22959
-
#19868 hmmm aszondja "TELECOM" és rossz -
#19867 akkor sikerült pont egy UPCs ismerősömnél rákérdezni... legalább már tudom hogy UPCs :D -
#19866 kösz. ahogy ismerősöket kérdeztem, más szolgáltatónál nincs gond. O.o -
#19865 nekem sem nyitja meg -
#19864 nincs gondotok wikipediaval? úgy 1 órája nem érem el, csak proxyn keresztül. -
#19863 Akkor meg állítsd be az utorrentbe hogy állandóan egy portot használjon és azt állítsd be a forwardnál is. -
#19862 de am sztem az lehet a probléma, hogy szar portot adtam meg, mert ugye oda egy véletlenszerű számot írok be pl 1234 vagy 1111 stb és mivel nem tudom h melyik lehet a jó port, sztem ez a gebasz okozója -
#19861 hát már ezen a port izé oldalon is voltam... nem véletlenül írtam h a torrent topikból küldtek át ide -
#19860 pedig annyira nem nehéz
meg kell nézni, hogy a router milyen ip -t oszt ki a gépnek, azt az ip -t kell beírni a portforward részhez, a forwardolandó (de szép szó:)) port -ot pedig tcp és udp -n is forwardolni kell
utorrentben pedig a -tól -ig porthoz ugyanazt a portot kell beírni, hogy biztosan csak azt használja
amúgymeg www.portforward.com -on ha kikeresed a routered, meg az utorrentet, akkor képekkel illusztrált step-by-step leírást kapsz
kis kiegészítés: az utorrent kapcsolatjelzője általában szar... a legbiztosabb módszer az az, hogy ha elindítasz egy torrentet vmi nem publikus trackerről, majd ellátogatsz az adott torrent oldalra, megkeresed azt a torrentet amit éppen futtatsz és ott lennie kell egy peerlistának, megkeresed magadat, és ott írja hogy aktív v. passzív vagy e... ha aktívot ír akkor jó a portforward -od, és szokás szerint utorrent kapcsolatjelzője fos -
#19859 Hali
olyan gondom van hogy akárhogy állítom be utorrentben a dolgokat, nem vált zöldre az a jel alul... egyfolytában piros. Már a torrent topikból küldtek át ide, mert nem tudtak segíteni, mindent megpróbáltam. a routerben nyitottam egy portot, amit be állítottam utorrentben is és a vírusírtóban is. mégse jó -
#19858 nem nem :D
csak szépen :D
de amúgy a torrentet leszarnám...csak az online játék menne....:D kicsit unalmas hogy 30 percenként modem resi kell :D és
csak szépen megfogalmaztam hogy menjenek a k..va anyjukba.......:) -
#19857 mit írtál? hogy nem jön a torrent gyíkok? :D -
#19856 Írtam egy levelet ennek a fos upc-nek :D kiváncsi leszek mit írnak :D majd ha válaszolnak bemásolom :DD::D
-
Barnus #19855 Nem tudom a UPC hol korlátoz, én BP-n 17.kerben lakok fiber 60-al 7+MB/seccel jön általában a cucc, ha van elég seed. Van, hogy nem jön max-al, de napi szinten nem töltök le annyi mindent, hogy ez zavarjon. Igazából egy fiber 30 is több, mint elég lenne, csak amikor váltottam, akkor még csak fiber 60 és 120 volt csak. nyár végén lejár a hűségem, váltok digire, remélem azzal se lesz fennakadás, igazából nekem upc-vel sincs gondom, csak az ár, ami a döntő nálam. Most 10k-t fizetek fiber 60 + silver tv + telefonra, ami diginél havi 6ezer lenne. Nem látom értelmét +4ezer forintot kidobni, főleg hogy Diginek inkább az uploadja ami érdekes főleg torrent esetében. -
Dodo55 #19854 Amúgy ha esetleg a modem, és cserés lesz, akkor már minden csomaghoz DOCSIS 3-as modemet adnak, vagy csak FP60 és a fölött? Mert most 30-as van, de ha később váltok esetleg feljebb, akkor jó lenne, ha nem kéne akkor is modemet cserélni. -
Dodo55 #19853 Fehérváron van valami karbantartás, vagy haldoklik a modemem vagy a házban a kábel/kapcsolószekrény?
