22959
-
#19587 Pontosan http -vel kellene linkelni, nem www -vel :D -
#19586 rendes link -
#19585 [az sg-t ki kell törölni a linkből,hogy működjön] -
#19584 fiber power optimizer WIN XP-hez -
#19583 A fiber power rendszernek köszönhető a dolog. Az xp nem hajlandó kezelni ezért szar. Vista, win7 már kezeli alapból. -
#19582 Nincs mit. "Az úttörő segít ahol tud."
De ide linkelhetnéd a jót. Hátha még valakinek kell. -
LOOOL!Még sose volt 30 eddig! Köszönöööööööm! -
#19580 amit linkeltél az hibás,de rákerestem és telepítettem az angolt.
amúgy nem vágom most ez a fiber power izét.nekem sima Chello-m volt 10mbit/s és megemelték 30-ra.akkor ez ennek köszönhető? -
#19579 Erre gondoltam.
Letöltés az UPC-től.
Ezt meg kellet volna kapnod a bekötésnél. A szerelőnek kell telepíteni csak "elfelejtik". -
#19578 segédprogram? fejtsd ki légyszíves! XP SP3-as verzióm van.
köszönöm! -
#19577 Na szóval elszúrtam.
Tehát a speednet mérését nem fogadják el reklamációs alapnak de ezeket igen.
UPC osztrák
UPC Magyar
Itt logikusan a "Mit tud az Ön..." opció kell.
Még valami, ha XP-d van akkor kell hozzá egy segédprogram, hogy ki tud használni a "fiber power". -
#19576 UPC Osztrák -
#19575 hívjad őket... -
ez mi a faszom? 30mbites net? garantált 10/1 Mbit/s sávszélesség? -
Gerga #19573 Aki egy faluból netezik, őt se rakja be valamelyik városba. -
Gerga #19572 Van egy érdekes kérdésem.
Van egy másik fórum ahol meg lehet nézni a bejelentkezett felhasználókat, hogy mit csinálnak. Ott van egy térkép hogy ki honnan netezik. Engem mindig Pécsre rak pedig Komlói vagyok. Miért van ez? Lehet ez a FP miatt?
A fórum: http://autosport.sportboard.net -
#19571 na majd a zárójelentéseteket is scanneljétek légyszi -
#19570 meg mint még kb. 15-20 másik ember innen SGről. ugye. -
#19569 -
#19568 front of stage-re jön mint énis ;) -
#19567 na, zsír ;) -
Cassell #19566 Igen fenn van a Fiber Power Optimizer és meg is oldódott a gond u-torrentben kellett egy picit állítgatni és mostmár 700k-val is tölt vissza...meseszerű! -
#19565 nyugi ha bemerészkedik az első sorba darabokra fogják szaggatni. ;) -
#19564 de ha kérhetlek, a küzdőtérre menj !!! -
#19563 az még odébb van pár hónappal, de nem fogom kihagyni, ne félj -
#19562 inkább menjél a Metallica koncertedre. szevasz -
#19561 bármikor -
#19560 Szeretem az ilyen kedves, értelmes embereket mint Bertino barátunk.
Köszönjük a hatalmas segítségedet
Cassell,
A sávszélesség optimalizáló programot felraktad már? Ha még nem, akkor a UPC oldaláról megteheted.
-
#19559 Én közben cfosspeed ide vagy oda ugyanúgy 5.8-on vagyok a fiber 15-ömmel.. -
ACE #19558 És hány évet vállaltál érte? -
#19557 affene. :P -
Cassell #19556 Nem "öcsém" nem amiatt, hanem egész egyszerűen ilyen akció volt most, hogy olcsóbban nem adják viszont ugyan ezért a pénzért meg duplázzák a netem.
A többieknek köszönöm az észrevételeket ezt a cfosst majd megnézem mert egyébkén nincs fenn per pillanat. -
#19555 fu öcsém.
legalább a torrent miatt váltottál feljebb ? -
ACE #19554 Ha van cfosspeed-ed, akkor szabályok újraelemzését, meg valami adatok törlését csinálj.. -
#19553 nézz meg egy-két speedtest oldalt, ha ott is ilyen szar a feltöltésed esetleg áramtalanítsd a modemet és próbáld meg újra
ha ez sem segít akkor hívd fel őket
az, hogy torrentben mennyi a sebességed a legutolsó sorban múlik a TE neteden kb... szal lehet, hogy megvan amúgy az emelkedett sávszéled, de az adott torrentet épp ennyivel viszik a leecherek tőled
vagy esetleg p2p korlát van nálad, olyankor aktívvá kell válnod ha nem vagy az (router mögött portforward kell) és be kell állítani az adattitkosítást a kliensben... persze ez sem biztosítás :) -
Cassell #19552 Sziasztok!
A mai nap folyamán cserélték a modememet a UPC szerelői egy Fiber Power 60 csomag lett és a régi modemmel ez már nem volt hozzáférhető.
A kérdésem a következő: milyen egyéb beállításokat kellene eszközölni ugyanis a letöltésem és a feltöltésem is kb-ra ugyanannyi. Eddig is 186 k-val töltötte vissza a torrenteket és most is.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
#19551 akkor marad a fiberszar :( -
#19550 Úgy tudom nem... -
#19549 a fenébe :( tányéron nem jön net igaz ? -
#19548 ITT találod azokat, ahol elérhető. De úgy látom sajna nem vagy köztük. :(