen, elég sokáig tarthat. -
#111 Ok, akkor este hat. Amugy jo az az ICQ, csak kellenek hozzá haverok. : ) -
#110 vagy este 11-re gondoltal ?
ha hozza adsz +2-3 órát.. akkor 1-2re lenne vege :/ -
#109 Ha kábelem lenne megfelelne.... ;) -> 6-tol leszek..
ICQ meg egy nagy szar.... -
#108 Esetleg van ICQ-d? -
#107 Na jo, tudod mit? Holnap reggel 11 megfelel? -
#106 Ok, meglesz. -
#105 www.mirc.com-rol szedd le a cuccot..
Igy forumon nehez egyeztetni.... -
#104 Meg különben se tudom, mit kell csinálni, hogy IRC-zek. -
#103 Huh, nem lehetne valamikor holnap kora délelőtt inkább, mert még ígyis eltarthat este 10ig. : )))
Pedig 3-ikán nekem már suli van. : ((( -
#102 Jah, lehet.
Ha van kedved játszani, jer az irc.utgames.com #FTC csatira, ott megtalálsz minket, oszt go gama -
#101 Lehet RIP-pel multizni? Ha igen akkor persze, hogy megyek! -
#100 Nem lett volna nagy gond,már úgyis rég telepítettem winfost,nemsokára az is elkélne
Egyébként Hmuda osztom Zrasf véleményét,miszerint jöhetnél neten gizdulni a gameval