147
Hol a legolcsobb az irhato cd?
-
supervisor #53 amiért kiszedtetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Supervisorné -
#52 www.rufusz.hu
asszem itt -
#51 killRdik - hol? -
Igo #48 A budaörsi Auchan-ban láttam ma 149-ért valami számomra ismeretlen márkájú normáltokos 74 perces CD-t.
-
corleone #47 0 ft a legolcsóbb. Szinte mindenhol lehet ennyiért szerezni.
ki van téve. elveszed és elfelejtessz fizetni. -
Madman #45 Ma voltam 2 Tescoban is, oda most ne nagyon menjetek, semmi akcios cd nincs, pedig a katalogusban volt hirdetve 100/db tasakos cd!Az egyik a Fogarasi uti Tesco, a masik a Polus. :( 80 Perces cd erdekelne, foleg TDK slim, de mas is jo ha olcso (tasakos is!) -
#44 Nekem az a legolcsóbb hely ahol én veszem, általában a Lord Computer, vagy a Mistral. -
#43 nekem az acer tokok teljesen jók :) bár az se baj, mert nem tartóban van, hanem csakúgy polcon, és helyszűke ellen kell. úgyis előlap van hozzá nyomtatva, így pont jó lenne a slimtok... köszi a tippet, megnézem valami ilyesmi helyen. -
#42 de vigyazz mert vannak aljas slim tokok amik nem a rendes fele hanem annal kicsit vastagabb és pont nem fér be 2 slim 1 normal helyre :( -
#41 cora tesco? en ott lattam ures tokokat :) -
#40 nem nagyon tartozik nagyon ide, de: slim tokot hol lehet kapni? (csak tok kellene, saccra 2-300 db) -
#39 Ügyes vagy seggarc -
TheZsenyka #38 Hát ott ahol a leg kevesebbet kérik érte... -
#34 ugy brutto 150 alatt a markas 80 perces. persze tokban nem zacskoban :) -
#33 mikike - tdk ;)
egyéybként mi számít olcsónak? -
#32 tapolca
80TDK slim 198
-
#29 tdk szar! -
#28 dviewt nálam próba után csak 8x-en mer írni... a ráírt 12-vel ellentétben... -
#26 Nem. A dview télleg nem jó. -
#25 teso ba most volt d-wiev 74min tdk 100ft /db annyit talan meger a tdk is...
-
#24 nem vegyen neked... 1X el kell kérni papírmásolatokat, aztán visszajársz te vásárolni a cégnév ismeretében, és néhanapján beadod neki a számlákat. -
#23 auchan dubaörs
74perces primedisc 120forint
papírtok és 10 darabos -
clipboard #21 média márktba volt olcsón, már nincs :( -
TheZsenyka #20 Tudok egy penge boltot Novoszibirszk-ben, ott nagyon olcsó a CD. Sajnos a tél beálltával egyre körülményesebb az odautazás de jövőre - olvasákor - megint lesz lehetőség elkölteni megspórólt rubeljeiteket . -
#19 msitral néha 140-150 a phillips MP! -
Anee #18 Debrecen iskolabüfé 175 bruttó filipsz 12x
az Acer 12xe 160
-
#17 Szegeden 170 bruttó a Philips 12-es a Novacompnál. -
#16 bármi számítástechnikai cég vásárolhat... a regisztrálás kb 5 perc egy cégpapír-másolattal. utána csak be kell mondani a céget. -
#15 es akor mibol akarnak megélni?:)
mert nemhinnem hogy a pc boltos ennyiert megvenne tölük, hisz a mistral alig par szazalekkal dragabb, és ök is beszerzik valahonnan... -
Madman #14 Termeszetesen papir csomagolas! -
Madman #13 Egyebkent a tescoban ami van, legalabbis a katalogus szerint az nem Philips hanem Precision... az egy ezres 10db. -
Madman #12 Nemtom feltunt -e amit irtam, csak viszonteladoknak, meghozza regisztraltaknak!Felhivtam oket telcsin. :( -
#11 de bakker ez nagyker :)
eleg ha van egy vallalkozoim? :) -
#10 netto brutto?
es hol az a hbc?:) asszem nincs innen messze... -
Madman #9 Szopas!Csak viszonteladoknak!Hmm... erdekelt volna pedig!Valami megoldas Efreet? -
Madman #8 Ez a 80perces acer jol hangzik!Koszi, lecsekkolom! -
#7 100ft-ért van filipsz? -
#6 acer 12Xen írható 80perces, vékonytokos, 121 pénz.
HBComputer 1135 Bp.Reitter Ferenc u. 28 -
izb #3 Most miert kell folosleges mondatokat szerkeztened ide???
Ird meg hogy hol van olcso cd es kesz!!Ha nem is a topic inditojanak de masnak segithetsz egy kicsit!! -
#2 Miért gondolják a budapesti lakosok, hogy csak Budapest van a világon? Legalább írd már oda, hogy csak bp-i címeket vársz. Különben írok én neked olyan nyírpüspökalsói címet, hogy azt sem tudod, hogy merre nézz a térképen, ha van olyanod egyáltalán! Argh!