UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8 nap a felmondási idõ, és felmondhatod akár E-mail-ben is, a honlapon van egy levélküldõ cucc, azzal. Tudtommal olyan szerzõdést nem köthetnek, amiben automatikusan meghosszabbodik a hûség, sza'l szerintem ettõl nem kell tartanod...

steam, origin: ACE_hun

ChaosTeam
Felmondani írásban kell a netet, vagy elég Telefonon?

Mennyi a felmondási idõ?

Nekem aug. 31-ig van hûségem, utána le akarom mondani, kérdés mikor mondjam le, már most - esetleg már elkéstem - vagy majd akkor vagy mikor? Nem akarom, hogy esetleg megint hozzárakjanak 1 év hûséget vagy ilyesmi...
Ha aláírsz 50év hûséget, akkor ingyen kapod az egészet. De nem net30-al. Hanem bérelt 120Mbites vonallal! 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Mighty
Hétfõn bemegyek az ügyfélszolgálatra. Egy esetben maradok UPC elõfizetõ. Ha a TV-t és az internet30-at együtt 7000-ért ideadják 1 év hûséggel 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

werkfilm
legközelebb elég ha telefonon fegyegeted õket, ott is kinyalják a segged

Bementem, hogy egyel kisebbre vagyem (Ezüst) és adtak önként kedvezményt. Egy ezrest. Majdnem hanyattestem.

Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?

Mighty
Kedden kötök én is szerzõdést. A május végén kötött társasházi netet kb 15k büntetéssel mondom vissza. Még így is sokkal kevesebb lesz.

Osztom a véleményed, de én csak az árral nem vagyok kibékülve.

9290 vs 3000 félévig, aztán 6400

Éves szinten a hûség felmondása miatti büntetés kifizetése mellett 40000 forint megtakarítás 😮

Ha a kábeltv-t is társasháziban venném, akkor is havi 8450-et kéne kicsengetnem. Megtakarítás: 30000 forint.

Stefling
Melyik csomag?😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csak hogy offoljak énis.

Kedden jönnek bekötni DIGI-t, viszlát UPC.
Bár azt még hozzá kell tennem hogy mindennel meg voltam elégedve maximálisan, egyedül a korlátozgatásokkal, a max. sebességgel, és az árral illetõleg ár/érték aránnyal...

steam, origin: ACE_hun

Ott az ADSL, igénybe lehet venni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Ennyi agysérültet...
Ha köcsög chello, akkor el lehet menni! Ja, hogy nincs más? Akkor örülj, hogy legalább néha van cselló!

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

ChaosTeam
Mivan kiszabadult az ovi vagy mi?
ekkora szart baszd meg, komolyan
miért fizetek ezért MIÉRT

hasznavehetetlen
No már jav. Köcsög csellóóupécé

Nem csak nálam szar a net? Random oldalak nem mennek...MSN sem megy.

werkfilm
nah tengeren túlra megint összefosta magát a net

pyrohun
ócska... (ma valahogy nem megy az írás...)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Hát REMÉLEM! Ócsak, szar Fibernet 120 😞(

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bertino
hova ember, hova ?!?!?!?

akyyy
upc ha ad webkamerát, ahoz miyeln driver kell, ismerõsnek kõne😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gduck
Nem hiszem! Most már 6 fajta csomag van, mindenki megtalálja a számára megfelelõt. A konkurenciát meg megoldották az úgynevezett "társasházi kedvezménnyel" (Ugyi a "tömeg" számít, a pár "egyéni" elõfizetõ elvesztése meg elviselhetõ számukra.)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

pyrohun
Érdekes, hogy a upc mérésével 9,7mbit megvan felfelé, de egyébként olyan 5-6 megabitnél a valós használat során (FTP pl.) soha nem megy feljebb 😄

werkfilm
még hova emeljenek innen? svédeknél is ilyen netek vannak kb
vagy legyen start 115mbit bronze 116 silver 117 gold 118 power1 119 power2 120 mbites csomag?

