UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
Fél 10 sincs, de már csak 700k-t ad letöltésre. Hatalmas vicc ez a p2p és még nagyobb vicc hogy nem tehetünk semmit, nem történik semmi!
A netezésen kívül nem csinálok mást ha gép elõtt vagyok csak torrent...
Vajon egy kicsit meg lettem fogva? Pedig havi adatforgalmam 100-150giga max...
Akiknek sikerült kijátszani a korlátot azoknak nagy grat!
Nekem sem a utorrent sem a halite sem pedig a deluge kliensek nem jelentettek megoldást. :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nekem mióta volt ez a sebességnövelés,azóta folyamatosan szakadozik a netem. Fõleg este 8 után. A cable led pl szinte soha nem ég.
Nem értem miért nem tud a UPC végre egy európai netet pakolni az emberek alá. Nem kell nekem sebesség,meg hiper super fiber anyám picsája,csak legyen végre egy stabil net....tököm kivan velük.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Gubberx
hjah :D

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ÁjjLe BoBBi
az a baj hogy az én fp60am is szép mérési eredményeket mutat, de sajna semmi másra nem jó :D

Gubberx
3 különbözõ helyen is megmértem, mindenhol ilyeneket mér épp :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Milliószor el lett mondva hogy a speedtest sokszor nem mér pontosan...

steam, origin: ACE_hun

Gubberx
hmm lol és egyre nagyobbakat mér :D

Gubberx
FP30-am van de asszem egy pillanatra meghülyült a kapcsolat :D:D KATT

ok, hozzám hétfõn jönnek fiberezni, majd meglátjuk utána milyen lesz...

Tigristank
Hát, amióta FP van, azóta csak egyszer szakadt meg a net (emlékeim szerint), és azt hiszem a router miatt. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

jaja van, wireless... de ha mondjuk hd filmet streamelek keresztül a routeren, akkor nincs baja. csak a net megy el ha töltök.

Tigristank
Mondjuk itt szerencsére csak nagyon ritkán fordul elõ, hogy megszakadna a netkapcsolat. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rosszul sikerült a mondat egy része. :)

Egy nagy sebességgel megosztott torrent esetén ledobnak. De ha már nem történik, csak kis sebességgel pl.: seed adatcsere, akkor nem.
Én nem tudok másra gondolni csak az upc-re, mert ahogy a gép bekapcsolása után indítom a torrentet (mû, halite), ami nagy sebességgel meg van osztva egy ki van lõve a net-em. Ha pl.: egy "jogtiszta" játék, film HD flash-t nézek, akkor gyorsan tölt és nem is dob ki.
Tigristank
Nekem van, és volt már nálam is olyan, hogy elment a net, és a router volt a ludas. :S

Nálam ezt csinálja az UPC, ha torrent megy nagyobb sebességgel (~600 kB/s-et átlépem), vagy letöltök valamit nagyobbat pl.: letöltésvezérlõvel.
Pár kB/s-el futó torrent esetén sosem "bont a modem". Egyébként nem bontogat a modemem, ha nagyobb flash videót nézek stb.

Nekem nincs routerem.
Tigristank
Van routered?

hali!
nálatok is elõfordult már, hogy nagy torrentezés közben (kb 1,5 MByte/sec letöltés) egyszercsak elmegy a net? vagy ez valami hardver probléma lehet nálam?

Te is próbáld ki ezt a klienst: Halite és a titkosítást állítsd RC4-re.
Nálam utorrenttel voltak problémák seed-nél de ez megoldotta, lehet neked is segíteni fog (korlátot pedig ki lehet játszani, nekem soha nem volt huzamosabb ideig problémám a torrenttel)

Mighty
Igazad van, nem válaszoltam rendesen.

Jelentsd be a 1221-en, hogy nem megfelelõ a szolgáltatás.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

ÁjjLe BoBBi
Nézzenek oda!!! OMG!!!
Van egy ember aki normális módon tud válaszolni! Ez szinte hihetetlen...

Köszi a választ, szar érzés tehetetlennek lenni.

precision
nyugi srácok :)

Ájjle Bobbi: három dolgot tudsz tenni, ami igazából csak kettõ, mindjárt megérted :) vagy használod tovább így a szolgáltatást, vagy felmondod, vagy feljelented õket, ami felesleges, és semmi értelme

annak meg pláne nincs hogy itt egymásnak essetek

mostmár tudod, hogy milyen a upc torrent ügyileg, cselekedj ahogy jónak látod :)

flame -t és off -ot kérem mellõzni, semmi értelme

Bazinga!

ÁjjLe BoBBi
Majd utána gurítalak.

Kicsit gurulj a gyógyszered után...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

ÁjjLe BoBBi
Igen? Ahhoz mit szólsz hogy az elmúlt 3 évben közöm nem volt a UPC-hez? Köztudott? Mi az hogy köztudott? Terike néni átmegy a közértbe meglátja a UPC-s reklám táblát és legyint hogy nem kell ez a fos mert korlátozzák napközben a torrentezés sebességét?
Te a UPC kutyája vagy? Esetleg ügyfélszolgálatos kiscsaj? Netán Te hozod a netet???
FÕNÖK VAGY? UPC a vértestvéred, nehogy már bántsam?!

