22959
-
#19547 nem nagyon igazodom ki ezen az oldalon, valaki megnézné hogy pilisszentivánon elérhető-e ? -
#19546 kábelen jön, de nem optikain
vagyis optikain jön de csak a háztömbig, onnan koax megy be a lakásokba és nem utp
upc.hu -n megtod nézni hol elérhető... szinte bárhol... ez a chellonak az upgrade -je, semmi különös technikai újítás nincs benne, bírja a régi hálózat is -
ACE #19545 Ha van cfosspeed-ed, akkor reseteld a beállításait, asszem kapcsolat újrakalibrálása, vagy újraelemzés, ilyesmi. -
#19544 Ez a fiber power bárhol elérhető , vagy csak kábelen jön mint pl a digilan ? -
#19543 hát kössz :_D:Dd
egyébként volt nemegyszer 4,5 körül.. -
#19542 a garantált sávszél megvan, nem? -
#19541 speedtest.upc.hu-n is csak 5.8/1.5 -
#19540 2010. Január elsejétől Fiber Power 15-öm van,
de mégis csak ennyi a sebesség..6 megabit fölé még sose ment..
Nektek az előírthoz képest mennyi???
mi a megoldás, telefonáljak be?..
-
#19539 Gondolom T-homera gondoltál. Amúgy meg csak egyes helyeken, én régi előfizető vagyok, és nálam továbbra is tökéletes :S -
chicco24 #19538 Szerintem meg nem alaplap. Nekem is szarakodik hetek óta a netem. Néha elmegy,majd újraindítja a modemet,és visszajön. Ma pl olyan mintha korlátozva lenne,a goggle kezdőoldal is 1perc mire bejön. Aztán néha megint begyorsul.
Sajnos 2009 legnagyobb csalódása egyértelműen az UPC Chello szolgáltatása. Epic Fail!Nem Uniós szintű net szolgáltatás. Szerintem idén egyre többen fognak lelépni a T-Mobilhoz. Valószínű,hogy én is.
-
bence2008 #19537 Nem túl jó hír, minössze pár hónapos a gépem:S -
#19536 Szerintem ez alaplap hiba lesz. -
bence2008 #19535 Sziasztok, kérdésem lenne. Az a problémám, hogy van, hogy a net 4óra 12 óra de akár több óra után is egyszer csak meghal, mintha elvágták volna. A gépem kábelesen csatlakozik a nethez. Ezek után a netet csak úgy tudnám behozni, hogy ha újraindítom gépet. De még mielőtt elkezdene tölteni xp azelőtt egy _ ilyen jel villog a bal felső srokban és nem kezd el tölteni, majd restart és ekkor már elindul, viszont ezek után már tapasztaltam oylat is, hogy nem érzékelte a netkábelt azt írta hogy 'A kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre' Nem értettem az egészet. Többszöri újraindítás után sikerült behozatnom vele netet. De a legidegesítőbb az egészben, az, hogy mindenzt véletlenszerűen csinálja, néha gondol egyet és kész. Szervízbe is vihetném, de egyszerűen nem tudom konkrétan megmutatni, hogy tessék itt a baj, mert néha van ez az egész, most is működik ahogy kell, de kitudja meddig. Köszi -
#19534 legfrisebb stabil utorrented (esetleg deluge -od) van? ha router mögött vagy van rendes portforward? használsz adattitkosítást a torrent kliensben? jó a seeder/leecher arány a torrentnél amit szedsz? kb kismilliárd dologtól függ a torrent sebessége
nálam is van, hogy nem igazán megy, van amikor a 100k -t se éri el de van olyan hogy közel maxon megy
panaszt tenni sajnos nem tudsz, beletörődni tudsz (persze azok után hogy a fentiek közül mindent megcsináltál) vagy szolgáltatót váltasz -
#19533 Szerinted nem röhögnének körbe, hogy panaszt akarsz tenni azért, mert nem tudsz warezolni?
Mivel nagyon úgy látszik, hogy nálad érvényben van a torrent korlátozása, próbálkozz az esti órákban letölteni. (23:00-06:00 között) -
#19532 p2p korlátozással lehet valahol a bibi :S Talán más torrent kliens segíthet, bár nekem eddig csak az utorrent 1.9 beta vált be.. -
simonl #19531 Sziasztok, szép jó reggelt,
A mai napon lett elegem: tanácsot szeretnék kérni mely hivatalokhoz lehet/érdemes fordulni panaszbejelentés ügyében?
