22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    zűrös.
  • pyrohun #19707
    ahaigen, a upc-nél az elmúlt 1,5 évben minden héten van minimum egy 1,5 órás ilyen hiba - szánalom. 10 évig nem volt semmi, most meg egy kalap szar az egész. Milyen hiba az, amit 11 óra alatt nem tudnak kijavítani basszus??
  • bertino
    központi hiba bármelyik ispnél lehet, bármikor.
  • pyrohun #19705
    14 óra óta nincs net... központi hiba (Bp. 2.ker egyes részei) - ez elég indok, hogy elküldjem őket a búsba? (Most mobilról netezek.)

Basszus: nincs 3 napja, hogy meghosszabbítottama hűséget - hihetetlen banda...
  • ACE
    Hol látod ennyiért? Én nem látom sehol...
    28 csatornás TV + 5/2.5 Optinet + Alap Telefon 6640 Ft 1 év hűséggel... Valamit szerintem félreértettél...
  • Golyo69
    hát annyira nem lett volna drága...TV (setopbox) kb 60 digitális csatorna
    + Telefon + 25/12 Mbit 5850 let volna együtt :S csak most köcsög Upc-nél fizetünk "ugyanezért" 8 k körül...szal jó lett volna:D
  • bertino
    hát az lehet, de nem is szimpla kábelnet minőségű...
  • ACE
    Kár hogy Rohadt drága az optinet.
  • Golyo69
    Én már aligvárom hogy lejárjon a hűség...kb még vagy 5-6 hónap..váltok a is a picsába :D

most haverral hülyeségből beköttetük háróm hónapra a t-onlinak ezt az optika netét és hát nem lehet összehasonlítani a kettőt :D
    25/12 mb elvileg de soha nem mértem 28/14 alatt :D
    ugye torrent nincs korlátozva...online játék meg egyszerűen über brutál volt:D:D 10 felett soha nem volt a pingem inkább 6-10 között ugrált :D
    csézek sokat és igen sokat jelentett ez a net :D sokkal jobban adta :D
    most emg 25-30-35 ös pingel ..szánalom :S:S

csak sajnos már lejárt a 3 hónap próbaidő és egyszerre nem akartam fizetni ezt is meg azt is :D úgyhogy maradt ez a szar upc :S
    amúgy 30/3 as netem van ...de fos :D:D:D

aki váltáson gondolkozik annak erősen ajánlom a optikai t-onlinos netet :D

• somdav95
    Mikor hallom ezeket a sztorikat de örülök h nekem nincs ilyen gondom soha.. Vagy ha lenne akkor van ismerős.
  • Drommó
    Sziasztok!

Nekünk tegnap este óta nincs se internet ,se telefon.A tv viszont megy,juhé:)A upc-s mókus mondta ,hogy ők is észlelik a hibát: nincs kapcsolat köztük és a modemünk között,de csak kijönni tudnak.2 nap múlva tudnak kijönni legkorábban.Cukipofák..
  • Amero
    Szuper... Jó, hogy reklámozzák ezt...
    Van erre valami megoldás?
    Várható, hogy feloldják?
    Ez csak egy adott szolgáltatási területet érint, vagy az egész hálózatra vonatkozik?
    Mire is jó ez nekik? Külföldre nem blokkolják, itthon meg igen?

A poén csak az, hogyha megkérdezed egy üzletkötőjüket erről, akkor az azt mondja, hogy nem korlátoznak semmit...
  • precision
    még mindig a upc a probléma forrása
  • Amero
    Üdv mindenkinek!

Csak, mert nem jött semmilyen válasz, hátha, most valaki tud valamit erről a problémáról... :) Továbbra is fenn áll nálam ez a dolog.
    Már pár hete tapasztalom, hogy a magyar torrent szervereken baromi lassú a feltöltés... Néha lódul csak meg, de akkor se lesz nagyobb 400kb/s-nál... Általában pár kb max...
    Beállításokkal minden rendben... Külföldi torrenteket visszatölti rendesen.
    Megint a UPC lehet a probléma forrása?
  • Skynet85
    Hasonló a sztorim van nekem is:

Amikor megjelentek az új FP csomagok én gold csomagban voltam megnéztem az árakat és úgy döntöttem, hogy megrendelem az fp 60-at és hozzá egy dvr bronz tv csomagot, így olcsóbbra jött ki a dolog, mint az analóg kábel előfizu, és a 30-as gold. Gondoltam én...

