22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Shiwo
    jelenleg extrán van, de ahogy GaBenc mondta, márciustól fizetős lesz, így másikat kell keresnem, az atw-n meg valamiért nem bírtam összehozni működőre a dolgot, fizetni meg nem akarok, ha nem muszáj..
  • GaBenc
    Márciusban az extra fizetős lesz. Már most sem lehet regisztrálni rá.
  • precision
    semeddig sem tart regisztrálni egy atw.hu -t vagy egy extra.hu -t (utóbbin még reklámbannered sem lesz)
  • Shiwo
    kössz, a leírás alapján nem tud :(
  • Garfield
    Klikk
  • Shiwo
    Hali !

Kérdés:

az upc által biztosított tárhelyen lehet valahogy phpbb fórumot üzemeltetni ?
  • CroftManor
    [IMG][/IMG]
  • atika10
    +n
  • atika10
    enyi
  • ladminka
    na jó, hazudtam, nem vagyok rá kíváncsi...
  • ladminka
    Kíváncsi vagyok, mit csinálnál, ha lakásod és a műhely között lezárnák az utakat, a megrendelők meg már a fogyasztóvédelemhez fordulnak, holott te mennél dolgozni, de nem tudsz...
  • atika10
    Csak csodálkozni tudok páratlan intelligenciádon.

Nem csibefaszról van szó hanem szolgáltatásról amiért fizetek és amire szerződtek az nem a korlátozás, elvégre nem diktatúrában élünk. és ha diktatúra van azt ne egy szutyok cég határozza meg.
    Én asztalos vagyok és ha egy 2*1 méteres asztalt kérnek akkor nekem 2*1 méteres asztalt kell csinálnom, különben nem veszik át és nem fizetik ki.
    De ezt hiába magyarázom egy 10 évesnek.
  • ladminka
    Azért mielőtt kiirtanál mindenkit, talán be lehetne jelenteni hibára. Vagy ha már játszol, akkor csináld durván: IRÁNY A HÁGAI BÍRÓSÁG!

Mondjuk megnézném a fogyasztóvédelmisek arcát, mikor kézhez veszik a 17 és fél aláírást tartalmazó levelet, mint a nép akaratát, hogy "csibefaszt az embereknek!".

balfasz...
  • atika10
    Érdekes én tök véletlen jöttem rá, ventrillon dumáltunk haverokkal és egyik küldte a linket nekünk hogy húú ezt néézétek meg, egy csibefaszos link volt. És nem tudtam megnyitni!! de a többi haver meg igen, és ők nem upc-sek. Ugyanígy nem jön be az az ootz.org sem, csak egy webproxy oldalon keresztül. Én gondoltam írok nekik egy levelet mert ez mégiscsak túlzás hoy ga torrentet is lekorlátozzák, de hogy már weboldalakat is az teljesen tisztességtelen. ha valakinek van kedve aláírni a levelet amit írok nekik az jelezze. Sőt bemehetnénk hisztériázni fogyasztóvédelemhez is.
  • Christiansen
    mondom én ezt onnan vettem, hogy az ootz-esek küldtek hírlevelet.
    ebből nyilván az jött le, hogy nem velük van a gebasz hanem a UPC-nél..
  • somdav95
    szép :D
  • precision
    ja, napiszar és társai
    beteg állatok melegágya
  • ladminka
    ja bocs, most nézem mi is ez az oldal... esküszöm, csak jót tenne a UPC ha tiltanák. Még az atomot sem sajnálnám bevetni az ilyen fosok ellen...
  • ladminka
    99.999%, hogy nem a UPC tiltja a csibefaszt, hanem pont fordítva. Nem értem, miért kell rögtön köpködni.

traceroute to: 80.249.166.125
    1: xxxxxxx 5.359 ms 0.378 ms 0.451 ms
    2: xxxxxxx 1.825 ms 1.465 ms 1.592 ms
    3: 193.188.137.12 20.147 ms 2.288 ms 2.283 ms
    4: 145.236.89.186 3.065 ms 2.648 ms 2.358 ms
    5: 84.2.33.207 3.404 ms 3.079 ms 3.196 ms
    6: * * *
    7: * * *
    8: * * *

nem-UPC-ből:
    t$ traceroute -n 80.249.166.125
    traceroute to 80.249.166.125 (80.249.166.125), 30 hops max, 40 byte packets
    1 192.168.1.254 3.407 ms 3.598 ms 3.812 ms
    2 10.0.0.1 14.161 ms 14.591 ms 15.031 ms
    3 * * *
    4 * * *
    5 * * *
    6 * * *
    7 193.188.137.12 18.841 ms 13.831 ms 12.619 ms
    8 145.236.89.186 15.469 ms 15.353 ms 15.343 ms
    9 84.2.33.207 15.346 ms 16.012 ms 16.018 ms
    10 80.249.166.125 14.925 ms 20.797 ms 20.882 ms

