22959
-
#19948 2mbitnél gondolom azért megy 2 mbittel a torrent is,nem? -
Jahh, ma be is esett az összes tegnapi próbálkozásom. :D -
#19946 Pontosan ez a pipa hiányzott -
#19945 btw routered van? mert én vettem egy másik routert a régi fos smc helyett tegnap, és lekopogom, mert nem szakad meg torrent közben sem, és a sebesség is elviselhető -
#19944 digi ill. a t féle optinet elvileg jó
először is nézd meg h elérhetőek e nálad, utána olvasgass a topikjukban, kérdezgess, hogy milyen...stb.
mi nem tudjuk :) nekünk is chellonk van -
#19943 Na, "öröm" az ilyen sorokat olvasni. :( -
chicco24 #19942 Szerintetek megsértődik az UPC, ha azt mondom,hogy egy nagy rakás szar a szolgáltatásuk?
Mi értelme ennek a fiber sebesség baromságnak,ha az ember nem tölthet le úgy,hogy ne szakadna meg?
He betolom a torrentet,akkor megszakad a netem,és ami gáz,hogy nem is reseteli önmagát a modem,hanem manuálisan kell.......2010 internet.....bye bye Európa...balkáni szolgáltatás.
Nem tud valaki valami normális internet szolgáltatót?Melyik a legjobb?Bár ennél minden jobb lehet..... -
#19941 Már csak 1db van. Az smtp.upcmail.hu de nem érkezik meg a Freemail-es címemre a levél. :(
Próbáltam úgy, hogy nem állítok be autentikációt és úgy is, hogy beírtam a felhasználónevet. De az szerintem nem SMTP user név.
Látszatra az elküldött üzenetek mappába kerül a levél, de a másik oldalon nem esik be az Inbox-ba. Próbáltam Thunderbird és Live Mail. Mind1iknél ugyanez a szitu.
Mit kúrok el?!
No, erre most leltem vmi forgalom.upc.hu oldalra, ahol nem volt bepipálva az alábbi checkbox. Passz, majd holnapra kiderül...
-
#19940 Mert az a szar nem bírja, hogy 2 vagy több kiszolgálót állíts be. Én is szívtam vele. Minden mást törülj és akkor jó lesz. -
#19939 ja, ennyi az egész
felfelé váltani bármikor lehet, a upc csak örül neki ha nagyobb csomagra váltasz és ezáltal többet fizetsz havonta :) -
-
#19937 Napicsa. Nagy rakás kaki ez a Thunderbird. Hiába állítottam be új és alapértelmezett SMTP szervert, állandóan a T-sen akarta küldeni. :(((
-
#19936 Üdvözöllek.
Itt is :-)
-
#19935 Help!!!
Ide, mi a pöcsöm kell?!
SMTP szerver levelező kliens-ben.
smtp.upcmail.hu-t próbálok, de szarik Rám.
-
#19934 Komolyan?!
Ha nagyobb csomagot szeretnék majd, akkor csak ennyi az egész?!?! Az faxxa! Egyelőre megteszi. :D
Ez meg egy pingtest:
-
#19933 Na, hát ez "szabvány" start csomagbeli sebesség :) Csak egyetlen egy ultimate hax módszer van a gyorsításra, de ez annyira illegális és szupertitkos, hogy csak suttogva merem beírni...
fel kell hívni az ügyfélszolgálatot, hogy nagyobb csomagra akarsz válatni, és fél órán belül már fel is gyorsul a net :)
-
#19932 Jé! És valóban. Most az asztali gépről megy a NET. Naccerű. -
#19931 Most mentek el a technikus srácok Tőlem. Bekötötték a Start csomagot.
1xerűen száguld.
Ami a lényeg:
Azt mondták, hogy már nem MAC-re szűrnek. Nem kell MAC Address-t klónozni. Itt hagytak egy kábelmodemet. Azt mondták, hogy modem van regisztrálva.
Olyan eszközt kötök rá, amilyet akarok. Most a noti van rajta. Ha a gépet akarom, akkor kábel átdug, aztán ennyi.
Ha meg párhuzamosan akarom, akkor Switch, Router, amelyik szimpatikus.
