1236
eDonkey2000
  • PetruZ
    Ha .part a kiterjesztés, akkor a megfelelő sorszámút (ezt az ed2k letöltés listájában rákattintva a tulajdonságainál meg tudod nézni) kimásolod vhová és egyszerűen átnevezed avi-ra. :)
    Ha a közepén vannak a lyukak (piros csíkok), akkor 99%, hogy lejátszható az állomány, csak ki kell majd vágni a hiányzó részeket (pl. VirtualDub-bal).
  • LittleL
    Tényleg mégvalami, próbáltatok már eDonkeyval chatelni ?
    Mert amit én írogattam ,arra senki sem válaszolt.

Valahogy DC++ sokkal chatbarátabb letöltő.
  • Ryleh
    thx...csak az a gáz,hogy akinál láttam ezeket..nos azoknak is csak ilyen csonka a file.
    De nem gond!!simán átneveztem a .part filét .avi -ra és müxik!!!!:)))
  • blackgamer
    kaptam egy ilyen üzenetet:

<PermonikPlus> AUTOMATED MESSAGE: You're being banned because your client is behaving aggressively! Get more info at http://emuleplus.info/ban/
    Disconnected

ez ugye csak kamu, valaki szórakozik
    vagy tényleg bannolva vagyok? (pár hete letöltött eDonkey-t használok)

Ryleh: én a helyedben küldenék neki privát üzenetet a mail címemmel, és hogy nagyon kéne ez a cucc, és hogyan tudnám minél hamarabb letölteni
    ilyenkor általában segítőkészek, tapasztalatból írom, és esetleg fórumokban is kutakodhatsz google segítségével, hogy még kinek van meg

upload-ot lehet valahogy log-olni? csak kiváncsi vagyok miket töltenek tőlem
  • Ryleh
    Ja!!és hogy tovább rontsam a topic külalakját: eme filék a temp-be vannak .part kiterjesztéssel ezekből hogyan csalom elő az avi.álllományt?-ami persze még mindig hiányos..köcci:)
  • Ryleh
    Wagner - Lohengrin - Act3 - Budapest 2004.05.02 (Tvrip - Hungarian Subtitle).avi na evvelés a többi részeivel szenvedek............
    Gondolom a kliens a szerverlistában lévő összes szervert végigkérdezi szelet ügyében ..nemcsak azt amihez konnekteltem,nem?..bizti sokat kérdezek de ez van:)))
  • Ryleh
    3 cd -vel szenvedek....stb.../jav/
  • Ryleh
    Köszönöm Petruznak és Littlelnek is a választ.
    A kérdéses file .avi és 18-20 mb hiányzik belőle.
    Azért vergődök naon miatta mert ezeket a Wágner műveket potom 10-12 e ft-ért lehet megvenni dvd-n....de persze magyar sub nélkül....igy kissé "rablásnak" tartom.És ha a fekete sávban a piros csik a hiányzo szelet akkor a közepén van 2 db. 3 dc-vel szenvedek hetek ota...de emellett még van vagy 20 cd-szintén opera-amikkel ugyanigy tötyörgök:((((
    Ha valakinek esetleg van ilyen anyaga akkor mail..pliz..és sorry ha ez OFF volt....
  • PetruZ
    Ha a videó mpeg, akkor elég valószínű, hogy működik. Ha avi, akkor kell az eleje (a codec infók miatt) és a vége (az indextábla miatt), de az eleje mindenképpen. Ha a vége hiányzik, lehet próbát tenni a DivFix-szel (de előtte készíts egy másolatot, vagy add meg a DF-nek, hogy csináljon). Ha a közepéből hiányzik, akkor mindenképpen működik, de azt a részt majd ki kell vágni (mondjuk VirtualDub-bal), mert ott szemét (többnyire csupa nulla) lesz, ami leakaszthatja a lejátszót, és utána újra végig kell menni rajta a DivFix-szel, hogy helyrerakja az indextáblát.
    Csináltam már ilyet és működött (bár maga a film nem érte meg és töröltem :) ), szóval egy próbát megér.
  • LittleL
    Így már énis jártam, hogy megáll a letöltés 98 % -on
    és se tovább se sehova.

