22959
-
Bucsek #20028 Jaj majd elfelejtettem, általában nem is tölt fel semmit, tehát nem használja ki a teljes sávszélességet, mégsem tudok rendesen entezni.. ez mitől van? A másik, pl. megy a torrent, és betöltöm a facebookot, egyből azt írja ki, hogy az oldal nem található, majd lelövöm a klienst és akkor is ez van, ilyenkor lehet valamit csinálni? mert megint csak várok várok, és nem töltődik be a honlap... marhasokat kell várni :(
előre is köszi -
Bucsek #20027 Hali, csak akkor szoktam ide irni, ha valami problémám van, hát most van xD
A helyzet, hogy szoktam torrentezni, és persze csak akkor, ha ne mhasználom a netet, mert marhára leterheli és szinte semmit nem hoz be, mikor megy a torrent kliens. Nos eddig úgy volt, hogy ha netezni akartam, akkor lekapcsoltam a klienst, és vártam 2-3 percet, utána vígan tudtam netezni, most viszont 10-20 perceket kell várni, ami elég idegesítő... ez mitől lehet? Router is van, a net pedig a fiberpower 60. Van valami megoldás?
Ja tudom, ne torrentezzek :D -
BIZ0906 #20026 Szupi -
Kimi23 #20025 Nincs megoldás kimásolásra, de én pl a PNA-t akasztok rá tölteni,arra jó. -
BIZ0906 #20024 Van ezen a mediaboxon (Thompson) egy USB csatlakozó. Minek van rajta mert bármit dugok rá pendrive-ot vagy közvetlen a gépre semmi nem történik. Van rá valami megoldás, hogy kimásoljam a felvett műsorokat? A nem legális is érdekel.
-
#20023 Igy van, termeszetesen 2011 január, bocsi :) -
#20022 sztem 2011-et akart írni -
#20021 Hát ha 2010 januárig van hűség akkor lemondhatjátok mindenféle gond nélkül, nem? -
#20020 Üdv!
Egy albérletben volt eddig egy 2/0,5 -ös UPC start netünk,de sajnos el kellett költözünk,és az uj helyen már nem érhető el a UPC.
2010 Januárig köt hozzájuk a hűség,viszont nem akarunk a semmibe fizetni.
Ha valaki mostanában szeretne jó áron netet, az kérem keressen fel, mert ingyenesen át lehetne iratni/épiteni más cimre,más ügyfélhez, pár nap leforgási idővel.
Havi 2500Ft a net.
Ha valakit érdekelne az légyszives irjon egy privátot :) -
Csak77 #20019 megy mint állat
-
#20018 mit azaz ? -
Csak77 #20017 azaz? -
#20016 torrent korlátozást visszatehetnék nemigaz hogy megint kezd használhatatlan lenni a net -
#20015 Hello!
Megtudna nekem mondani valaki,hol tudok uj emailt csinalni? -
#20014 Már nincs probléma :) elmúlt :) :D -
#20013 Nem. Én pl. most fizettem elő a Start csomagra. Az első 4 hónapban 1500 a 2500 helyett.
Ingyenes?!?! Ezt hol hallottad?! Blikk?! :D -
#20012 Hi!
Azt nem tudjátjátok hogy az miért van hogy 1-2 napja nem minden oldalt tudok megnézni.....meg Steamen-is egy pár szerverhez nemtok csatizni??
amúgy minden rendben csak ez msot idegesít :D:D -
do2 #20011 Ha jól tudom hogy bármilyen internetes csomagra fizetek elő a upcnél akkor három hónapig ingyenes a szolgáltatás? Jól tudom ?
-
#20010 Passz, de faxxa a géped.
Főleg a VGA-d. Vapor-X 5850. Fincsi-fincsi... -
#20009 Hali mindenkinek.
Fiber Power 30-as nettem van, és a következő van mostanában.
A speedtest.net általában ilyeneket mér. Sokszor magas pingelésem szokott lenni 45,65,80
Mindig az van hogy lagolok játékokban, de közben nem megy semmi online rádió sem torren csak is az aktuális játék, fut na meg a konferencia skype-n. Ha torrentezek akkor meg maximálisan szokott jönni a dolgok általában 3.6 Mb.
Valaki tapasztalt ilyeneket Debrecen környékén?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
Csak77 #20008 Bizonyára mindenhol vannak anomáliák, de hát még mindig jobb lesz ez, mint az. -
#20007 Nekem egyelőre a 2MB-es Start csomaggal semmi problémám nem volt és nincs. A sebességet is hozza. -
#20006 ja az alap :D -
#20005 leirtam amit akartam,mindenkinek van valami gondja,vagy a sebesseg szar,vagy szakadozik,vagy egyaltalan nem mukodik... -
#20004 Suttyó gecik levettek 3 ronggyal "visszakapcsolási díj".
KECIEK. -
#20003 Tök jó épp most halt be megint a netem 5 percre :D -
#20002 ha most gonosz lennék kitörölném a téket :DDD
de nem vagyok az :P -
#20001 gz :D -
#20000 ték. -
#19999 tyű mi ték jön. -
#19998 és mi ebben az érdekes ? -
safifoto #19997 Az azért mindenesetre érdekes hogy az elmúlt 2 napban csak este 11 és éjfél között szakadt meg, pedig egész nap be volt kapcsolva és használtam is a netet rendesen.
-
Csak77 #19996 Na mesélj, mert holnap jönnek szerződést kötni... -
#19995 Arra gondolok,hogy letöltéskor ez is genya, ráadásul mostanában egyre többször szakadozik, reggelente nem tudok netrádiót hallgatni,mert állandóan bufferel, idegőrlő. Be kellett hoznom egy rendes rádiót a melóhelyre,hogy tudjam hallgatni a class fm-et. -
safifoto #19994 Lan kártyából egy sima asust vettem, arra hogy kiderüljön, attól van-e, kár lett volna drágát venni. Már volt olyan is hogy kihagytam a router :(de 2 nap után akkor is produkálta. Amúgy én is a UPC-re gyanakszom, de ezekkel sem könnyű egyről a kettőre jutni. Már arra is gondoltam hogy újra telepítem az egész rendszert.
ha kiderül, megírom -
#19993 -
#19992 Hát akkor valóban érdekes. Passz! Nekem sincs most más 5letem.
Milyen LAN kártyát vettél?! (ez csak úgy érdekel. :)
Már csak ilyen idegrángások :) jutnak eszembe, hogy kihagynám a Router-t és csak Kábelmomdem + PC. (kis ideig így tesztelni)
Ha így is előfordul, akkor egyre inkább (de eddig is) az az érzésem, hogy mégiscsak UPC probléma lesz ez. :(
Mindenesetre ha okosabb leszel, majd oszd meg Velünk. -
#19991 Majd meglátod,hogy annak se fogsz annyira örülöni :) -
Csak77 #19990 Még pár nap, és én firepowa juzer leszek. Ó je. -
safifoto #19989 meg gyakran hivatkozik erre:
A DNS-kiszolgáló nem válaszol Észlelve
A számítógép nem megfelelő vagy nem létező DNS-kiszolgálót próbál meg használni.