Mighty
Nem valószínû. Pár hónapja emeltek.

exTrem
Sziasztok, sebességemelés várható a közeljövoben ?

gduck
Én meg 2x ennyit fizetek, mert nem kaptárban lakok. <#mf1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

werkfilm
http://www.upc.hu/tarsashazi-ajanlat

elõ a számológéppel

Blekk Síp
Ez az 5500Ft-os Gold+tel+tv társasházi csomag?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Akkor ha jól értem 5500Ft-ot fizetsz 60/6Mbit-ért? Nekem jelenleg Goldom van és az kerül annyiba. (telefon és tv is upc) Nekem a fájlcserélésnél vannak gondjaim kb. 1 éve. (azelõtt évekig nem volt gond vele) Az internet SMC routerrel van megosztva a gép és az Xboxom között. Mikrotorrentet használok fáljcserélésre és állandóan passzív a kapcsolatom. Próbáltam külön portot nyitni neki és minden mással is próbálkoztam de azóta sem mûködik normálisan és a legtöbb esetben alig kapcsolódik és a letöltési sebesség is jó ha eléri a 100kb/s-ot. Abban az esetben jön megfelelõ sebességgel ha van egy-két olyan leecher amihez egyáltalán tud kapcsolódni. Semmit nem változtattam az eddigiekhez képest és mégsem aktív a kapcsolatom. Hogy lehet ezen változtatni? Gondolom a p2p korlátozás lehet ennek az egyik oka. Arról nem is beszélve hogy a mért sávszélességem is töredéke annak amiért elõfizetek. Mindegy hogy éjjel vagy nappal mérem le, mindegy hogy bármilyen internetet használó program bevan-e kapcsolva. Sõt még a sávszélességemet sem terheltem le hogy emiatt korlátoznák. A 25/3-as internetem legtöbbször 8/2, 12/2Mbit.

pyrohun
"Itt viszont szó nincs üzleti felhasználásról"

Honnan tudod?

"az feltehetõen üzleti csomagot választ"

upc-nél nincs külön üzleti csomag, illetve gondolom ott is van béreltvonali hozzáférés, de ugye ezt te sem gondolod komolyan... 128kbit vagy 1mbit 10x annyiért? lomár... -.-

"Valahol igenis tragikus, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy remeg a keze a kedves állampolgárnak, ha 4 teljes órára nincs internet, tévé, telefon szombat este."

Senkinek nem remeg a keze, ezt csak te fogod fel így. Ki vagy te, hogy elítéled azt, aki kifizet havi X ezer forintot egy szolgáltatásért, ami órákra, vagy jelen esetben akár egy napra is nem elérhetõ? Gondolkozz már picit... De ha a bérleteddel nem engednek felszállni a metróra mondjuk 1 napon keresztól, vagy az autóddal nem engednek rá az M7-esre, akkor gondolom szép kussban ülnél és inkább mást csinálnál, igaz?

milk4
Én olyankor takarítok,autók mosok vagy a kutyám idegesítem és közben anyázok.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Itt viszont szó nincs üzleti felhasználásról, ne keverjük ide, meg aztán aki munkára használja, az feltehetõen üzleti csomagot választ, feltehetõen jobb rendelkezésre állással, nemdebár?...
Valahol igenis tragikus, hogy mostanra eljutottunk odáig, hogy remeg a keze a kedves állampolgárnak, ha 4 teljes órára nincs internet, tévé, telefon szombat este.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Már régen elvesztette...

