22959
-
#19748 youtube rohadt sokat fogyaszt! amikor Vodás 3g usb netem volt azért bűntettek meg. -
#19747 vagy nem tudom mivel... de tisztán emlékszem hogy nem torrenteztem...
de akkor ha csak riogatnak akkor mindegy :) -
#19746 youtube -al 300 gigát? -
#19745 igazából marhára nem érdekli őket, mi vitte el a 300 gigát :D
korlátozásra meg itteniek szerint nem kell számítani, csak riogatnak vele.
korábban volt erről szó. -
#19744 Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 80%-át. Túlzott mértékû használatnak minősül, ha az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában 300 GB-ot meghaladja. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma ezt a mennyiséget meghaladja, úgy az Ön sávszélességét maximum 90%-os mértékben csökkenthetjük az adott hónap végéig. Kérjük, vegye ezt figyelembe és tartózkodjon az internethozzáférés túlzott mértékû használatától.
A 90%-os lassítás az a garantálthoz vagy a maximálishoz képest van? Mert 12/1 az még tűrhető lenne...
De amúgy a kurva anyjukat, ebben a hónapban nem is torrenteztem, youtube meg ilyenek vittek el 300gigát... -
#19743 kivételes esetek egyike:
-
#19742 Ezt mondjuk mi is! Hálózatot is kellene fejleszteni a UPCnek, nem csak előfizetőket beszippantani Ráadásul eddig mindenki 1 frekit használt, a FP óta meg sokan már 4 frekit. Csodák nincscsenek, érződik is a hatása... -
#19741 ez is olyan dolog, ami nem csak szolgáltató függő, és nem mindenkinél ugyanolyan
-
Tmac #19740 Ha valakit érdekel.
-
#19739 Természetesen volt egy idő amikor JÓ volt a UPC net.Miután bekötötték olvasgattam róla,hogy mennyi problémát okoz egyeseknél én meg nem értettem,hogy miért? Hiszen semmi baj nincs vele.
Tökéletes volt mind addig amíg meg nem emelték a sebességet.lásd
amint duplázódott azóta csak gond van vele -
#19738 Ehhez annyit lehet hozzászólni hogy a Digi NEM KÁBELNET!!!!! Más technológia! Amúgy régebben sokkal jobb volt a UPC is, mostanában ilyen. Valószínűleg több freki kéne, ha már virtuálisan megsokszorozták a felhasználók számat. Pl. a DOCSIS3 4 frekijére gondolva -
#19737 ehhez nem tudok mit hozzáfűzni... nem mindenkinek lehet diginetje. -
ACE #19736 -
#19735 -
#19734 takarodjanak már az anyjukba -
#19733 nekem is ugyanaz a problémám.már örültem,hogy visszatért a megszokott 15-20as ping,de most megint bejött ez a köcsög lassulás,hogy felmegy 50-80ra a latency és úgy játszhatatlan a CS.eléggé idegesítő amikor látod,hogy a többiek a panelDIGIvel 10-es pingel tolják te meg szopod ott a ***** a UlowPC miatt.sőt még kickelnek vagy bannolnak is. -
#19732 Hát figy nekem fp 60-an van, nem vok egy warez betyár sőt, ha nagyon kell vmi és az ára olyan ami nem fehér embernek való töltöm, tapasztalataim a következőek, van ugye a névleges max, azt 2 hétben egyszer verdesi html, vagy ftp alapú kérésnél, magyarul, ha oldalakról töltesz néha látni fogod az elméleti maximumot... talán.
Torrent nah az a garantált sávszéllel jön kb(inkább alatta kicsivel), az estek 90%-ban, persze ez tracker függő, meg miden egyéb, néha előferdűl, hogy 60-as nettel látok 7Mb/s-es letöltést is, de azt datálom a történelem számára... -
#19731 Nekem is ilyen csoda van, baj volt nettel elvitték a féltégla motorolát, és kaptam ilyet helyette. Nem vagyok egy dizájn fan, de ahogy a motorola kinézett... A Cisco legalább olyan mintha tényleg egy modem lenne :) Egyébként semmivel nem nyújt többet mint a motorola, legalábbis nekem nem, csak szebb :) -
#19730 Átlagban nem megy, ha torrent miatt akarsz ilyen netet,akkor ne vegyél! -
#19729 Ma találkoztam egy ilyennel. Nem is tudtam, hogy már cisco modemet adnak az FB60/120-hoz. -
#19728 melyik részét nem értetted ? :)
valahol megy az országban, valahol nem. -
fassenkugel #19727 akkor most megy vagy nem? -
#19726 megy is meg nem is. -
fassenkugel #19725 azon gondolkozom előfizetek egy 120-as fibernetre. azt olvasom korlátozzák a torrent-et, de kijátszható. gyakorlati tapasztalat érdekelne tényleg rendese megy-e a torrent ha a titkositás be van kapcsolva. -
ACE #19724 Vedd úgy hogy a minimumra szerződsz... Egyébként ha meghatározzák az elérhető maximumot, akkor el is kell érned valamikor, mert ha sosem éred el, az azt jelenti hogy hibásan teljesítik a szolgáltatás. Tévhit, hogy csak a minimumnak kell meglennie. A minimumnak MINDIG meg kell lennie, viszont a maximumot legalább valamikor el kell tudnod érni! -
Elemir #19723 Szia!
