eDonkey2000
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a másfél órát illeti, nekem volt, hogy fél nap után kezdett letölteni :-(. Ha duplán kattintasz a letöltésen, megnézheted, hogy hányadik vagy a sorban... néha elég lassan vánszorog elõre. Ha "LowID"-d van, még lassabb.
mert az, hmásfél órát várakozott, és egy árva byte-ot nem töltött le, az nem hiszem, h tulzottan normális lenne...lehet ez ellen vmit tenni?
és magyarázza el plz vki, h ezek a számok mik? :
pl.: 213/230 (3) (a források oszlopban)
köszi
¡Hala Madrid!
Az mp3 Legyen Veled!
2. Bizonyos limit van a kliensekben a feltöltés/letöltés arányára. 20 kbyte-os letöltéshez 5 kbyte-os feltöltés tartozik. Vagyis ha beállítod a feltöltésnek az 5 kbyte-ot, te max 20 kbyte-tal tudsz tölteni.
Az utolsó Overnet/eDonkey2000-ben 20 kbyte-tól, a többi kliensben ha jól tudom 10 kbyte feltöltéstõl korlátlan a te letöltésed. Kísérletezgesd ki, melyik arány a jó neked.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem nincs mit megosztanom, senkinek semmi köze hozzá mi van a gépemen, szimplán nekem kell cucc, és máshonnan nemigen lehet beszerezni .
Jah, 1 licenc 650ezer HUF, megveszed nekem ?
2, Nem gondolod, hagy a filemegosztas pont errol szol? Ha annyira surgos, meg lehet venni a boltban...
Töltök 1 programot, ami 413 megz . ött is úgy 18-20k-val, aztán írta, hogy valaki tölt tõlem fel 6-7k-val, mégpedig ugyanazt, amit én nemsokkal elõtte elkezdtem letölteni .
Hogy a fenébe lehet eltakarítani ezt a pasast, mert így megduplázódott a letöltési idõm, márpedig nekem most sürgõsen kell a cucc ?!
Az új kliens megjelenése után a kezdeti idõszakban 120-150 kbyte-tal jött az adat, de most eléggé visszaesett.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Töltöttem én már az eDonkey-ról stabil 150-200 kbyte-tal is egy-két hónapja.
Úgyhogy fogalmam sincs, ténylegesen milyen kapcsolatom van. 😊
Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
Csak nálam sz*rakszik az eDonkey2000/Overnet?
Mostanában ha az uploadra 10kbyte-nál nagyobb értéket állítok be, a download sebesség visszaesik olyan 30 kbyte köré.
Csak nálam, vagy másnál is?
Ugyanez igaz minden más szerverközpontú p2p-re is.
Az mp3 Legyen Veled!
Az mp3 Legyen Veled!
Nálam is az eDonkeyban, kb 1:1 -hez az arány, de van hogy áll pár napig egy fájl letöltése, mert ritkaság, amit töltök.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
eMule - Mitõl függ a letöltés sebessége?
Az mp3 Legyen Veled!
Az mp3 Legyen Veled!
Köszi
Igen mivel a Limewireben alapbeallitas, hogy geybol az elejet es a veget szedje le 😄
Az mp3 Legyen Veled!
A LimeWire ebbõl a szempontból sokkal jobb, ott rögtön mutatja a videó bejátszást, a letöltés esõ másodpercétõl fogva.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Az mp3 Legyen Veled!
Miutan szerencsesen befagyasztottak a ShareReactor mukodeset, nem tud valaki egy ehez hasonlo ed2k link gyujtemeny oldalt ami meg mukodi is es angol nyelvu vagy esetleg magyar. Mar csak azert mert spanyolt meg lengyelt kaptam de az nekem nem igazan mond sokat.
Koszi!.
Most már át tudom tenni az eDonkey -ból a félbemaradt fájlokat az eMule -ba.
De csak akkor lehet belenézni a videofájlba, ha már letöltötte az elsõ és az utolsó szeletet ?
Még egy kérdés: Hogyan tudom átvinni a megkezdett letöltéseket az overnetbõl az emule-ba?
Azért ugrik vissza mivel a letöltött szelet hibás és megpróbálja ujratölteni.
Az mp3 Legyen Veled!
A problémám:Egy diszkográfiát töltök(overnet). Úgy 1246mb-nál nem megy tovább, tölti ugyan, de visszaugrik mindig erre az értékre. Ahogy nézem a forrásokat, azoknak is a 80%a ezzel a problémával küszködik, itt állnak. Csak néhánynak folytatódik, vagy van meg teljesen. Próbáltam már elõlrõl kezdeni, de nem segített. Mit csináljak?
Neeeem teljesen mást kell csinálni.
De az eMule 0.30e-t használd az már régi kliens.
A 0.42d-t szedd le.
Eszközök gomb -> Részfájlok importálása.
Az mp3 Legyen Veled!
de annyit már meg tudtam csinálni, hogy eDonkey 2000 -ben
kijelöltem a félbemaradt fájlt, másolás a vágólapre, aztán eMule v0.30e ben rámegyek az eD2k linksre, beillesztem,
de most mit tegyek, hogy elindítsa a letöltést, ill. folytassa.
köszönöm a türelmedet elõre is.
Elinditod az eMulet es utana Tools gomb Import Partfiles menupont.
Az mp3 Legyen Veled!
De hogy másoljam át eMule -ba a fájlt, hogy ott folytassa ?
Valaki tudja ?
Az mp3 Legyen Veled!
Már egy ideje használom ezt a programot.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet benne a félig letöltött videókba belenézni,
vagy a fél videófájlt elmenteni ?
Köszi.
Elhatároztam, hogy elkezdem én is ezt a mókát, mert vannak dolgok, amit DCn lehetetlenség felhajtani. Az Emule+-t választottam. Mi is ez a BSA téma? Mi az ipjük, hogyan kell hozzáadni a filterelt cimek közé?
Kibõvült az Mp3Portal eMule-s része. VanZan-al és csapatával megerõsítve ezentúl magyar releaseket is elérhettek. Rengeteg új leírást került ki az elmúlt napokban éps folyamatosan fogak egyre újabbak is megjelenni 😄
Az mp3 Legyen Veled!