UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket kérem. Chello Gold elõfizetésem van, de valami miatt az asztali gépemen a sebességtesztek a maximális 25 Mbit helyett csak a következõket mutatják: kb. 7,4 Mbit a UPC speedtesten és kb. 5,6 Mbit a Speedtest.net-en. Már mindent kipróbáltam (beleértve a hálókártya driver frissítést és a hálókártya cserét is), de nem javul a helyzet. XP-m van és csökkentett módban is ugyanez a helyzet, tehát nem szoftveres gondra gyanakszom. Viszont ha nem a hálókártya a probléma, akkor micsoda? Másik gépen kipróbáltam, ott vígan megy a max. letöltési sebességgel... Mondjuk az az érdekes, hogy az asztali gépen letöltésvezérlõvel látszólag elári a max sebességet (kb. 3000 Kbit/sec.). amúgy van egy wireless routerem, de annak kiiktatásával sem változik semmi. Ja, és újra be is regisztráltam a modemet, hátha...
Ha van ötletetek, szívesen fogadom!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Kíváncsi vagyok a Fiber Power 30-nál a letöltési sebesség megoldódik-e...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

De arra még mindig nem tudom a választ hogy sebességmérésnél (upc,gtsdatanet) miért 2Mbps és 4Mbps között van a letöltési sebességem, amikor a feltöltés meg mindig 2,8Mbps vagy 3.. és mint chellos, fiber power 30-ra leszek rakva, már a számlán is ez szerepel! (tavaszi számlán még chello medium voltam)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Van a modem (Scientific Atlanta
-power
-receive
-send
-cable
A "pc" led meg villog. Na most a felsorolt 4 led, kikapcsolt állapotban ugyanúgy világít. Net mindig van, modemet akárhányszor kihúzhatom és vissza ez a jelenség mindig visszaáll. Tud valaki vmit erre?
n -es routert meg hiába veszek gondolom, ha a laptopban lévõ wlan cucc csak g -s
Bazinga!
steam, origin: ACE_hun
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Csak nekem nem stimmel vmi?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Bevittem boltba mondták, hogy sajnos másnak is volt vele ilyen baja cserélik...
Sebességre vissza térve, 54 mbitet tudnia kellene drót nélkül is mert g-s , de ennél semmin se lepõdnék meg...
Azt megtudja vki mondani hogy miért mérik mindig 2,5Mb/s és 4Mb/s közötti letöltési értékeke?? a feltöltés meg mindig ~2Mb/s.
És mint elõfizetõ fp30-asra leszek átállítva.
Ez a sebesség most nem kirívó eset, így van már szerintem ezer éve:D, csak furcsa..
Errõl bõvebben is írhatnál, mert nem értem.
Nekem a telefon, net, tv minden van, de még mindig gol(n)d-ban vagyok, hogy mire váltsak etc...
What about the forests?
a nagy gépen megvan a 30mbit, de wifin keresztül csak a lent látható 20mbit
ez normális? vagy vmi "bug"? a routerem: link
Bazinga!
pl: chello 20/3mbitesek voltak régen (kb 9500 ft) azok most 8000ezerért kapják a fiber power 60-at? vagy netán 9500-ért????
Nah erõl beszélek, nem tom hogy ki nem tudja h mi a szitu
én szept 3-án bementem a upchez és mondtam h már elõfizetõ vagyok és fiber power 60-at akarok, azt mondták rendben 8ezer és jó h bejöttem mert fizethettem volna tovább a 9500-at a fiber60-ért,(az emelés után)
csak megemlítem h én is upc-s vagyok de átvagytok ba..va mindannyian, rinyálni kell és ha van kábeltv és telefon is akkor azok felét is elengedik vagy a teló havit ingyen adják!!!
Próbáld ki, hogy leállítod, ott lesz feltöltve a teljes videó :I Kb. 20 perc kellene alapból, hogy felmenjen.
Másnak ráadásul lassú, lásd werkfilm hsz-ét, de mástól is kérdeztem már.
Ilyen jelenséggel még soha nem találkoztam, kb. 2 hete is raktam fel videókat, akkor normális ideig tartott.
Próbaként elindítok egy 1,3 gigás videót feltöltésre, azt is 4 perc alatt feltölti. (kép)
Ti próbáltatok már youtube-ra feltölteni, nálatok is ezt csinálja? Bármi felmegy pillanatok alatt.
Teszteltem a netemet, küldtem havernak skypen, töltök le/fel torrentrõl, nézek sebességtesztet, 200 KB/s a feltöltésem kb, tehát máshol nincs ilyen különös jelenség. Még vszínû nekem a fiber powerre sem állt át, silverem van (15/2)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A pcreghez milyen papíron kéne hogy legyen a SID, vagy felhasználónév, és a jelszó? A chellot 2005. elsõ hónapjaiban kötöttük be... ami azon van emailcim (chellos!) meg jelszó az sehova sem jó, persze ha az kell a pcreghez:S