22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • [HUN]Crassus
    jah és a szánalmas letöltésem mellé van egy 3700-as pingem WOW-ban még online játszani sem tudok:S
  • [HUN]Crassus
    kezd nekem is elborulni az agyam! 60-as FBP és most pl 5.3Kb/s-el töltök le!!

KIBASZOTTUL ELEGEM VAN A CHELLÓBÓL! /ésmég köt a szerződés:S/ nemlehet valamit egy földi halandónak tenni????,mert ez szánalmas!
  • solo
    Ezzel meg fordulj hozzájuk, hogy valami kártérítést nyomjanak, mert ez még a START is a garantált ja alatt van, nem hogy fb60 nak.
  • solo
    Bit tirrent klienst használj! És akkor tök mind1.
  • [HUN]Crassus
    thx meglesem
  • Gery85
    véletlen portot nyomd be, ha belassul indítsd újra a torrent klienst.
  • [HUN]Crassus
    FB60-as netem van ,tudom ,hogy korlátozva vana torent,de 2.0-ás Utorrent kliensben van esetleg valami trükk amivel tudok gyorsítani picit?
    Mondana valaki valami frankó beállítást?
  • CSONTI123
    Aloha :)
    Gondoltam elküldöm én is, hogy nálam mit produkál most a net. FP60-as netem van, és hát ez aligha olyan :D Nah mind1 majd estére csak megjavul a dolog. Mielött az jönne, hogy nálam van a gixer, akkor elmondom, hogy a hiba nem az én készülékembe van :D
    Csocsi
  • solo
    Nemtudom, nekem valami gáz van akkor itt, mert a loss om az külföldre semmi, MO ra meg 5-7%.250 ből áltban ilyen 238 jön vissza.
  • xido
  • Mike
    Nekem most az egész halott
    Szerencse h van Vodafone
  • solo
    Tuti nem.Mondom egyik pillanatról a másikra atomfos lett az egész:|
    Am már semmi gabesz.Néhanapján van ilyen, hogy akkora a pingem hogy házat tudnék belőle építeni, csak olyan nem volt még, hogy a sebesség ennyire visszaesett.
    De most minden oké. Franciába mértem az előbb 1 et, 89 es ping, MO ra ugyan olyan szar, de az a fasza, hogy játékokban mindig 20 alatt van a pingem.Szóval nem tudom mi a szart mért ez XD
  • gakel
    Szintén, nekem is konstans <20 a pingem.
    Szerintem az elosztónál lesz a gond amiről kapod a neted.
  • bcsaba73
    Nem lehet a gépeddel valami gebasz? Én is budapesti vagyok és 17 a pingem.
  • solo
    Ez azért már röhelyes.
  • solo
    Valahogy sejtem xD Bár, van itt egy speedtestes mérés. Garantált sebesség alá ment, úgyhogy csak ellehet valamit érni.Remélem.

Áhh, f@szom kivan, játszani nemtudok, 505 a pingem folyamatosan.Ha holnap is ez lesz ha hazaérek telefonálok nekik, hogy alkossanak valamit nagyon gyorsan.
  • bertino
    "Szerintetek akarjak velük szívózni ? :D"

próbáld meg, úgyis a te fejed fájdul meg a szívózástól hamarabb, mint az övék.
  • bertino
    nincsen semmiféle garancia.
  • solo
    Nahm, most sorra méricskélek erre-arra, megvan a sebesség, de olyan mingen van, hogy házat tudnék építeni abból a számból:|
  • solo
    Hello, az mitől lehet, hogy délutánn még normális sebességgel ment a net meg minden, erre most nagyon belassult, magyarországra 680 a pingem, és a sebesség pedig 2 megára illetve fél megára csökkent:C

