UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Engem tökre meglepett, hiszen e szerint a routerrel is lassabb... Amúgymeg természetesen 1.9es utorrenttel is próbáltam, sõt általábaazt használok, úgy sem történt semmi ahhoz képest h pl ftprõl routerrel együtt is tok maxxal tölteni.. szal nem értem 😞 (itt a képen azér van az 1.8as utorrent, mer a laptopról voltam fenn és ide még nem tettem fel az 1.9et..)
Nálam így is sokszor van, hogy elindítom és max 100kbyte-al töltök le, ilyenkor: Preferences/Connection és a portnál katt párszor a random port-ra, leállítod az összes torrentet (nem lépsz ki a uTorrent-bõl) majd újra elindítod és max-al kell töltenie. (ha van elég seed ugye...)
Ha ez sem jó, akkor sajna rossz helyen laksz, ahol jobban le van terhelve a hálózat és jobban visszafognak.
Ez csak saját tapasztalat, nekem így mûködik.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Biztos ismerõs lesz a problémám, ugyanis mióta bevezette a upc ezt a torrent priorizálást nem tudom elérni normális sebességet torrenten... nesze neked 60Mbit, még a 10et se tudom elérni 😞
Próbáltam már beállítani mindent az utorrentben titkosítással, anélkül eröltetve, véletlenszerû porttal sehogy se jó márlegjobb esetbe se megy fel tartósan 800k-1Mb/s fölé a letöltés, miközben lent a kis körben zöld pipa szerepel (régebben mikor korlátozott a upc sárga 3szög volt)... Ja és a linuxot tudom szedni a várható 7,4Mb/s-el ftprõl... vkinek sikerült használhatóan kijátszani ezt a p2p korlátot???????????
(Most ez olvasható ki az ÁSZF-bõl! Szeptember 7.-én majd kiderül minden, mert akkor kerülnek ki a netre az új csomagok.)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
1) én azt hittem, h a jövõbeni leglassabb csomag lesz a FP15, de most látom, h lesz az internet start is.
2) én nem a silverrõl beszéltem (ugyanis az 15/2), hanem a bronzeról (~4500huf) és a FP15rõl (15/1,5)
3) még mindig nem kaptam rá választ, de már körvonalazódik: a mostani bronzom megmarad, amíg nem kérek új csomagot, igaz? nem kell nekem a FP15 ~7k huf-ért havonta és kicsit tele lesz a hócipõm, ha önkénytelenül felfelé módosítják a csomagomat több pénzért, mert amikor silverbõl csináltak maguktól bronze-ot, azt még elviseltem, de fordítva...
eom$
Nekem Gold-om van asszem októberig tartó hûséggel. Akkor az a hûség lejártáig nem fog változni?
Kimi - The King of Spa
Egyelõre a nagyobb power csomagok nem érdekelnek!
What about the forests?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Inkább javíthatnának a többin, több feltöltéssel, mondjuk 60/20-as fiberpower fasza lenne.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
akkor most a silverbõl mi lesz?
Bazinga!
Amúgy:
új ÁSZF ami szept 1-tõl lép életbe
Lásd 3.3 pont:
internet start
fiberpower 15
fiberpower 30
fiberpower 60
fiberpower 120
Ezek az új csomagok, a mostaniak megszûnnek.
"*A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig. "
Az béna ügyfélszolgálatos a telefonba azt mondta, hogy látja hogy a modemmel van valami gebasz, és biztos cserélni kell.
A szervizes már elmondta, hogy most csinálták itt a hálózatfejlesztéseket a héten, meg a modem szoftver updateket, és amiatt voltak kimaradások.
De cserébe egy-két héten belül módosulnak a csomagok fiberesre... nekem is a 4/1 bronze-ból elvileg 15/2-es lesz.
Egyébként tényleg hely függõ kinek hogy megy? Olvastam hogy vki 113 Mbittel szedett vele az origóról, és a torrent is megy éjjel, meg napközben visszafogottabban. Máshol láttam 80 mbites, 90mbites sebességteszteket is. Hát, 7500 Ft-ért nem rossz 3 fõnek (albérlet, társasházi kedvezmény)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Konkrét info nincs?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
De jó.
Akkor ez azt jelenti hogy 3x gyorsabb lesz a netem.
chello bronz (4096/1024)-ból Fiber Power 15 (15360/1536)
amúgy ez a 15360/1536
Ez kb/s ben mennyi?
Szóval mennyivel lehet majd letölteni ezzel?
BattleTag: kabel15#2672
"A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig."
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
120-ast totál felesleges megrendelni, az életben ki nem fgood használni (saját tapasztalat).
Ma reggel néztem a TV-t és megláttam az új FIBER POWER reklámot.
Szerencsére hamarosan nálunk is lesz. Az érdekelne hogy ez milyen árban lesz?
Tud valaki valamit errõl?
Legalább annyit hogy ez 3-4000ft körûl lessz vagy 20.000ft.
BattleTag: kabel15#2672
Többinek híre nincs. 😄
RECEIVE: folyamatosan világít
SEND: villog
CABLE: nem világít
A net tökéletesen mûködik <#confused>#confused>
Ati
értsétek már meg, hogy nem attól lesz jobb, hogy itt sírtok.
tessék lépéseket eszközölni.
nem kell aggódni, ha látják rajtatok, hogy nem hagy nyugodni a dolog, elég jó lépéseket tudnak tenni a isp felé.
tudom, mert magam is tapasztaltam még operátor koromban.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Get a life!
nekem ugyanezt csinálta a modemem... folyamatosan resetel... de kicserélték a modemnek a tápját, meg egy csatlakozót, és megjavult.