UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eom$
Linux Mint 13 Cinnamon
15 bol lett 30 mb mivel az ugyfélszolgálatos szolt hogy társashkedvezmény jár igy 5000 ért lett 60 /6 fiberem. juhé.
az más kérdés így se nagyon használom ki éjjel nappal nem töltök.
Baluman regeld be a modemed és másnap egybol 30 lesz.
a linket megtalálod itt valahol.
Linux Mint 13 Cinnamon
pár óra mulva jo lett.
Linux Mint 13 Cinnamon
Milyen tv-d van régebbi crt vagy valami új plazma/lcd?
Esetleg ha van a menüben gyári/alap beállítások visszaállítása akkor azt is megpróbálhatod. Még annyi kérdés hogy hang van?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
tehát torrentezés esetében napközben még a garantált minimum 20/3mbit/s sem követelhetõ.
köszönjünk szépen a válaszát uram! 😊
steam, origin: ACE_hun
Ez azért érdekes amit írsz,mert állítólag hálókártya hibád volt még ezelött pár napja......te írtad: "leugrasz egy 1GB-os hálókariért 2-ezerért"....aztán pár órával késõbb belinkeltél egy 62Mb-es sebességmérõ linket a neteddel......most meg azt írod 20 Mb-ot csak egyszer érted el!!! Bár gondolom a torrent letöltésére értetted.
A sebességmérés az egy adat,ha most leméred a sebességedet és eléred a garantáltat akkor nem tudsz mit tenni.
A torrentezéssel minden UPC ügyfél szív,fõleg napközben kb 10-22-óráig.
Én reggel 6-7-kor belépek a torrent oldalraa 60-as netemmel és max sebességgel bõven leszedem a korlátozásig azt ami kell nekem. 😊
Eleinte én is kiakadtam,de mostmár ezt csinálom és tojok rájuk.
Amúgy meg arra beírásodra amire reagáltam ez jött le.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
steam, origin: ACE_hun
De rendben van, köszönöm az útmutatást!
Nem teljesen idevág de nem tudok hol segítséget kérni.
Nemrég vagy 1 honapja hoztak egy beltéri egységet , hogy digitális legkvár lesz az adás. én ahogy hazajottem kivágtam mint a szart mert a nagytudásu upc ugy tette be hogy kozbe az xbox ot kihuzta oszt ne box oljál.
most visszaraktam mindent nem tudom hogy miért volt nyomi a csávo.
elvileg rendes sorrendbe van minden.
egy gond van csak hogy nincs adás.<#vigyor1>#vigyor1>
a dvd jelét kapja a tv az xbox ét is sot a dekoder jelét is mert alul a képernyon megjelenik az info sáv elvileg mutatja az adásokat de csak fekete kép van.
mi a teendo. valamit be kell potyogni ?
Linux Mint 13 Cinnamon
Sõt eljutunk lassan odáig amire kíváncsi vagyok, hogy bizony oka van ennek a nevetséges letöltési sebességnek és nem a seederek számával(röhej) van a probléma!
Szóval?
kb 1.5 éve van ez a korlátozás, örülj hogy téged csak most talált be, megszûnni nem fog, nem segít ha itt irogatsz róla, elmehetsz másik szolgáltatóhoz, vagy elfogadod.
Nincs kompromisszum! Legalábbis ilyen téren.
Legalább annyit tudhatna mint ezelõtt...na de 20k...pfff
A kapott információkból mindössze erre a semmilyen leszólásra tellett??
SEEDELIK BAKKER CSAK A SEBESSÉG EGY KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aki csak leszólni vagy kötekedni tud azt kérném a jövõben ne méltassa válaszra a kommentjeimet. htx!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Akár hogy is nézem, a régi netem 5mbitet tudott és hozta is a maximumot ha a szükséges minimum seeder megvolt.
Ezzel eddig egyszer értem el a 20mbitet valamikor éjfél után...
Egyszerûen nem hiszem el hogy a jelenlegi 25 seeder ne lenne arra elég hogy ne szánalomra méltó 20k-val kelljen letöltenem...ez röhej.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
NatGeo-on nem találkoztam még hibával, Mezzo viszont teli van kép és hanghibákkal... 😞 Ráadásul ezt analógról le is vették :@
(UPC gold tv csomag, egy Thomson DVR stb-vel)
mondjuk hogy érett nõ. és se tudom , hogy mi van velem öregszem.
Linux Mint 13 Cinnamon
azt írtam ,hogy asszony szerinted a nem a feleségem?
vagy nálad is az a szokás mint sok hülyénél , hogy különkasszán vagy?
Linux Mint 13 Cinnamon
És tényleg.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Mióta lehet társasházi kedvezményt igényelni, ha nincs benne mindenki? A lakók hány %-nak kell benne lennie?
tehát már 40-esnél is lenne 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Linux Mint 13 Cinnamon
Kis pozitív élmény ért a upc nél.
be mentem mert tegnap este óta le volt korlátozva a netem.
kiderült a drága asszonykám nem fizette be idõbe ráadásul két hónappal is el volt maradva.
Tudni kell hogy silveres voltam 7900 ft ér + kábel alap cs. tv 4900ft.
a nõ felajánlotta hogy társasházi kedvezm.be rak mondom csak úgy jár , hogy ha minden lakó benne van.
Nem alapból jár. na silverem volt ugye 15/2 amit mult hétten lett 30/3 de ma hogy a néni átrakot lett 60 mb fiberem 5000 ft ért .
Mondom ha nem jovok be le se tojják ,hogy mi van. igen mondta be kell menni és utána járni.
Így lett 60 megás nete meg a kábel is átrakta magasabb csomagba és kevesebbet fizetek 3 ezerrel.
Szimpi volt a vénasszony szemuveges, voros még meg is d...am volna.
Linux Mint 13 Cinnamon