Most már csak azt kellene megtudni, hogyan lehetne a sebességet feljebb "warez"-olni. -
#19930 Nos,ma kaptam a levelet(ha már szóba került az UPC ADSL),hogy május 3tól a UPC és a UPC telekom teljesen egybe olvad majd, megszűnik a upctelekom.hu és az adsl is a upc.hu oldalon lesz majd elérhető, valamint az ügyfélszolgálatok is összekapcsolódnak. -
#19929 Áhám! Köszi!
-
#19928 Ha be van kapcsolva és nincs kábel bedugva, akkor letiltja a LAN-t. Mivel neked lesz benne kábel, tökmind1 -
#19927 Jahh, miért is kérdeztem:
Mivel eddig mobilnet-em volt kizárólag BIOS-ban is letiltottam a LAN-t, de mivel holnap jönnek bekötni a UPC Start csomagot, így most engedélyeztem és ekkor akadt meg a szemem rajta. Azt is engedélyeztem. Kell?! Nem kell?! Jó, nem jó?!
-
#19926 Hi!
BIOS-ban LAN-nál mit jelent az, hogy Green Lan?!?! :O
Ez vmi energiatakarékos dolog?!
Alaplap: szignómban. -
#19925 #19920 -
mcdokika #19924 Köszönöm.Esetleg tudsz valami jó típust ajánlani? -
#19923 most arra gondolsz hogy a upc engedi e, hogy oszd, vagy arra, hogy technikailag megoldható e a megosztás? mert nem mind1 :)
az elsőre a válasz az általános szerződési feltételekben található (de kb. senkit nem érdekel amúgy, mindenki használ routert, én is, mikor bekötötték a szerelő pl kérdezte hogy akarom e használni a routeremet, mert akkor úgy dugja össze :))
a másodikra a válasz pedig, hogy természetesen lehetséges :) -
mcdokika #19922 hát a ház 2 emeletes, ezért gondoltam a 2 antennásra, a d link vagy linksysről én is jókat hallottam.
A kérdésem, megvehetem e valamelyiket, osztható e biztosan a upc kábeles netje ? -
Aspyrin #19921 Nálam tegnapelőtt rakták rendbe a kábeleket, nem sírok.
-
#19920 nekem egy smc van azt nagyon nem ajánlom, amint lesz pénzem lecserélem
a szakik nekem Linksys -t ajánlottak, eddig kb 10 emberből 9 ezt ajánlotta
a típusa végülis mindegy ezen belül, amit a pénztárcád megenged
érdemes viszont olyat venni ami nem csak g -t hanem n -es szabványt is tud, mert igaz, hogy elvileg a g 54mbit/sec -et tud, ami még a 30mbites netnél elég is lenne, de a gyakorlatban a g nem tudja csak kb a felét vagy picivel többet
nekem is fiber power 30 -as netem van, itt van a router 1,5 méterre tőlem, nincs fal, és wifin keresztül a notebookon csak 20-22 mbit van meg, míg a pc -n ami kábelen van rákötve azon megvan a 30mbit
ennyit tud a G -s wifi sajnos
persze ha a laptopodban lévő wifi nem N -es akkor nem érdemes N -est venni (bár lehet venni usb -s vagy pcmcia -s n -es wifi adaptert notebookhoz) -
#19919 mekkora a lakas? -
mcdokika #19918 Szia!
Hasonló témában tennék fel én is egy kérdést.UPC kábelnetet szeretnék a lakásban wifi routerrel megosztani , hogy a házban mindenhol tudjunk netezni.
Tudnátok segíteni , milyen routert érdemes venni ?2 antennást? Milyen márkát?
Előre is köszi a segítséget. -
BIZ0906 #19917 Ha így belassúlna nekem is annak azért nagyon örülnék :D -
#19916 privi ment -
#19915 9,4Mbps -
#19914 De elég valószínű,hogy emiatt lassul.
Ha sokan neteznek,akkor a a html prioritása magasabb mint a torrenté, ezért a torrent lassul
Most pl így megy:
-
#19913 Nem is pont ezért írtam be, hanem inkább azért, hogy nem lehet e miatt a háttérben futó "Hálózatmenedzser" alkalmazás miatt van, hogy Torrent közben változó a Download sebesség?! -
#19912 Viszont annyiból jó,hogy a 300gb amit bemásoltál már nem nézik,de fent tartják a jogut maguknak.