Fiber 30 -as előfiz. van, december 16 óta, egyszerűen nem lehet csak 200kb/s -al tölteni....nem értem. Nem vagyok egy óriási torrent felhasználó, néha töltök (töltenék) a gyereknek ezt-azt.
Kliens jó, beállítva ahogy kell.
Elnézést a kirohanásgyanús hsz. -ért. -
#19530 most indulok
-
#19529 ok, nevetséges :)
és most ? :D
irány fogyasztóvédelem egyből azt jóvan. -
#19528 Én ezt tudom. Eddig sem volt 10Mb/s a feltöltésem sosem, mióta meg van a FB120. De azért ez nevetséges,hogy még a GARANTÁLT feltöltésnek is csak az 1/8-ával megy a dolog. -
#19527 ez folytonosan előforduló probléma lesz egészen addig, míg nincs mindenhol olyan kapacitás, hogy mindenkit kiszolgáljanak vele maximumon. -
#19526 Kösz...
Csak éppen arra voltam kíváncsi, hogy nálam van valami probléma,vagy ez így országszerte előfordul -
#19525 tegyük fel, nálam is probléma ez.
mit változtat ez a te netkapcsolatodon ?
semmit. -
hmmm most nekem is kaksi :S
igazából 4Mbps-nek kéne lennie minimum, szóval ott biztos gáz van :D -
#19523 Sőt Garantáltba 4-nek kell lenni a feltöltésnek, itt látod a fórum tetején.. :S -
#19522 Tudom,hogy nem garantált ,de a 120 megvan :D
De azért ne mondd már hogy 0,58Mb/s-nek kéne lenni felfelé meg agybajt kapok :D
-
#19521 Jah... nekem fordítva :D felfele többet hoz mint kéne, lefele viszont nincs meg...
btw a 120 a maximum nem a garantált :) -
#19520 Elmehet a UPC a francba.... 120 letöltés megvan, fel meg épp,hogy csordogál...
Csak nálam probléma ez?
BUÉK
-
#19519 bujjék -
Flower #19518 Kötelesek ja, de több levelem is van hivatkozási számmal, amire nem érkezett válasz. Chat sajnos már nincs, pedig jó volt. -
ACE #19517 nincs már... -
#19516 nemtom, hogy van e még az élő chat lehetőség az ügyfélszolgálattal
esetleg azt is meg lehet próbálni, annál realtime -abb (de szép szó) nincs :) -
ladminka #19515 Ha erre nem válaszolnak, akkor az e-mail-re sem fognak.
Ez a form egy e-mail küldő, ugyanoda érkezik be, ahová Te is írnál levelet. Egyszerűen itt megkérdez 1-2 dolgot, ami szükséges. Sokkal jobb így, mint ha valaki ír egy panaszlevelet, aztán lezárják a bejelentése azzal, hogy "kevés információ". -
ACE #19514 Érdekes nekem ezen a címen 2-3 napon belül mindig válaszoltak. Felhívtak telefonon és egyeztették a lemondásomat.
Elmondom hogy manapság jogszabályok alapján az E-maileket is ugyanúgy nyilvántartásba kell venni, és bizonyos határidőn belül kötelesek válaszolni rá... -
#19513 ha nem adnak, akkor ez van. -
Flower #19512 Ezt megtaláltam, csak ebben nem bízok, mert nem válaszolnak rá. Tapasztalat. Többszöri.
Jobb lenne a sima email (ami nincs), annak van nyoma.
Ez a szöveg:
"Előreláthatólag néhány nap elteltével tudunk majd választ adni, mert bizonyos kérdések esetén több szakmai terület egyeztetéséhez átfutási időre van szükség, amit igyekszünk a minimálisra szorítani."
-
#19511 http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat/lepjen-kapcsolatba-velunk/ -
Flower #19510 De nincs mail cím a weblapjukon. -
#19509 nekem se írja ki rendesen .. -
#19508 az adatforgalom mérő mindenkinek elromlott, vagy csak nekem mutatja a valós adatforgalmam kb 5%át?