• ÁjjLe BoBBi
    hát én konkrétan leestem a székről _:AS?D:D
  • Gery85
    Helyes helyes, tényleg elmehetnének már a picsába néha...
  • precision
    lol :D:D:D
  • ÁjjLe BoBBi
    Komoly!

Subject: FW: UPC panaszlevél

"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban nyilvántartott telefonszámon sem sikerült a kapcsolatot felvennünk Önnel. Kérjük, amennyiben az Ön által észlelt hiba még jelenleg is fennáll, jelezze társaságunk felé a 1221-es telefonszámon."

Kijelentem, hogy a fent említett napon végig az otthonomban tartózkodtam, és a kollégáját vártam, maguk meg itt buziskodnak velem. Az, hogy mint utólag kiderült, Önök nem tudnak beírni egy telefonszámot, úgy vélem nem az én hiányosságom. A megadott címen található lakás nincs körülvéve sem vizesárokkal, nem vezettem villanypásztort a kaputelefonba, valamint nagytestű harci kutyák sem őrzik azt. Két kollégájuknak furcsamód már sikerült eljutni a lakásba, valamint felhívni engem a rosszul rögzített telefonszám ellenére - bizonyára Danny Blue és Christian Panthera - szintű telepatikus képességeik segítségével. Mivel a kollégája baszott kijönni, és a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani, az általam érzékelt probléma még mindig fennáll. 9 -szer pofáztam el maguknak, hogy hibás a modem, amit Önök biztosítottak. Maguk hülyének néztek, hiszen az Önök adatai szerint minden rendben.

Ezek után persze még én hívjam fel magukat 10-edjére is, amivel úgy vélem, kimerítik a pofátlanság határát. Véleményemet az ügyről, a szolgáltatásról és a cégükről egyetlen köpéssel kifejezhetem. Öröm az ürömben, hogy ügyintézőik nagyon kedvesek és segítőkészek, az meg egy másik dolog, hogy a "kapcsolja ki a tűzfalat és a vírusirtót" - színvonalú tanácsaikkal nyugodtan kitörölhetem ám a seggem. Ha kellemes társalgásra vágyom, egy más jellegű emelt díjas telefonszámot tárcsázok. Mellékelten bátorkodtam elküldeni az önéletrajzomat is, mivel ennyi szaktudással én is rendelkezem, ezért örömmel lennék egy ilyen remek, dinamikus csapat tagja.

Szerencsére szolgáltatásuk ingyenes, vagyis pontosan annyiba kerül, amennyit ér, ez megmagyarázná, miért is akciós az első három hónapban. Megkísérlem elmagyarázni még egyszer, utoljára: 1. A problémán forrása a hibás modem. 2. Önök küldenek egy szerelőt, aki ért a számítógéphez, valamint egy működő modemet, továbbá egy hálózati kábelt, mivel ez a szar ami itt van, csak fojtogatós szexre alkalmas, másra nem. 3. Küldenek a szerelővel egy embert, aki tudja használni a telefont, a kaputelefont, valamint a liftet, bár jöhetnek lépcsőn is, így ez csupán ajánlott opció. 4. Kicserélik a modemet. A szerelő bejön, köszön napszaknak megfelelően, leveszi a cipőjét, visszautasítja a felkínált frissítőt és kicseréli a modemet. A közlekedős ember kint marad. 5. Aláírom a munkalapot, a szerelő elköszön és kimegy. 6. Működik a szolgáltatás és mindenki boldog.
    Amennyiben a fenti hat pont nem megvalósítható, akkor ne fáradjanak a szolgáltatás kikötésével, mert kibaszom az egészet a picsába, mivel Önök megvalósították a szerződésszegés fogalmát, ugyanis ez nem szolgáltatás, hanem egy fos. Egy FOS.

