eDonkey2000

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

213/230 (3): összesen 230 forrás van (tehát ahol megvan a fájl legalább egy darabja), ebbõl 213 hasznos (tehát olyan része van meg, ami neked nincs), ebbõl jelen pillanatban 3 forrásból töltesz le.

Ami a másfél órát illeti, nekem volt, hogy fél nap után kezdett letölteni :-(. Ha duplán kattintasz a letöltésen, megnézheted, hogy hányadik vagy a sorban... néha elég lassan vánszorog elõre. Ha "LowID"-d van, még lassabb.
lee86
letöltöttem a progit, és nagyon tetszett, h olyanokra is rá lehet találni, amiket máshol még véletlenül se lehetne beszerezni, viszont elég nagy gondom van a letöltéssel...
mert az, hmásfél órát várakozott, és egy árva byte-ot nem töltött le, az nem hiszem, h tulzottan normális lenne...lehet ez ellen vmit tenni?

és magyarázza el plz vki, h ezek a számok mik? :
pl.: 213/230 (3) (a források oszlopban)
köszi

¡Hala Madrid!

Ha a upload-ot 8k-ra allitod akkor a download-od 32k, nalam 386/64-es ADSL-nel ez meg normalisan megy. Ha az upload 9k folett van, akkor lassul be fertelmesen a download.
Mp3Pintyo
Nem semmi! Ilyenek miatt tiltják le az embert egész hálózatokról. Ember P2P!!! Biztos láttad a 3 testõrt ugye? Nézd meg és utána kezd el használni a P2P progikat.

Az mp3 Legyen Veled!

Tuvok
A munkámhoz kellett volna a cucc, de már mind1, se program, se munka .......

1. Ha másnak semmi köze, mi van a gépeden, akkor miért akarod, hogy neked közöd legyen más gépén levõ cucchoz? Oszt még én csodálkozom, hogy pl. DC-n miért vágnak ki azonnal bizonyos hubokból az IP-m alapján (magyar vagy a szolgáltatóm IP-je miatt, szerintem tökmindegy...)

2. Bizonyos limit van a kliensekben a feltöltés/letöltés arányára. 20 kbyte-os letöltéshez 5 kbyte-os feltöltés tartozik. Vagyis ha beállítod a feltöltésnek az 5 kbyte-ot, te max 20 kbyte-tal tudsz tölteni.
Az utolsó Overnet/eDonkey2000-ben 20 kbyte-tól, a többi kliensben ha jól tudom 10 kbyte feltöltéstõl korlátlan a te letöltésed. Kísérletezgesd ki, melyik arány a jó neked.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Tuvok
20k volt felfelé, bejött 3 majom, és lement 9-10k-ra, mivel volt 10k felfelé .

Nekem nincs mit megosztanom, senkinek semmi köze hozzá mi van a gépemen, szimplán nekem kell cucc, és máshonnan nemigen lehet beszerezni .
Jah, 1 licenc 650ezer HUF, megveszed nekem ?

1, attol, hogy megy az upload, nem csokken a letoltesed, ha az upload lehetseges mertekenek a kb 75-80%-at nem leped tul (ADSL)

2, Nem gondolod, hagy a filemegosztas pont errol szol? Ha annyira surgos, meg lehet venni a boltban...
Tuvok
Hi

Töltök 1 programot, ami 413 megz . ött is úgy 18-20k-val, aztán írta, hogy valaki tölt tõlem fel 6-7k-val, mégpedig ugyanazt, amit én nemsokkal elõtte elkezdtem letölteni .
Hogy a fenébe lehet eltakarítani ezt a pasast, mert így megduplázódott a letöltési idõm, márpedig nekem most sürgõsen kell a cucc ?!

Az új van, de ott a 10 kbyte upload-hoz 50 kbyte download tartozik.

Az új kliens megjelenése után a kezdeti idõszakban 120-150 kbyte-tal jött az adat, de most eléggé visszaesett.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

KÁbel. Elvileg 512 kbites, de magyar szerverekrõl, pl. a Hardwiredrõl 500 kbyte-tal is jön a cucc.
Töltöttem én már az eDonkey-ról stabil 150-200 kbyte-tal is egy-két hónapja.

Úgyhogy fogalmam sincs, ténylegesen milyen kapcsolatom van. 😊

Bár én eMule-t használok, a #669-bõl kiderül, hogy valamit változtattak az eDonkey/Overnet beállításain. Nem lehet, hogy neked már ez az újabb verzió van meg és ott a 10 kbyte/s upload limithez 30 kbyte/s download limit tartozik?
ADSL-ed van?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Üdv!

Csak nálam sz*rakszik az eDonkey2000/Overnet?

Mostanában ha az uploadra 10kbyte-nál nagyobb értéket állítok be, a download sebesség visszaesik olyan 30 kbyte köré.

Csak nálam, vagy másnál is?

PetruZ
Azt, hogy a regisztrált felhasználók (akik fizettek a csacsiért) és a szerver adminok minden szerveren ban listára rakhatnak téged, ha észreveszik. Bár a több millió user között igen kicsi az esélye ennek, de elõfordulhat. 😊
Ugyanez igaz minden más szerverközpontú p2p-re is.
Mp3Pintyo
Rozmar: aha értem mire gondolsz. Hm.... DC-n az ilyenért természetesen ban jár. Sajnos nem tudom, hogy zet az ed2k hogyan kezeli le...

Az mp3 Legyen Veled!

Nem értem mit variálnak ezekkel a download/upload speed beállításokkal. Létezik olyan program - a nevét direkt nem írom ide - amivel az egyes alkalmazásokra jutó U/D sávszélességet be lehet állítani a winfosban, így akár 1 kbyte/s-ra is korlátozható az upload anélkül, hogy a download csökkenne. Ez ellen mit tud tenni a csacsi?
Mp3Pintyo
Azért tölt gyorsabban mivel megemelték az unlimited downloadhoz tartozó upload sebességet 10kbyte/sec-rõl 20kbyte/sec-re.

Az mp3 Legyen Veled!

Nem tudom, használja-e valaki az Overnetet. Az új változat (0.53) cirka másfélszer gyorsabban tölti a cuccot - vagy a szolgáltatóm javított a netkapcsolaton? (150 kbyte/s-tõl felfelé töltök, igaz, "populáris" cuccot.)

LittleL
Nagy igazság az a fájlmegosztós cikk
Nálam is az eDonkeyban, kb 1:1 -hez az arány, de van hogy áll pár napig egy fájl letöltése, mert ritkaság, amit töltök.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mp3Pintyo
Olvasd el ezt az ismertetõt.
eMule - Mitõl függ a letöltés sebessége?

Az mp3 Legyen Veled!

Kipróbáltam az eMule-t, szépen megtalál minden félét, de a letöltésre már nem bírom rávenni. Egyetlen file-ból jött le 3kB... :-(
Pleasuredome.

Mp3Pintyo
Használd az eMule-t. Azt még telepiteni sem kell. Egyszeruen kicsomagolod és már indíthatod is.

Az mp3 Legyen Veled!

Szeretném megkérdezni, miért nem tudom telepiteni sem az edonkeyt (0.53) sem az overnetet. Mindkettõ amikor kéri, hogy telepitsem a "sponzorok" programjait, lefagy.

Köszi
Mp3Pintyo
Igen, az eleje és a vége kell.
Igen mivel a Limewireben alapbeallitas, hogy geybol az elejet es a veget szedje le 😄

Az mp3 Legyen Veled!

LittleL
Még annyit kérdeznék, hogy az eMule -ban csak akkor enged belenézni a fájlba, hogy ha elejét és végét már letöltötte ?

A LimeWire ebbõl a szempontból sokkal jobb, ott rögtön mutatja a videó bejátszást, a letöltés esõ másodpercétõl fogva.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Mp3Pintyo
Igen a sharereactor leallt. Magyarban egyetlen egy nagy oldalt talasz es az a www.mp3portal.hu . Egyre nagyobb kozosseg szervezodik oda ugyhogy erdemes megnezni.

Az mp3 Legyen Veled!

Ajanlom a http://www.shareconnector.com-ot. A valasztek kicsit szegenyesebb, de hasonlo szinvonalu mint a sharereactor volt. Es lenyegesebben gyorsabb. Ezek szerint a sharereactor-nak befellegzett?
Hali

Miutan szerencsesen befagyasztottak a ShareReactor mukodeset, nem tud valaki egy ehez hasonlo ed2k link gyujtemeny oldalt ami meg mukodi is es angol nyelvu vagy esetleg magyar. Mar csak azert mert spanyolt meg lengyelt kaptam de az nekem nem igazan mond sokat.

Koszi!.
LittleL
Köszönöm a segítséget.

