22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    próbálkozni lehet :)
  • Flower
    Mailben nem lehet őket elérni?!?!
  • milk4
    Hát,ha torrentezni is akarsz meg netezni is akarsz egyszerre akkor nem.
    Az is csoda,hogyha 200kb/s fölött jön a torrent.
  • precision
    vagyis nem óránként hanem két fájl letöltése között :)
  • precision
    inkább várok egy órát, mint hogy óránként cserélgessem a mac address -t :)
    vagy jobb esetben leszedem torrentről

jó persze értem én, ha egy modem restart lenne az egész mint adsl -nél akkor ofkorsz én is használnám a módszert, de így nem éri meg
  • ladminka
    nekem első körben a tartalommegosztó site-ok ugrottak be, amin sok helyen van IP korlátozás (pl 1 letöltés egyszerre, 1 órán belül csak 1 file stb)
  • precision
    de persze semmi nem ér meg ennyi macerát, hacsak nem Vér István a neved és kitiltottak vmi chatről, és habzó szájjal égető késztetést érzel, hogy azonnal visszamehess és még egyet kurvaanyázhass vmi opnak vagy adminnak :)
  • ladminka
    (mondjuk a legjobb az a dhcp release, MAC átírása, modem áramtalanítás, visszadugás, dhcp renew)
  • precision
    ejjbazmeg :D

mind1 :)
  • ladminka
    Egy szóval sem írtam, hogy a MAC címet nem kell átírni.
    Azt írtam, hogy nem kell újraregelni.
  • bertino
    vagy ugyanaz lesz, vagy nem.

nálam is volt, hogy fél óra hálókártya regelés vagy fél óra áramtalanítás után nem változott vagy épp változott, valóban nem a user tevékenységén mulik a dolog.
  • precision
    érdekes, mert én akkor sem kapok új ip -t ha egy órára kihúzom a modemet :)
    tudom, hogy dinamikus ip van upc -nél is, de ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy kb fél évente oszt ki új ip -t dhcp

nyugodtan csekkold le ITT az ip -det, áramtalaníts, majd újra... hidd el, hogy ugyanaz lesz :) ez nem adsl :)
  • ladminka
    nem kell újraregelni, csak a modemet kell újraindítani (áramtalanítani)
    Ha olyan csomagod van, amihez több IP is jár, akkor még az újraindítás sem kell.
  • Mighty
    Gyors átváltás.
  • Met
    Köszi

Vajon a start csomag nagyon lassú netezésre? Most 30-as csomag van, letöltés általában 1MB körül szokott jönni torrent (nagyon ritkán jön full sebességgel) a feltöltést meg 45k-ra korlátoztam le.

2 gép van, az enyémen általában mindig fut a torrent feltöltés.
    Az nem zavar ha lassabban jönnek le a cuccok csak a böngészés ne lassuljon le.
  • CzGobe
    30Mbit*1024/8=3840kByte
  • Met
    őőő, hogy is kell kiszámolni, hogy a 30Mbit-el hány kb-ot ír ki az utorrent letöltéskor?
  • ÁjjLe BoBBi
    nem jön be :C
  • precision
    hát ha avira kikapcsolása után bejön a weboldal, akkor az lesz a ludas :) próba, ha bejön, akkor át kell nyálaznod mégegyszer a settingset :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ha nagy macera akkor felejtős, nincs sajna időm rá.
    igazából nem is biztos hogy ez segítene a gondomon, csak egy ötlet volt.
    ugyan is az a helyzet hogy van egy weblap amit eddig rendszeresen tudtam látogatni, most pedig az oldal nem jeleníthető meg üzeneteket kapok, miközben mindenki másnak tökéletesen működik...
    annyi történt hogy felraktam az avira antivírust, de abban semmilyen tiltást nem találtam arra a weblapra.
    na mindegy eltértem, azért köszi^^
  • precision
    át kell írnod valahogy a hálókártyád mac address -ét (egy olyanra ami mondjuk nincs blacklisten vagy ilyesmi) és újraregelni a modemet (cím a faq -ban)