Feltételezem, Önök jobban szórakoztak levelem olvasása közben, mint jómagam, de ne gondolják, hogy viccnek szántam, ez egy kibaszottul HIVATALOS PANASZ. Sajnálom, hogy méltatlan helyzetbe kerültem maguk miatt, de csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik : 1. Szintén megadják, 2. Kiérdemelték, 3. Félek tőlük. Sajnálatos módon Önök egyik kategóriába sem esnek bele, ezért hát levelem keserédes hangvétele. Amennyiben hajlandóak rendesen végezni a munkájukat, akkor Önök felhívnak az általam megadott telefonszámon, és egy Önök által kiválasztott időpontban készséggel állok rendelkezésükre.

Várom megkeresésüket! Nyomorékok...

Tisztelet nélkül:

• holecsko10
    Most ilyenkor nettezhetek csak ne töltsek fel le meg ne skype-zzak mert az is p2p alapú?
  • somdav95
    Nekem is korlátozták a csibefaszt, viszont 1-2 hét után jó lett újra..
  • Tmac
    Akkor viszont azt nem értem hogy mi alapján korlátoznak és miért pont titeket?
  • Christiansen
    mondom én, valami UPC proxy baszás van
  • holecsko10
    Ezt láttam ma amikor fel mentem a forgalom.upc.hu-ra

355 GB

Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 80%-át. Túlzott mértékû használatnak minősül, ha az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában 300 GB-ot meghaladja. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma ezt a mennyiséget meghaladja, úgy az Ön sávszélességét maximum 90%-os mértékben csökkenthetjük az adott hónap végéig. Kérjük, vegye ezt figyelembe és tartózkodjon az internethozzáférés túlzott mértékû használatától.

Annyira utálom őket mindig csak korlátoznak.
  • Yoda001
    csibefasz nekem sem jön be 1 hónapja..
  • Christiansen
    de hírlevelet kaptunk hogy ez van..különben nem jöttem volna rá mi van,
    már egy hónapja azt hittem mindkét oldal megszűnt..
  • Tmac
    Nálatok lesz valami para mivel nekem is ok mind a 2 oldal és a upc nem hinném hogy egyik előfizetőnél korlátozna egy oldalt másiknál meg nem.

Másik böngészővel nézd meg, cookie-t/ideiglenes fájlokat töröld ill ha van router akkor nézd meg nélküle (szerintem 80-90% hogy user error)
  • precision
    igen az is :)

nemtom mi lehet nálatok...
  • Christiansen
    hm és a www.ootz.org is bejön?
    mert én az ő hírlevelükben kaptam hogy fennáll ez a probléma.
    egy másik UPC-s havernak is ugyanez van mindkét oldallal úgyhogy
    nem egyedi problémáról van szó..
  • precision
    nálam bejön, a hiba az ön készülékében van
  • Christiansen
    Ez most lol lesz, de hogy a picsába jön a UPC ahhoz,
    hogy pl. letiltsa a csibefasz.com-ot?
    próbáljátok ki, bejön az oldal?

(de így meg lehet nézni: www.freewebproxy.net)
  • Gery85
    Mi mikor köttettük a telefonos nő azt mondta,hogy nincsen korlát, de mi üzleti előfizetők vagyunk.
    De gondolom egyéni előfizetőknél sincs.
  • precision
    három egymást követő hónap átlagforgalma nem haladhatja meg a 300 gigát
    első esetnél figyelmeztetnek, utána korlátoznak, assziszem
  • solo
    Volt valaha ilyen, hogy 300 giga korlát?: DDD
    Még 2006 ban emlékszem olyanra, hogy korlátos net volt, és egyszer benéztem, aztán 1 hónapig szophattam, mert lecsökkentették a feltöltési sebességet a béka segge alá: D

Am meg ha lenne ez a korlát, akkor engem már elküldtek volna a vérbe xDDD 11 hét alatt több mint 1,5 terrát töltöttem fel erre-arra: D Letöltés meg volt kb 400 giga.
  • bertino
    upc azt nyilatkozta, hogy azután már nem korlátoznak.
  • cock
    Azt elmesélhetné valaki, hogy minek 120 ill. 60 megabites internet, ha a forgalmi korlát továbbra is 300 giga? Vagy módosították már ehhez mérten ezt is? Ellenkező esetben a világon semmi értelme. :D