Nálam ugyan ez a hibajelenség. Ping napról napra többre megy fel. Korábbi 20-30-as ping helyett, már 50 körül van, csúcsidőben pedig 120-300 közötti értékekre ugrál. Egyszerűen 2010-ben elfogadhatatlan, hogy nincs olyan internet szolgáltató amivel ne lenne gond... annyira gáz...
Mindegyik szolgáltatót ott kellett eddig hagyni, upc is erre a sorsra jut. Egy törvénymódosítás jól jönne már a minimum sebességek felemelésére... Mi lenne, ha nem a maximumra, hanem a minimumra szerződnénk? kicsit korrektebb lenne. -
#19722 Lehet,de fölösleges.Úgyis csak az egyik kapcsolatot fogja használni. -
#19721 szerintem nem
legbiztosabb megoldás a router ha két géppel akarsz csatlakozni -
#19720 lehet egyszerre USBn is és LANon is csatlakozni 2 géppel? -
#19719 értem köszönöm,csak mert unokahugoméknál faluban még nincs kiépítve semilyen hálózat és egyik mobil szolgáltató netje se az igazi mikró hullámút meg szintén nem akarnak mert egy kis eső és elmegy a net. -
#19718 koax kábelen jön egészen a kábelmodemig, onnan meg vagy usb -n közvetlen egy usb portba vagy a hagyományos lan kábellel a hálókártyába
semmi "műhód" :) -
#19717 Hi! Nem vagyok tisztában ezzel a nettel amit az upc ajánl keresgettem de nem találtam ez most műholdvevőn keresztül jön?(nem kábelen ugye)előre is köszönöm a választ.
-
ladminka #19716 Sajnos ez nem elég. A UPC 98%-os rendelkezésre állást vállal a szolgáltatásra, számolj picit utána, pl havonta majdnem 15 óra.
A kiesést sem a hiba kezdetétől, hanem a hibabejelentés időpontjától kell számolni. -
#19715 Helo,
Nekem FIBER POWER 30-van, egész jól teljesít :)
(valahogy késztetést éreztem, hogy ezt most berakjam :D) -
ZsirosKenyer #19714 Speciális ajánlatot kaptál, mert megtartod a netet (churn). Én egy másik telekommunikációs cégnél dolgozom, és nálunk is előfordul, hogy a speciális ajánlatokhoz később, vagy egyáltalán nem készül visszaigazoló levél, ezért te egy sablonlevelet kaptál, amiben nem szerepel az a konkrét akció amiben résztveszel.
Legegszerűbb, ha kérsz írásos tájékoztatást a speciális ajánlatról amiben részt veszel, és akkor minden részlet kiderül.
Amúgy meg rögzítik a beszélgetést, tehát ha mégis plusz zsét akarnának veled kifizettetni, akkor simán reklamálhatsz a hangfelvételre hivatkozva és nem tudnak tenni semmit. -
#19713 hány éve is emelnek felelőtlenül ? szerintem legalább 5 éve... -
ZsirosKenyer #19712 sajnos amióta elkezdtek fiberezni tényleg romlott a minőség. nekem is elég sokszor esik le a speed, néha packetloss-ossá is válik, vagy teljesen elmegy a net.
Szerintem felelőtlenül emeltek sávszélt a piaci pozícióik megtartása érdekében. -
Soockit #19711 Sziasztok!
A következő a helyzet. 2010. februárjában lejárt a hűségszerződésem az internetről (Fiber15) ennek a listaára 8333 HUF. Írtam egy levelet a UPC-nek, hogy ahogy lejár a hűség azzal az időponttal együtt felmondom a szerződést. Ekkor felhívtak telefonon és tájékoztattak, hogy ne aggódjak továbbra is csak 5000 HUF-ot fognak számlázni 2010 novemberig biztosan és még április 30-ig ha kérem akkor adnak 1000 HUF kedvezmányt. Mondtam oké így megtartom a netet (amőgy azért nem akarok aláírni újabb 1 év hűséget, mert lehet, hogy költözöm el 1 éven belül). Ezután egy hét múlva kaptam egy levelet, hogy lejárt a hűségem, így 8333 HUF listaáron szolgáltatják nekem az internetet és adnak 1000 HUF kedvezményt. Írtam nekik a weboldalukon megint egy előfizetést, hivatkozva a telefonos beszélgetésünkre. Ekkor kb 10 perc múlva felhívott egy hölgy, hogy oké, hogy 8333 HUF az internet, de ők csak 5000 HUF-ot fognak kiszámlázni. Egy kicsit furcsa nekem ez az egész. Nem akarom azt, hogy mondjuk fél év múlva azt mondják majd, hogy fizessem be a különbözetet egyösszegben... -
#19710 nemtom most hogy van...de mikor nekem volt akkor ennyiért lehetett volna...kb 3 hónappal ezelőtt -
#19709 ügyfélzolgálat pedig elérhetetlen,
kezdjük ott, hogy nem ingyenes a 1221, de hogy nekem 30 percet kelljen várni egy kibebaszott ügyintézőre 23:30-kor, az azért elég meredek, ráadásul amikor meguntam és leraktam, akkor is "több, mint 10 perc" várakozást mondott várakozási időnek. szánalom ez az egész. fos hulladék úgy ahogy van...