73
vűálasz várok
-
#30 vagy akik demagógok és nem bírnak felfogni semmit.
legutoljára novemberben jártam a polfórumban, akkor elegem lett, kihagytam 5 hónapot, most visszatértem egy kicsit, higgadtan semmi anyázódással, toleranciával, de amint láttam SEMMI nem változott, szal most újra mellőzőm azt a fórumot és maradok a nyugodt általánosnál :)
-
#29 Bradock pl utoljára vasárnap hajnalban járt erre, Cutter passz... egyébként ez meg leginkább azokat minösiti akik nem képesek higgadtan vitázni, vagy a másik véleményét tiszteletben tartani. -
#28 de ehhez 2 moderátor (Bradock,Cutter) is kevés, sebaj, én nem járock oda, kímélem magam :)
-
#27 nem kell törölni szerintem, minden politika fórum forrong most, le fognak nyugodni, csak kellene valaki higgadt, aki addig is a durvább anyázásokat törli. -
#26 ÍGY VAN, vagy törölni kéne azt az egész helyet, mert alapjába véve rohad sajnos, és nem lehet változtatni rajta, 2 moderátor is kevés !!! -
#25 Valahogy ki kéne nyilvánítania a sg-nak, hogy a politika topic alcíme: Gumiszoba 2. -
#24 hát nem... vállalnád? .) -
#23 nemlehet halas feladat :) -
#22 írjatok a [email protected] -ra, nem tudom ki most a politikában a mod... -
#21 Elnezest, hogy ide mereszelek irni, de ra kene nezni a politikara, mert kezdenek elfajulni a dolgok. -
#20 csak most néztem be ebbe a topicba :D -
#18 ??? miről szóltam én kinek??? -
#16 Nincs mit. -
#15 Én is mondtam a múltkor... -
Laci #14 Thankz!!! 1000*köszi, általad kedvenc topikom visszanyerhette eredeti állapotát és picivel talán magasabb színvonalát. Király vagy! Remélem farkaspok abbahagyja. -
#12 Moderálva. -
Laci #11 Akkor azt mondja meg valaki, mi a helyzet a hardware fórumban, mert már tűrhetetlen, amit "farkaspok" az Amiga vs. PC topicban csinál. Ilyenkor ki moderálja azt a részt, mert attól tartok ott gyorsan ki kell törölni a színvonal érdekében farkaspok máshonnan belinkelkt enyhén szólva gusztust és moderációt nem tűrő hozzászólásait!!!!!! -
#9 és megállították?
-
#8 ja. -
#7 c'est la vie -
#6 Gondoltam.
Nekem mindig azt mondja,hogy nincs modernálási jogom. -
#5 az aki szivtja az emberkéket -
#4 Mi az a modernátor? -
#3 oké -
#2 Valószínűleg a játékosok fórumáról beszélsz:
Bradock és Borg fel lett kérve, hogy tegyen rendet ott, és állítsa meg a további minőségromlást. A ha offtopic, semmitmondó, vagy "csakúgy" típusú üzeneteket hagysz, akkor ki lesz szedve. Ha csevegni akarsz gyere ide, vagy a gumiszobába. -
#1 Mé van az,hogy beirok valamit , azt nem tetszik a moderátor úrnak vagy nemtom ki a fasznak , és erre kitörli valaki,,??????pedig semmi olyat nem irtam ami miatt indokolt lenne a kitörlése....kezdek csalódni gyerekek....