Volt hogy 2 hét múlva jött csak le a befejező része. D

A serverprobléma is megoldódott, ha nincsenek látható szerverek,
    akkor jobb klikk a serverek helyén, és másik lista beállítása,
    ennyi az egész.
  • Ryleh
    Köszi...akkor sokan sziv6nak rajtam kivül is...ugyanis már 1 hete alszik a file.....semmi esély arra hogy hogy a nem komplettet megnyissam?..videofile/Wagner opera-nem éppen mindenhol fellelhető:((((...persze lehet,hogy nagy baromságotkérdeztem:))
  • PetruZ
    Igen, ez az új kliens verzióban jelent meg, mint feature éppen azért, hogy feleslegesen ne töltsön az ember. Az emule a fájlokról időnként megkérdezgeti a szervert, hogy látta-e valaha is teljes verzióban és ha folyton olyan választ kap, hogy nem, akkor egy idő múlva kiszól. Simán elképzelhető ilyen helyzet, én is találkoztam már ilyenekkel (ilyenkor a fájl átmegy "vonalkódba", vagyis ha lenyitod a forráslistáját, oldalt a csíkok szépen, vonalkódszerűen vannak egymás alatt és senkinek sincs plusz csomagja hozzá). A 97%-ot esetleg még érdemes pár napig benne hagyni, hátha, de sok esély nincs rá.
  • Ryleh
    kérdés!!
    A emule kliens azt irja:még soha a büdös életbe nem látta a letöltendő filét kompletten..hmmm!!!!ezexerint mindenkinek aki tölti csak a nem befejezett verzio van meg?és akinek vmikor megvolt az eltünt??....azéé irom ide mert ugyanezeket a filéket megtaláltam torrenbe is...de máá fosok beleállni a letöltésbe.....97% és kuss.....:((((....köszi a választ!!
  • Guest
    ed2k-ban azt hiszem jobb klikk a szerverlistán, és ott van valami "Update list from URL" vagy ilyesmi.
  • PetruZ
    Ja, f*ngom sincs. :) Az emuleplus-ban nincs ilyen. :)
  • Garfield
    De nem ezt az importálást csinálja az eMule-ban a Tools > Import Downloads (eM,eD,ON)?
  • PetruZ
    Önmagában nem képes rá, csak a régi tipusúakat eszi meg (mivel az emule is csak ezt a módszert használja). Az újak konvertálásához kellenek azok a segédprogik.
  • PetruZ
    Az emuleplus-on a Servers ablakon jobb felül van egy "Update server.met from URL" gomb, ott lehet url-t adni neki, de egyébként elvileg régi installból átmásolt server.met fájl is jó neki (utána az első kapcsolódáskor úgyis frissíti a listáját). Az ed2k-val utoljára vagy két éve találkoztam, nem tudom hol lehet ezt neki megadni, de szvsz a másolás itt is bejöhet.
  • LittleL
    köszi,

amúgy fogalmam sincs honnan lehet leszedni a serverlistet,
    mert nem látok helyet ahova be lehetne tenni ?
    melyik menübe kell betenni?

eddig mindig automatikusan megjelentek a serverek,mostmeg
    se kép se hang..
  • Garfield
    A fórumban keresd meg a public beta topikot, ahonnan letölthető az 1.0.5, és a hozzászólások alapján felettébb jó sikerült a hibajavítás.

Ha nincs szerver, akkor ugyanúgy, mintha az eMule-hoz csinálnád, tölts le hozzá serverlist-et.
  • LittleL
    Nemtom, de felraktam az EDonkey v1.0 -át és most egy szerver
    sem jelenik meg a szerver menüben,
    Kapcsolódni sem tudok sehova.
    Nálatok mi a helyzet ?

A program maga amúgy teljesen ugyanolyannak tűnik, mint elődje.
  • Garfield
    De az eMule át tudja konvertálni az eDonkey újabb típusú temp fájlait, nem?
  • PetruZ
    Az emule-alapú szoftverek elvileg oda-vissza kompatibilisek, simán tudják folytatni egymás letöltéseit. Az emule képes átvenni azokat az ed2k töltéseket is, amelyek az ed2k-ban az ún. "old" módszerrel készültek (a legegyszerűbb ezt eldönteni: ha az ed2k temp letöltések tele vannak 001, 002, stb. kiterjesztésű fájlokkal, akkor azok nem "old" típusúak és az emule nem eszi meg). Az ed2k - szintén elvileg - megeszi az emule töltéseket.
  • asdefge
    Az eMulePlus honlapján van jónéhány hasznos segédprogi. Köztük valami ilyen is rémlik.
  • Ryleh
    Hopsz!!még vmi!!!
    eMule által elkezdett letöltéseket lehet-éééé áttenni az eMulePlus progiba?????...............................
    És _most ne hülyézzetek le-esetleg az edonkey2000 nem tudja folytatni ezeket?
    Nyilván nem csak a tempfiléket köööne átmásolni,igy kérdezem...köszi??
    --mindig tanul az ember:)))----
  • Ryleh
    thx a választ..tüzfallal minden ok,mind2ö progi külön letöltési tempet és más anyagot tölt(ene).Asszem az edonkex2000 mest mekkbizhatobb de lehet csak én gondolom igy.Viszont megköszönném ha hozzámvágnátok infóoldalakat amiröl valóban(!) müködö filéket szedhetnék.
    Főleg komolyzene érdekel...és tudom hogy ez nam annyira populáris...
    Köszi:)))
  • Garfield
    Nincs valami be nem állított szoftveres vagy hardveres tűzfal (=router)?

