22959
-
Before #19267 Én is egri vagyok, de nekem semmi problémám vele. (fp 60). Jó a letöltés a feltöltés is. -
chicco24 #19266 Egerben másnak is döcög a net?
1 hete kezdődött,néha elmegy a net,majd visszajön,sokszor szakadozik,és abszolút nem stabil.
-
#19265 Akkor mondd le. Ennyire egyszerű... -
#19264 Én stabilan töltök felfele is, amint elindítom szinte egyből 100 fölé megy, amikor friss torrentet töltöttem, 3 nappal ezelőtt szinte egész nap töltöttem 360 KB/s -el felfele (30-as FP) -
#19263 Nálam az utorret 2.0 nálam tökéletesen kijátsza a korlátozást -
#19262 Nekem is UPC netem van FP 30-as jelenleg, de az elmúlt pár év alatt egyszer sem volt problémám a torrentezéssel, lefelé ha van elég seeder mindíg maximális sebeséggel töltök, viszont a feltöltés ami nálam nagyon belassul, elkezdi 300k-al aztán épphogy 5-10k-al nyomja felfelé :S -
#19261 nem ezért fizetek, nem fogadom el. -
CUCLI #19260 köszönöm, megnézem -
Tmac #19259 Próbáld ki ezt a klienst: Halite és a titkosítást állítsd RC4-re -
CUCLI #19258 ez engem is érdekelne. van jópár torrent (konkrétan 12 perpill) ami úgymond "siker torrent", de 5-10k között mozog a feltöltés. van rá valami orvosság? -
#19257 Akkor nem értem mit idegeskedsz...tudhatnád hogy a upc+torrent=megagigafail -
#19256 egyértelmű hogy ha csak a netezés érdekelne akkor egy egyszerű net startot rendeltem volna, nem fiber60at...
netezés hát so so... -
TDantes #19255 Na most még olyan lenne a kérdésem, a letöltéssel nincs gondom, az rendbe van, talán. De a feltöltés? Konkrétan torrentnél, alig tölti vissza valamennyivel...pedig elvileg a feltöltésem se rossz, ez miért vagy hogy van? -
bcsaba73 #19254 De hát téged a torrent nem is érdekel.....:)
Netezni legalább már tudsz? -
#19253 torrent -
#19252 Torrentről vagy http/ftp-ről? -
#19251 reggel óta kő kemény 5-10k-val tudok tölteni a mindent megérő fiber60as netemmel. ez egyszerűen fenomenális!
néha fogalmam sincs miért felugrik 400-600k-ra, 2-5 perc erejéig felborítva a kiegyensúlyozott 0ás teljesítményt. néha ránézek erre a "garantált sávszélesség: 20/3 Mbit/s" dologra és elkap, hol a röhögő, hol pedig s röhögve síró görcs.
poén. -
bcsaba73 #19250 Persze. Ne tölts torrent oldalról és nem fogsz idegeskedni. :) -
#19249 sziasztok
régen jártam erre. azt szeretném kérdezni,hogy van már valami megoldás a p2p korlátozásra? -
#19248 Kevesen találják meg EZT a topicot... -
bcsaba73 #19247 Én még emlékszem a 20-25 évvel ezelötti rongyosra nézett VHS-kazettákra örültünk ha be tudtuk szerezni vagy kölcsönkérni valakitől a jobb filmeket,van amelyik film végig futott meg volt hogy beletöröltek stb-stb,és áhitattal néztük őket kit érdekelt a minőség. Oké,én aláírom,hogy jóval előrrébb vagyunk és nem mindenkinek felel meg az xvid,de nekem pont jó arra amire készítik őket. És a vak is láthatja,hogy a legtöbbet ezekből az xvides filmekből szednek le,gondolom nem azért mert nem így gondolják ők mint én. Felőlem esküdhet valaki a HD-re,Blu Ray-re,válljék egészségére,de amíg 5x annyi xvidet letöltök megnézek és visszatöltök mint egy ilyen HD-minőségű 1 darab film,addig engem nem tud meggyőzni senki. :) -
#19246 srácok kicsit elkanyarodtatok a témától :) -
#19245 Semmi baj: A régebbi filmeket újra digitalizálják a mester tekercsekről vagy azok másolatáról (ha megsemmisült volna pl). Rengeteg film jön ki 1080-ban amik akár 30-40 évesek is már. És egyáltalán nem gáz a minősége a korához képest. Én is csak hd-ben nézek mindent. Egyszerűen annyival szebb a látvány hogy vétek a jobb filmeket nem abban nézni. -
TDantes #19244 Óh igen..nem szoktam...tudod mert nem telik LCD TV-re...se LCD monitorra...úgyhogy kénytelen vagyok a ,,szart" bámulni -
Kimi23 #19243 1080i, mint ahogy a jelenleg elérhető HD adók mindegyike. 1080p tv adásokat még egy darabig nem fogsz látni, azok meglehetősen nagy sávszélesség igénye miatt. -
ACE #19242 Félreértések elkerülése végett, nekem sincs LCD TV-m, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy CRT TV-t már nem is nagyon kapni. És egy valamirevaló monitornak 1280 a felbontása, amin egy 720p-s filmet tökéletes minőségben lehet nézni. És ha nem szoktál ilyen minőségben nézni, akkor nem is tudhatod hogy mekkora a különbség, kétszer annyi pixel, gyönyörű részletesség, sehol egy képkocka, élmény. Ez nem felvágás, ez igényesség, és nem pénzen, csak plusz 10 percen múlik, amíg lejön... -
TDantes #19241 Ja. Egy LCD TV 100 ezer alatt van.Akárcsak sok ember havi fizetése.