(egy ex upc elõfizetõ azaz szerény személyem)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

bertino

autoszimulator
"menj asztalt borogatni az ügyfélszolgálatra, ha az idõd engedi"

felesleges, és csak magaddal cseszel ki, mert lehet, hogy utána elégedett leszel, hogy na ennek megmondtam a magamét, de ettõl még nem fog gyorsabban intézõdni a problémád, sõt. Hisz te az ügyintézõvel vitázol, már pedig õ tehet a legkevésbé az egészrõl, nem õ fog kimenni, megjavítani a hibát. Csak egy közvetítõ réteg, akivel hiába ordibálsz. És hiába kéred akkor a fõnököt, akivel vitázhatsz, õket sem itt, sem máshol nem fognak odahívni. Mit tehetsz? Váltasz szolgáltatót, ha alapos indokod van, fogyasztóvédelemhez fordulsz. Ezek még mindig többet érnek, mint a felesleges vitázás, és a hasznuk is teljesen megegyezik = nulla.

"Nem azért dolgoznak meg egyesek a pénzükért, hogy aztán a semmiért fizessenek, aki ezt ellenkezõleg gondolja, akkor nem tudja mi az a munka."

ezt meg már írtam, hogy akinek nincs rálátása magára a rendszerre, és annak komplexitására, az azt mondja, hogy ez nem munkatempó, ez az ügyintézés egy semmi. Azért ez nem így van, és ismételten mondom, a konkrét hibaelhárítást sokszor nem is maga a szolgáltató végzi, hanem alvállalkozók, amely fajt senkinek sem kell bemutatnom, minden munkaterületen áldják a munkamoráljukat.

Ettõl függetlenül, a 24 órás kimaradáshoz: telefonáltál egyáltalán az ügyfélszolgálatra, hogy gond van, megkérdezted ismerõst, nála jó volt-e? Tudom, egyszerûbb a fórumon szidni õket, meg morogni, de a segíts magadon, isten is megsegít elv itt is alkalmas. A te érdeked.

És hidd el, én is tudom, milyen az, mikor elmegy a net folyton, vagy mikor az áramszolgáltató másodpercenként kapcsolgatja az áramot le és fel, ezzel a mûszaki cuccok élettartamát "hosszabbítva", szóval tudom mennyire idegesítõ ez, de hiába csapkodok, idegeskedek nem lesz jobb. Tanulság? Sajnos a mai Mo-n NEM elég egy vonalas internet annak, akinek ez létfontosságú a munkához, egyéb tevékenységhez, ez van. A brutális árak meg köszönhetõek a monopolhelyzeteknek, a nulla konkurenciának, mert ha a falukban, ahol csak egy szolgáltató van, lehet adni a négy megás netet telefonnal 12ezerért, akkor annyiért adják, úgy is fizeti az ember, ha netet akar. Többek között ezért, meg az ügyintézések miatt fordul ki a belem az olyan szlogenek miatt, mint a nálunk ön a fontos, csomagjainkat az ön igényei szerint alakítjuk, stb.

.: mobilize.hu :.

pyrohun
Bocs de csöppet beszûkült a látóköröd.
Én is rohadt ideges lennék hasonló helyzetben, mivel MIND A 2 MUNKÁMHOZ ELENGEDHETETELEN A FOLYAMATOS INTERNET KAPCSOLAT.
Nem tudom miért kell mindig a rosszat feltételezni a másikról?

A "korlátlan" szó a hozzáférésre vonatkozik nem az adatforgalom mikéntjére.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Most egész jól megy minden 😊

hmm.
Nálunk net kimaradás eddig 2perc volt. Az is csak a D3 fejlesztés miatt. A digitális tévéadásuk is csak azért szenved nálunk, mert a mediabox károsodott. Ki kell cseréltetnünk. Maga a szolgáltatás szuper. Szval te elég elzárt helyen lakhatsz 😄

Amúgy a net meg korlátlan! Nincs megszabva, hogy hány órától meddig böngészhetsz 😄

padavanHUN
A torrent korlátozást mondjuk leszarom, bár az sem egy fair és tisztességes dolog, miután korlátlan netként hírdetik a szar szolgáltatásukat. Ha nem lehet torrentezni, vagy csak korlátozásokkal, akkor az ugyebár nem korlátlan. Vagyis hazudnak, vagyis tisztességtelen aljas piaci szereplõk, akik az emberek becsapásával kívánnak ügyfeleket magukhoz ragasztani, ergo csalók.