...és nem volt alkalmam elolvasni az általános szerzõdési feltételeket, csupán az ismerõsök közül megkérdeztem egy párat hogy mit kössek, azt mondák UPC még mindig jó. Egyik volt munkatársam a UPC-nél dolgozik, felhívtam és megkértem hogy zongorázzon le nekem egy fullos bekötést mert dolgozom, idõm semmire.

Egyébként meg arra nem reagálsz amit írtam? SZERINTED AZ NORMÁLIS AMIT ÍRTAM?!?!?!
Az úgy helyes, fizessek és fogjam be a számat??
Állj be egyedül a sorba kuvasz, ne fertõzz másokat!
Csak kötekedni tudsz, érdemben válaszolni semmire! Na jól van pucukám, üjjél vissza ez szar volt!

Mighty
Több, mint 1 éve köztudott, hogy a UPC korlátozza napközben a torrent forgalmat. Te ennek ellenére hûségszerzõdést kötsz és reklamálsz, hogy lassú a torrent.

bertino
nem történt csoda, este nincs annyira korlát, ez minden.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

b4rc4
ma este 8tól, eddig tudtam seedlni 700kb/s-el
vmi csoda történt? :D

ÁjjLe BoBBi
Nekem most halt meg elég rendesen a net...elõször azt hittem hogy a torrent zabálja a 750k-s feltöltésével, de semmi ilyesmirõl nincs szó.
Letöltés nem megy most, a feltöltés meg valami 10k körül mozog és egy oldalt ha betölt 5mp alatt akkor jó...másik eset mikor párszor rá kell frissíteni hogy ne oldaltöltési hiba legyen...

Utorrente 2.0át használok, napközben bármit kezdek letölteni max 30k, de a feltöltés az megy 750k-val...
Legalábbis eddig így volt, most nem tudom mi ez a teljes belassulás.

ÁjjLe BoBBi
Biztos le fogom mikor hûségnyilatkozatos vagyok.

Én is egri vagyok, de nekem semmi problémám vele. (fp 60). Jó a letöltés a feltöltés is.

\"Where no man has gone Before.\"

Egerben másnak is döcög a net?
1 hete kezdõdött,néha elmegy a net,majd visszajön,sokszor szakadozik,és abszolút nem stabil.

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Mighty
Akkor mondd le. Ennyire egyszerû...

Balumann
Én stabilan töltök felfele is, amint elindítom szinte egybõl 100 fölé megy, amikor friss torrentet töltöttem, 3 nappal ezelõtt szinte egész nap töltöttem 360 KB/s -el felfele (30-as FP)

Balumann
Nálam az utorret 2.0 nálam tökéletesen kijátsza a korlátozást

Gubberx
Nekem is UPC netem van FP 30-as jelenleg, de az elmúlt pár év alatt egyszer sem volt problémám a torrentezéssel, lefelé ha van elég seeder mindíg maximális sebeséggel töltök, viszont a feltöltés ami nálam nagyon belassul, elkezdi 300k-al aztán épphogy 5-10k-al nyomja felfelé :S

ÁjjLe BoBBi
nem ezért fizetek, nem fogadom el.

köszönöm, megnézem

http://thenamelessphoto.com/

Próbáld ki ezt a klienst: Halite és a titkosítást állítsd RC4-re

ez engem is érdekelne. van jópár torrent (konkrétan 12 perpill) ami úgymond "siker torrent", de 5-10k között mozog a feltöltés. van rá valami orvosság?

http://thenamelessphoto.com/

milk4
Akkor nem értem mit idegeskedsz...tudhatnád hogy a upc+torrent=megagigafail

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ÁjjLe BoBBi
egyértelmû hogy ha csak a netezés érdekelne akkor egy egyszerû net startot rendeltem volna, nem fiber60at...
netezés hát so so...

Na most még olyan lenne a kérdésem, a letöltéssel nincs gondom, az rendbe van, talán. De a feltöltés? Konkrétan torrentnél, alig tölti vissza valamennyivel...pedig elvileg a feltöltésem se rossz, ez miért vagy hogy van?

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De hát téged a torrent nem is érdekel.....:)
Netezni legalább már tudsz?

ÁjjLe BoBBi
torrent

milk4
Torrentrõl vagy http/ftp-rõl?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ÁjjLe BoBBi
reggel óta kõ kemény 5-10k-val tudok tölteni a mindent megérõ fiber60as netemmel. ez egyszerûen fenomenális!
néha fogalmam sincs miért felugrik 400-600k-ra, 2-5 perc erejéig felborítva a kiegyensúlyozott 0ás teljesítményt. néha ránézek erre a "garantált sávszélesség: 20/3 Mbit/s" dologra és elkap, hol a röhögõ, hol pedig s röhögve síró görcs.
poén.

Persze. Ne tölts torrent oldalról és nem fogsz idegeskedni. :)

b4rc4
sziasztok

régen jártam erre. azt szeretném kérdezni,hogy van már valami megoldás a p2p korlátozásra?

gduck
Kevesen találják meg EZT a topicot...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN