eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem cirka 10 percig futott a PeerGuardian. ugy lenyomta a procit, hogy meg egy jegyzettombot sem lehetett elinditani 😄
Az mp3 Legyen Veled!
PeerGuardian
http://www.peerguardian.net/
Semmi mást nem csinál, mint bizonyos IP-krõl érkezõ adatokat blokkol.
A régebbi verziók kicsit visszafogták a gépet, de állítólag az újabb, az 1.99b pr14-ben már javítottak rajta.
Aki viszont 2000/XP/2003-at használ, annak ott a Protowall, ami kicsit fejlettebbnek tûnik a PeerGuardian-nál.
A PG elõnye:
- Win9x alatt is fut
- az IP-adatok exportálhatóak több tûzfalprogram által használt formátumba
Nagy elõnyük, hogy bármilyen fájlcserélõ esetében blokkolják a kapcsolatot, ha "problémás" IP-címrõl indul.
Illetve egész pontosan bármilyen program esetén blokkolnak, ami a netre akar menni: így válik nem elérhetõvé a bsa.hu a böngészõben.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- kompatibilis a különbözõ kliensekkel (nálam 2 kliens is fennvan /eMule vagy valamelyik mod, Overnet/eDonkey2000/)
- kevésbé töredeznek (nem mindegy, hogy pl. egy filmet egyetlen 700 megás fájlból raksz össze, vagy a vinyón szétszórt 10-15? fájlból)
- számomra praktikus annyiban, hogy mindig tudom, mennyi hely van a partíción, mert a régi típusú part file lefoglalja a kellõ helyet (lásd 2. pont)
Az az egy órás hashelés nekem akkor is természetellenesen soknak tûnik.
Az eMule mar jo parszor kiirta nekem, hogy kiszurte az IP cimuket 😄
Az mp3 Legyen Veled!

Ugyan próbáld már ki azt, hogy kikapcsolod a tömörítést...
Szerintem ezzel lesz gond.
A temp könyvtár mérete kb. 15 Giga és 35 letöltés fut az eDonkey-ban (most abba ne menjünk bele, hogy mit lehet ennyit letöltani, Bachtól Bartókig sokmindent meg lehet találni itt, ezért használom :-) )
Csak 35?

Vannak amugy olyan progik amik több hálózatot is pásztáznak, Pl a Shareaza, KCeasy, MLdonkey, Supertella, XNap, Ziga, stb..
Az mp3 Legyen Veled!
Kérdések:
1. Milyen vinyód/procid van és hogy hány fájl van a letöltési sorban?
2. Mikor volt utoljára töredezettség-mentesítve?
Az eMule, legalábbis az eredeti, illetve a modifikációinak nagy többsége szerveres. Abban max. annyit tudsz csinálni, hogy a keresésnél beállítod, hogy ne a szerveren, hanem globálisan keressen. Ekkor természetesen sokkal több találatot kapsz, mivel több szerveren keres.
Az Overnet-es hálózatot eddig tudomásom szerint az Overnet és eDonkey2000 kliens használja, illetve a jelenleg bétaállapotú eMule fog egy új szerver nélküli p2p hálózatot használni.
Egyébként pedig attól függ, mit töltesz.
Ha a keresõjében keresel valamit, akkor lehet, hogy kevesebb találatot kapsz.
Vannak viszont olyan oldalak, melyek ed2k-linkeket tartalmaznak; ezekben az a jó, hogy a link tényleg azt tartalmazza, ami oda van írva és sokkal többen osztják meg ezt a változatot.
Nálam sokszor gyorsabb az Overnet, mintha a szerveres hálózatot használnám.
2. Más kliensekkel is ezt csinálja?
az edonkeyval hogy lehet tölteni?? nem csatlakozik sehove, úgyértem "not connected", és belemegyek servers, mindegyikben 0 user...
naakkormostmiajóIstenbajavanennek???
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Bocs, de nagyon hülyét fogok kérdezni: Emule v0.30e klienst használok. Hogyan lehet rávenni, hogy megjegyezze az aktuális letöltéseket és következõ indításkor ott folytassa, ahol abbahagyta? Eddig nem sikerült rájönnöm.
Amennyit eddig sikerült kiderítenem róla, egy újfajta osztott, szerver nélküli hálózat, amelyet egyelõre csak a bétaváltozatú eMule, illetve az erre épülõ modok támogatnak.
😊
Mondjuk nálam nem a temp foglal sok helyet, hanem az incoming. 😊
Egyébként igazad lehet, felszabadítottam kb. 5-6 GB-t, és felment a sebesség a 3-szorosára. Még mindig nem az igazi, de már alakul, most 15 kbyte/s körül mozog.
Jelenleg csak 4 fájl van a listámon (általában 10-12 szokott lenni, de most nincs hely a vinyómon), mindegyiknél megvan az 500 hasznos forrás, és meg se mozdul a letöltés. 😞
Általában egész éjjel megy, de így sem gyorsul fel. Nincs tûzfal, semmi ilyesmi, nincs low ID, és a feltöltés is 10-re van rakva. Egyszerûen nem értem mi lehet a baja, a netem jól szuperál, máshonnan max sebességgel tudok letölteni, csak a szamár szarakodik.
Azt a viccet ismeritek, hogy ...
Amúgy pedig rengeteg midnentõl függ a sebesség. Itt rengeteg ötletet találtok arról, hogy hogyan lehet begyorsítani.
Az mp3 Legyen Veled!
és már vagy 4 órája be van kapcsolva.

