eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az idegenyelvek nem az erösségem.
nezd meg a helpjet, hatha kiderul valami, vagy nezd meg a a beallitasokat, hatha van ilyen beallitas.
http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=310&rm=show_topic
a sajat kredited a tobbiknel alakul ki, es naluk is tarolodik.
ezert fontos, hogy minel gyakrabban minil tobbet menjen a kliens, lehetoleg allandoan mukodjon.
ezzel nagyban novelheto a letoltesi sikeresseg ( gyorsabban indul be egy kijelolt anyag )
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
ezt egy keplettel szamitjak, amiben sokfele parameter van (pl. high/lowID , miota van bekapcsolva a kliens mennyit toltott fel mittomen, ha erdekel keresd meg a kepletet ).
minel tobb credited van, annal hamarabb kerulsz sorra a feltoltoknel, ha valamit beraksz a letoltesi listadba. mert mindenki a magasabb credittel rendelkezoknek tolt fel eloszor.
2. a credit szamitasaba ( ami alapjan a sorban elorebb lepsz a feltoltoknel (queue) ) nagyban beleszamit, hogy low vagy high ID d van ( high a kedvezobb elbiralasu )
igy , ha lowID vagy , akkor a high ID nepek megelozhetnek a sorbaallas soran , te nehezebben fogsz sorra kerulni.
3.ahogy neztem, nehany tulterhelt nagy szerver hajlamos be nem engedni a lowID juzereket.
ez 3 sulyos ok volt, hogy highID re valts. es ezek mind kozvetlen, vagy kozvetve befolyasoljak azt, hogy milyen hamar jutsz egy kivant anyaghoz.
nyiss portnak utat befele a tuzfaladon / csinalj porttovabbitast a routereden.
donkey server no1 a nagy mostanaban. ha eppen le nem hal.
bar elvuileg a global keresesnel vegigkuldi az osszes szerveren a keresest. ( szerverek ossze vannak kotve ) igy mindegy melyikre mesz fel, talan kiveve az MPaa/RIaa altal mukodtetett kamu szervereket.
stb.
keress olyan cuccot,ami tobb embernek megvan/ tolts tobb cuccot egyszerre.
Azért furcsa volt, hogy eltûnt a Razorback szerver a listáról, mikor a múlt napokban eDonkey-ztam.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. eleg szar ügy ha passziv vagy, lenyegesen csokkennek az eselyeid.
3. kad rendszert is be kene kapcsolni
4. ha eloszor toltesz le, nepszeru dolgot kene szedni.
mert próbából reggel betettem valamit, és egy bitet nem mozgott mostanáig...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
akkor ebben nincs olyan "féllábú" megoldás, mint DC-ben a psszív mód?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ennyi.
a tûzfalon minden engedélyezve van...
porttovabbitassal ( portforward )
es tufalon bejovo kapcsolatok engedelyezeseven vedheto ki.
esetleg meg lehet probalni az uPnP tbekapcsolni.
mi ez pontosan? különben van vmi értelmes leírás a kliens beállításáról, ami nem csak úgy össze van linkelgetve?
A nagyobb, több user-es szerverek inkább abban elõnyösebbek, hogy a keresések hamarabb (csak másodpercekben, percekben mérhetõen) hoznak több eredményt. Ha egy keresés során pl. egy fájlra 1-2 találat adódik, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy az egész hálón ennyi van belõle, hanem a gyorskeresés ennyit dobott fel. Ha nekiállsz tölteni, a további usereken keresztül újabb forrásokat is szerezhetsz (ez már automatikusan megy).
viszont legyel aktiv, ( HIGH ID KADnal OPEN ) es hasznald a KAD rendszert is.
ezzel maximalizalhatod a talalatok szamat.
2. itt a feltotles utan ( meg par egyeb tenyezo, pl sorban eltoltott ido ) alapjan kapsz pontokat. minel tobb a pont annal hamarabb kerulsz sorra masik klienseknel.
3. hosszabb futasi ido utan napok hetek mar jobban "ismer" a tobbi kliens, hajlandobbk feltolteni.
4. ha mar szereztel darabot a filebol amit letoltesz erdemes ugy beallitani a feltoltesi prioritast, hogy azt a filet vihessek a tobbiek, ezaltal megkonnyitve a sajat dolgod is.
az ido nagy ur, hebe hoba hasznalva a klienst siralmas eredmenyek szultnek.
van egy linkem, állítólag vagy 25 embernek megvan a cucc, de életemben nem használtam még ezt az eMule cuccost, meg az eDonkey-t sem
szóval elindítottam, de nem boldogulok, hova kell a linket beírni?
http://joeperry.blog.hu/
Azt hiszem, az edonkey kliens is képes úgy megjeleníteni a grafikus csíkot, hogy nem az összesítést mutatja, hanem hogy mely blokkok vannak már lent (sötétkék, vagy fekete sávok), mit tölt éppen (sárga sávok), mely blokkok nem elérhetõek (piros sávok), stb., tehát sejthetõ, hogy mennyit képes mutatni a filmbõl. Az emuleplus-ban a Preview is elég intelligensen mûködik: avi-k esetén inaktív, amíg nincs lent a fájl elejébõl elegendõ mennyiség (mpeg esetén mindig aktív).
Néhány kliensben van olyan opció is, hogy "Get first/last chunks for preview", ilyenkor a fájlokból igyekszik az elsõ és az utolsó blokkokat minél hamarabb leszedni, hogy a preview használható legyen.
Biztos vagyok benne, hogy az az 50% nem az "elsõ felét" jelenti, hanem összevissza, de összesen 50%-ot, tehát az 1-2 perc simán elképzelhetõ (és inkább gyakori eset).
Egy elég ritka filmet töltök edonkey-val (sehol máshol nem találtam meg), most kb 50%-nál járok kb 1 hónap után, szóval nem jön túl gyorsan a cucc. A kérdésem az lenne, h meg tudom-e nézni belõle vhogy azt, amit amit már eddig letöltöttem (tehát az elsõ felét nagyjából). Jobb kliknél van egy preview opció, de az csak az elsõ 1-2 percet engedi. Vagy ez a progi is összevissza tölti a darabokat, mint a torrentkliensek?
http://joeperry.blog.hu/
az uccso 3 hsz hogy kerult ide?
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
ez akkor szokott lenni, amikor órákig nem kerestem és valamire rákeresek
lehet nem is volt belépve akkor egy szerverre sem?
nyugsziba hazamehetek, aztan ha vegzett a letoltessel, akar ki is kapcsolhatom a gepem a telorol.
valami rosszul lehet beállítva?
*Posse*T.W.D*