UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Indítsad újra a modemet,haverom is csak azután kapta meg a 30-ast:O

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Stefling
A 4/1-bõl lesz 15/1,5, ha jó ltudom :) Ha nincs hûséged, akkor át is lehet állni ngyobb csomagkra, felfelé módosítani lehet, csak a fiber asszem hûséggel jár.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

UnknownAsshole
hali kérdésem lenne mert errõl nem igazán találtam infot a upc oldalán
a jelenlegi sebesség nálunk 4Mbit/s le 1Mbit/s fel.
a kérdésem hogy erre a fiber powerre átkell állni esetleg új csomagot kell rendelni vagy mindenhol átállítják egy kis késéssel ?
mi egyben fizetjük a kábeltv/internetet és ugyanennyit fizetünk mint ahogy ezt a fiber power 15nél írják.
szóval valami infót légyszi és köszi elõre
Attól nem tartok mert a tegnapi nap valami kivételes véletlen lehetett.

CzGobe
úgy elég hamar elszáll a 300 GB ;)

eom$

Nálam meg nem 60 a 60. :)
De ettõl függetlenûl a mai nap elég jó volt,nem töltöttem le semmit de egész nap 6Mb-el nyomtam felfelé!! :)

jó neked:D de nálam nem igazán 30 megabites ez a FP30:D
Gubberx
FiberPower30:
4.46 GB Operation.Flashpoint.Dragon.Rising kb 8-9 perc lehetett, stabilan 3.5 mb/sec-el jött <#wow1><#beka2> (uTorrent)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

UPC FiberPower 30:
22,03 GiB dvd pack lejött 4 óra alatt állandó sebességgel: 1,7-2,2MB/s (néha volt h lement 900-700k -ra)
uTorrent 2.0 Béta legfrissebb, nCore..
precision
takarítás megvolt
a további személyeskedõ és a témához nem kapcsolódó hsz -eket ki fogom törölni
nektek egy rahedli szöveg begépelése, nekem egy kattintás
szal én ráérek:)

Bazinga!

precision
na jó be lehet fejezni, ne kelljen már törölgetnem a hsz -eket...

Bazinga!

precision
legalább a netikettet tartsuk már be gyerekek...
too many Blood Stevens here, if u know what im saying

Bazinga!

Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
Amúgy ha nem torrentezne akkor nem érdekelné,hogy belassúl a sebessége....ugyanúgy miatta is belassúl errõl ennyit.
Ez olyan kb mikor én azon tudok jókat röhögni,mikor dugóba ülõ autósok egymást szídják,de arra nem gondol a marhája,hogy õ is ugyanúgy a dugó okozója akárcsak a többi...!! :))

StephenKing
Anyázás helyet inkább utána kellene olvasni és jól beállítani a klienst érdekes hogy nálam szinte mindig fullon megy a le és feltöltés is.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Mighty
Kiváncsian várom, hogy mikor bukkan fel az internet mélységes bugyraiból egy újabb tudatlan ember, aki nem tudja, hogy a UPC priorizálja az adatcsomagokat... és képes kurvaanyázni e miatt, miközben benne van az ÁSZF-ben.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Itt egy kis szösszenet egy másik fórumról,nem linkelem inkább bemásolom,de van benne nagy adag hintés is:

Kedves fórumozók!

A UPC ügyfélszolgálata nevében szeretnénk bekapcsolódni a fórum beszélgetéseibe. Ez az elsõ hozzászólásunk, amelyben a peer to peer internetes kapcsolatra vonatkozó kérdésére válaszolunk.
Az internethálózatunk forgalmában az esetleges torlódásokat szeretnénk elkerülni, ezért rangsoroljuk a hálózati kapcsolatokat, azok típusa szerint. Ez azt jelenti, hogy igyekszünk a valósidejû (real time) alkalmazásokat (böngészés, chat, streaming, VoIP, Skype, online gaming stb.) zökkenõmentesen mûködtetni, elõnyben részesíteni. A nem valósidejû, az azonnali adatátvitelre kevésbé kényes alkalmazások (pl. letöltés, feltöltés, megosztás - p2p és ftp) az erõsen terhelt idõszakokban hátrébb sorolódnak, sebességük csökkenhet. Eddigi tapasztalatink szerint, ha ragsorolásra volt szükség azt általában 18 és 23 óra közötti idõpontban kellett megtennünk, de ezek kivételével az internet forgalom zavartalanul folyt tovább.
A kapcsolat lassulását nem minden esetben ez a rangsorolás okozza, hanem gyakran befolyásolja a feltöltõ fél sebessége is.

Az internet sebességénél maradva szeretnénk reagálni a Fiber Power szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerültekre is.
Az ultragyors internet tényleges sebessége már az elõfizetõ által használt eszközök minõségétõl is függ. Érdemes ezért megnézni a szolgáltatás valódi tulajdonságainak kihasználásához szükséges technikai feltételeket, paramétereket, akár az Általános Szerzõdési Feltételekben (ÁSZF: http://www.upc.hu/pdf/internet_ASZF_20090907.pdf, 3.3.5. pont), akár a Fiber Power weboldalán (http://www.upc.hu/kabel-internet/fiberpower), a Hasznos tudnivalók gombra kattintva. (Ezen az oldalon egyébként van speedtest is.)
Fontos, figyelembe venni még azt is, hogy az XP még nem volt felkészítve ekkora sebességre (szemben a Vistával, Linux-szal és az OS X-szel), ezért alkalmazni kell hozzá egy patch-et, amit a munkatársak a telepítéskor feltesznek a gépre, de ha ez netán valamiért mégsem történt volna meg, akkor letölthetõ a terméktámogatás oldalunkról (Sebességoptimalizáló: http://www.upc.hu/kabel-internet/termektamogatas/ )

Üdvözlettel: upc on-line

Yoda001
<#idiota>
itt sem megy a torrent, dehát ez van... majd lesz más<#wow2>

http://9gag.com/gag/5135249

RBJ
ja és annyira megjavult hogy a 60 MB BOL csak 110 Kb megyen.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
remélem csak valami technikai malõr volt nem valami proba mert akkor nagyon sokan ott fogják hagyni a upc t. rábasznak addig szórakoznak.
inkább nem is kell net ha sokáig szaroznak.