Az meg nehogy már természetes legyen, hogy hol itt, hol ott órákig és napokig tartó üzemzavarok állnak fent. Elmondom neked: Ebben az évben nem volt olyan hónap, hogy ne lettek volna több órás kihagyások. A modemek, amiket kiszórnak a felhasználónak, szart sem érnek, nálam egy év alatt háromszor kellett cserélni és nem töltöm szét az agyam és nem megy nonstop a gép. Egyszerüen szar a modem. Mindez egy szar szolgáltató ismérve, nem pedig egy olyané, amelyikre azt lehet mondani, hogy kiegyensúlyozott, megbízható, jó. Cáfold.

(és akkor a digitális tévéadásuk megint csak havi szintû szarakodásairól nem beszéltem, sõt arról sem, hogy ha elkezdek letölteni valamit, akkor random módon elõfordul, hogy egyszerüen letépi a szolgáltató a gépet a netrõl, kapcsolatot bont és lehet resetelni a modemet, pl. demók, pl. free cuccok. Ugan, most annak akarod bizonyítani, hogy ez egy szinvonalas szolgáltatás, akinek 24 órán keresztül nem szolgáltattak és ezen kívül idén egy halom hányinger lépésük volt? Azt is be szeretnéd bizonyítani, hogy a fehér az fekete és a háború az béke és a csúnya az szép?)

http://f1game.hu

Mighty
Mely magyar fórumok? hwsw-s meg az sg-s upc topicot szoktam olvasgatni. Itt és ott is többnyire a torrent lassítás és a korlát miatt panaszkodnak, amik közül egyik sem hiba.

Mint írtam, üzemzavar minden szolgáltatásban elõfordul. pl e-on esete a téli áramszünettel Zala megyében. Nem 1, nem 2 óra alatt állították vissza a szolgáltatást. Ha jól emlékszem több napig tartott a káosz.

padavanHUN
Érdekes... Pontosan 24 óra elteltével jött vissza az összes szolgáltatás. Mintha tervezett leállás lett volna...(???) Örülök annak, hogy volt, aki megértett.

Mighty: Kicsit járj azért ennek utána, tele vannak a magyar fórumok panaszkodó UPC-s ügyfelekkel.

Mighty
Elsõ mondatoddal egyetértek. Bár nem asztalborogatás oldja meg, hanem ha rendesen, emberhez méltóan adja elõ a panaszát.

Másik bekezdéshez pedig csak ennyit fûznék hozzá: Senki sem fog idejárni és leírni, hogy ma is remekül ment a net, tv kutyafüle, mert minek?

Panaszból meg még az SG-s upc elõfizetõk létszámához képest is elenyészõ, ami itt van. Csak akkor fenék van kerítve némelyikhez, hogy az nem igaz.

Stefling
Akárki akármit mond, én padavan mellett vagyok. Padavan, holnap mindenképp menj asztalt borogatni az ügyfélszolgálatra, ha az idõd engedi, mert azért ez már gáz egy ilyen nagy cégtõl.

Másrészrõl, ez a upc topic, hova menjen az ember leírni a panaszát, ha nem ide, ez a topic erre való és senkit se lepjen meg, ha manapság csak a upc anyázás folyik, mert mindenki számára érthetõ. Nem azért dolgoznak meg egyesek a pénzükért, hogy aztán a semmiért fizessenek, aki ezt ellenkezõleg gondolja, akkor nem tudja mi az a munka.
Errõl ennyit.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

ChaosTeam
Nem értem, tudja valaki amúgy mi az oka a hibának? Mert lehet az UPC-t szídni, közben ki tudja ki és mit csinált a környéken....