Tényleg csak úgy zárójelben jegyzem meg, azért ennyire nem kell ám felvágni, óh igen, hányni a DVD-től...kíváncsi lennék hogy mégis miért?
Érdekes elgondolás, például egy film aminek csak ilyen hányás DVD kiadása van, mert esetleg régebbi...gondolom ha véletlenül megnéznéd, nagyban rárókáznál a képernyőre -
vonyarc #19240 Az Eurosport idönként sugároz native HD-ben. Az 1080p? -
Nekem jó. -
bcsaba73 #19238 Milyen szép lenne ha valóban 800-al menne a feltöltés,de nem annyival megy....nagyon nem annyival....és így arányt javítani se könnyű. -
Kimi23 #19237 Próbálj meg utánanézni, hány 1080p jellel sugárzó csatornát találsz Európában... -
#19236 Ja és vmi hihetetlen nagy zenebuzi vagyok, ha naprakész vagyok és van időm, az is napi 5-6Gb CDM, VINYL. -
#19235 nem -
#19234 Alapból DVD-ket szoktam tölteni, mert én angolul nézem, a naccsalád meg mágyárúl.
Visszaosztani meg jah, szoktam kb minimum 2x-esen. Leszedek egy 4.5Gb-os dvd-t, visszaosztok 9Gb-ot, már 13.5Gb-nál járok és ez csak egy film. Ahogy a többiek mondták, HD-ről meg ne is beszéljünk.
Sorozat addict is vagyok, abból is minimum a dupla hangsávos verziók beszerzése.
Ezeket mind meg is nézem, vagy ha én nem, a családból vki tuti.
Vannak olyan 40-50Gb-os free pack-ok amiket arányjavítás miatt töltök, ez valóban "értelmetlen". Viszont cserébe nem basznak ki az adott oldalról.
800Kbyte/sec-el pedig igenis szépen lehet feltölteni, (nyílván nem leszek feltöltő egy oldaon sem ilyen nettel) arányt lehet javítani. -
bcsaba73 #19233 Azért nekem nem mindegy hogy mekkora a letöltendő torrent mérete,és valljuk be jó esetben havonta megjelenik két film ami valamire való,a többi szemét vagy max egyszer nézhető. Nekem bőven megfelel,hogy gépen megnézem a xvides filmet aztán kuka,erre én nem pocsékolok HD minőségű 6-7-8-9 gigás forgalmat és Blu Ray lemezt,na meg azt vissza is kell osztani és csak 1 filmről beszélünk. Inkább lekapok 3 xvidest összesen 2-3 gigából sokkal hamarabb visszaseedelem és több filmet nézek meg.
És kapjál csak le egy BRRip-et,azok is xvidesek és meglepődsz a minőségen. Jó nem HD minőség,de a DVD-nél sokkal jobb!! És csak 1.4 giga!! :) -
vonyarc #19232 A UPC-s stb-oxon max 1080i-t tudok beállítani, a TV-m viszont tudja az 1080p-t is. Az úgyfélszolgálat azt mondta, hogy nem létezik 1080p-s stb-jük. Most akkor nem tudom kihasználni a teljes full HD-t a tv adásoknál? -
#19231 -
#19230 Nekem igazából minegy, csak ne moziban felvett szutyok legyen. -
#19229 igaz nem írtam oda konkrétan, de erre gondoltam:
"Én a divx-től, de még a DVD-től is azóta hányok"
:) -
#19228 Nem értem. Ezt most mire írtad? Mi a pech?