1236
eDonkey2000
-
Garfield #676 KÁbel. Elvileg 512 kbites, de magyar szerverekről, pl. a Hardwiredről 500 kbyte-tal is jön a cucc.
Töltöttem én már az eDonkey-ról stabil 150-200 kbyte-tal is egy-két hónapja.
Úgyhogy fogalmam sincs, ténylegesen milyen kapcsolatom van. :) -
rozmar #675 Bár én eMule-t használok, a #669-ből kiderül, hogy valamit változtattak az eDonkey/Overnet beállításain. Nem lehet, hogy neked már ez az újabb verzió van meg és ott a 10 kbyte/s upload limithez 30 kbyte/s download limit tartozik? -
Torta #674 ADSL-ed van? -
Garfield #673 Üdv!
Csak nálam sz*rakszik az eDonkey2000/Overnet?
Mostanában ha az uploadra 10kbyte-nál nagyobb értéket állítok be, a download sebesség visszaesik olyan 30 kbyte köré.
Csak nálam, vagy másnál is? -
#672 Azt, hogy a regisztrált felhasználók (akik fizettek a csacsiért) és a szerver adminok minden szerveren ban listára rakhatnak téged, ha észreveszik. Bár a több millió user között igen kicsi az esélye ennek, de előfordulhat. :)
Ugyanez igaz minden más szerverközpontú p2p-re is.
-
#671 Rozmar: aha értem mire gondolsz. Hm.... DC-n az ilyenért természetesen ban jár. Sajnos nem tudom, hogy zet az ed2k hogyan kezeli le... -
rozmar #670 Nem értem mit variálnak ezekkel a download/upload speed beállításokkal. Létezik olyan program - a nevét direkt nem írom ide - amivel az egyes alkalmazásokra jutó U/D sávszélességet be lehet állítani a winfosban, így akár 1 kbyte/s-ra is korlátozható az upload anélkül, hogy a download csökkenne. Ez ellen mit tud tenni a csacsi? -
#669 Azért tölt gyorsabban mivel megemelték az unlimited downloadhoz tartozó upload sebességet 10kbyte/sec-ről 20kbyte/sec-re. -
Garfield #668 Nem tudom, használja-e valaki az Overnetet. Az új változat (0.53) cirka másfélszer gyorsabban tölti a cuccot - vagy a szolgáltatóm javított a netkapcsolaton? (150 kbyte/s-től felfelé töltök, igaz, "populáris" cuccot.) -
#667 Nagy igazság az a fájlmegosztós cikk
Nálam is az eDonkeyban, kb 1:1 -hez az arány, de van hogy áll pár napig egy fájl letöltése, mert ritkaság, amit töltök. -
#666 Olvasd el ezt az ismertetőt.
eMule - Mitől függ a letöltés sebessége? -
sWaTCh #665 Kipróbáltam az eMule-t, szépen megtalál minden félét, de a letöltésre már nem bírom rávenni. Egyetlen file-ból jött le 3kB... :-( -
Garfield #664 Pleasuredome. -
#663 Használd az eMule-t. Azt még telepiteni sem kell. Egyszeruen kicsomagolod és már indíthatod is. -
sWaTCh #662 Szeretném megkérdezni, miért nem tudom telepiteni sem az edonkeyt (0.53) sem az overnetet. Mindkettő amikor kéri, hogy telepitsem a "sponzorok" programjait, lefagy.
Köszi -
#661 Igen, az eleje és a vége kell.
Igen mivel a Limewireben alapbeallitas, hogy geybol az elejet es a veget szedje le :D -
#660 Még annyit kérdeznék, hogy az eMule -ban csak akkor enged belenézni a fájlba, hogy ha elejét és végét már letöltötte ?
A LimeWire ebből a szempontból sokkal jobb, ott rögtön mutatja a videó bejátszást, a letöltés eső másodpercétől fogva. -
#659 Igen a sharereactor leallt. Magyarban egyetlen egy nagy oldalt talasz es az a www.mp3portal.hu . Egyre nagyobb kozosseg szervezodik oda ugyhogy erdemes megnezni. -
Bazsika32 #658 Ajanlom a http://www.shareconnector.com-ot. A valasztek kicsit szegenyesebb, de hasonlo szinvonalu mint a sharereactor volt. Es lenyegesebben gyorsabb. Ezek szerint a sharereactor-nak befellegzett? -
papasz #657 Hali
Miutan szerencsesen befagyasztottak a ShareReactor mukodeset, nem tud valaki egy ehez hasonlo ed2k link gyujtemeny oldalt ami meg mukodi is es angol nyelvu vagy esetleg magyar. Mar csak azert mert spanyolt meg lengyelt kaptam de az nekem nem igazan mond sokat.