Gondoljunk csak a nem1x megtörtént "kábellopásokra", amikor 1-2 hulladékgyûjtõ ember gondolta és elvitt egy halom kábelt eladni a méh-be, akkor is azon a területen pár napig nem volt se TV se Telefon, se Internet - és ez nem UPC volt hozzáteszem.

Ki tudja a te esetedben mi történt valójában... lehet valaki kábelt lopott, egyéb kárt tett valamelyik upc-s cuccban, ami miatt az van, ami.

padavanHUN
Fú, szegény UPC, mindjárt telefonálok is nekik, hogy ne siessék el a 16 ezer forintos elõfizetéseim szolgáltatásának biztosítását, ráér két-három hét múlva, mert szegényeknek ilyen csúf sorsuk van... Ugyanmár. Köcsög paraszt albáncigány mentalítású cég, amelyik képtelen folyamatos, megbízható szolgáltatást nyújtani, a supportjuk kevesebbet ér egy marék szarnál, cserébe nem olcsóak, és persze nem kapkodják magukat ha gond van, mert minek úgy sietni, max a köcsög ügyfél a semmiért fizet néhány napon át. (Egy év alatt három modemcserém volt, mert ilyen tetves papírmodemeket szórnak rá az ügyfélre és persze, hogy ha bejelentettem a hibát, csak harmadik nap szálltak ki, este nyolc után, mikor négytõl-hatig volt megadva az érkezésük. ez is teljesen nc és abszurd).) Az ilyen cégeket meg kéne szüntetni a francba, legalábbis agyonbüntetni õket tízmilliókra, de még mindig az akasztás pártján állok, mivel miután a pénzemért SEMMIT nem szolgáltatnak, így nyugodtan állítom, hogy lopják a pénzemet - mivel nem kapok cserébe semmit. Szar simlis, balkáni banda ez és kész.

Ott vagyok meglõve, hogy itt csak ezek a tetvek vannak...

Ja, csak a naplózás kedvéért:

Tegnap este fél nyolc óta nincs se telefon, se tévé, se internet. Lassan 24 órája. - ha ez bárki szerint rendben van és elfogadható, akkor az szerintem elmebeteg.

bertino
<#eljen>

autoszimulator
nem elmebeteg õ, csak dolgozott ilyen helyen, tudja hogy megy. Az átlagember le van szarva, csak fizessen. Sõt, egy bizonyos szint felett, ha sok hiba van felvéve egy emberhez, úgymond "problémás", akkor már a szolgáltatás lemondásától sem tartják vissza, mert nagyobb költség mindig futkosni hozzá, intézni a dolgait, mint amit a havidíjjal kompenzál ebbõl.
Ugyanakkor vannak esetek, mikor bizony a nagy pénzforrást jelentõ, bérelt vonali ügyfelek, cégek sem hiba mentesíthetõk akár egy napon belül, mert bár te annyit látsz, hogy egy vezeték bemegy a cég/házad valamely részére, onnan a modembe, és van net. Eközben azonban rengeteg központon megy ám át "az a vezeték", amelyek mind egyenként külön hibaforrások lehetnek. És egy ilyen cégnek valóban ez lenne a dolga, ezeket elhárítani azonnal, de ha erre törekednének, akkor minden központnál, és minden tizedik kliensnél lenne egy munkatárs, akik összehangoltan dolgoznának. Ekkor lenne megoldható az órán belüli javítás, ha esetleg nem cserélni kell elemet. De akkor gondolhatod milyen havidíjak lennének, hogy ezeket mind fizessék...

