22959
-
#19227 pech. -
ACE #19226 Jaja, manapság furi, hogy sokan még mindig a divx-eket töltik, feltehetően azért, mert meg sem próbáltak még megnézni egy 1080p-s, vagy akár egy 720p-s filmet. Én a divx-től, de még a DVD-től is azóta hányok. Pláne manapság, amikor lassan az LCD TV-k ára 100ezer alatt van. -
#19225 Azért HD minőségben hamar összejön az a 300 GB :) -
bcsaba73 #19224 Amúgy meg nekem legalábbis a feltöltés egy kalap kaki,hiába 60-as a netem most is csak 30kb-el megy a feltöltés legalább 20 torrentre elosztva. Jó,ezek között van régi torrent is,de van új is amit még sokan szednek lefelé.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni,hogy ha leszedek valamit akkor az arány miatt azt vissza is kell osztani. Ha lenne napi több 10 giga letöltésem akkor kb 3x annyit kellene visszatöltenem,hogy ott maradjon az arányom ahol volt.... -
bcsaba73 #19223 Az előtted szóló épp azt írta,hogy nem csak letölteni kell a torrenteket,hanem meg is kell nézni őket,vagy hallgatni,vagy játszani velük.
Kíváncsi lennék napi 50 gigát hogy zongorázol végig..... :)
Még ha ennek a fele feltöltés,akkor se tudod megcsinálni.
Mondjuk én xvid-es filmeket töltök le szite csak kizárólag,és van mikor 1 nap 3-at is lekapok ha olyan a termés,de az időbe telik mire megnézem,hiszen mindenkinek van más dolga is.
Tehát egy hét alatt 300 giga....? nem lehetet csak értelmetlen.
Mi ezzel a nettel nem igen lehetünk torrent feltöltők,tehát még csak erről sincs szó szerintem....de te tudod végülis. -
#19222 Hozzátartozik, hogy vmilyen szinten vérszemet kaptam és fudejo dolog volt az első héten a FP60.
Torrent ment max-al, és erőlködés nélkül volt olyan nap, hogy 50Gb volt a forgalom. Szval 300Gb? Jah, elég úgy egy hétre... :D
Most már mondhatni "visszafogtam" magam, de így is jelenleg 202Gb-nál járok. -
#19221 attól még hogy vkinek 120mbites nete van, nem feltétlen kell többet töltenie mint eddig
300 gb -nyi adat az nagyon sok, jó persze torrentnél a feltöltés is forgalmat generál, de akkor is
hogy ennyit elérjen az ember meg kell néznie havi 20-30 filmet, meg néznie kell kb ugyanennyi sorozatot, meg csomó 'felesleges' dolgot kell letöltenie
a 120mbites csomagnak az az előnye hogy _elvileg_ gyorsabban lejönnek a dolgok... de ettől nem kell vérszemet kapni és letölteni a zinternetet :D -
bcsaba73 #19220 Én azt mondom akár 60-as akár 120-as a net,olyan sz@rúl jön a letöltés,hogy ha csak nincs non-stop pörgetve a sz.gép akkor az életbe nem lehet a 300 gigát elérni egy hónapba!! És akkor a villanyszámla is megugrik az egekbe! :) -
#19219 jah. -
#19218 mondjuk vicces is lenne a 120-as vagy akár a 60-as csomaggal betartatni a 300gb/hó limitet, lol :) -
#19217 Nyjah, erre én vagyok a Zélő példa, engem sem korlátoztak le, pedig háááöö -.- -
#19216 Itt most nem a torrent korlátozásáról van szó, hanem arról, hogy a havi 300 GB-os limit túllépése esetén nem korlátoznak le. -
#19215 nem kövezlek, csak azt mondom nézz be a torrent topicba. -
#19214 Kövezz meg, de én nem olvastam az utóbbi időben olyat, hogy valakit lekorlátoztak volna túlzott adatforgalmazás miatt. -
#19213 "Szűcs László, a UPC Magyarország kommunikációs vezetője erre a felvetésre azt mondta, hogy ez csupán egy biztosíték a szolgáltató számára, de valójában nem alkalmazzák a limitet, s nem korlátozzák a felhasználókat ezen érték elérése után sem. Szűcs szerint ezen állításuk bizonyságára szolgál, hogy a felhasználói fórumokon egyáltalán nem találkozni ilyen panaszokkal velük kapcsolatban."
ki hívja meg ide ezsgére az ürgét... ? -
#19212 kis reklám. -
TDantes #19211 Sávszél emelés volt? Tényleg? Nem is tudtam róla, tudtam hogy vannak az új csomagok, de azt nem hogy át is kerülök bele. De jó. -
#19210 vagy csak lemaradtál. -
#19209 sávszél emelés volt, fiber power 30 -as csomagba kerültél, mint mindenki akinek 10 megás nete volt :) -
TDantes #19208 Mi van az UPC--vel? Eddig 10 megás volt a netem, öt perce megmértem és 27,9 mega...hoppá...mi van? Tévedés? Vagy csak így estére megemelték, vagy mi a szösz? -
#19207 ne a speedtest-en mérj, az utóbbi napokban nekem se akar menni...