Most már át tudom tenni az eDonkey -ból a félbemaradt fájlokat az eMule -ba.
De csak akkor lehet belenézni a videofájlba, ha már letöltötte az elsõ és az utolsó szeletet ?

Na ja. 😊
Ld. #648
Látom már, az emule-ben van egy opció, az intelligens hibakezelés.
Még egy kérdés: Hogyan tudom átvinni a megkezdett letöltéseket az overnetbõl az emule-ba?
Köszi, megpróbálom.
Ilyet én is tapasztaltam eDonkey alatt. Volt egy letöltésem, ami kb. 2 hónapig ugyanott állt, pedig sok felhasználónál volt meg a teljes file. Az emule viszont simán letöltötte. Az az oka, hogy valaki(k)nél hibás a file (ill. az a szelet amit letöltesz), ezért 'visszagörgeti' a hibás szelet letöltése elõtti állapotra. Azt nem teljesen értem, hogy az emule miért tudta letölteni, de nekem ez jelentette a megoldást. Megér egy próbát.
Mp3Pintyo
Tuti nem fake?
Azért ugrik vissza mivel a letöltött szelet hibás és megpróbálja ujratölteni.

Az mp3 Legyen Veled!

Sziasztok!
A problémám:Egy diszkográfiát töltök(overnet). Úgy 1246mb-nál nem megy tovább, tölti ugyan, de visszaugrik mindig erre az értékre. Ahogy nézem a forrásokat, azoknak is a 80%a ezzel a problémával küszködik, itt állnak. Csak néhánynak folytatódik, vagy van meg teljesen. Próbáltam már elõlrõl kezdeni, de nem segített. Mit csináljak?
Mp3Pintyo
vágólapra???
Neeeem teljesen mást kell csinálni.
De az eMule 0.30e-t használd az már régi kliens.
A 0.42d-t szedd le.
Eszközök gomb -> Részfájlok importálása.

Az mp3 Legyen Veled!

LittleL
Tudom nagyon hülye vagyok ehhez a programhoz,

de annyit már meg tudtam csinálni, hogy eDonkey 2000 -ben
kijelöltem a félbemaradt fájlt, másolás a vágólapre, aztán eMule v0.30e ben rámegyek az eD2k linksre, beillesztem,
de most mit tegyek, hogy elindítsa a letöltést, ill. folytassa.

köszönöm a türelmedet elõre is.

Mp3Pintyo
Perszehogy át lehet.
Elinditod az eMulet es utana Tools gomb Import Partfiles menupont.

Az mp3 Legyen Veled!

LittleL
Át lehet ültetni félbemaradt fájlokat egyáltalán eDonkeyból eMule .ba ?

LittleL
Az eDonkey -ban egy félbemaradt videót nem lehet tehát megnézni, vagy mégis ?
De hogy másoljam át eMule -ba a fájlt, hogy ott folytassa ?

Valaki tudja ?

Mp3Pintyo
Ez eMuleben be tudod allitani, hogy mit hivjon meg a Preview amikor jobb gombot nyomsz egy fajlon a letoltesi sorban. Ott allitsd be a Media Player Classicot

Az mp3 Legyen Veled!

Mp3Pintyo
A Media Player Classic-al bele lehet nézni a még le nem töltött videóokba.

Az mp3 Legyen Veled!

LittleL
Szevasztok

Már egy ideje használom ezt a programot.

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet benne a félig letöltött videókba belenézni,
vagy a fél videófájlt elmenteni ?

Köszi.

Mp3Pintyo
Alapban benne van egy ipfilter.dat fájl ami tartalmazza a BS IP cimeit is.

Az mp3 Legyen Veled!

pluhi
Hi All!
Elhatároztam, hogy elkezdem én is ezt a mókát, mert vannak dolgok, amit DCn lehetetlenség felhajtani. Az Emule+-t választottam. Mi is ez a BSA téma? Mi az ipjük, hogyan kell hozzáadni a filterelt cimek közé?
Mp3Pintyo
Örömhír mindenkinek! 😊
Kibõvült az Mp3Portal eMule-s része. VanZan-al és csapatával megerõsítve ezentúl magyar releaseket is elérhettek. Rengeteg új leírást került ki az elmúlt napokban éps folyamatosan fogak egyre újabbak is megjelenni 😄

Az mp3 Legyen Veled!

Ja, azt nem írtam, hogy a Protowall-hoz az IP-frissítéseket a szintén ezen az oldalon található Blocklist Manager-rel lehet hozzáadni.