UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CzGobe
gondolom a trackerrel kommunikál, az elküldött csomagok visszajeleznek, h megérkeztek, stb... nem hiszem, h winyóra íródna az adat (ha megnézed, 100 kB/s-es feltöltésnél 2kB/s-es letöltést fogsz látni arányosan kb)

eom$

werkfilm
Ez lakhelytõl és a környék terheltségétõl függ.

Gery85
Még azt szeretném megkérdezni,hogy a p2p korlát mennyire fogja meg a letöltési sebesség, tehát pl egy fiber 120as csomagnál mennyire lehet számítani?

Gery85
Köszönöm a segítségeteket!

Stefling
Az "INFORMÁCIÓ A P2P KORLÁTOZÁSRÓL" címû részben lenne, ha létezne a megadott cím alatt a cikk :P
3 egymást követõ hónap átlaga nem haladhatja meg a 300GB-ot (extreme használatnak minõsül) így bekorlátozhatnak 90%-al (a sebességed). Lényegében ennyi, a faq-ban meg megleled hogy hol tudod megnézni, hogy mennyinél jársz, aztán van ugye a p2p korlát, a torrentek nem fognak maxal le/fel töltõdni (ha jó helyen laksz és szerencséd van akkor csutkán is mehet akár)
Egyéb kérdés?:D

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

werkfilm
A kettõ elõzõben és az aktuális hónapban 900gb összesen.

Gery85
És mik a korlátok?

bertino
van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gery85
Sziasztok, azt szeretném megkérdeni,hogy fiber powernél van e valami letöltési korlát, tehát hogy egy hónapban csak X gigabájtot tölthetek le,különben sávszélesség csökkenés?
Köszi elõre is, rendelés elõtt állok.

bertino
jah.

France men
mivel 3 giga szabad hely van a winyómon, és napi 200 mega az olyan 15 nap és 3 giga lesz. De nem azt kérdeztem igazából, hogy milyen szörnyû, hanem mit szed ilyenkor és mit lehet ellene csinálni? <#rolleyes> Ha lenne egy 1000 gigás winyóm akkor nem lenne az...

München ist ROT!!!

bertino
huha.
200 egész MB ???
ez elég szörnyû.

és ez olyan nagy baj ?

France men
Az miért van, hogy miután leszedtem egy torrentet utána még folyamatosan tölti le. (csak lassabban). FP 15-ösöm van és bent van a utorrentben 20 torrent kb. amik rendesen mennek fel, de mellette mindegyik jön is (de már elõtte lejöttek) olyan 3-4 kB/s-el, de néha 10-es is. Ma pl így lejött 200 mega. :S:S

München ist ROT!!!

pyrohun
sehol, éppen ezaz! :D Furcsállom :D

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

rototti
A feltöltést elméletileg csak 90%ra kell korlátozni, de ekkora netnél sztem már felesleges, mert nálam 770 upnál sem lassul semmi...

Kimi - The King of Spa

RBJ
nekem hál istenek fb 60 le és fel is padlón musikál.
sõt a megszakadásos hibák sincsenek azóta miota fiber 60 as lettem.
egy kérdés a 6/Mb feltoltésnél nekem az utorrentbe 600 kb/sec van állitva a feltoltési sebess. korlát . engedjem feljebb vagy jo az igy.
elvileg ha jol tudom a feltoltés 70% korul kell beállítani igy nincs gond azzal ha netán bongészunk mellette.

Linux Mint 13 Cinnamon

ÁjjLe BoBBi
az szép! én eddig még a harmadát se tapasztaltam sajnos :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Tigristank
7,1*8=56,8 Mbit
Hol itt a "probléma"? :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

pyrohun
Tegnap este 7,1 megabyte / sec sebességgel jött egy torrent... FP60. LOL? :D

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bakvarnyu
Sajnos ez se mindig igaz , nekem most is gyengén muzsikál 11 után.
Nekem elsõsorban a feltöltési sávszélt korlátozzák (kevesebb mint 10 százalékra 11kbyte/s, röhej) és amiatt nem megy a letöltés se rendesen.

CzGobe
automata sávszélemelés megtörtént, u 2.0 izzítva, jól mûködik minden <#eljen>

eom$

werkfilm
akkor lesz ha felhívod az 1221et és új csomagra módosítasz

Sziasztok!
Kérdés: Az ÁSZF-bõl nem derül ki, a honlapról meg pláne nem, hogy történik-e változás azoknál, akik Chello Gold csomagban vannak most? Lesz-e sebességemelés, szolgáltatásnév változás vagy bármi ilyesmi?
RBJ
azért nem gondoltam volna hogy egyszerû letöltés így megemeli a memoria és proci használatot. mondjuk 60 mb nél kell a teljesítmény adatfeldolgozáshoz. hál istenek

Linux Mint 13 Cinnamon

Dj Faustus
A 802.11n szabvány szerint meglehetne. Gyakorlatban ez persze sok dologtól függ - a rádiós kapcsolat minõségétõl, a távolságtól, a router procijától (vegyük bele, hogy ez csak egy konzumer eszköz).

miert is nem ?
Blekk Síp
Nagy betûs POÉN volt. Tudom nem volt szmájli énbasztamel.
Lovagoljrajta.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Stefling
Wifin csutkán azzal a routerrel nem fogod tudni használni a fiber 60-at, csak megsúgom :)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Hello.