Mert tegnap este óta pár óránként elszáll az egész, aztán jó ideig nem találja az upstream csatornát, meg olyankor 0.5dBmV a downstream power level.
Jelenleg működik, az adatok:
Downstream Value
Frequency 426000000 Hz
Signal To Noise Ratio 40.0 dB
Power Level -2.4 dBmV
Upstream Value
Channel ID 1
Frequency 43400000 Hz
Power 56.2 dBmV -
#19852 és arról hallottál már, hogy a upc messze nem korlátoz az egész országban ? -
#19851 Szia én Utorrentet használok és fiber power30 as nettel 3,5Mb/sec el tudok tölteni -
#19850 ki milyen torrent klienst használ, mert nekem a utorrent nem használja ki a sávszélt? a korlátozás miatt lenne? -
#19849 nekem is mostanában nagyon sokszor van ilyen, van amikor 5 perc után helyrejön, van amikor egy délután alatt se... és frissíteni lehet adott oldalt, be is jön, msn ha megvan nyitva tudok beszélni mindenkivel, viszont ha ki ki lennék jelentkezve, a bejelentkezés nem biztos hogy menne... bár nekem egy router reset mindig megoldja -
#19848 netcraft.com-on megsasolod a kedvenc oldalaid ip címét és ha legközelebb ilyen van akkor ugyanúgy megy minden :D -
#19847 dns megmurdelt -
#19846 üfsz.
fogyasztóvédelem.
nhh.
billentyűzet szétverése. -
#19845 nekem mostanában olyan szokott lenni, hogy, net van de még sincs, kapcsolat megvan, skype megy, beszélek is közben emberekkel, de 1 oldalt sem hoz be. Ez micsoda? És mitől van? -
ba32107 #19844 Nekem iszonyat lassú, néhány oldal be sem jön. Modemet már újraindítottam, mit tehetnék még a várakozáson kívül? -
#19843 én pécsi vagyok és nekem nem lassú -
ba32107 #19842 Pécs / Baranyában nektek nem lassú rohadtul a net egész délután? -
#19841 ja és fiber power 30-am van -
#19840 detto, esténként többször belassul a net, elmegy 5-10 percre, stb.. (13. ker visegrádi u.) -
#19839 Béke-tér mellett sem. -
#19838 árpádhídnál no problem -
eLiXir #19837 13 kerben lakom, nem eszlelt vki vmi gebaszt mert 5 percre elmegy a net, 5 percre visszajon, es akkor cseszett lassu -
#19836 A upc-nél van kiszállási díj, mint ahogy más szolgáltatóknál is, vagy legalábbis a 90%-uknál van.
Szerintem akkor sem lesz gyorsabb a net, ha odaér, ha meg igen, akkor direkt csinálják, hogy húzzák még az embereket :D én ezt is kinézem belőlük már.. -
#19835 mi az hogy 2500 a kiszállás :O elküldeném a jó kurva anyjába -
Samurai84 #19834 Nekem fogalmam sincs milyen csomagom van, de UPC kábel. Durván 1 hete nálam sem oké valami, mert hol van hol nincs net, leginkább nincs. BP 11. ker -
fazy000 #19833 Helló
Nálam is szarakodik mostanában a net Fiber 15-öm van, de néha egy oldal kb percek alatt jön be. A upc-vet kb 1 órát dumáltam már, de állítják, hogy nálam van a gond. Egy másik vinyóra újra raktam a gépemet és azzal is gond volt. Most csütörtökön jön egy szerelő a saját laptoppal és megnézi, hogy az övén is van e gond, ha nincs, akkor 2500 Ft a kiszállás. De tuti, hogy akkor mikor itt lesz nem lesz lassú.
Helyileg hol tapasztaljátok, hogy szarakodik a net? Én soproni vagyok. -
#19832 örülj neki -
#19831 Nálam nincs gond semmivel :o -
huti20 #19830 -