UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A netezésen kívül nem csinálok mást ha gép elõtt vagyok csak torrent...
Vajon egy kicsit meg lettem fogva? Pedig havi adatforgalmam 100-150giga max...
Akiknek sikerült kijátszani a korlátot azoknak nagy grat!
Nekem sem a utorrent sem a halite sem pedig a deluge kliensek nem jelentettek megoldást. :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem értem miért nem tud a UPC végre egy európai netet pakolni az emberek alá. Nem kell nekem sebesség,meg hiper super fiber anyám picsája,csak legyen végre egy stabil net....tököm kivan velük.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
steam, origin: ACE_hun
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Egy nagy sebességgel megosztott torrent esetén ledobnak. De ha már nem történik, csak kis sebességgel pl.: seed adatcsere, akkor nem.
Pár kB/s-el futó torrent esetén sosem "bont a modem". Egyébként nem bontogat a modemem, ha nagyobb flash videót nézek stb.
Nekem nincs routerem.
nálatok is elõfordult már, hogy nagy torrentezés közben (kb 1,5 MByte/sec letöltés) egyszercsak elmegy a net? vagy ez valami hardver probléma lehet nálam?
Nálam utorrenttel voltak problémák seed-nél de ez megoldotta, lehet neked is segíteni fog (korlátot pedig ki lehet játszani, nekem soha nem volt huzamosabb ideig problémám a torrenttel)
Jelentsd be a 1221-en, hogy nem megfelelõ a szolgáltatás.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Van egy ember aki normális módon tud válaszolni! Ez szinte hihetetlen...
Köszi a választ, szar érzés tehetetlennek lenni.
Ájjle Bobbi: három dolgot tudsz tenni, ami igazából csak kettõ, mindjárt megérted :) vagy használod tovább így a szolgáltatást, vagy felmondod, vagy feljelented õket, ami felesleges, és semmi értelme
annak meg pláne nincs hogy itt egymásnak essetek
mostmár tudod, hogy milyen a upc torrent ügyileg, cselekedj ahogy jónak látod :)
flame -t és off -ot kérem mellõzni, semmi értelme
Bazinga!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Te a UPC kutyája vagy? Esetleg ügyfélszolgálatos kiscsaj? Netán Te hozod a netet???
FÕNÖK VAGY? UPC a vértestvéred, nehogy már bántsam?!
...és nem volt alkalmam elolvasni az általános szerzõdési feltételeket, csupán az ismerõsök közül megkérdeztem egy párat hogy mit kössek, azt mondák UPC még mindig jó. Egyik volt munkatársam a UPC-nél dolgozik, felhívtam és megkértem hogy zongorázzon le nekem egy fullos bekötést mert dolgozom, idõm semmire.
Egyébként meg arra nem reagálsz amit írtam? SZERINTED AZ NORMÁLIS AMIT ÍRTAM?!?!?!
Az úgy helyes, fizessek és fogjam be a számat??
Állj be egyedül a sorba kuvasz, ne fertõzz másokat!
Csak kötekedni tudsz, érdemben válaszolni semmire! Na jól van pucukám, üjjél vissza ez szar volt!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Letöltés nem megy most, a feltöltés meg valami 10k körül mozog és egy oldalt ha betölt 5mp alatt akkor jó...másik eset mikor párszor rá kell frissíteni hogy ne oldaltöltési hiba legyen...
Utorrente 2.0át használok, napközben bármit kezdek letölteni max 30k, de a feltöltés az megy 750k-val...
Legalábbis eddig így volt, most nem tudom mi ez a teljes belassulás.
\"Where no man has gone Before.\"
1 hete kezdõdött,néha elmegy a net,majd visszajön,sokszor szakadozik,és abszolút nem stabil.
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
netezés hát so so...
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Netezni legalább már tudsz?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
néha fogalmam sincs miért felugrik 400-600k-ra, 2-5 perc erejéig felborítva a kiegyensúlyozott 0ás teljesítményt. néha ránézek erre a "garantált sávszélesség: 20/3 Mbit/s" dologra és elkap, hol a röhögõ, hol pedig s röhögve síró görcs.
poén.
régen jártam erre. azt szeretném kérdezni,hogy van már valami megoldás a p2p korlátozásra?