Valami szar van a UPC nél, vagy nem teccik nekik, hogy torrentezek?: D
    Szerintetek akarjak velük szívózni ? :D Kifizettessem velük 1 évre előre a netemet, mert nincs meg a garantált sebesség?: D (Persze csak ha nálluk van a baj, és nem korlátoztak le.[Nem is tudom, hogy van -e egyáltalán ilyen: D])
  • tszd
    pontosítok: mi a garancia, hogy FP 30-nál is ugyanúgy ki tudom használni majd a max le- és feltöltési sebességeket, mint a mostani 25/3-as Chello Goldomnál? Nem tudom ugyanis, hogy azonos csatlakozási ponton fogok-e bármilyen negatív változást tapasztalni az FP-nél. Vagy lépjek fel FP 60-ra és akkor talán lesz mindig olyan letöltési sebességem, mint most és persze szerencsés esetben akár 60-as letöltésem? Köszi.
  • tszd
    Sziasztok! Jelenleg 25/3-as Chello Gold-om van (számomra érthetetlen, hogy automatikusan miért nem léptetett át a UPC a sorstársaimmal együtt min, az alig gyorsabb FP 30-ra vagy a dupla FP 60-ra). A lényeg, hogy társasházi kedvezménnyel lehetőségem lenne most elég jó áron előfizetni FP-re. Nem feltététlenül szeretnék gyorsabb csomagot, íhy jó lenne nekem az FP 30, csak félek, hogy akkor nem fog jönni a maximális le- és feltöltés, ami most a Chello-val megvan. Illetve azt sem tudom, mennyivel tudnék le- és feltölteni FP 60-nal. Megéri plusz 1000 Ft-ot kiadnom a 60-as csomagért? Mit tanácsoltok? Köszi.
  • Gery85
    Nálam inkább az FTP megy maxon, ha adsz egy jó szervert ahonnan lehet tölteni weben keresztül, akkor kipróbálom.
  • Gerga
    a webes fel letöltések maxon mennek?
  • Gerga
    30KB az elég kevés
  • Gery85
    nálam a fiber 120nál van hogy csak 3MB/sec-el jön, van hogy csak 30KBal...
  • pyrohun #19321
    ez sajnos teljesen változó.
  • Gerga
    Ok majd vissza olvasok!
    Majd csak akkor írok ha valami problémám lesz.
    Remélem tudok majd maxon tölteni. Azt megkérdezhetem aki max sebességgel tud tölteni h mindig vagy csak néhány időszakban? Aki nem tud maxon tölteni, az hány %-át tudja kihasználni?
  • bertino
    olvass vissza.
  • Gerga
    Pénteken nálunk is bekötik Fiber Power 15-öt. Valaki leírná melyik utorrentet kell letölteni és mit állítsak be h max sávszéllel tudjak tölteni? Kösz előre is a segítséget.
  • gduck
    "Szerintem a UPC-nek egyébként nemigazán van gondja a feltöltésekkel"

A feltöltésre használt frekik száma sokkal kevesebb! Ha azt kitömik torrenttel, akkor miért ne lenne gondja a szolgáltatónak?
  • Balumann
    Elfelejtettem befejezni, szóval így már nem lesz jogos az az érv, hogy azért korlátozzák.
  • Balumann
    Én szerintem ez egy jó húzás, a p2p-t szerintem legkevésbé a leterhelő tulajdonsága miatt akarják korlátozni, hanem a digitális (főleg HD) tartalmak, meg hát úgy minden megszerzését akarják nehezíteni. Hiszen TV szolgáltató is, ki fizet elő HD csomagokra és nézi reklámokkal meg vágva a műsorokat, ha letudja tölteni még jobb minőségben is.
  • Balumann
    Itt is van egy cikk erről, itt azt írja, hogy ez valószínűleg csak a feltöltést fogja érinteni, a letöltést nem. Szerintem a UPC-nek egyébként nemigazán van gondja a feltöltésekkel, tehát nálunk lehet, hogy ez nem lesz annyira érezhető.
  • Dodo55
    Én úgy tudom, hogy az uTP az UDP-n belül egy egyedi virtuális protokoll, és a szolgáltatók szűrői nem képesek azt értelmezni, így nem tudják észlelni, hogy torrentről van szó, ezért nem tudja priorizálni a szolgáltató. Magyarul csak maga a kliens tudja korlátozni a sávszélt, amit ha az ésszerűség határain belül tesz, akkor nincs gond. És úgy vettem észre ez így is van, 2.0-s uTorrent-el nem voltak még sebesség gondjaim.
  • Balumann
    Ha túl van terhelve a hálózat, lelassítja a letöltést, utat biztosítva a nem többszálú, P2P alapú kapcsolatoknak. Szerintük ha ezt nem tennék meg, akkor a szolgáltatók lennének kénytelenek még milliókat költeni a korlátozó rendszerre.
    Hogy jó-e vagy nem, fene tudja, valószínűleg nem. Ha az terjed el (mivel utorrentben elég sokan bíznak), akkor a szolgáltatók később nyugodtan megadhatnak nagyobb sávszélt amit úgysem bírnak, a torrentet meg maga a kliens fogja visszafogni, és nem kell fejleszteniük se.
    Ne legyen igazam...

Bár az UDP -nél úgy értettem, nagyjából tehermentesítia hálózatot, most akkor az mégse megoldás ? :o Mindenesetre nálam az új utorrentel eddig nem volt problémám a le/feltöltési sebességgel (olyan jó arányt csináltam magmnak most, hogy csak nézek :|), a néhány naponta előforduló modemszétkapcsoláson kívül (amit megold egy reset, 20 mp-es probléma).
  • Grifidos
    Igen.
    Az a lényeg, hogy keresni kell majd egy másik kliens programot, mert a uTorrent lepaktált a szolgáltatókkal. Ezek után azon sem csodálkoznék, ha logolná a letöltött fájlok listáját.
  • bertino
    senki.
  • djzolieger
    csá, ezt egyébként nemértem. valaki ért ebből valamit?
  • Balumann
    Mostmár nálam is elkezdte, hogy torrent letöltés elindítása után pár percel szétbontja a netet. Resetelem a modemet, utána azon a napon már nem kapcsol szét. Pár naponta azért megcsinálja 1x...