Az mp3 Legyen Veled!
Ember, szinte bármelyik kisebb netkávézóban meg tudod ezt tenni. Azt pedig senki nem hiszi el Neked, hogy nincs olyan ismerõsöd akinek legalább egy ADSL ne lenne otthon.
Az mp3 Legyen Veled!
A segítségeteket szeretném kérni! Én csak a munkahelyemen férek Internetközelbe, és le vagyunk korlátozva rendesen. Namármost nekem szükségem lenne 2 stuffra, amit az edonkey-n meg is találtam. /máshol nyoma sem volt 😞 / Ha valaki gyorsan letöltené nekem ezeket, / 2 héten belül szükségem lenne rá!/ akkor nagyon hálás lennék! Az üzlet az üzlet! Az anyagiak sincsenek kizárva! Árban megegyezünk, a fizetés, átadáskor. A cuccokat cd-re írva kérem! Aztán letesztelt, mûködõképes legyen! 😊 Akit érdekel az dobjon egy mailt!
A fileok:
fx realm studios creature creator 1.5 standalone iso
Rating: 2.09 Type: (zip) Size: 228.88M
Hash: dce28ce48679399ce1e611ee0b40d8b0
Bionicle Mask Of Light 2003 Xvid-Twist
Rating: 2.77 Type: (avi) Size: 698.17M Duration: 01:14:18 Hash: 57fb762017babce31dded5d9f2c59adf
Lego Bionicle
Rating: 3.47 Type: (iso) Size: 611.36M
Hash: 3eed2701593970ef429956e86cbafb0d
Ha majd lesz gyerekem, veszek egy ikerbabakocsit, és azt mondom majd neki, hogy volt egy ikertestvére, de nem fogadott szót..
Itt találsz róla egy topicot. Részletesen ki van vesézve a sebességgel kapcsolatos képek nagy része.
Az mp3 Legyen Veled!
Nem engedi a feltöltést. Valamilyen uton módom megpróbálja meghamisítani a pontozási eredményeket. Túl kicsi késleltetéssel kéri ujra a fájlokat, stb.
Az mp3 Legyen Veled!
Az mp3 Legyen Veled!
A Leeches kliens az amelyik csal.
Az mp3 Legyen Veled!
Nem gond ha firewall mögött vagy. Forwardold a 4661,4662-es TCP, UDP portot a gépedre.
Blacklisten vagy? Annak biztos van valami oka.
Nem egy Leeches klienst használsz?
Az mp3 Legyen Veled!