22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Kimi23
    Miért, 15 megás nettel milyen sebességet szeretnél?
  • Christiansen
    sajnos az..
    nekem még egyszer se ment még csak 6 fölé se..
  • sith7
    Hi

Az normális, hogy FB 15 - ös nettel, hivatalos oldalról, max. 1,8Mb/s - kel tudok csak letölteni ?
  • Jamirofan89
    gondoltam közlöm veletek,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre!
    nehogy még fele ilyen lassú legyen a net,mert beköttetek egy 56-os modemet a végén
  • Jamirofan89
    Holnap után szerződés módosítás lesz!
    Amióta megnövelték a sebességeket azóta fájdalmasan lassú az internet.
    Nem is tudom,hogy 1 éve a ma 30mbit-nek megfelelő csomag mennyi is volt... 10-15mbites? de semmi baj nem volt vele és gyorsabban töltöttem le mint a mostani 30-al.
    Felesleges pénzkidobás.Sőt.Talán ha EGYSZER átléptem a 2mb/s-os letöltést,de az se biztos.[tisztába vagyok vele,hogy ez időpont,szerver,oprendszer stb. függő]
  • fruzs
    Köszi...ezzel csak az a gond, h nem ülhetek itt állandóan!
  • precision
    hát az kellemetlen... :S
    nincsmit:)
  • JohnnyNapalm
    na mindegy, azért köszi a segítséget
  • JohnnyNapalm
    tehát akkor amikor upcmailre változott akkor kitöröltek mindent
  • JohnnyNapalm
    na felhívtuk őket és sikerült megoldani
    csak egy kis probléma van

üres a fiók
  • precision
    akkor menj be egy upc ügyfélszolgálati irodába, személyi igazolvánnyal, ilyesmi papírokkal
    max elzavarnak a francba, de más lehetőség szerintem nincs (azonkívül, hogy eszedbe jut a jelszó)
  • JohnnyNapalm
    hát viszont nincsenek meg a régi papírok amikkel igazolhatnám valahogy hogy tényleg az én fiókom
  • precision
    a chello.hu -s címek attól még működnek, itt a szerződés megszűnése az érdekes
    de a #19655 szerint ez sem gond, tehát hívd csak nyugodtan az ÜFSZ -ot
  • StephenKing
    Én 3 éve mondtam le a chellot de azóta is él és müködik a @chello.hu-s címem.
  • JohnnyNapalm
    közbe megtudtam hogy már nincs is @chello.hu, hanem upcmail

na most mivan :D
  • precision
    hát így már neccesebb a dolog
    mivel szerintem szerződésbontáskor törlik az (mail)accountot
    de jobb lesz ha tényleg felhívod őket és megkérdezed
  • JohnnyNapalm
    és az nem lesz akadály, hogy azóta már más netünk van, és az ő oldaluk is alaposan átalakult?
  • precision
    szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és adnak új jelszót
    nekem is ők adtak annó újat, igaz nem a mailhez külön, hanem a upc profilomhoz
  • JohnnyNapalm
    hali

elfelejtettem a chello webmail jelszavam, és kb 2 éve nem használtam, most viszont szükségem lenne fontos regisztrációs adatokra amiket emailben kaptam még régen arra a címre
    lehet valamit tenni ilyenkor?
  • bcsaba73
    Hát akkor állítsd le és indítsd újra amíg le nem jön a torrent. :))
  • fruzs
    Na mégjobban megfigyeltem!

Felmegy 1Mb/s-re kb 1 percig ennyin is tölt utána puff elkezd csökkenni teljesen 100kB/s alá!
    Ha leállítom a torrentet és elindítom megint, megint felmegy és megint le...
  • fruzs
    Ja azt nem írtam hogy elkezdem tölteni jön kb 1megával egy darabig (2perc) és utána puff pár kilobájtal!Pedig töltik fel sokan!
  • fruzs
    Sziasztok!

UPC net van itthon lemértem a sebességét:

Ahhoz képest hogy ilyen jó a net a torrentről sokszor csak pár kb/s-el jönnek a dolgok pedig töltik fel jó sokan szóval szerintem a sebességgel nem lenne gond de valamiért még is lassú!Le van valami korlátozva vagy mi?uTorrentet használok a letöltéshez alap beállításokkal!

Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • Gery85
    az ftp-n biztos nincs korlát,mert a cégé akiknél dolgozom,és eddig mindig jó volt, más ftp-n is próbáltam,ott is szar,valamint tegnap próbáltam a céges gépemről ftp-n áttölteni adatot az otthoni notebookomra és az is lassan ment
  • precision
    ftp -t nem korlátozza a upc

két dolog lehet:

1. vagy az adott ftp -n van korlátozva a bejövő (az ő szemszögükből nézve) sáv, és csak ennyivel lehet rá feltölteni
    2. túlterhelt a upc -s hálózat és csak ennyivel megy...
  • Gery85
    Sziasztok
    Olyan elképzelhető,hogy csak a feltöltést korlátoznák?
    Lefelé jön 8-9-10MB/seccel viszont feltölteni nem tudok csak 120Kval. FTPről beszélek
  • precision
    router mögött vagy? ha igen aktívnak kell lenned portforward -al (www.portforward.com)
    és a titkosítást is be kell állítani a kliensben
    és kell jó sok leecher aki viszi a cuccot
  • BBazsi
    Hali!
    HOgy a piklibe lehet azt megoldani hogy torrenten a feltöltésem működjön? 3-12 kb szinte állandóan, már ha beindul pár percre.
  • pyrohun #19640
    nekem 7 alatt katasztrófa volt (igaz az jóval gyengébb hardveren futott).
  • fook
    ohh köszönöm :)(
  • precision
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007224801
  • fook
    [spam] Thome nak nincs topikja ? nem találom :/[/spam]
  • Zsoltika 007
    Nekem egyformán jó 7 és Os X alatt is.
  • Jamirofan89
    Ez elég elgondolkodtató.Ha tényleg ilyen jó a net Linux alatt akkor simán dobnám a winfost a kukába
  • ladminka
    Igen, linux (ubuntu) alatt is sokkal jobb és stabilabb, mint windows xp-bol. Win7-tel meg nem probaltam.
  • pyrohun #19633
    speedtest (nem mintha számítana) ilyen sebességet tol:

• pyrohun #19632
    Nem dicsekvésképpen, de amióta megvan az imac-em, megszűnt MINDEN kellemetlenség, ami a UPC nettel volt kapcsolatos. Tehát:

- abszolút semmilyen torrent lassítás / korlátozás nem észlelhető. 4-5MByte/sec tudok letölteni simán a 60-as FiberPower-rel, ha van elég seeder.
    - nincs olyan sem, hogy torrent közben nem megy a net, vagy belassulnak a weboldalak betöltései
    - FTP megtáltosodott, eddig 400KByte/sec-nél gyorsabban nem tudtam feltölteni a saját szerverre, most 770-nel tudok folyamatosan

Szóval szerintem a Windows hálózatkezelése egy kalap fos. Egyébként utorrentet használok a mac-en is.
  • precision
    ITT van egy raklapra való, tessék válogatni :)
  • ladminka
    akkor ezt http://www.ultraweb.hu/ingyentar.jsp és ezt http://freeweb.hu/regisztracio nézd meg, talán egyik sikerül
  • ladminka
    "Az oldalon kizárólag passzív HTML oldalt tud elhelyezni (HTML, Javascript), mert a webszerver nem tud szerveroldali scripteket futtatni (CGI, PHP, stb.)."