1236
eDonkey2000
-
#716 A szamaras letöltéseket csak akkor tudja átvenni, ha azok még az "old style" szerintiek, azaz egy töltési folyamat nincs darabokban, külön alsorszámú fájlokban, hanem csak egy nagy partfile van. Ez utóbbit nagy biztonsággal megeszi. Ha a szamár-féle helytakarékos, de szétdarabolt módszerben vannak a letöltések, akkor is vannak különféle megoldások, de az átalakítás elég macerás és nem megbízható. Ez utóbbiról részletes FAQ olvasható pl. az emuleplus.info fórumán (angolul, persze).
-
Bazsika32 #715 Ja, meg valami.. Aki az Edonkey-t hasznalja, irja mar meg, hogy mekkora a VM hasznalata az edonkey.exe-nek mekkora queue mellett.. nalam 140file / 65MB normal/340MB VM .. kicsit durva, swappel a gep mint allat.. Koszi! -
Bazsika32 #714 A problema megoldodott, a 0.53-as kliens (mint kiderult) ismert problemaja, letoltottem az 1.0-as klienst, muxik, megszunt a problema
Az eMule kliensre atteres egyik akadalya, hogy nem vagyok tisztaba azzal, hogy a fuggo letolteseimet at tudja-e venni.. Jelenleg kb 140 file, atlag 50%-os letoltottseg, summa kb 60GB..
Erdekes jelenseg: Kb 3-4 naponta meg kell valtoztatnom az Edonkey altal hasznalt portot, mert lowid-m lesz.. ADSL szolgaltato az Axelero.. mitol lehet? Az Axelero szorakozik vagy hivjak papot? :-)
Az mp3portal-on meg a 0.53-as kliens toltheto le..
Pillanatnyilag ennyi :-))
UDV! -
Torta #713 Options/network -
#712 edonkey-nál hol lehet beállítani hogy mennyivel töltsön? -
szenga #711 Ezt az be is állíthatod a proginál (settings/connection) Legalábbis e-mulenál -
blackgamer #710 Hi!
nagyon lehúzza a sávszélességemet, netezni sem lehet szinte mellette
ismertek olyan progit amivel megadhatnám, hogy pl. Overnet csak pl. 6-7 KB al töltsön fel? és akkor müködne az IE is -
#709 eDonkey kliens helyett az eMule klienst használd. -
Bazsika32 #708 Hello!
Mostanaban gyakran kapom az alabbi uzenetet amikor egy szerverhez csatlakoznek:
ERROR: zlib MUST be used, not only advertized
Edonkey, 0.53
Elore is koszi! -
Garfield #707 Hogy egy kis flameszag is legyen :
Aki nagyobb linkoldalak alapján tölt cuccokat, vagy láthatóan jól elterjedt fájlt tölt, annak inkább az Overnetet (esetleg az eDonkey-t) ajánlom, mert ilyen cuccok esetében sokkal hamarabb elindul a letöltés és magasabb átlagos letöltéseket lehet elérni. -
#706 köszi.
én nekem meg az eMule nem tettszett..
lehet hogy az új verzió jobb.
majd meglátjuk. -
Bazsika32 #705 Hali!
En az Edonkey klienst hasznalom, az Emule-t kb. eros 1 eve kiprobaltam, akkor nem tetszett... Ha most kellene osszehasonlitani, akkor szerinted mi az elonye az Emule-nak? -
#704 www.edonkey2000.com
Én egyébként nem ezt, hanem az Emule+-t (http://emuleplus.info) használom, szerintem jobb, tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzést nyújt. :)
-
#703 Helló Petruz .
Én is sokat használom a programot, és nagyon jónak találom.
De asszem a régi verziót használom.