Felhívom nagy lelkesedéssel a Upc hotlinet erre megkaptam, hogy semmi dolgom nincs ők majd automatikusan át dobnak az új fp 60-as csomagba, mondom ok, de mikor, erre jött a válasz hogy majd, és szépen le is zárta a beszélgetést az ügyintéző.

Gondoltam ezt nem hagyom annyiban, újra hívás és kijelentettem, hogy nem majd hanem most akarok váltani, erre nekem esett, hogy fp 60-ra nem lehet váltani mert az nem feljebb váltás... itt magamban anyáztam egyet, aztán elregéltem, hogy 30<60 szerintem, és mivel van fp 30-as csomag is, ne magyarázza meg nekem hogy ez csak mértékbeli váltás és nem csomag. Aztán elmondtam, hogy amióta van chello előfizetőjük vagyok.

Végül megjegyeztem, ez egyébként csak blöff volt, hogy amennyiben nem lehetséges a csomag módosítás sajnos épp a hűség lejárta előtt vagyok 2 héttel ez esetben nem kérném a további szerződés hosszabbítást, és felmondanám a szerződést. Csávokám időt kért, majd 5 perc klasszikus zene után megkérdezte hogy akkor fp60+dvr bronz kell?

Tanulság itt is, oda kell lépni, haver mimóza lelkü volt, elhitte amit mondatok, még félévig fizettet 2k-val többet a 30-as netért, mint én az fp 60 + dvr bornz -ért
  • Jamirofan89

Java már rég fennt van a gépen.Arról,hogy mennyire pontos ez a mérés:
    a tegnapi 208as ping valóban nem pontosan annyi volt a játékban hanem 300
  • pyrohun #19692
    de miért írtam oda 2x a Hát ennyi-t azt nem tudom asD:AS:DAS
  • pyrohun #19691
    Tanulságos történet, avagy hogyan lehet egy hűség NÉLKÜLI előfizetés adott csomagjára pár hónap elteltével újra hűséget aláírni?

Kezdődött az egész azzal, hogy kb. abban az időben járt le az aláírt hűségszerződésem, amikor a FiberPower csomagok megjelentek. Gondoltam, hogy kipróbálom a 120MBitet - nekem teljesen felesleges volt, csak nagyon extra esetben érné meg, úgyhogy - mivel a 120-asra direkt nem írtam alá hűséget - visszaváltottam kb. 2 hét múlva a 60-as csomagra.

Azóta is azt használom, de a hűséget nem hosszabbítottam meg (14 ezer forintot fizetek havonta - céges előfizu amúgy), mert a T-kábel nemrég húzta be az optikát oda ahol lakom és gondoltam, hogy kipróbálom ezt is. Azonban ott sem adnak ugyanennyi pénzért sokkal jobb ajánlatot, szóval tegnap elhatároztam, hogy megkímélem magam a szolgáltatóváltástól és maradok a UPC-nél . végülis működik, korlátozás sincs nálam, szóval nekem megfelel.

No fel is hívtam az ügyfélszolgálatot - gondoltam 1 perc alatt módosítom telefonon a szerződést, mint ahogy ezt már megtettem anno többször is.

Úgyintéző kapcsolása, elmondom, hogy mit szeretnék (FP60-as csomagot hűséggel, havi 8e Ft-ért). Ja igen: annyit kell még tudni, hogy már kb. 4-5 éve nincs TV előfizetésem, csak internet (UPC telefonom soha nem is volt).

Közli a srác, hogy fel tud ajánlani egy duplaolyangyors internet-csomagot (FP120) csak havi 9900 forintért. Mondom: köszönöm Uram, de nem kérem, én a 60-asra szeretnék hűséget aláírni.
    Erre azt mondja, hogy hát arra nem lehet. Mondom WTF??
    Azt mondja, hogy mivel én anno használtam a 120-ast pár hétig, majd KISEBB csomagra váltottam, ezért most erre a kisebb csomagra nem írhatok alá hűségek.
    Mondom neki, Tisztelt Uram: jól értem, hogy egy olyan előfizetésre NEM ENGEDNEK hűségszerződést kötni, amelyikre jelenleg nincs semmilyen megkötés, tehát akár meg is szűntethetném? Azt mondja erre a srác, hogy csak abban az esetben tudok hűségszerződést kötni, ha:

- vagy nagyobb csomagra váltok
    - vagy megrendelek egy másik szolgáltatást is (telefon vagy kábeltv)

na ekkor már kurvára ideges voltam és elég ingerült hangon kérdeztem meg újra, hogy a UPC-nál ezek szerint 2010-ben nem lehet hűséget hosszabbítani, ráadásul 10 éve előfizető vagyok, stb, stb.
    Srác kb. leszarta, úgyhogy én is leszartam, rávágtam a telefont.

De nem hagytam annyiban mert tudtam, hogy ez egy iszonyatosan nagy faszság és nyilvánvalóan a srác nem volt képben.

Újra hívtam őket. Ezúttal egy másik munkatárs vette fel, egy hölgy (vagy lány - egyébként nagyon kellemes hangja volt). Neki is elmondtam a problémámat. Azt is, hogy hogy jártam a kollégájával. Valamit ő is elkezdett mondani, hogy ennek konkrétan mi az akadálya és akkor lőn a megvilágosodás...!

Mondom neki: "Hölgyem: most TÉNYLEG azt kell, hogy eljátsszuk, hogy rendben, akkor most lejjebb váltok FiberPower 30-ra (mert ugye őszerintük hűséget én csak akkor írhatok alá, hogy ha egyben szolgáltatást is bővítek), szóval lejjebb váltok, majd 2 perc múlva újra telefonálok és megrendelem a FiberPower 60-ast akciósan, 8 ezerért havonta...?"

Erre a csajszi: "Nézze Uram én nem adhatok tanácsot, hogy Önnek mit kellene tennie, de gyakorlatilag teljesen jól elmondta a megoldást."

Na itt nem tudtam sírjak-e, vagy nevessek. Mert egyébként ezt a srácnak is elmondtam ugyanígy, de ő természetesen nem mondta, hogy lehet ilyet tenni, azt mondta, hogy hát ebben ő nem kompetens.

Mondtam a hölgynek, hogy rendben, akkor ezt fogom tenni, de - mivel úgyis rögzítik a telefonbeszélgetésemet - szeretnék pár szót elmondani, rögzítsék nyugodtan, sőt remélem, hogy a megfelelő illetékes vissza is hallgatja.

Elmondtam, hogy több, mint 10 éve vagyok előfizető és nekem tényleg nagyon kevés gondom volt a UPC-vel, de:

1. - milyen dolog az, hogy náluk a hűség szó nem a több éve HŰSÉGES előfizetőket jelenti, hanem az újonnan belépetteket+ Kizárólag az új belépők kapnak kedvezményt, én meg tegyem össze a kezem, hogy sokszori telefonálgatás és idegeskedés után ALÁÍRHATOK NÁLuK MÉG EGY ÉVRE?? Elég vicces, hogy még kb. nekem kell hálásnak lennem.

2. - Felháborítónak tartom, hogy ilyen trükkökhöz KELL folyamodni az embereknek ahhoz, hogy egy meglévő szolgáltatást ugyanúgy akciós áron tuják használni. És igazából nem is értem, mert a 10 év alatt - érdkes módon - eddig mindig meg tudtam hosszabbítani a szerződést. Még mindig nem értem, hogy ebben az esetben miért nem engedték...

Szóval a tanulság: baromira álljatok a sarkatokra és ne engedjétek, hogy hülyének nézzenek titeket! Szerintem ki lett adva az ukáz, hogy minél több lóvét szedjenek ki az előfizetők zsebéből és ilyen egyszerű esetekben is próbáljanak meg drágább / plusz szolgáltatást is rásózni a szerencsétlen és tájékozatlan előfizetőre.

Ha nem lenne létszükség hogy ne legyen fél nap kiesés sem az internetszolgáltatásban (a munkám miatt), akkor bementem volna egy ügyfélszolgálati irodába, beírtam volna a panaszkönyvbe ezt az egészet + a srác nevét, aki téves infomrációt adott és hivatalos kivizsgálást kértem volna az ügyben + azonnal lemondtam volna a szolgáltatást.

Hát ennyi.

