500
Különös startégia ...
-
#185 itt millió név, csak a tiéd nem. -
#184 Setting --> WinMX Peer Network --> Europe -
#183 Mostmár megkereslek én ! -
#182 Milyen néven vagy fent ??? -
#181 Vagy még egyszerűbb ... Timo Maas -tól a To get down nevű számot .Csak arról akarok meggyőződni , hogy megy-e egyáltalán a letöltés . -
#180 Itt se jelez. Mindenkit, csak téged nem. -
#179 OK ... akkor próbaképpen , keress rá MANDY MOORE klipjeire és itt próbáld rólam letölteni a CANDY( LIVE AT NBC GIGA ).MPG file-t .Kétlem , hogy offline lennék . -
#178 márpedig pont azt másoltam be névnek amit leírtál és ez azt írja, hogy offline. -
#177 Az kizárt ... -
#176 Ja, látom offline vagy. : ( -
#175 Nem találja. Pedig europain vagyok, rar-t is keres és a pontos nevet írtam be. -
#174 Hmuda !
Megvan !
Nos ... csináltam egy 164 MB-os file-t hmudaee.rar néven .
Ha fent van a WINMX-ed , akkor csak annyi a teendőd ( gondolom , hogy európai szerverre van állítva ) , hogy beírd a keresőbe a fenti file nevet .A SHARED FILES abalakon belül pedig ( nemtudom , hogy van-e lényege , bár szerintem csak így találod meg az "én" file-omat ) , a SHARED FILE TYPES -ban az Other file extension to share: írd be a rar kiterjesztést is .Így biztos le tudod tölteni rólam a file-t .
Skorpio7816 néven vagyok bent a WINMX rendszerében ... szóval tölthetsz nyugodtan . -
Executor #173 nna.. megoldódott a baj. Letöltöttem haverról a CDjét. :)
hogy kell full CD-t ISOba tenni?
Bár crackes a cucc... :(
Hol találok 1.04es cracket angolhoz? Mert cask németet talál a gamecopyworld. -
#172 Ok !
Addig töltök ... 2 file már lent van . :) -
#171 Köszike! Addig csiszolom magam GTA3-ban. : ))) -
#170 OK!
Akkor most elkezdem szedni és éjfél előtt még ideszólok , hogy hol is tartok .
Utánna meg egy kis okítás WINMX ügyben . :) -
#169 Amúgy szerintem hajnali 2-ig tuti fent leszek. Te döntesz. : ))) -
#168 Bocsi, kicsit rpg.hu-ztam. : )))
Szóval, a Music is jöhet ha nem gond. A WINMX-es megoldás okés, csak majd magyarázd el, hogy kell, mert én még nem tanulmányoztam behatóbban. -
#167 goto icq -
#166 Mondjuk először le is kell töltenem a game-t .
Holnap is dolgozok nappal , szóval esetleg holnap este jöhet össze a buli , hacsak nem éjszakázol ma este , mert akkor már most hozzákezdek leszedni .Mondjuk amilyen lassú ilyenkor a chello , éjfél is lenne , mire lejön az anyag .
Kell a music addon is ? -
#165 Esetleg tudsz helyet , ahova feltölthetem ?
( Az uw-re nem akarok beregisztrálni .Gondolom , hogy azt ajánlanád mint helyet feltöltésre .Volt ugyan az extrán regisztrációm , de mivel jó ideig nem használtam , így törölték ... legalább is gondolom , mert már jó ideje nem érem el . ) -
#164 Szerintem nem tudsz olyat mondani ( game és film ), ami nekem kellene ... de ha megvan esetleg már a Maffia , DOOM 3 vagy IGI2 és esetleg a Mátrix 2-3 , Gyűrűk ura többi része , akkor azt szívesen letölteném. -
#163 Figyi !
Írtam már I.C.ram-nak is , amikor a RED FACTION rip-et kérte tőlem , hogy szívesebben osztanám meg vele inkább egy file-cserélőn , mint felrakni valahová , ahol bármikor törölhetik .Mint tudod ez azt jelenti , hogy 12-14 kB upload-ot jelent nekem ( neked meg ennyit le ) ... szóval ha nem gond , akkor meglehetne úgy is oldani , ha esetleg a winmx-en keresztűl leszednéd tőlem ??? -
#162 Persze! Majd te is kérhetsz bármit. : ))))))) -
#161 Megnéztem , még mindíg fent van a rip és a music addon is .
Mostmár könnyen vagyok a segítséggel hogy chello-m van .
Akkor kell ? -
#160 Kábel net, szóval nincs gond. : ))) -
#159 Mondjuk először le kell szednem a "helyről" és azután szívesen megosztom veled , ha érdekel .
Amúgy milyen neted van , hogy 80(kB - gondolom )-nal szedsz ?!? -
#158 Hu, mikor is? kb 5 hónapja? : )))
Amúgy ha a RIP-et fel tudod rakni valahova, akkor NAGYON boldog leszek. : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#157 Hmuda !
Én rippet tudok neked adni , de ISO-t ha a "fene fenét eszik" , akkor sem .
De neked megvolt a rip ... vagy letörölted ? -
#156 Gondolom te se tudsz letöltési helyet. : ((( -
#155 Hm. Jó tudni. : )))
Bezzeg mikor én nagyban atomot dobáltam az ellenfélre régen, egyet se láttam. : ))) -
#154 Nem kiegészítő béta mert a rozmár mindig ott van a havas pályán:)Haverral nyomjuk még most is és tele van rozmárral az a szar:))) -
#153 ilyen nincs. Nem tudja peccselni magát, mert nincs meg egy régi fájl! ááááá -
#152 Most peccseli magát (hátha megjavul). -
#151 Nem akarom elhinni, hogy sehol a neten nincs fent egy ISO vagy RIP. : ((( -
#150 Amúgy nekem nem kérdőjelek jönnek be, hanem ____________________-k. -
#149 Szerintem ez a kiegészítő bétája lehet, mert én még nem találkoztam rozmárokkal havas pályán (ráadásul gyanusan nagy felbontású a rozmár textúrája). -
#148 Nekem most 80-al szedi. : DDD
Amúgy nagyon köszi! : ))) -
#147 Ez demo, RIP, vagy ISO? -
Executor #146 Megírtam emilbe.. mit cicózzunk fórummal...