Nem tudod honnan lehetne megszerezni a v0.53 -ast ? -
#702 A leállások a queue forgás miatt vannak. Egy idő múlva forognak a klienseken a queue-k, hogy mindenképpen sorra kerüljön mindenki, így a letöltésed is megszakad. De ha sok forrásod van, általában ez nem érdekes. Sőt, ha már sok feltöltésed van egy user felé, akkor az automatikusan bónuszokat ad a saját queue listájában. Nálam vannak pl. olyanok, akinél -400 körüli bónuszom van (vagyis ha tőle töltök valamit, 400-zal előrébb kerülök a listájában). Azt, hogy hol állsz egy sorban (QR), a letöltés ablakon tudod megnézni, a Priority oszlopban, ha a sort "kinyitod" a név előtti "+" jellel.
Amit a bal alsó sorba ír, az a log legutolsó sora, gyakorlatilag az, amit a Servers ablakon alul, a Log fül alatt láthatsz.
A letöltésed pedig - mint mondtam - nem fognak egyik napról a másikra beindulni. Jóval több idő kell neki. Ez nem DC.
-
Beepee #701 mi az a bal alsó sarokban hogy figyelmeztetés a talált kliens-el már kapcsolatban állunk? 0.42g neo modul kliens -
Beepee #700 még mindig nem jellemző hogy 30nál többel töltsek és rengeteg letöltés egyszer csak abbamarad. mi a megoldás? és miért állnak le a dolgok? -
Beepee #699 thx -
#698 Nem kell. Amit letöltött, azt magától update-eli is, csak azért hagyja a letöltési könyvtáradban, hogy mások is elérjék. Az emule könyvtárában ellenőrizheted: ha ugyanaz a két file, akkor a rar törölhető.
-
Beepee #697 a fakes.dat-ot irjam mindig felül? -
Beepee #696 köszi szépen -
#695 Próbálkozz a másikkal. A ProbenPrinz sajna elég bizonytalan, ezt már én is tapasztaltam. De egyébként akkor is kivágnak, ha észrevszik, hogy nem osztol meg smemit.
-
#694 Ha az upload 10k, akkor a down elvileg tökmindegy (nekem fel van húzva a maximumra, azaz 64-re). A lényeg az, hogy minél többet tölts fel, mert azzal krediteket kapsz, amiért előrébb jutsz majd a queue sorban. Eleinte nehezen fog beindulni, nekem kb. egy hét kellett, mire eleget toltam ahhoz, hogy élvezzem is az előnyeit (akkoriban már tudtam huzamosabb ideig is 10-15k-val tölteni, mostanában már 30k alatt nem nagyon van). Eleinte lassú lesz, vagy alig fog elindulni, de később belelendul. Csak ki kell várni... Ez nem dc++, itt minden lejön előbb-utóbb. Lehet, hogy egy hónap, de lehet, hogy csak két nap alatt... :)
-
Beepee #693 ja és most meg razerback kivág egyfolytában(2004.07.03. 0:02:18: Lost connection to ProbenPrinz.de (62.241.53.2:4242))
-
Beepee #692 köszi. még valami. 20 filera várakozok és nem nagyon akarnak elindulni, ha mégis akkor is nagyon lassú. mikor fog ez gyorsulni? upload(10k) download-ot meg 2400re állitottam valaki irta hogy az gyorsit -
#691 Teljesen felesleges ennyit megosztani, a szerverek be sem fognak engedni! A legtöbb szerver nem is fogad 1000 megosztott fájlnál többet. Hülyeség volt egyszerre annyit belenyomni, érdemesebb apránként csinálni. Le tudod állítani, ha a preferences-ben kiszeded a megosztásokat, majd kilépsz és újra visszalépsz. Persze, ez alatt folyamatosan hash-elni fog, szóval lassú lesz...
-
Beepee #690 feltettem az emuleplust de nagyon zabálja a virtuális memóriát teljesen belassult a gépem szerintem a hash miatt hogy tudom kikapcsolni. megosztottam kb 90 gigát és elkezdte egyenként hashelni. a shared files gombot megnyomtam és félóra után ezt irta hogy hashing 75/3900 valamennyi. mi a teendő hogy rendesen fusson a program? -
#689 512/128-cal ha legalább 10k-s uploadot állítasz be, az új emule szabályok szerint unlimited download-od van - ami a gyakorlatban (nálam) eléri a 63-64k-t is. :)
-
#688 Az összes magyar eMules segítség -
macilaci #687 m3portal.hu - ed2k, emule FAQ:
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=prodreviews&func=reviewsbycat&reviewsel=11
-
Simre #686 213/230 (3): összesen 230 forrás van (tehát ahol megvan a fájl legalább egy darabja), ebből 213 hasznos (tehát olyan része van meg, ami neked nincs), ebből jelen pillanatban 3 forrásból töltesz le.