Vettem egy linksys wrt110-es routert, linksys wusb600n wifivel. 2 notin használjuk a netet wifin. A másik gépbe b/g kártya van. A Router beálltásoknál b only, g only, n only, mixed lehetõségek vannak. Ha mixed-re állítom, a másik gépen nincs net. Csak nekem, viszont 35 Mbps. Az amugy fiber power 60. Ha b/g re kapcsolom, akkor mükszik, viszont nekem is csak 8 mbps, Segítsetek. Köszi
gduck
Nincs benne semmi fura :) Nálam is voltak.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fene a pofáját a upc-nek. Már vagy 3 hete megy rendesen a net. :D Eddig meg vagy 2 hónapig az agyamra ment. Most is átlag 3Mbittel megy a torrent. Van amikor felugrik 4-re is. :O Chello silverrel. 5éve alatt nem volt még ilyen gyors.

Hát mert mostmár kíváncsi vagyok az a minõség van-e nálam aminek lennie kell!! :)))

pyrohun
de miért nem mondtad le, ha nem akarod, hogy kijöjjenek? :D

Felhívtam a 1221-et és visszaigazolták az idõpontot. :)
"Minõségellenõrzés lesz önnél" ezt mondta szó szerint. :)

pyrohun
szerintem is fura, járj utána. szerintem mondd le, ha teheted, ha nem, akkor meg ne legyél otthon vagy ne engedd be õket :)

pyrohun
Nálam is ugyanez a jelenség van már legalább 4-5 hónapja. Mondjuk nekem nem nullára esik vissza, de pár kilobyte-ra.

pyrohun
engem :)

bertino
nem tul meglepõ.
valakit kiütöttem.
jó ez a fórummotor.

Érdekes dolog történt velem az imént.
Felhívtak a UPC-munkatársai és idõpontot egyeztettek velem jövõhét keddre,mert ki szeretnének jönni leellenõrizni a mediabox bekötését beállítását stb....kb 20 perces idõtartamra.
Kérdezem én,kb két hete szerelték be mit kell ezen ellenõrizni ráadásúl az egész bekötés beállítással nem volt 20 perc akkor az ellenörzés mért tart annyi ideig?? Azt mondja a muksó,hogy alvállalkozóknak van kiadva ez a munka és tulajdonképpen õket akarják leellenõrizni,hogy a szerzõdésnek megfelelõen végzik-e a munkájukat,olyan anyagokat használnak-e fel /kábeleket,csatlakozókat/mint amiket lehet stb-stb.
Létezik ilyen? Közületek valakinél voltak már így ellenõrizni? Azon bosszankodom,jó most utólag már okos vagyok,hogy miért nem mondtam nemet,ellenõrizgessenek mást...
Ráadásúl anyám matáv számán hívtak ami felettébb érdekes mert az életben nem keresett még a UPC engem anyámnál!! :) /Egy telken lakunk két házban,nála matáv azaz T-com van,nálam UPC./ Ráadásúl a mobilomon hívtak eddig mindig mert azt is tudják.
Kicsit fura ez az egész nekem!!!
Szerintetek?

precision
ez sem rossz ötlet, de azért jó lenne tudni hogy mi okozza ezt

#19099: arról is :)

Bazinga!

Ja,és csak nem az Odaát címû sorozat seedelésérõl van szó??? :)))

Hát én ilyet még nem tapasztaltam,bár lehet azért mert még nem is figyeltem fel rá.
Esetleg próbálkozhatsz sebesség csökkentéssel ha nem sietõs a torrent,hogy mielõbb lejöjjön,tehát mondjuk ha a letöltésed közben a feltöltésed 100Kb/s,akkor állítsd a letöltési sebességet is 100-ra!! Így mire leszeded vissza is osztod. :)

precision
az mitõl lehet hogy utorrent csak letöltés közben hajlandó felfelé tölteni? amit leér a cucc 100% -ig, és átkerülök a leechelésbõl seedelés állapotba lemegy 0 -ra a feltöltés... van leecher bõven és aktív vagyok, amíg megy a letöltés szépen megy a feltöltés is
hát így lehetetlen normális arányt fentartani

Bazinga!

pyrohun
hát ha valakinek van egy helyes barátnõje és mellette még rágerjed egy öreg vörös nõre, egészségetekre...

Na én meg az emailhez nem tudok belépni,meg a UPC honlapon se. Kér valami titkos választ azt se tudom mit adtam már meg annó! :)

Balumann
Nekem korábban megmondták a jelszót, amikor még regeltem, aztán azzal be tudtam lépni mindig, akkor még MAC címet is cserélgettem idõnként (gondolom tudjátok néhányan miért :D), meg ez kell az emailhez, forgalomnézéshez. De amikor átváltottunk a silverre, megváltozott, nem enged be a régi jelszóval, majd be kell telefonálni és megmondják, csak hát nem én vagyok az elõfizetõ, hanem édesanyám.
Mind1, most nekem nem sürgõs a gyorsítás, most úgyse nagyon van mit letöltenem :S

CzGobe
fura, mert adatforgalomhoz jó az e-mailes jelszó, csak pcreghez nem mûxik ^^

eom$

gduck
Én meg mindig tudom a saját jelszavamat <#wink> A modemet meg saját magam regelem, ne nyúlkáljanak má a géphö <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

RBJ
Nálam meg a csóka tõlem kérdezte a felhsz. nevet és jelszót.
és ugy regelte be a modemet.

Linux Mint 13 Cinnamon

Mikor modemet cseréltek nálam és a csóka beregelt,akkor szerencsémre hangosan motyogta a jelszavamat amit megjegyeztem,innen tudom én is.
Ráadásul ez a jelszó jó arra is,hogy megnézzem az adatforgalmamat. :)