Próbálj mérni pl a http://speedtest.datanet.hu oldalon is. -
#19206 úgy tűnik nálam nem csak a torrentezés van bekorlátozva...hát netezni is alig tudok.
speedtesten mértem nyíregyházához kb 200as pinget meg 10mbit letöltést, a feltöltést el sem kezdte mérni...
torrent nem érdekel, de azért netezni had lehessen már egy szaros 60as fiberral...erős tulzással, de kv cigi megvan míg betölt egy oldalt... -
bcsaba73 #19205 Szerintem semmibe nem fog kerülni,hogy lejjebb menj a FP15-be max alá kell írni 1-évet,de még ez se biztos. Hiszen ennyi erővel fel is mondhatnád a netet,hiszen nincs hűségnyilatkozatod és ez a lényeg!!!!
Szép lenne ha csomagváltásért fizetni kellene hűség lejárta után!!!!
Örüljenek,hogy náluk maradsz egyáltalán!! :) -
#19204 Ha nincs hűséged, akkor csak 1-2 ezer Ft-ot kell befizetni azthiszem, ha váltani szeretnél. Ha hűségnyilatkozat van, akkor fel kell bontani, ilyenkor ki kell fizetni a hűségnyilatkozat és az az nélküli ár közötti különbséget a megkötés óta eltelt hónapokra.
Nekem full stabil a net, 3,8 MB/s -el töltöttem délután, és 380 -al fel, most éppen csak feltöltök. -
#19203 Nekem most nincs semmilyen hűségem.... Na akkor majd hétfőn felhívom az ügyfélszolgálatot, azért köszi a válaszokat! -
Kimi23 #19202 Ha jól rémlik, a HWSW fórumán erre a kérdésre azt válaszolta az ott levő UPC ügyfeles, hogy lehet lefelé váltani, de csak újabb hűségnyilatkozattal. -
#19201 utolsó mondatban feltehetően ott a válasz. -
#19200 Nektek stabil a sebesség? Mert nálam most 15 megabit/sec-et mért a speedtest, de még 23-nál sose mért többet! A feltöltés stabilan 3 megabit azzal nincs gond...
Második kérdésem: Ugyebár most a Fiber Power 30-as csomagban vagyok, átléphetek egyel gyengébb csomagba tehát a FP15-be 4750 Ft-os havidíjjal ? Mert az UPC oldalán azt írják csak új előfizetőkre és felfelé módosító ügyfelekre vonatkozik az akciós havidíj! -
bcsaba73 #19199 Ne nagyon nyugodj meg. Lelassítják ők azt neked szó nélkül! :) -
#19198 debreceniek! nektek nem lassú most a net? -
ZsirosKenyer #19197 kezdtem kiborulni hogy lelassult a upc, de megnyugodtam -
#19196 Indítsad újra a modemet,haverom is csak azután kapta meg a 30-ast:O -
#19195 A 4/1-ből lesz 15/1,5, ha jó ltudom :) Ha nincs hűséged, akkor át is lehet állni ngyobb csomagkra, felfelé módosítani lehet, csak a fiber asszem hűséggel jár. -
#19194 hali kérdésem lenne mert erről nem igazán találtam infot a upc oldalán
a jelenlegi sebesség nálunk 4Mbit/s le 1Mbit/s fel.
a kérdésem hogy erre a fiber powerre átkell állni esetleg új csomagot kell rendelni vagy mindenhol átállítják egy kis késéssel ?
mi egyben fizetjük a kábeltv/internetet és ugyanennyit fizetünk mint ahogy ezt a fiber power 15nél írják.
szóval valami infót légyszi és köszi előre -
bcsaba73 #19193 Attól nem tartok mert a tegnapi nap valami kivételes véletlen lehetett. -
#19192 úgy elég hamar elszáll a 300 GB ;) -
bcsaba73 #19191 Nálam meg nem 60 a 60. :)
De ettől függetlenűl a mai nap elég jó volt,nem töltöttem le semmit de egész nap 6Mb-el nyomtam felfelé!! :) -
hexcode #19190 jó neked:D de nálam nem igazán 30 megabites ez a FP30:D -
#19189 FiberPower30:
4.46 GB Operation.Flashpoint.Dragon.Rising kb 8-9 perc lehetett, stabilan 3.5 mb/sec-el jött (uTorrent) -
hexcode #19188 UPC FiberPower 30:
22,03 GiB dvd pack lejött 4 óra alatt állandó sebességgel: 1,7-2,2MB/s (néha volt h lement 900-700k -ra)
uTorrent 2.0 Béta legfrissebb, nCore..