Hát ennyi.
  • precision
    ja tudom, csak nem akartam mert bazinagy lett volna a screenshot :)
  • GaBenc
    Nekem semmi bajom nincs a nettel...csak arra akartam rávezetni az érdeklődőket, hogy azért nem teljesen hitelesek ezek a mérések.
    A parancssori pingelés valamivel jobb de azt is el lehet baszni a gép állítgatásával. Az emberek nagy százalékánál nem a net rossz csak a gép van elbaszva. Ez a tapasztalatom.
  • Skynet85
    Ehhez még annyit hogy a pinget ,,t" kapcsolóval használd, ha biztosra akarsz menni, kb így ,,ping -t google.com" ezután escape szekvenciáig vagy ablak zárásig fog futni a ping parancs, 4 kérés még nem mérvadó, nekem volt olyan hibám hogy minden 6.7. kérés elveszett és volt, hogy zsinórban 3-4 is...
  • GaBenc
    Na itt van a java telepítésével való mérés. Most már marad Vienna.

Azért ez kicsit más. Ennyire autentikus.
  • precision
    hát a ping parancs az nem téved és nem csal szóval ha azzal is hasonló értékeket kapsz akkor annyi

persze ettől még lehet rossz pinged pl cs közben, a szervertől is függ amin játszol, én voltam már olyanon ahol mindenkinek legalább kétszerese volt a normálnál... szar konfig, vagy túl sokan voltunk vagy szar vonalon volt a szerver...stb.

csak azt akarom érzékeltetni, hogy nem mindig a szolgáltatótól függ
  • GaBenc
    Vazzzzzzze igazatok van. Tényleg rossz képet raktam be...........bocs. De a lényeg hogy szarnak méri a JAVA telepítése nélkül. Nem az értékek a lényegesek, a mérés hitelességét kérdőjelezem meg.
  • precision
    kb így néz ki:

• precision
    az első képen Bécsi szerveren mért a másodikon Pestin...
    külföldre mindig is szarabb lesz a pinged, érthető módon

amúgy meg többet érsz egy parancssori ping parancssal... pl: ping index.hu
  • GaBenc
    Neked annyit segítek, hogy a mérés egy JAVA alkalmazáson keresztül fut. Ha nincs telepítve(vagy más a verzió) akkor ilyen eredményeket kapsz.
    Armageddonal egy netről de 2 gépről vagyunk.
  • milk4
    Server:Vienna
    Server:Budapest

• GaBenc
    Ja azt nem közöltem, hogy ugyan azon a serveren van a 2 mérés. Biztos hinni kell neki? Csak a a pinget nézd..........szánalmas.
  • GaBenc
    Biztos vagy benne, hogy szolgáltatót kell váltani?

De itt egy másik csak hogy biztosan megbízható a mérés.
  • Zsoltika 007
    Jaja! Ha kaka akkor cserélni kell nincs mese. :(
  • Zsoltika 007
  • armageddon666

Szerintem ideje lenne szolgáltatót váltanod. CS topicban neked volt mindig bajod pinggel meg ilyenekkel, nem?
  • Jamirofan89
  • Hypo #19674
    VIII. ker tegnap aramkimaradas miatt se net, se telefon, se tv. Felhivtam oket es azt mondtak legkorabban PENETEKEN TUDNAK kijonni mert naluk mar minden rendben es biztos a hazban levo erosiott kene ujrainditani.
    2010 EUROPA MAGYARORSZAG ROHEJ a balkan legszele is jobb mint ez itt.
  • Amero
    Üdv mindenkinek!

Már pár hete tapasztalom, hogy a magyar torrent szervereken baromi lassú a feltöltés... Néha lódul csak meg, de akkor se lesz nagyobb 400kb/s-nál... Általában pár kb max...
    Beállításokkal minden rendben... Külföldi torrenteket visszatölti rendesen.
    Megint a UPC lehet a probléma forrása?
  • Zsoltika 007
    Nem tök mind1?
  • kalapos
    FP 30 modt jött a szerelő és modemet cserél fp 60 miatt.
    Nekem egy Cisco modem jött.Nem valami Motorola-t szoktak hozni?
  • sith7
    Igen, köszönöm, közbe már rájöttem, hogy max. sebességgel töltök ...

• Tigristank
    1,8*8= 14,4, ez pedig már majdnem 15. :)