Moderátor válaszolj!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nincs még1 ilyen topic ahol a saját egeredet kell belinkelni!
Ha van kérlek írjátok meg melyik az mert én nem találom.....Pedig kerestem a keresõvel....
És még büntetõpontot is ad érte -,-
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
miért éri meg elvállalni a moderátorkodást?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
ilyesmi kéne: (img)http://www.sg.hu/galeria/10728974761109086708.JPG(/img)
csak kerek helyett szögeletes zárójellel...
shit happens
Azaz még 1 kérdés. A galériába raktam a képet és onnan másoltam át az url-t. A kép nem jelent meg csak egy ikont rakot ki és a gáléria szó jelent meg a margon ez igy jó?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a képet fel kell tölteni egy neten logó szerverre, hogy ha a géped nem megy, akkoris lássa más.
erre több oldal is van
a legegyszerûbb, ha a gallériába felrakod és onnan kilinkeked
vagy vannak a képfeltöltõs oldalak:
pl.
pixupload.tk
iaro
stb.
behozod az oldalt, kikeresed a feltöltendõ képet, feltöltöd, majd amit kiír kódot, azt bemásolod az üzenet mezõbe itt (nem kell semmire sem kattintatni, csak átmásolni a kódot) és mindenki látni fogja...
ennyi.
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Mondjátokmeg nekem legyetek szivessek, hogy 1 képet a gépemrõl miként tudok be illeszteni a hozászoláshoz. Mert a kép alapján szeretnék kérdezni. Mehet,törlés alatt a (kép)-re kattintva, ami elõjön az nekem kínai.
Köszönöm a segitséget
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pedig jót vigadtam rajti.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Hadd ne sorojam a N topikokat amiknek semmi ertelme nincs. Ennek legalabb lenne.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
shit happens
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ezeket azutan kaptam privibe :
"A könyves fórumod mért zárták be? Pont ilyen fórum kellett volna nekem is mert én is keresek pár könyvet."
"Figyu miert zartk be a forumot? Nekem is kell egy konyv."
Faxomba hogy van 100 olyan topik aminek semmi ertelme es ez vegre szolt volna valamirol ti meg torlitek!
Remek a moderalas!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2) soxor tök lassú..
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mivel a hozzászólások száma szerintem lényegesen le fog csökkenni, így sokkal könnyebb lesz moderálni a Politikát.
Van egy érzésem, hogy miután lecseng a választás, utána kezdenek születni újra a "zsidózós" topicok, provokáló hozzászólások.
Az a baj, hogy a provokátorokat nem lehet kiszûrni, maximum ideiglenesen.
St -nek egyszer már javasoltam, hogy csak regisztráltan lehessen írni a Pol.fórumba de technikailag nehezen megvalósítható.
Pedig azzal legalább a több nickkû, álltalában rosszindulatú hozzászólások számát le lehetne csökkenteni.
Pedig emlékezetem szerint a Te hozzászólásaidat nem igen kellett moderálni.
Hogy is mondjam?
Talán Coine volt a legszámottevőbb azok közül, akik miatt létre kellett hozni.
Coine: remélem, belátjuk ezt.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
legutoljára novemberben jártam a polfórumban, akkor elegem lett, kihagytam 5 hónapot, most visszatértem egy kicsit, higgadtan semmi anyázódással, toleranciával, de amint láttam SEMMI nem változott, szal most újra mellőzőm azt a fórumot és maradok a nyugodt általánosnál :)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray