500
Különös startégia ...
-
#99 Azé mázlid van Dex... mert van olyan védelem, hogy ha kiszeded a bejegyzést, akkor már csak egy win reinstall segíthet h elinduljon a gama...
Hmuda ha már ilyen jól müxik... nincs kedved neten jatszani ? -
#98 BEJÖTT!NAGYON KÖSZ! -
#97 Ok, megpróbálhatom. -
#96 Próbáld meg úgy,hogy alajában véve kitörlöd az SSSI bejegyzést,nagy gubanc nem lehet belőle,előbb kipróbáltam -
#95 Csak nem akar működni. Ugyan az van mint eddig: elindítom, pár másodpercig tölt, közben tök fekete képernyő, azután semmi sem történik, nem tölt, a monitor még mindig üres és egy síma enterrel visszaléphetek a win-be. Miért van ez? Plz help! -
#94 legcélszerűbb egy town-t építeni+az epochal járó új épületeket
town-t úgy lehet építeni,hogy egy settlementbe beküldessz 5 parasztot,egyébként ez nyersanyagoknál célszerű,mert megnöveli a hatékonyságot a town hatáskörében -
#90 Próbálj registribe szórakozni...:/
BUÉK Minenkibe! ;) -
#88 Nagyon kösz! -
#87 vrob71: milyen OS ? különben meg DX8.0a tol müxik, ha nem az lenne fent... :/ -
#86 a Registribe tod állítani a felbontást
regedit-et vésdd be a futtatáshoz, utana
Hkey_Curent_User->Software->SSSI->Empire Earth
itt van 2 kulcs, a Game Window Height, és a Game Window Width, itt tudod beállítani a kívánt méreteket...
Ha nem menne akkor a Hkey_Users-be is megtalálod, ott is állítsd át.. -
#85 Nekem is van egy gondom: Leszedtem a RIP-et. Játszottam vele, király volt. De egyszer véletlenül túl nagy felbontást raktam be, erre kilépett és azóta sem enged be. Próbáltam ujra felrakni de szarik a fejemre. Van egy file vagy bármi, aminél át lehet állítani a felbontást? -
#82 Na ja,de mikorra jön,akkor már megbánod,hogy giant map -
#81 Ezért kell giant pályán játszani, akkor nem jön rögtön a gép.. :/ -
#79 Nah, azért nem kéne ekkora érdeklődés... :) -
#78 jah, és Zrasf néven keressetek, vagy az alattam látható undorító logo tulajdonosát:)) DeXoSZ-t :))
Peace -
#77 Petrinus,ha kell még,akkor elmondom,hogy le lehet nyomni azt a sereget az angol 2. pályán :) csak el kell menni jobbra tápolni,nem rögtön beállni csatázni. -
#76 Yeah, Aki szeretné neten nyomni az jöjjön az irc.UTGames.com #FTC-re lehetőleg jelezdd h EE-zni akarsz mert UT-s csati akar lenni :) szal pl neved|EE...
Nah szal jertek 3ember már adott :) -
#75 Próbáljátok ki multiban mert nagyon király ! Igaz én csak Rip-el nyomom,de tökéletesem megy ip alapú csatlakozással. Múltkor öröm volt látni,ahogy ledobtam az atomot Napoleonra -
Petrinus #73 Hi! Angol kampány 2. pályájának a vége. Ott hogy lehet az ötszörös túlerejű sereget lenyomni?
Német utolsó. Az amcsik ellen mit lehet tenni? Ez azért már túlzás, nem. -
#72 Köszi, mostmár sikerült. -
#70 ő =őr -
#69 Tudnátok nekem segíteni?
Az angol campaign-ben a 2. pályán vagyok(ahol azzal a hüje bojóccal kell figyelmeztetni a herceget az orrgyilkosokról) de miután nagy nehezen eljutottam a herceg városához a kötsög ő nem akar beengedni. Most mit csináljak, nem tudok sehova se menni?
Előre is kösz a segítséget. -
trebron #68 Segitseget kerek!
1024*768-at hogy lehet a menuben atalitani ugyanis semmit sem latok a vibralastol.
Help!!! :() -
#66 Hmm...
Gondolom a warezcentert még viccböl se említsem. Más helyet nem tudok -
#64 qczi.warez.hu -
#62 A ripnel multiban a verzio szam kulombseg abbol adodott hogy fon volt a demo a gepen:)) igy amikor inditottad a rippet regi verzioszammal indult demo le es kesz:) -
#61 Szerintem menne,nálam p2 350 és G200 -al ment. -
#60 Tul nagy ahhoz hogy csak ugy probálgassak...
És ha a grafikáleveszem? -
#59 hat szerintem nem nagyon de megprobalhatod -
#58 Menne egy AMDK6-2+riva tnt1-essel?
mert akkor letöltöm -
#57 Tényleg nincsenek benne sceanerio-k? Mert én ezért nem szedtem le... -
OPM #56 senki nem tud segíteni? -
#55 Azt mondja meg valaki hogy a rippel lehet multizni mert nalunk mas verzioszamot lat ha feltelepited vagy atmasolod az egeszet akkor is.
Persze lanra gondoltam nem netre??? -
OPM #54 Nem tudjátok, honnan lehetne a játékhoz addonokat letölteni (pl.: music, intro, stb.)
A wc-ről sajna törölték a music addont... :(
thx -
#53 EN a warezcenter.warez.hurol szedtem le... tuti mukszik, nagyon jo.. -
#52 Hol van hol van?:) -
#51 Ahogy latom van full honnan lehet szedni THX.
WiZZaRD azert nezd meg a Battle Realmsot -
#47 nem tudom mi leeht a baj nekem nicns ilyen problemam -
#42 Végre lejött! Majd kifejtem véleményem de előbb játszok vele egy pár órát. -
#41 valami gaz van ma velem :))