Linux Mint 13 Cinnamon

bertino
hajrá.
majd meséld el a fejleményeket.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gery85
bh nálam még nem oké

RBJ
pfhhhhh. nagy kõ eset le .
de nem furcsa senkinek , hogy milyen egyszerûen hulyét tudnának csinálni a torrentezõkbol.
szerintem ez lehetet proba is.

Linux Mint 13 Cinnamon

Blekk Síp
Nyjah, jo.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Tigristank
Mert már jó.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Gery85
ncore-ról nekem elindult!

Gery85
Szóljatok ha valami változik!

Blekk Síp
OMG nyugi már.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RBJ
Gyerekek ez file csere korlát lesz.
simán ha letöltöl valamit linkrol az jön.cs

csak a torrentezést érinti . hogy basznák meg a jó budos anyjukat ha igy marad.

Linux Mint 13 Cinnamon

Gery85
Ilyet csinálhatnak?
Épp ma néztem át az ászf-et és sehol nem találtam még nyomát sem,hogy õk korlátozhatják a p2p kapcsolatot,smtp-rõl van csak szó

RBJ
rendszer visszaállitást is csináltam azt hittem én basztam el valamit.
de egy pár progim is megbolondult. szerintem ezek beleturmányoltak a gépekbe is.
már azon gondolkodtam ,hogy holnap ujrarakom a gépet.
de tényleg korlát lesz mert más meg megyen.

Linux Mint 13 Cinnamon

Gery85
Dettó kurva anyját, megölöm õket,hogyha ez most már így marad,már minden buzi portot átvariáltam.

RBJ
lehet a kocsog upc megoldotta a p2p teljes korlátozását.?
akkor a jo anyjukba bele.

Linux Mint 13 Cinnamon

Blekk Síp
Szintén, többekmél van jelenleg ilyen gond.

Tigristank
Nálam is ez van.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

RBJ
nekem eddig semmi gondom nem volt. most egy órája semmilyen torrent nem megyen semilyen oldarol se le se fel. másnak van ilyen.?
azt irja higy a peer megszakad

Linux Mint 13 Cinnamon

Gery85
Esetleg privátba tudnál adni egy linket ahonnét letölthetem, kipróbálnám én is.

Mostanában ezeket én is észrevettem 15/1,5ös netnél (vagyis hogy ha pl seed-elek valami akkor egy darabig rendesen megy a cucc majd visszaesik olyan 8kbit/s-re). Kíváncsiságból váltottam másik kliensre (halite rc4 titkosítással) és ezzel meg semmi probléma nincs. Elõzõ kliens utorrent 2.0.16666 béta)

Gery85
Magát az utorrentet nem indítom újra,csak stopot nyomok a torrenten,aztán startot.

Blekk Síp
Ha be van állítva, hogy minden indításnál más portot használjon akkor azért.

Gery85
Hm, most azt csinálja a torrent,hogy elindítom, lassú, leállítom, elindítom újra és újra lassú, megint leállítom,elindítom és gyors...a gyors azt jelenti,hogy 120mbitnél 3-4MB/seccel megy, vajon az újraindítgatás miért segít?

somdav95
pénzért.

Gery85
dolgozok én, de tölteni is akarok, kell a motiváció, miért dolgozzak,ha nem tudok tölteni?:)

dolgozz inkább torrentezés helyett, és akkor nem zavar hogy kicsi a sebesség :D

steam, origin: ACE_hun

Majd éjjel valamikor megjavúl és egészen holnap délelõtt kb 10-ig jó is lesz. Utána ismét szívás.....

Gery85
Próbáltam a 2.0-s utorrentet, az sem sokat segített sajnos.
Valami egyéb javaslat?

Ja és lemaradt, hogy ezzel a 7/3-al torrentrõl stabil 1megabittel töltök..
Stefling
Tedd fel a 2.0-s utorrentet, azzal hátha.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Sziasztok!
Eddig az volt a problémám hogy mint chello silveres (15/2) csak ilyen értékeket értem el: 3/3 ; 4/3 ...
Mivel fiber power 30 szerepel a számlán az meg ugye 30/3 és maradt a problémám ugyanúgy a megabitekkel:D ezért ma felhívtam õket ismét. A technikusi kolléga elég készségesen segített, és kiderült hogy mivel a modemem usb kábellel volt összekötve a géppel, ezért nem tudtam kihasználni az fp 30-at.. jó megkerestem a kábel, rádugtam a hálókártyára, fasza mûködik minden, csak még mindig kevés.. 7/3.. és az nem 30/3:D
Csináltam modem reget, -igaz azt mondta a technikus hogy semmi értelme- úgyhogy most várok...
Gery85
Na, bekötötték ma a melóhelyre a fiberpower120-at, de a torrent elég gáz, nem lehet valahogy jobbá varázsolni?
Esetleg este gyorsabb?
Egy pillanatra láttam már 2MB/secet, de azóta még a környékére sem ment.
Esetleg másik kliens segíthet?Most utorrentet használok.