Tehát: Most nem figyelik,de elképzelhető,hogy a jövőben fogják.
Ha figyelnék,akkor a melóhelyen már ránk robbantották volna az ajtót, mert az elmúlt 3 hónapban is 800gb felett járt a forgalmunk az ftp szinkronizálások miatt. -
#19911 UPC Internet ÁSZF
Én nem is tudtam, hogy van UPC és UPC Telekom. :O
"
A hálózat osztott erforrás jellegére való tekintettel, azaz hogy a rendelkezésre álló sávszélességen egy
meghatározott idpillanatban a szolgáltatást igénybe vev összes elfizet osztozik, a Szolgáltató jogosult a
hálózatán ún. hálózatmenedzsment eljárásokat alkalmazni.
A Szolgáltató a hálózatmenedzsment eszközével akkor él, amikor a hálózaton adatforgalmi torlódások
alakulnak ki (általában 14:00 és 23:00 óra között, mely idszakot a Szolgáltató adatforgalmi
csúcsidszaknak tekinti). A hálózatmenedzsment alkalmazása befolyásolja bizonyos nem valós idej
alkalmazások (egyes, ún. peer-to-peer alkalmazások) használatát.
A Szolgáltató kifejezetten rögzíti, hogy a hálózatmenedzsment a szolgáltatás igénybe vételéhez kapcsolódó
speciális feltétel, és mint ilyen, nem tekinthet az Eht. 137. §-a szerinti korlátozásnak.
"
"
10.1.1 Extrém használat
A szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erforrásokra épül. Ezeknek az erforrásoknak a túlzott
(indokolatlan mérték) igénybe vétele vagy ezekkel való visszaélés, akár egy elfizet részérl is, minden
más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erforrásokkal való visszaélések leronthatják a
hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mérték használatnak tekinti azt az esetet, amikor az
Elfizet adatforgalma egymást követ három hónap átlagában a 300 Gigabyte forgalmi mennyiséget
meghaladja (extrém használat).
Amennyiben az elfizet az extrém használatnak minsül adatmennyiség 80%-át eléri, a szolgáltató errl
értesíti az Elfizett, a jogkövetkezményekre történ figyelmeztetéssel, és egyúttal felhívja a szerzdésszeg
magatartástól való tartózkodásra.
Ha a hozzáférési pont forgalma meghaladja az extrém használatnak minsül átvitt adatmennyiséget, akkor a
Szolgáltató az adott elfizeti hozzáférési ponton keresztüli adatforgalom sebességét jogosult korlátozni.
Amennyiben az elfizet a szerzdésszegést a szolgáltató jogkövetkezményekre történ felhívása esetén sem
szünteti meg, azaz adatforgalma az értesítést követ hónapban ismételten meghaladja a 300 Gigabyte
adatmennyiséget,, a szolgáltató a szerzdést a 11.3.1 pont rendelkezéseinek megfelelen felmondhatja.
A Szolgáltatás korlátozása a jelen pont alkalmazása szempontjából az Elfizet által igénybe vett Internethozzáférési
csomaghoz rendelt adatátviteli sebesség maximum 90%-os lassítását, azaz a rendelkezésre álló
Készítés idpontja: 2004. január 31.
Utolsó módosítás idpontja: 2010. február 15.
Hatályos: 2010. április 01.
sávszélesség csökkentését jelenti. A szolgáltatás korlátozásának idtartama alatt az Elfizet az egyedi
elfizeti szerzdésében meghatározott havidíjat köteles fizetni, mely díj a korlátozásra okot adó idszakban
megvalósult, a fentiekben meghatározott extrém használat ellentételezéséül szolgál.
"
Sorry, de ebből a fucking Adobe Reader-ből csak így sikerült pasztáznom. -
#19910 ok. -
#19909 nekem sincs
csak nem hagyhattam szó nélkül a roppant szellemes, teljes mértékben építő jellegű és nem utolsó sorban témába vágó hsz -edet