hihetetlen nagy macera, nem éri meg szerintem... a hogyanokról pedig a google tud további információt szolgáltatni
  • ÁjjLe BoBBi
    Az IP címem meg lehet változtatni valahogy?
  • Zsoltika 007
    4.3.0.6-nál tart.
  • djzolieger
    hanyas vuze?
  • Zsoltika 007
    Nekem a Vuze vált be legjobban. Mac-en Linuxon Winen megy gond nélkül.
  • Gubberx
    Ez a 2.0-ás utorrent egy rakás ***r, visszatettem az 1.8.5-t és minden normálisan megy le/fel ujra.
  • Bucsek
    Sziasztok, nekem 60/nemtom hányas netem van, no a helyzet, hogy sosem jön töbel, mint 3mega/s, de akárhol nem csak torrentről, a másik, hogy mi az a fiberpower?:D

ja meg utorrentnél, mindig azt irja ki hogy, időtullépés, szétkapcsolva..., a feltöltésem nem megy, hiába csináltam meg amit alább leírt valaki (titkosításos cucc) 2.0-ás torrentem van, mult héten simán ment a torrentem 600kb/s-el fölfele, akkor még 1.7.7 volt, de az is megbolondult, szintén időtullépés, most 2.0-van de a feltöltés nemmegy sosem 100 fölé, 30torrentet seedelek, és mindhez van peer,de 100kb/s fölé sosem megy.

valami ötlet?
    Boldog karácsonyt!
  • Loufee
    heló!
    mi ma köttettük be a fiber power 120-at éps tök jó!
    egyetlen baj, hogy nem tudja valaki, hogy miért dob le 15mp-ként kb 1mp-re a net? olyan mintha kihúztam volna...
  • Gerga
    maxon jön :D

• vizes
    Éjjel, mit ahogyan most is, ha nem is tökéletes de megfelelő. Eddig is az volt tehát nem a beállítás volt a gond. Mindegy, ezután is éjjel töltök, ha töltök.
  • exTrem
    FP30-hoz egy stabil minimum 10mbites feltöltés kellene :)
  • romeozor
    akkor már csak a seedereknek kellene FP 30
  • vizes
    Nem történt semmi. 23 seeder van de a sebesség ua, mint előtte. Ja, nekem is FP 30 csomagom van.
  • HofiZoli
    FP 120 utorrent 2.0 titkosítással:
  • exTrem
    modem áramtalanítás megoldotta a problémát :), ismét a régi sebesség !
  • bertino
    hát akkor hátha lesz itt valaki, aki tud valami okosat mondani.
  • bcsaba73
    Lehet nem ide tartozik,de akinek upc nete van általában a tv-je is az,szóval ha a media box nem csinál semmit,csak egy piros led világít rajta akkor elromlott? Ha újraindítom akkor kigyullad mind a 3 led,majd elalszanak és ismét csak a piros világít,és semmit nem lehet a boxal kezdeni.
    Mielőtt valaki azt írná hívjam a upc-t,megtettem,de csak szombaton jönnek és semmit nem mondott a csóka mi lehet a baj.
  • scarabeus86
    már tucatnyi fórumba leírtam, de itt is megteszem: utorrent 1.8.3-astól felfele összes stabil verzióban működik a p2p kijátszása(beta kliensen nem próbáltam), csupán 2 dolgot állíts át:
    -beállítások->bittorrent->protokoll titkosítás engedve legyen és a melette levő titkosítatlan bejövő kapcs be legyen pipálva
    -haladó beállítások->bt.transp_disposition-t állítsd 15-re, kliens restart, és kész!
    azóta nálam le-és feltöltés is maxon megy, persze ha van elég seeder/leecher. (fiber 30-om van)
  • precision
    hát igen, én is egy linux előtt ülök és nincs semmi féle antivirusom :)
  • pyrohun #19468
    inkább magadnak gratulálj, fogalmad nincs, hogy mit csinálok a gépen, milyen oprendszerem van, milyen oldalakat (nem) látogatok, stb...