UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen felemelik majd vmelyikre, majd megkeresnek, hogy válassz (telefonon vagy mailben vagy személyesen gondolom én)
Bazinga!
msn:[email protected] bárki felvehet
írták is itt, hogy nem azonnal fog, hanem modemreg, áramtalanítás, és kb 1 napon belül megtörténik az emelés
nálam is pont ugyanígy történt, megcsináltam kora délután, másnap reggel már 30mbites netre ébredtem
Bazinga!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ja és még arra válaszoljatok pls , hogy hogy lehet hogy egyeseknek 10es pingjük van olyan nettel, lásd Lord Nomak képén,nekem pedig soha nem megy 20 alá, 15/1.5ön.. :( Köszi elõre is mégegyszer a válaszokat
precision
ja és még arra válaszoljatok pls , hogy hogy lehet hogy egyeseknek 10es pingjük van olyan nettel, lásd Lord Nomak képén,nekem pedig soha nem megy 20 alá, 15/1.5ön.. :( Köszi elõre is mégegyszer a válaszokat
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Érdemes lenne upc központot felhívni és panaszkodni, hogy nem növekedett a net sebesség ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
csak nem tudtam hogy ez 10/100as vagy 100as vagy mivan most...
lényegtelen leugrok a számtech boltba és veszek 1gb-es karit 2ezerér ;)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Realtek 8029-es hálózati chipje csak 10 Mbit/sec-os.
80209-rõl még nem hallottam.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Abit ic7 lapom van valami integrált hálózati szarral ami le van tiltva és egy realtek rtl8029 -et használok.
Bár az is igaz hogy hosszasan kutatta a gépemen hogy hova csatlakozzon a modemmel...nem egy bonyolult dologról van szó O.o
már modemet gépet, mindent újra indítottam és semmi...kb ott vagyok hogy net startot is rendelhettem volna és az közel ennyibe sem kerül...
Nem tudom hogy ez valójában hogy is van, de még mindig nem jó...
ugyanazok a mérések mint tegnap, ugyanaz a letöltési sebesség stb.
Mások írták 10-11ig jó letöltési sebességük van, nekem semmi...nullszint :S
Ez gondolom azért van, mert a telefon "átrakása" miatt azonnal végrehajtódik a módosítás a management rendszerben, amit egyébként csak vmi esti script csinál meg (ez csak a saját véleményem, lehet teljesen máshogy van!)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont ha leállítom a vírusirtómat rögtön felugrik a sebesség teszt 35-40 Mb-re."
Ok-okozati összefüggés: bekapcsolt vírusirtó - lassú net, kikapcsolt vírusirtó - gyors net.
Mint elõttem is mondták: a torrent az UPC hálózatán priorizálva van. Tegyük hozzá nem véletlenül. Ebben a fóumban, más topikokban többször felmerült téma a "nem tudok böngészni torrentezés mellett miért?"-kérdés, aminek a megoldása rendszerint a torrentkliens helyi megzabolázása volt. Egy ISP hálózatán azért kissé több gondot okoz a torrent.
A sebességtesztek általában a távoli 80-as TCP porton (HTTP - amit a webböngészõ is használ) keresztül mûködnek. Ezt a portot a UPC nem korlátozza, hisz a böngészés nem egy hálózatot intenzíven igénybe vevõ alkalmazás (ráadásul a torrenttel ellentétben - amit az elõfizetõk aránylag csak kis hányada használ, de a hálózati adatforgalom nagy részét képezi - az ügyfelek mindegyike használja).
Viszont a #18946-os hozzászólásodból kifolyólag a vírusirtó valamilyen okból visszafogja.
Ráadásul mint utólag említetted torrentezel, ami további problémákat vet fel. Még ha kikapcsolod a torrentklienset, az IP címedre a kliens kiiktatása után is fognak menni a torrentklienseddel kapcsolatot létesíteni kívánó ügyfelek kérései - elpazarolva a hálózati erõforrásokat (ezt mutatta meg a netstat is).
Illetve mint azt elõttem is mondták a sebességtesztek nem teljesen mérvadóak, ugyanis a szolgáltató hálózatán kívüliek, a szolgáltató meg csak a saját hálózatán belüli sebességért lehet felelõs, ugyanis nincs befolyása egy hálózatán kívüli hálózatra, szerverre.