Ami a másfél órát illeti, nekem volt, hogy fél nap után kezdett letölteni :-(. Ha duplán kattintasz a letöltésen, megnézheted, hogy hányadik vagy a sorban... néha elég lassan vánszorog előre. Ha "LowID"-d van, még lassabb. -
#685 letöltöttem a progit, és nagyon tetszett, h olyanokra is rá lehet találni, amiket máshol még véletlenül se lehetne beszerezni, viszont elég nagy gondom van a letöltéssel...
mert az, hmásfél órát várakozott, és egy árva byte-ot nem töltött le, az nem hiszem, h tulzottan normális lenne...lehet ez ellen vmit tenni?
és magyarázza el plz vki, h ezek a számok mik? :
pl.: 213/230 (3) (a források oszlopban)
köszi -
Bazsika32 #684 Ha a upload-ot 8k-ra allitod akkor a download-od 32k, nalam 386/64-es ADSL-nel ez meg normalisan megy. Ha az upload 9k folett van, akkor lassul be fertelmesen a download. -
#683 Nem semmi! Ilyenek miatt tiltják le az embert egész hálózatokról. Ember P2P!!! Biztos láttad a 3 testőrt ugye? Nézd meg és utána kezd el használni a P2P progikat. -
#682 A munkámhoz kellett volna a cucc, de már mind1, se program, se munka ....... -
Garfield #681 1. Ha másnak semmi köze, mi van a gépeden, akkor miért akarod, hogy neked közöd legyen más gépén levő cucchoz? Oszt még én csodálkozom, hogy pl. DC-n miért vágnak ki azonnal bizonyos hubokból az IP-m alapján (magyar vagy a szolgáltatóm IP-je miatt, szerintem tökmindegy...)
2. Bizonyos limit van a kliensekben a feltöltés/letöltés arányára. 20 kbyte-os letöltéshez 5 kbyte-os feltöltés tartozik. Vagyis ha beállítod a feltöltésnek az 5 kbyte-ot, te max 20 kbyte-tal tudsz tölteni.
Az utolsó Overnet/eDonkey2000-ben 20 kbyte-tól, a többi kliensben ha jól tudom 10 kbyte feltöltéstől korlátlan a te letöltésed. Kísérletezgesd ki, melyik arány a jó neked. -
#680 20k volt felfelé, bejött 3 majom, és lement 9-10k-ra, mivel volt 10k felfelé .
Nekem nincs mit megosztanom, senkinek semmi köze hozzá mi van a gépemen, szimplán nekem kell cucc, és máshonnan nemigen lehet beszerezni .
Jah, 1 licenc 650ezer HUF, megveszed nekem ? -
Bazsika32 #679 1, attol, hogy megy az upload, nem csokken a letoltesed, ha az upload lehetseges mertekenek a kb 75-80%-at nem leped tul (ADSL)
2, Nem gondolod, hagy a filemegosztas pont errol szol? Ha annyira surgos, meg lehet venni a boltban... -
#678 Hi
Töltök 1 programot, ami 413 megz . ött is úgy 18-20k-val, aztán írta, hogy valaki tölt tőlem fel 6-7k-val, mégpedig ugyanazt, amit én nemsokkal előtte elkezdtem letölteni .
Hogy a fenébe lehet eltakarítani ezt a pasast, mert így megduplázódott a letöltési időm, márpedig nekem most sürgősen kell a cucc ?! -
Garfield #677 Az új van, de ott a 10 kbyte upload-hoz 50 kbyte download tartozik.
Az új kliens megjelenése után a kezdeti időszakban 120-150 kbyte-tal jött az adat, de most eléggé visszaesett.