A "félóra" kicsit sok...

Egyszerre pedig ne menjenek, különösen akkor ne, ha ugyanazokat a fájlokat töltik és ugyanazokat a temp fájlokat használják.
  • Ryleh
    Köszi a választ!!!

Edonkey2000----van amikooo cak fél ora connectelési proba után jo ,de megy
    eMule---na ez van amikor sehova sem...mindenszerverre:vagy tele van,vagy halott kifogásokat nyávogja....
    JAJA!!!1xerre mehet a mule és a edonkey?????
    THX::::)
  • PetruZ
    Közérdekű: aki kérdezni akar, NE küldjön mail-t, SE privátot, mert olvasás nélkül TÖRLÖM! Akinek kínja van, tegye fel itt, és talán tudok/tudunk segíteni!
  • LittleL
    az eDonkey most leállt nagyon nálam is,
    nem enged csatlakozni sehova.

836# -ban leírtak miatt.
  • McGrady
    és az edonkey-m mért nem akar tölteni? a prioritás az oka?
    vki segíthetne;)
    thx
    KEllemes Ünnepeket
  • McGrady
    google-n keress rá h emule servers akkor behoz 1 oldalt ahol rengeteg van...rögtön be is tölti az emule állományba...ott biztos van komolyzene
  • McGrady
    hellosztok, eMule-hoz tudna vki segíteni?
    először is mért ilyen lassú a letöltés?
    körülbelül az 5/80-ával tölt le a rendes sávszélességnek:(
    2.:mért van az h ha befejezett 1 letöltött file-t akkor újrakezdi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Ryleh
    Hali!!!
    eMule-ba szervercimet sznék komolyzenében,ugyanezt torrent infoban is.Köszönöm.
    Akit érint:Wagnert gyüjtök,és ezeket keresem/video file előnyben.
    kELLEMES KARIT MINDKINEK!!!:)))
  • PetruZ
    Az már nagyon régi verzió, a legfrissebb az 1.1a számú, azt használd.
    A tűzfalon a TCP 4242, 4661, 4662 bejövő portokat kell megnyitni neki, kifelé pedig elvileg minden TCP és UDP kell. Elméletileg ugyanazok a beállítások kellenek, mint az edonkey esetén.
    Szervercímet nem mondok, mert nekem mindegyik megy, szóval nálad van vmi hiba.
  • LittleL
    hát megpóbáltam,

eMule plus v1k verzió van fennt, de nem akar egyetlen szerverhez sem kapcsolódni,
    tudnál valami szervercímet mondani ?
  • LittleL
    Köszi a segítséget, Petruz.

Te vagy az EDonkey, Emule ász, az nem vitás.
  • Ryleh
    Szia mindenkinek -és kellemes ünnepeket-KOMOLYZENEI TÉMÁBAN infot keresek Torrent,ill. eMule letöltéssel.
    Köszönöm:))))
  • PetruZ
    Igen, az emule gond nélkül megeszi az ed2k letöltéseket, bár fordítva ez nem garantált. Ha nem vagy biztos a dologban, akkor mentsd el az eredtieket valahová, míg meg nem győződsz róla. De ha megadod az emulénak a könyvtárat, fel kell ismerje a fájlokat.
  • LittleL
    és a félbehagyott letöltéseket át
    lehet másolni az eDonkeyból az eMule plus -ba ?

És ha igen, hogyan ?

egyébként csak mintegy 20 fájlt osztok meg, kb 1 Gb
    mind videó. ez is lehet probléma. HMmm