Ez még mindig tény.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak reggel jön jól,utána egész nap csak pöcörög..:)
Kaptam egy listát,jó hosszút tele IP címekkel meg minden egyébbel....fogalmam sincs mit kezdjek vele!! :((
Igazából nem vagyok valami nagy számítástechnikai szakember,úgyhogy bocs ha hülyeségeket is kérdezek.
Viszont nem nagyon bízok egyikben se,hogy jó lesz utána,mert írtam pár napja itt a fórumon,ami azóta többször is megismétlõdött,hogy letölteni torrent oldalakon álltalában reggelente maximummal töltök ,0Mb-el!!
Hipp-hopp lejönnek a torrentek,majd utána rögtön megyek egy sebesség tesztre és a teszt nem mutat csak 15MB-ot!!!!!!!!!!! Ez hogy lehet???
Na most azt mondjátok biztos,hogy akkor minek foglalkozok vele,ha maximum sebességgel lejönnek a torrentek,igen ám de még a délelött folyamán vissza is esik a sebesség és kb 10-11 óra után már alig jön lefelé a torrent 1-2mb-al van mikor csak 20-30kb-al!!!!
Viszont ilyenkor is kb 15Mb-ot mutat a sebesség teszt,és ha kiiktatom a vírusírtot akkor meg kb 30-40 között,de kikapcsolt vírusírtóval se lesz magasabb a torrent letöltése!!
Szerintem ez nem mindennapi eset! :)
Egy gépet használok,nincs semmi router,közvetlen modemmel van a gépem összekötve.
Azért az már elég nagy gáz ha egy virusírtó ennyire lefogja az internetet, akkor ott valami abban a hálózati modulban nagyon nincsen rendben.
Használjatok AVG-t megéri az ára sem vészes aki esetleg megvenné.. <#vigyor0>#vigyor0>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Viszont ha leállítom a vírusirtómat rögtön felugrik a sebesség teszt 35-40 Mb-re."
A legvalószínûbb magyarázat az lehet, hogy a vírusirtó valós idejû víruskeresõje és/vagy hálózati adatforgalom-figyelõje "visszafogja" a letöltési sebességet (ami nemcsak a hálózati kártyától függ, hanem a gép többi részétõl, processzortól, merevlemeztõl is), elmatekozgat a letöltött csomagok mibenlétérõl (ja és közben frissítheti is önmagát, az is letöltési-sebesség lassító tényezõ).
Esetleg próbáld meg másik vírusirtóval (vagy a valós idejû/hálózatfigyelõ modulját ideiglenesen iktasd ki, hogy kiszûrhessük ezt a tényezõt is).
Mellesleg milyen géprõl van szó? Milyen alkalmazások futnak rajta? Nem fut véletlenül a háttérben valamilyen adatforgalom (Állíts le minden letöltést, Start menü Futtatás menüpontjába írd be: cmd, majd a megjelenõ fekete ablakban azt hogy
Friss és normális vírusirtó (NOD32 - folyamatos frissítéssel) van a gépen, illetve tûzfalat (Zone AlarmPro) is használok. A tûzfal nélkül is ugyanez a helyzet.
Most futtatok egy full vírusellenõrzést, meg kipróbálom a "mailware antibytes" progit is, köszi a tippet!
UPC-vel is beszéltem,õk se jöttek rá,de náluk minden rendben van.
60-as netem van amit akárhol mérek 10-15 Mb-nél nem megy feljebb,ez ugye a garantált 20 Mb-et se éri el.
Viszont ha leállítom a vírusírtómat rögtön felugrik a sebesség teszt 35-40 Mb-re. Ki érti ezt? Én még mindíg nem!
Tipp: víruskeresõ és "mailware antibytes" (kiváló progi!!!) futtatása, hátha valami élõsködõ okozza gondot...
1. Elég régentelepítettem az XP-t, lehet, hogy egy újrarakás rendberázná a dolgokat
2. valami hardveres probléma: viszont mivel hálókártyát cseréltem már, akkor csak az alaplapra tudok már tippelni.
Remélem, hogy az 1-es lesz!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Néztem az akciós árakat, de nekem a UPC-nél nem éri meg váltanom. Szerintem otthagyom õket rövidesen...<#hawaii>#hawaii>
Hogy van több gép a neten? Switch vagy router?
UI: a goldtól szabadulj meg, nézzed meg az akciós árakat <#wave>#wave>