22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zsoltika 007
    Nekem is szar pár napja. Már az oldalak is alig jönnek be. Modemmel gyorsabb volt anno.
  • ManoNegra
    a hálókártyám szarakodott. (hamut szór a fejére)
  • bertino
    és ?
  • Klemice
    moderáld már magad kicsit, nálam sokkal cinkesebb dolgok mennek, úgysem csinálnak semmit, köttess más netet, a hűségről meg annyit hogy kb 8-10 éve vagyok az upcnél az elején 12ezerért jött a net amivel 64kbpsec letöltési sebességem volt amikor meg megkérdeztem a kedves ügyintézőt hogy akkor semmit sem ér az eddigi hűség lelkiismeretfurdalás nélkül mondta hogy nem
    mindenhol az új előfizetők seggét nyalják, így hát legyél máshol úgy előfizető
  • SADDLER13
    Nekem is Február végétől Márciús elejétől bassztatták a NET-et. Éjjel 01:00h & 01:30 közt két három nap is észrevettem, hogy leállt a MODEM és a NET...
  • SADDLER13
    Nem is a sebességel lehet a baj, hanem bojkottálásról, kitalálta valami köcsög naplopó fehérgalléros managger, hogy, hogy szedjék be a sok büntetést.
    Hát megmondom én, ahoz még managernek sem kell lennem hozzá.
    Hát az előfizető kis bírkán, aki semmit nem ért a szmitástechnikához.
    Ez nem a sáv szélességi gond, ez szándékos.
    Ide a bököt.

A UPC-s gyorsitással meg most elő ne álljon valaki is, mert el mehet a fasszba, minden seggfej.
    Szar.
    Már próbáltam több napja.
    Nem arra való az sem, csak Visuálisan éreztetti az emberrel, hogy mostmár mindent megtettél, minden OK. Parazszt...
  • ManoNegra
    Nem tudom miért, de nekem is 3 napja kritikán aluli a net. Az index kb 6 perc alatt jön be. Modem ujraindítás volt. Ez ami jelenleg van az valami fiberszar... Persze érdekes módon a upc sebességmérője kiakad a sebességtől
  • SADDLER13
    Ja ! Azt is észrevettem, hogy kb. 1-2 hete, hogy a MODEM leállt éjjel 01:00 & 01:15 között, ilyen időben bassztak valamit a NET-el.
  • SADDLER13
    Üdv... EGER-ből...
  • SADDLER13
    Üdv...

Megtudja mondani valaki, hogy mi a fasszért szar a UPC Chello Net ?
    Azaz, amit a hűségnyilatkozat folytonossága után egyoldalúan módosítatlanul köt az ember drága pénzért…
    Nekünk immár 4 éve van UPC Chello, ami most Fiber Power 15 lett, azaz 15 MB Le/1,5 MB Feltöltési sebességet hirdet...
    De sosem volt ilyen szarr, mint most az utóbbi 1 hónapban kb.
    Kurvára lassan jön be majd minden oldal és az eMailben nyitott oldalak, mint Pl, nekem a Használtautó.hu-on van beállítva az autóvadász és a képek több perc várakozás után jönnek be.
    Egyszerűen Ölni tudnék, hogy valamire ennyi időt kell elbaszni a net előtt űldögélni a semmire várni... Mielőtt megemelték a hűség után a sebességet Q-va jól működött.
    Ez mid anyagi háttér szándékosság, hogy a drágább Fiber Power 30, 60, vagy a 120-ast rendeljük meg az emberek, ahelyett, hogy lenne egy, de az működjön kifogástalanul, ami max. 3000Ft- nál nem szabadna többe kerülni, így mindenki számára elérhetővé válna a NET.
    Adok egy hetet nekik, és ha nem jön rendbe a NET-em. Visszamondom és várhatják, mikor fogok újra UPC-s lenni.
    Nem csak a NET-em, de a TV szolgáltatást is. Visszamondom, részemről meg ez lesz a kibaszás, ha így kibasznak velem és a hűséges előfizetőikkel.
    Amikor 10MB/0,5MB-om volt két évig semmi gondom nem volt kicsit lassú volt, de ilyen sosem volt, hogy van, hogy több percig sem jön be a megnyitott oldal. A hűségnyilatkozattal két év után, nem hogy lefelé ment volna az előfizetés, hanem kitalálták, egyoldalúan azt, a választást, hogy fogták és kitalálták, hogy feljebb viszik a sebességet, de azt az ajánlatott már eszük ágában sem volt, hogy megkérdezzék az előfizetőt, hogy nekünk mi lenne a jobb választás… L
    Erre a cselekedetre biztatok és szólítok fel mindenkit, aztán majd elgondolkodnak, ha 100 ezerrel kevesebb előfizetöjük lesz, de részemről bekaphatják.
  • Golyo69
    nekem volt 3 hónap próbadővel :D és hát naon komoly....:D
    ha nem lenne upc hűség (októberig) akkor maradt volna simán :D
    sztem megéri és tényleg naon jó:)
  • bertino
    sajnos nem.

itt virgin net van, de ha már itt tartunk ez is egy kalap sz@r.
  • Klemice
    neked is olyan van?
  • bertino
    legjobb, ami létezik...
  • precision
    én is azt néztem, csak ahogy látom a 8. kerületben nem elérhető :(
  • Klemice
    váltok hamarosan erről a szarról én is... t-com optinettel van valakinek tapasztalata?
  • Golyo69
    jaja..szánalmas..alig várom az októbert :D hűség idő vége :D és végre váltás :D:D
  • bertino
    :)

hát sajna ez van :|
  • Zsoltika 007
    ?
  • Golyo69
    jah :D
  • bertino
    szerintem ezzel nincs semmi gond.
  • Golyo69
    ez jó nem :D FP-30-as elvileg :)
  • Klemice
    Igen és ugyan ez. :) Mivel a kedves telefonos alkalmazottak állandóan ezt kérdezik :)
  • Mighty
    No és router nélkül próbáltad már?
  • Klemice
    Srácok elegem van az upc-ből.. percenként szakad meg a net ha fut az utorrent, sőt már akkor is ha csak netezek.. ilyenkor modem router újraindítás.. szóval valaki van a tékomnál internetileg? az megbízható? leszarom ha lassabb lesz beköttetem a 25/5öset
  • Mighty
    Ez tipikus jele annak, hogy felétek korlátozzák a torrentet. Este pedig rászabadul boldog-boldogtalan és töltenek ezerrel. Ennek következménye, hogy nálad felszalad a ping értéke.

Sok letöltő van azon a kábelen, ahol te is vagy. Ha bejelented upc felé, talán megcsinálják.
  • precision
    szerintem ez csak véletlen egybeesés
    semmi köze a process futási prioritásának a pinghez, ráadásul a játék nem is a steam.exe -vel hanem a hl2.exe -vel (1.6 esetén a hl.exe -vel) csatlakozik a netre
    a sávszélességnek sincs semmi köze a pinghez
  • Jamirofan89
    LOL! Aki keres talál! 17-es pingem van (LEKOPOGOM)
    CTRL+ALT+DEL > Steam > Priority >>>>> low
    ennyi
  • exTrem
    én mondjuk cs 1.6-ozok de igazából a kettőben a ping ugyanolyan ..
  • Jamirofan89
    ...és az a köcsög speedtest a maximum sávszélességet méri.
    még ha nem lenne vírusírtóm vagy gagyi lenne a pc-m akkor megérteném,de így... csak a upc miatt van hiszen miért jó a pingem pl: délelőtt vagy éjjel? (nem úgy kell elképzelni,hogy egész éjjel minden tökéletes! 1 órát max aztán felmegy a ping értéke a csillagos égig)
    nem vágom... az őrületbe kerget már
  • precision
    ja nálam is zsír a ping cs:s -ben
  • Jamirofan89
    nekem is amikor éppen jó,de az mostanába elég ritkán van.most próbálkozom töredezettség mentesítéssel,de úgy se fog segíteni...
  • precision
    mi köze a pingnek a sávszélességhez?
  • exTrem
    nekem 10-14 mindig, sosem megy fel 20 fölé ...
  • Jamirofan89
    Ez a garantált sávszélesség?

Mindennap karbantartást végeznek? Mindíg túlterhelt a rendszer?
    DÉLELŐTT lehet egy kicsit játszani rendes pinggel és ÉJJEL is.

• precision
    a torrent kijátszás teljesen más
    nagyon röviden, a upcnél a p2p priorizálva van, ami azt jelenti, hogy a web és ftp előnyt élvez a p2p -vel szemben _HA_ túlterhelt a rendszer
    a torrent kijátszásánál a torrent kliens titkosítja az adatfolyamot, web csomagoknak álcázva azt, így a upc nem nézi p2p -nek

ezen kívül nem létezik semmi más dolog, méghogy egy .reg és gyorsabb lesz a net :D ha lassú a web, vagy túlterhelt a rendszer vagy vmi karbantartást végez a upc... addig nem tehetsz semmit amíg tartósan nem megy a sebbeség a garantált sebesség alá
  • armageddon666
    a torrent is központilag van korlátozva... már ha van, mert marhára nem vettem még észre... ha van seed akkor jön gyorsan...
  • Jamirofan89
    úgy értem,hogy van akinek upc-vel sikerül pl.: torrentet korlátozást kiaknázni akkor esetleg többet is ki lehetne hozni a netezésből.
    ergo nem biztos,hogy csak a torrent sebességét korlátozzák előlünk...
  • armageddon666
    ja, bemész a központba, és ott átállítod :D valószínű hogy bármi beállítás a gépeden befolyásolja a központilag kiosztott sávszélt...
  • Jamirofan89
    nem lehet vhogy meghackelni a upc-t,hogy mindig meglegyen a garantált sávsz. ami a szerződésben van? vmi progi vagy regedit