22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • l0b1g
    köszönöm a segítséget, volt egy ilyen érzésem, hogy be kell fektessek egy wifi hálókártyára...
  • ACE
    Annál nem is lesz több, 54 Mbit-es routerek gyakorlati elérhető sebessége 20, max. 25 Mbit. Sza'l kell egy N-es Wifi kártya is, hogy meglegyen a 60 Mbit, de a 300 Mbit is csak elméleti az N-es routereknél.
  • milk4
    FTP-ről szedj le valami nagyot,azon nézd meg a sebességedet.Ne a szaros speedtesten.
  • l0b1g
    sziasztok!

bekötötték a 60-as fiber powert + beüzemelték a 300 Mbites wifi routeremet is. de egy problémán nem tudok túllépni. ha kábellel kötöm össze a notebook-ot a wireless routerrel, akkor megvan a 60 Mbit-es sebesség speedtest.net-tel mérve. VISZONT ha ugyanezt wireless-en próbálom, úgy csak 17-20 Mbit. 54 Mbit-es wireless van a notiban...

szerintetek mi lehet a gond???
  • Sp0ngeb0b
    Nincs mit!
    Én oszlopaim nagyobbak :P (Nem is merek nagyobb csomagba lépni :)
  • vonyarc
    köszönöm!
  • milk4
    :D
  • Sp0ngeb0b
    https://forgalom.upc.hu/login.php
  • vonyarc
    Hova tünt a forgalomszámláló a UPC oldaláról?
  • bcsaba73
    Nálam ugyanez a helyzet,de azért ebben a hónapban is túlléptem bőven a 200 gigát. Feltöltésben mostanában elég jól pörög,csak a letöltés gagyi.
  • ÁjjLe BoBBi
    Fél 10 sincs, de már csak 700k-t ad letöltésre. Hatalmas vicc ez a p2p és még nagyobb vicc hogy nem tehetünk semmit, nem történik semmi!
    A netezésen kívül nem csinálok mást ha gép előtt vagyok csak torrent...
    Vajon egy kicsit meg lettem fogva? Pedig havi adatforgalmam 100-150giga max...
    Akiknek sikerült kijátszani a korlátot azoknak nagy grat!
    Nekem sem a utorrent sem a halite sem pedig a deluge kliensek nem jelentettek megoldást. :\
  • chicco24
    Nekem mióta volt ez a sebességnövelés,azóta folyamatosan szakadozik a netem. Főleg este 8 után. A cable led pl szinte soha nem ég.
    Nem értem miért nem tud a UPC végre egy európai netet pakolni az emberek alá. Nem kell nekem sebesség,meg hiper super fiber anyám picsája,csak legyen végre egy stabil net....tököm kivan velük.
  • Gubberx
    hjah :D
  • ÁjjLe BoBBi
    az a baj hogy az én fp60am is szép mérési eredményeket mutat, de sajna semmi másra nem jó :D
  • Gubberx
    3 különböző helyen is megmértem, mindenhol ilyeneket mér épp :S
  • ACE
    Milliószor el lett mondva hogy a speedtest sokszor nem mér pontosan...
  • Gubberx
    hmm lol és egyre nagyobbakat mér :D
  • Gubberx
    FP30-am van de asszem egy pillanatra meghülyült a kapcsolat :D:D KATT
  • l0b1g
    ok, hozzám hétfőn jönnek fiberezni, majd meglátjuk utána milyen lesz...
  • Tigristank
    Hát, amióta FP van, azóta csak egyszer szakadt meg a net (emlékeim szerint), és azt hiszem a router miatt. :S
  • l0b1g
    jaja van, wireless... de ha mondjuk hd filmet streamelek keresztül a routeren, akkor nincs baja. csak a net megy el ha töltök.
  • Tigristank
    Mondjuk itt szerencsére csak nagyon ritkán fordul elő, hogy megszakadna a netkapcsolat. :)
  • zoltang
    Rosszul sikerült a mondat egy része. :)

Egy nagy sebességgel megosztott torrent esetén ledobnak. De ha már nem történik, csak kis sebességgel pl.: seed adatcsere, akkor nem.
  • zoltang
    Én nem tudok másra gondolni csak az upc-re, mert ahogy a gép bekapcsolása után indítom a torrentet (mű, halite), ami nagy sebességgel meg van osztva egy ki van lőve a net-em. Ha pl.: egy "jogtiszta" játék, film HD flash-t nézek, akkor gyorsan tölt és nem is dob ki.
  • Tigristank
    Nekem van, és volt már nálam is olyan, hogy elment a net, és a router volt a ludas. :S
  • zoltang
    Nálam ezt csinálja az UPC, ha torrent megy nagyobb sebességgel (~600 kB/s-et átlépem), vagy letöltök valamit nagyobbat pl.: letöltésvezérlővel.
    Pár kB/s-el futó torrent esetén sosem "bont a modem". Egyébként nem bontogat a modemem, ha nagyobb flash videót nézek stb.