Koszi!. -
#656 Köszönöm a segítséget.
Most már át tudom tenni az eDonkey -ból a félbemaradt fájlokat az eMule -ba.
De csak akkor lehet belenézni a videofájlba, ha már letöltötte az első és az utolsó szeletet ? -
hopi #655 Na ja. :) -
rozmar #654 Ld. #648 -
hopi #653 Látom már, az emule-ben van egy opció, az intelligens hibakezelés.
Még egy kérdés: Hogyan tudom átvinni a megkezdett letöltéseket az overnetből az emule-ba? -
hopi #652 Köszi, megpróbálom. -
rozmar #651 Ilyet én is tapasztaltam eDonkey alatt. Volt egy letöltésem, ami kb. 2 hónapig ugyanott állt, pedig sok felhasználónál volt meg a teljes file. Az emule viszont simán letöltötte. Az az oka, hogy valaki(k)nél hibás a file (ill. az a szelet amit letöltesz), ezért 'visszagörgeti' a hibás szelet letöltése előtti állapotra. Azt nem teljesen értem, hogy az emule miért tudta letölteni, de nekem ez jelentette a megoldást. Megér egy próbát.
-
#650 Tuti nem fake?
Azért ugrik vissza mivel a letöltött szelet hibás és megpróbálja ujratölteni.
-
hopi #649 Sziasztok!
A problémám:Egy diszkográfiát töltök(overnet). Úgy 1246mb-nál nem megy tovább, tölti ugyan, de visszaugrik mindig erre az értékre. Ahogy nézem a forrásokat, azoknak is a 80%a ezzel a problémával küszködik, itt állnak. Csak néhánynak folytatódik, vagy van meg teljesen. Próbáltam már előlről kezdeni, de nem segített. Mit csináljak? -
#648 vágólapra???
Neeeem teljesen mást kell csinálni.
De az eMule 0.30e-t használd az már régi kliens.
A 0.42d-t szedd le.
Eszközök gomb -> Részfájlok importálása.
-
#647 Tudom nagyon hülye vagyok ehhez a programhoz,
de annyit már meg tudtam csinálni, hogy eDonkey 2000 -ben
kijelöltem a félbemaradt fájlt, másolás a vágólapre, aztán eMule v0.30e ben rámegyek az eD2k linksre, beillesztem,
de most mit tegyek, hogy elindítsa a letöltést, ill. folytassa.
köszönöm a türelmedet előre is. -
#646 Perszehogy át lehet.
Elinditod az eMulet es utana Tools gomb Import Partfiles menupont.
-
#645 Át lehet ültetni félbemaradt fájlokat egyáltalán eDonkeyból eMule .ba ? -
#644 Az eDonkey -ban egy félbemaradt videót nem lehet tehát megnézni, vagy mégis ?
De hogy másoljam át eMule -ba a fájlt, hogy ott folytassa ?
Valaki tudja ? -
#643 Ez eMuleben be tudod allitani, hogy mit hivjon meg a Preview amikor jobb gombot nyomsz egy fajlon a letoltesi sorban. Ott allitsd be a Media Player Classicot -
#642 A Media Player Classic-al bele lehet nézni a még le nem töltött videóokba. -
#641 Szevasztok
Már egy ideje használom ezt a programot.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet benne a félig letöltött videókba belenézni,
vagy a fél videófájlt elmenteni ?
Köszi. -
#640 Alapban benne van egy ipfilter.dat fájl ami tartalmazza a BS IP cimeit is. -
#639 Hi All!
Elhatároztam, hogy elkezdem én is ezt a mókát, mert vannak dolgok, amit DCn lehetetlenség felhajtani. Az Emule+-t választottam. Mi is ez a BSA téma? Mi az ipjük, hogyan kell hozzáadni a filterelt cimek közé? -
#638 Örömhír mindenkinek! :)
Kibővült az Mp3Portal eMule-s része. VanZan-al és csapatával megerősítve ezentúl magyar releaseket is elérhettek. Rengeteg új leírást került ki az elmúlt napokban éps folyamatosan fogak egyre újabbak is megjelenni :D -
Garfield #637 Ja, azt nem írtam, hogy a Protowall-hoz az IP-frissítéseket a szintén ezen az oldalon található Blocklist Manager-rel lehet hozzáadni.