22959
-
Kimi23 #19668 Miért, 15 megás nettel milyen sebességet szeretnél? -
#19667 sajnos az..
nekem még egyszer se ment még csak 6 fölé se.. -
#19666 Hi
Az normális, hogy FB 15 - ös nettel, hivatalos oldalról, max. 1,8Mb/s - kel tudok csak letölteni ? -
#19665 gondoltam közlöm veletek,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre!
nehogy még fele ilyen lassú legyen a net,mert beköttetek egy 56-os modemet a végén -
#19664 Holnap után szerződés módosítás lesz!
Amióta megnövelték a sebességeket azóta fájdalmasan lassú az internet.
Nem is tudom,hogy 1 éve a ma 30mbit-nek megfelelő csomag mennyi is volt... 10-15mbites? de semmi baj nem volt vele és gyorsabban töltöttem le mint a mostani 30-al.
Felesleges pénzkidobás.Sőt.Talán ha EGYSZER átléptem a 2mb/s-os letöltést,de az se biztos.[tisztába vagyok vele,hogy ez időpont,szerver,oprendszer stb. függő]
-
fruzs #19663 Köszi...ezzel csak az a gond, h nem ülhetek itt állandóan! -
#19662 hát az kellemetlen... :S
nincsmit:) -
#19661 na mindegy, azért köszi a segítséget -
#19660 tehát akkor amikor upcmailre változott akkor kitöröltek mindent -
#19659 na felhívtuk őket és sikerült megoldani
csak egy kis probléma van
üres a fiók -
#19658 akkor menj be egy upc ügyfélszolgálati irodába, személyi igazolvánnyal, ilyesmi papírokkal
max elzavarnak a francba, de más lehetőség szerintem nincs (azonkívül, hogy eszedbe jut a jelszó) -
#19657 hát viszont nincsenek meg a régi papírok amikkel igazolhatnám valahogy hogy tényleg az én fiókom -
#19656 a chello.hu -s címek attól még működnek, itt a szerződés megszűnése az érdekes
de a #19655 szerint ez sem gond, tehát hívd csak nyugodtan az ÜFSZ -ot -
#19655 Én 3 éve mondtam le a chellot de azóta is él és müködik a @chello.hu-s címem. -
#19654 közbe megtudtam hogy már nincs is @chello.hu, hanem upcmail
na most mivan :D -
#19653 hát így már neccesebb a dolog
mivel szerintem szerződésbontáskor törlik az (mail)accountot
de jobb lesz ha tényleg felhívod őket és megkérdezed -
#19652 és az nem lesz akadály, hogy azóta már más netünk van, és az ő oldaluk is alaposan átalakult? -
#19651 szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és adnak új jelszót
nekem is ők adtak annó újat, igaz nem a mailhez külön, hanem a upc profilomhoz -
#19650 hali
elfelejtettem a chello webmail jelszavam, és kb 2 éve nem használtam, most viszont szükségem lenne fontos regisztrációs adatokra amiket emailben kaptam még régen arra a címre
lehet valamit tenni ilyenkor? -
bcsaba73 #19649 Hát akkor állítsd le és indítsd újra amíg le nem jön a torrent. :)) -
fruzs #19648 Na mégjobban megfigyeltem!
Felmegy 1Mb/s-re kb 1 percig ennyin is tölt utána puff elkezd csökkenni teljesen 100kB/s alá!
Ha leállítom a torrentet és elindítom megint, megint felmegy és megint le... -
fruzs #19647 Ja azt nem írtam hogy elkezdem tölteni jön kb 1megával egy darabig (2perc) és utána puff pár kilobájtal!Pedig töltik fel sokan! -
fruzs #19646 Sziasztok!
UPC net van itthon lemértem a sebességét:
Ahhoz képest hogy ilyen jó a net a torrentről sokszor csak pár kb/s-el jönnek a dolgok pedig töltik fel jó sokan szóval szerintem a sebességgel nem lenne gond de valamiért még is lassú!Le van valami korlátozva vagy mi?uTorrentet használok a letöltéshez alap beállításokkal!
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#19645 az ftp-n biztos nincs korlát,mert a cégé akiknél dolgozom,és eddig mindig jó volt, más ftp-n is próbáltam,ott is szar,valamint tegnap próbáltam a céges gépemről ftp-n áttölteni adatot az otthoni notebookomra és az is lassan ment -
#19644 ftp -t nem korlátozza a upc
két dolog lehet:
1. vagy az adott ftp -n van korlátozva a bejövő (az ő szemszögükből nézve) sáv, és csak ennyivel lehet rá feltölteni
2. túlterhelt a upc -s hálózat és csak ennyivel megy... -
#19643 Sziasztok
Olyan elképzelhető,hogy csak a feltöltést korlátoznák?
Lefelé jön 8-9-10MB/seccel viszont feltölteni nem tudok csak 120Kval. FTPről beszélek -
#19642 router mögött vagy? ha igen aktívnak kell lenned portforward -al (www.portforward.com)
és a titkosítást is be kell állítani a kliensben
és kell jó sok leecher aki viszi a cuccot
-
BBazsi #19641 Hali!
HOgy a piklibe lehet azt megoldani hogy torrenten a feltöltésem működjön? 3-12 kb szinte állandóan, már ha beindul pár percre. -
#19640 nekem 7 alatt katasztrófa volt (igaz az jóval gyengébb hardveren futott). -
#19639 ohh köszönöm :)( -
#19638 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1007224801 -
#19637 [spam] Thome nak nincs topikja ? nem találom :/[/spam] -
#19636 Nekem egyformán jó 7 és Os X alatt is. -
#19635 Ez elég elgondolkodtató.Ha tényleg ilyen jó a net Linux alatt akkor simán dobnám a winfost a kukába -
ladminka #19634 Igen, linux (ubuntu) alatt is sokkal jobb és stabilabb, mint windows xp-bol. Win7-tel meg nem probaltam. -
#19633 speedtest (nem mintha számítana) ilyen sebességet tol:
-
#19632 Nem dicsekvésképpen, de amióta megvan az imac-em, megszűnt MINDEN kellemetlenség, ami a UPC nettel volt kapcsolatos. Tehát:
- abszolút semmilyen torrent lassítás / korlátozás nem észlelhető. 4-5MByte/sec tudok letölteni simán a 60-as FiberPower-rel, ha van elég seeder.
- nincs olyan sem, hogy torrent közben nem megy a net, vagy belassulnak a weboldalak betöltései
- FTP megtáltosodott, eddig 400KByte/sec-nél gyorsabban nem tudtam feltölteni a saját szerverre, most 770-nel tudok folyamatosan
Szóval szerintem a Windows hálózatkezelése egy kalap fos. Egyébként utorrentet használok a mac-en is. -
#19631 ITT van egy raklapra való, tessék válogatni :) -
ladminka #19630 akkor ezt http://www.ultraweb.hu/ingyentar.jsp és ezt http://freeweb.hu/regisztracio nézd meg, talán egyik sikerül -
ladminka #19629 "Az oldalon kizárólag passzív HTML oldalt tud elhelyezni (HTML, Javascript), mert a webszerver nem tud szerveroldali scripteket futtatni (CGI, PHP, stb.)."