Nekem nincs routerem.
  • Tigristank
    Van routered?
  • l0b1g
    hali!
    nálatok is előfordult már, hogy nagy torrentezés közben (kb 1,5 MByte/sec letöltés) egyszercsak elmegy a net? vagy ez valami hardver probléma lehet nálam?
  • Tmac
    Te is próbáld ki ezt a klienst: Halite és a titkosítást állítsd RC4-re.
    Nálam utorrenttel voltak problémák seed-nél de ez megoldotta, lehet neked is segíteni fog (korlátot pedig ki lehet játszani, nekem soha nem volt huzamosabb ideig problémám a torrenttel)
  • Mighty
    Igazad van, nem válaszoltam rendesen.

Jelentsd be a 1221-en, hogy nem megfelelő a szolgáltatás.
  • ÁjjLe BoBBi
    Nézzenek oda!!! OMG!!!
    Van egy ember aki normális módon tud válaszolni! Ez szinte hihetetlen...

Köszi a választ, szar érzés tehetetlennek lenni.
  • precision
    nyugi srácok :)

Ájjle Bobbi: három dolgot tudsz tenni, ami igazából csak kettő, mindjárt megérted :) vagy használod tovább így a szolgáltatást, vagy felmondod, vagy feljelented őket, ami felesleges, és semmi értelme

annak meg pláne nincs hogy itt egymásnak essetek

mostmár tudod, hogy milyen a upc torrent ügyileg, cselekedj ahogy jónak látod :)

flame -t és off -ot kérem mellőzni, semmi értelme
  • ÁjjLe BoBBi
    Majd utána gurítalak.
  • Grifidos
    Kicsit gurulj a gyógyszered után...
  • ÁjjLe BoBBi
    Igen? Ahhoz mit szólsz hogy az elmúlt 3 évben közöm nem volt a UPC-hez? Köztudott? Mi az hogy köztudott? Terike néni átmegy a közértbe meglátja a UPC-s reklám táblát és legyint hogy nem kell ez a fos mert korlátozzák napközben a torrentezés sebességét?
    Te a UPC kutyája vagy? Esetleg ügyfélszolgálatos kiscsaj? Netán Te hozod a netet???
    FŐNÖK VAGY? UPC a vértestvéred, nehogy már bántsam?!

...és nem volt alkalmam elolvasni az általános szerződési feltételeket, csupán az ismerősök közül megkérdeztem egy párat hogy mit kössek, azt mondák UPC még mindig jó. Egyik volt munkatársam a UPC-nél dolgozik, felhívtam és megkértem hogy zongorázzon le nekem egy fullos bekötést mert dolgozom, időm semmire.

Egyébként meg arra nem reagálsz amit írtam? SZERINTED AZ NORMÁLIS AMIT ÍRTAM?!?!?!
    Az úgy helyes, fizessek és fogjam be a számat??
    Állj be egyedül a sorba kuvasz, ne fertőzz másokat!
    Csak kötekedni tudsz, érdemben válaszolni semmire! Na jól van pucukám, üjjél vissza ez szar volt!
  • Mighty
    Több, mint 1 éve köztudott, hogy a UPC korlátozza napközben a torrent forgalmat. Te ennek ellenére hűségszerződést kötsz és reklamálsz, hogy lassú a torrent.
  • bertino
    nem történt csoda, este nincs annyira korlát, ez minden.
  • b4rc4
    ma este 8tól, eddig tudtam seedlni 700kb/s-el
    vmi csoda történt? :D
  • ÁjjLe BoBBi
    Nekem most halt meg elég rendesen a net...először azt hittem hogy a torrent zabálja a 750k-s feltöltésével, de semmi ilyesmiről nincs szó.
    Letöltés nem megy most, a feltöltés meg valami 10k körül mozog és egy oldalt ha betölt 5mp alatt akkor jó...másik eset mikor párszor rá kell frissíteni hogy ne oldaltöltési hiba legyen...

Utorrente 2.0át használok, napközben bármit kezdek letölteni max 30k, de a feltöltés az megy 750k-val...
    Legalábbis eddig így volt, most nem tudom mi ez a teljes belassulás.
  • ÁjjLe BoBBi
    Biztos le fogom mikor hűségnyilatkozatos vagyok.