147
Hol a legolcsobb az irhato cd?
  • Attlia
    Szerintem kerékgyártó utca 92 örnyékén van a bolt (Újpalotán van keletitől a 73-massal a Bosnyáktól a 3.-nál kell leszálni)
    Sky 115 Ft.
    Verbatim 130 Ft.
  • Laalee
    www.hansa.hu

itt régebben olcso volt, kb 3hónapja nem vettem cdt. beruháztam 20 ujrairhatóra(adatmozgatás), a többi meg elfér a vinyón.
  • Gerry
    Ha esetleg dobnál egy árlistát a [email protected] e-mail címre, azt megköszönném.
  • AEomega
    Én Romániában láttam pár száz lejért...
    :)
  • Met
    Két hely van ahol olcsó és jó minőségű lemezeket lehet kapni. Az egyik a www.cdabc.hu a másik a körúton a Wesselényi utcai villamos megállóval szemben (az Oktogon felé ami megy) egy kapualjban Pepita a neve.
  • Xboxman
    Vettem ma 20-at!Eddig elég jónak tqnik!Az eredetileg 32x-es lemezt minden további nélkül megírtam 40x-esen(és csak 0.23x sérült szektor volt)
  • Tovi
    Én csak ilyet használok audióra és PSX-re is kiváló, hibás vagy rossz még nem fordult elő
  • Xboxman
    naaaa:)
  • Xboxman
    Na?Mert akkor holnap vennék a Cd égetöhöz egy pár dobozzal:)
  • Xboxman
    A Philps CD-r jó minöségü?
  • dikki*yysw
    lehet mostanában ilyent venni ott? Mert téynleg rulz cd, én is rengeteget használtam már belőle.
  • Igo
    A Querty-ben láttam, hogy a 80 perces Precision 80 Ft+Áfa. Nem messze tőle a Jacullus-ban tdk Reflex ultra (16X) 186 Ft bruttó. Ez utóbbi nem tudom mennyire olcsó, de szerintem az.
  • Laalee
    a freecom csinal es talan a mistral oldalan lattam hogy naluk van, de 4-500 ft az 1szer irhato...
  • TomBond
    Lehet kapni 8 cm-es írható cd-t? Ha igen hol, mi a neve, és mennyibe kerül?
    Egyébként minden érdekel rólla!
  • Laalee
    sajnalom is hogy csak 40 et vettem :)))
  • Dikkma
    Gond nélkül megírta, Precision rulez :)
  • Laalee
    vegye 10000 cdt es akor mar leeht megeri feljonni pestre :)
  • Breki33
    ja csak kar hogy FEfo nincs videken is :_)
  • Laalee
    jaja precision cd tapol :)

en is megvettem mindet a cora ban :)

az irom mar kisse hanyatdobta magat, eleg erzekeny a szar cdk re, pl a tdk kat 2* esen hajlando csak irni, ugyanugy mint a gagyi nonamekat... nos precision max sebesseggel irhato, szal jo a nyersanyaga :)
  • Dikkma
    Ez jól hangzik, lehet ugyanaz a Precision mint amiből már beraktároztam 30-at, utána lehet benézek ide is :)
  • Breki33
    ma kaptam:

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

A 12 éve működő FEFO Kft-t ügyfelei termékeinek,
    szolgáltatásainak megbízhatósága és minősége miatt
    választották! Tartozzon Ön is ügyfeleink közé!

Mostani ajánlatunk:
    25 db-os, német minőségű írható CD 79 Ft/db +áfáért!
  • Jacek
    :)))
  • Dikkma
    Ez mi?
  • Dikkma
    Ma vettem 30 db Precision 80 perces, papírtokos cd-t a Qwerty-ben, 3000 ft volt..
  • Dikkma
    Jee! Holnap megyek Fehérvárra Vidi-ZTE-re, akkor betérek médija márktba is, ócccsó a céjdé :DDD
  • Dikkma
    De nem nagyon szokott nekik lenni.. :)
    Martos Flóra kollégiumban van Metallic TDK 180-ért :D (BP)(11 ker) :D
  • fotel
    175 a 74es, 180 a 80perces Philips Multi Speed

Rufusz computer

cím a www.rufusz.hu -n
  • Gzu
    media markt szfehérvár acer 74 perces normal tokos cd 99 Ft. 01.11.21. 17:20. Nem tudom ma annyi-e?
  • Laalee
    vetem valami 10 darab egy nagy muanyag tokban kiszerelesü cdt 1400 ert mediamarkt
  • Kft.
    a maxell az king
    apám maxell negykereskedő
  • Laalee
    ja minden tescoban annyi csak kapni nem lehet :( viszont van maxel 300 ert :)
  • Breki33
    nelunk a TESCO-ban 10 DB 80 perces Verbatim
    (vekony szines rendes tokkal) 1750
  • fotel
    tesco :)
  • Madman
    Megirtam 5 Elta mediat 8osan (Ennyit tud max az irom) es semmi baj veluk, pedig nem is az en gepemben hasznalom.
  • Madman
    Kicsit lecsuszott a topic de nem hagyjuk! :)
  • Atus01
    Most nem vágom a címet, de láttam 100as csomagot(mind papirtokos) 10 rongyért.
  • Madman
    Kecskemeten Tescoban 80perces igenyes csomagolasu papirtokos cd 10db/1490 Ft!(Elta Media) Erdemes!
  • Madman
    TwoConkers: Kecskemeten hol annyi a 80as GAT?Mennyit lattal belole?MErt csak hetvegen tudnek venni.
  • Dikkma
    Érdekes, hogy túl tudsz lépni a bütybüttyön... :)
    25 db 3000 ft az király! Papíros?
  • supervisor
    Nyiregyhazi METRO ELTA 80MIN 120FT/DB
    16*osan is túlírható AUDIO CDnek.