UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
http://9gag.com/gag/5135249
u.a.-al a hálokártyával(realtek) az asztali meg sárga led és ingadozó sebesség kábel u.a
A link narancssárgán villog, érdemes vennem másik hálókarit ami gigabites, vagy jóvan ez a 100 as is a a60 as fp hez.
\"Where no man has gone Before.\"
Nagyobb is, de na. <#idiota>#idiota>
Én elégedett vagyok vele, (most még) eddig
Max le: 8MB/sec Max fel: 862KB/s /torrenten/ (:
Amúgy nálam modem csere után kb.1óra hosszáig hol volt net, hol nem, újraindult párszor, de erre a srác is figyelmeztett aki bekötötte.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ha van routerem azt is újra kéne? Vagy az jó ahogy van?
BattleTag: kabel15#2672
http://9gag.com/gag/5135249
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
mert, hogy nem jókedvükbõl tájékoztatnak félre, az biztos. 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Volt valkinek hasonló baja, és ha igen mi a megoldás ? hívni kell õket?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
steam, origin: ACE_hun
de mindegy is, szerencsére meg tudtam oldani a tárgyfelvételem, csak akkor és ott kicsit felhúztam magam.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sõt a letöltésbõl még veszítettem is 0.30mb/s et.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most felhívtam õket, azt mondta a kiscsaj, az nem baj ha nem nõtt a sebesség, hát mondom nekem baj...
na mindegy november 2-t mondtak most végsõ határidõnek..
meg beiktattak egy modemcserét is holnapra...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. november 15-ig."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nekem még nem jött meg az új net.
Remélem délutánra már meglesz 😊
eom$
Fiber Power 30-ig maradnak a régi modemek (DOCSIS 2)! Fiber Power 60-tól már új modem kell (DOCSIS 3), de az is "csak" annyiban különbözik hogy egyszerre 4 frekvencián kommunikál.
UI: a fiber csak fantázianév, nem keverendõ össze a Fiber Optic-al <#wave>#wave>
Azt olvastam hogy ez egy speckó kábelen jön.
De nekünk szerintem nem olyan van. Bár még nem szedtem szét de ebben nem hiszem hogy ilyen átlátszó csövek futnak.
Szóval akkor ez mégsem lesz fiberpower?
Vagy akkor ez most hogy van?
2 hónap volt mire megcsinálták a netem és 2 hétig nem voltak hajlandóak a központban 1 kábelt bedugni ezért nem volt netem. Megvártam míg lejár a szerzõdés és jöttem el.
Azóta UPC-s vagyok.
(Amúgy elképzelhetõ hogy holnap arra kelek hogy már fiberpower15 van? 😄 )
Nagyon macerás ide a beregizés????
Na mindegy!
Segítséget szeretnék kérni S.O.S.!
A téonlájntól szeretnék eljönni! Megéri e váltanom? Most a 8 megás netem van! 3 gép van rajta a családban! Van mellette a netes alapu telefon! így cakk pakk 8500 forint! Nem az árral van a bajom,hanem a szolgáltatóval! 8 éve vagyok itt,de mindig szívatják az embert!
Most lépnék! a bronz csomagot néztem ki ! 15 megás net+ a tv+ telefon!
Ez jó?????
Egy haverom azt mondja a tkliens is megy neki rajta,csak nem az elterjettet használja!
Illaberek nádak erek Suzukisok jó emberek!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ha nem gond linkeld már nekem légyszi..<#help>#help>
DIGITAL BRONZE DVR valakinek van már ilyen elõfizetése?
set-top boxrol kellene pár infó!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.