eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most meg mégis megy, hát megáll az eszem....
a TCP :5221
Az UDP : 10529
re van beállítva
eddig nem ment sosem, most meg megy, hogy egye meg a fene...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
*Posse*T.W.D*
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Bár nekem semmi különbséget nem jelzett a program.
vagyis és nem vettem észre semmi lassulást a Sonny boy- on.
Amiket én töltök azok tökéletesn megvoltak a Sonníboy 1, vagy 2 -õn.
amugy lehet hogy a userhash ban a te azonositoszamod van, az meg siman lehet olyan kicsi. actually az emuleban 046c 361 byteos az azonositom : cryptkey.dat neven fut.
*Posse*T.W.D*
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ezért most a Sonny boy 1 vagyí 2 -õt használom.
mert mit csináltál vele hogy tudtál rá csatlakozni ?
edk2 mgp video ---- szoval itt vannak. valaki árulja el nekem pls hogy hogyan tudom letölteni õket!
emule+-t használok
*Posse*T.W.D*
de azért lejött....
pedig Zip állományt is töltöttem már le.
vagy hogy csak az jusson a c ucchoz, aki valamit tesz erte es megkapja toluk a jelszot.
sok barom el a vilagon , ez teny.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
vagy maga a jelszo?
az egyszer biztos.
én mondjuk nem használom a torrent -et, mert elég bonyolult -nak találom,
sok szerverre be kell elõször regisztrálni ahogy láttam,
aztán hagytam is a fenébe.....
Te letöltöd az egy fájlodat, nekem pedig több letöltés megy egyszerre. Pl. a képen látható listából jópár már lejött, de néhány fájlt hozzá is adtam. Szóval nálam a Windows-zal együtt indul a csacsi és folyamatosan jönnek le a cuccok, illetve adom hozzá az újakat. Én nem csinálok abból problémát, hogy egy cucc nekem nem 5 óra múlva ér le, hanem mondjuk holnaputánra, mert általában mást is töltök mellette. Ebbõl kifolyólag a 170k az 170k, még ha 5 fájl letöltésébõl jön is össze. Akkor jön le, akkor jön el, na bumm.
U.i.: És akkor még nem is dobtam fel a magas labdát arról, hogy a képen látható fájlok közül vajon mennyit lehetne megtalálni torrenten...<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az alap MSTS már lejött, most kiegészítõkre (pályák, mozdonyok, kocsik) vadászok. Van már olyan 15 GB-nyi. <#vigyor3>#vigyor3>
Neg aztan nekem ne akard megmagyarazni, hogy tok mindegy hogy 5 fajlt toltok e le , vagy 1-et ugyanazzal a sebesseggel, ha nem akarok tolteni egyszerre 5 fajlt.Most akkor toltsek be 45GBnyi anyagot, ha 700MB-s cuccot akarok leszedni ?
Es akkor mi garantalja azt nekem, hogy pont az a 700MB-s fajl fog lejonni elso es nem utolsora ?
Neked egy fajl jon max 81k-val a kepen, nekem meg 228-al, errol szol a fama.
Persze ezt tobb felekeppen lehet magyarazni, de en csak egy felekeppen tudom ertelmezni, hogy 1/81<1/228.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
csak egy a baj, még mindig elérhetetlen a portom/ portjaim.
Unreachable, ez van kiírva.
Az jó játék..nekem is megvan.
Egyszer kisiklattam az AMTRAK -ot. DDDD
A végeredmény szempontjából pedig tökmindegy, nem? Ha le akarok szedni 5 fájlt, akkor tökmindegy, hogy egyesével szedve fájlonként 170k vagy az 5 fájl jön 170k-val: ugyanannyi idõ.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ilyeneket irkál ki,
pedig most még a tûzfalat is kikapcsoltam,
komolyan nemtudom mi lehet a baj...
Egy aprócska kivétellel: amennyiben éppen nem töltök semmit eDonkey-ban, akkor veszem elõ a torrentet és olyankor azzal szedem le mondjuk az éppen futó sorozat aktuális részét. De nagyon ritkán van olyan, hogy nem fut a szamár.
eDonkey: lassan, de biztosan meglesz az egész sorozat."
Finoman szólva is sántít az összehasonlítás,,, az meg a másik hogy a legtöbben nem a sorozatokra vannak rákattanva...
De gondolom te a szinkronos premierfilmeket, játékokat, progikat is Edonkey-rõl szeded le... erõsen kétlem
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
meg próbáltam mást is, de
azt írta ki hogy
" unable to reach your 4242 port"
meg ilyenek..
Tegnap gondoltam egyet, miszerint én még úgysem láttam az Alias-t, meg kéne nézni az összes season-t.
Elmentem a feliratok.hu-ra, megnézni, mihez van felirat. Aztán elmentem a TorrentSpy-ra és a Mininovára, hogy van-e a felirathoz tartozó film.
Elsõ évad tekintetében az eredményt lásd feljebb.
Ezután fellõttem az eMule-t, keresgéltem kicsit, míg megtaláltam az összes évad összes epizódját sok forrással, és ha ez nem lenne elég, akkor megtaláltam a bezárt ShareTV oldal linkgyújteményét is, melybõl leellenõrizhettem, hogy jók-e a linkek.
Tényleg sirály a torrent <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Eredmény a jelen szituban:
torrent: biztosan gyorsan le tudnám tölteni - ha volna mit.
eDonkey: lassan, de biztosan meglesz az egész sorozat.
Lehet választani. <#vigyor2>#vigyor2>
tenyleg, ahogy petruz is irta, par honapos torrentek nagyjabol hasznalhatatlanok.
a gondom hogy régóta nem használtam az eDonkey -t
valami port gond lehet...
mit csináljak, még a keresést sem indítja el.
mit állítsak be TCP portra, és mit UDP -re ?
Az ilyen fizetõs dolgokat, meg ratio-s dolgokat hagyjuk, ennyi erõvel a privát ftp-kkel is lehetne példálózni, ami nem fair. 😊 Most csak a nyilvános, bárki számára elérhetõ hálózatokról van szó.
Ja, és még egy dolog, ami a BT elõnye, és az edonkey hátránya: friss húsként BT-n sokkal-sokkal hamarabb jutsz sikerélményhez (értsd: élvezhetõ sebességû adatforgalomhoz), ez pedig sokakat eltántorít az edonkey-tól. Én úgy két és fél, három éve ülök a szamáron, ugyanazzal az userhash-sel, szóval én ma már simán megjátszhatom azt is, hogy csak délután, mikor a melóból hazamegyek, kapcsolom be a gépet, és kb. este 10-ig hagyom futni a mulét a háttérben, miközben mást csinálok. A letöltéseim így is, úgy is beindulnak pár perc alatt. Pedig pont ezt nem szokták tanácsolni az efféle p2p hálók esetén, de nálam - már - nem okoz problémát. Az "ipari" letöltési szinttõl meg bõven messze vagyok (havonta olyan 20-30 giga az összes forgalmam), szóval ez nekem megfelel. 😊
Összefoglalva: mindkettõnek megvannak az elõnyei és a hátrányai, de összességében egyik sem jobb a másiknál. Más igényekhez, más mentalitáshoz készültek, ennélfogva az user célcsoport vagy csak az egyiket, vagy csak a másikat favorizálja. Majd ha végre normálisan fognak menni a jó keresõkkel ellátott BT-edonkey hibrid kliensek, el fog jönni a kánaán is, és az eddig szembenálló felek boldogan omlanak majd egymás nyakába. 😊
Mindenki meg tudja találni a neki való rendszert. Van, aki az AppleJuice-ra esküszik. Ízlések és pofonok....