Az egyetlen gond szerintem itt, ettõl függetlenül, az esetek kezelésével van. Ha belegondolunk hány kézen megy keresztül a probléma, a telefonálásodat követõen, egy HD-s, akik néhol még bölcsészek közül is kikerülnek, egy pár órás oktatást követõen, õk aztán teljes körûen ki tudják nyomozni, mi lehet a gond, kliens oldali, vagy szolgáltatói-e. Na õk aztán felveszik ezt hibára, holott lehet a szolgáltató részérõl nincs is gond, csak valami felett elsiklottak, esetleg a felhasználó kevert el valamit, vágott el otthoni kábelt ágy lábával, stb. Hiba felvéve, akkor ez átkerül egy HD-sek felett álló központoshoz, asszisztenshez, akinek már több eszköze van vonalat vizsgálni, telefonon érdeklõdhet, ez pár órás dolog is lehet. Ha itt nem talál semmit, másik ügyintézõ felhívja az ügyfelet, újabb pár óra elteltével, ugye ettõl net nem lesz, újabb találgatások, újabb hiba felvétel. Ekkor már a noc operátorhoz és társaihoz is átkerül a dolog, õk átnézik a dolgokat szerveroldalon, ha ott rendben, akkor elkezdik vizsgálni csomópontonként, és bizony van, mikor így sem tûnik ki egy hiba. Ez azonban még a jobbik megoldás, ami központilag elhárítható, hamar, külsõ beavatkozás nélkül megoldódhat. De ha valami gond az ügyfélnél van, akkor ugye jön a bonyodalom, ki kell adni a melót egy alvállalkozónak, akik általában tele vannak melóval, új bekötésekkel, a prioritása pedig valószínûleg nem lesz nagyobb józsi bácsinak, akinek nem megy a net, mint egy teljesen új ügyfélnek, akinek idõre kell bekötni. Az alvállalkozónál van, hogy két napot is pihen egy hiba, mire ki tud menni, ekkor ugye még egyeztetés az efivel, mindkettõ jó idõpont, stb. És akkor kiderül, hogy a több napos munka hibája a kedves user figyelmetlensége, mialatt esetleg mások hibái sorakoztak, amelyeknél a szolgáltató beavatkozása kell.

És ennél még csak durvább a másik cég szolgáltatási területén igénybe vett szolgáltatás, mert ott a jelenlegi szolgáltatódnak jelented a hibát, azonban az elhárítás/vizsgálat a vonalat birtokló szolgáltatónak van átadva, mondani sem kell, itt sem kicsi tolódással. Ezért lehet az, hogy akinek a telefon egy másik szolgáltatónál van, akár CPS akár nem, lemondja az LDV szolgáltatást a vendégszolgáltatónál, az pénteken kikapcsolja a CPS-t, átadja a vonalad tulajának a módosítási kérelmet, azonban õk már akkor nem dolgoznak, nem vezetik át, így aztán hétvégén nem tudsz telefonálni, majd mikor megkapja a hét elején a kérelmet, s el is intézi az átvezetést, akkor.

Mit tehetsz? megszoksz, vagy megszöksz. sokan ajánlják a kisebb szolgáltatókat, akiknél kevés a felhasználó, õket azért megtartanák, de ott is ugyan ez a gond, õk sem csak úgy "szerzik" a vonalat, egy nagy szolgáltató vonalát bérlik ki, tehát ha vonali hiba van, õ nem fog tudni segíteni, hiába tenne meg bármit, ha a nagy szolgáltató szarik reá. Bizonyos prioritása van, de nem jelentõs, és a többség csak gondként tekint rá, mintsem egy számukra jótékony megoldás.

.: mobilize.hu :.

padavanHUN
Mindegy srácok, világnézeti dolgokban úgy tûnik, nem fogunk megállapodni egymással, de nem baj.

TomBond, amúgy mire váltsak? T-Online-hoz nem megyek vissza, miután három évvel ezelõtt ki akartak rabolni. Digi meg sajnos itt nincs jelen. A legnagyobb szart kell elviselnem a magyarországi szarok közül, ez van.

Amúgy tegnap este fél nyolc óta még mindig nincs se net, se telefon, se tévé. Lassan de biztosan meglesz a 24 óra, ami szerintem ultra szánalom, miután nem egy sivatag közepén vagyok, hanem állítólag Európa közepén. Bár ez csak illúzió persze.