UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam is volt, hogy fél óra hálókártya regelés vagy fél óra áramtalanítás után nem változott vagy épp változott, valóban nem a user tevékenységén mulik a dolog.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tudom, hogy dinamikus ip van upc -nél is, de ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy kb fél évente oszt ki új ip -t dhcp
nyugodtan csekkold le ITT az ip -det, áramtalaníts, majd újra... hidd el, hogy ugyanaz lesz 😊 ez nem adsl 😊
Bazinga!
Ha olyan csomagod van, amihez több IP is jár, akkor még az újraindítás sem kell.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Vajon a start csomag nagyon lassú netezésre? Most 30-as csomag van, letöltés általában 1MB körül szokott jönni torrent (nagyon ritkán jön full sebességgel) a feltöltést meg 45k-ra korlátoztam le.
2 gép van, az enyémen általában mindig fut a torrent feltöltés.
Az nem zavar ha lassabban jönnek le a cuccok csak a böngészés ne lassuljon le.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Bazinga!
igazából nem is biztos hogy ez segítene a gondomon, csak egy ötlet volt.
ugyan is az a helyzet hogy van egy weblap amit eddig rendszeresen tudtam látogatni, most pedig az oldal nem jeleníthetõ meg üzeneteket kapok, miközben mindenki másnak tökéletesen mûködik...
annyi történt hogy felraktam az avira antivírust, de abban semmilyen tiltást nem találtam arra a weblapra.
na mindegy eltértem, azért köszi^^
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
hihetetlen nagy macera, nem éri meg szerintem... a hogyanokról pedig a google tud további információt szolgáltatni
Bazinga!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ja meg utorrentnél, mindig azt irja ki hogy, idõtullépés, szétkapcsolva..., a feltöltésem nem megy, hiába csináltam meg amit alább leírt valaki (titkosításos cucc) 2.0-ás torrentem van, mult héten simán ment a torrentem 600kb/s-el fölfele, akkor még 1.7.7 volt, de az is megbolondult, szintén idõtullépés, most 2.0-van de a feltöltés nemmegy sosem 100 fölé, 30torrentet seedelek, és mindhez van peer,de 100kb/s fölé sosem megy.
valami ötlet?
Boldog karácsonyt!
mi ma köttettük be a fiber power 120-at éps tök jó!
egyetlen baj, hogy nem tudja valaki, hogy miért dob le 15mp-ként kb 1mp-re a net? olyan mintha kihúztam volna...
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mielõtt valaki azt írná hívjam a upc-t,megtettem,de csak szombaton jönnek és semmit nem mondott a csóka mi lehet a baj.
-beállítások->bittorrent->protokoll titkosítás engedve legyen és a melette levõ titkosítatlan bejövõ kapcs be legyen pipálva
-haladó beállítások->bt.transp_disposition-t állítsd 15-re, kliens restart, és kész!
azóta nálam le-és feltöltés is maxon megy, persze ha van elég seeder/leecher. (fiber 30-om van)
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
akkor valszeg nincs routered, ha nem tudod mi az 😊
az egyik nem publikus trackeren, ahonnan éppen letöltesz, menj rá az aktuális torrent adatlapjára, és lennie kell egy kapcsolatok vagy peerek résznek, ott keresd meg magad, és nézd meg mit ír, hogy aktív vagy passzív vagy e
ha esetleg passzív vagy és nincs routered, akkor lehet, hogy tûzfalban kell megnyitnod azt a portot amit az utorrent használ (ha egyáltalán használsz tûzfalat)
ezt meg tûzfala válogatja, hogy merre van a beállítás... úgyhogy google 😊
Bazinga!
Bazinga!
továbbá ha router mögött vagy akkor csinálj portforwardot, hogy aktív legyél
persze ezek sem oldják meg biztosan a gondot, mert vagy priorizál a upc vagy nem, mázli kérdése is... de azért jobb ha megvannak ezek a beállítások
Bazinga!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
steam, origin: ACE_hun
Használ itt valaki win7 alól utorrentet? Nekem néha leakasztja a modemet routerestül mindenestül együtt.. na most ezt vajon a routernek köszönhetem, vagy a win7 újdonságai közé tartozik?
Meg mért van az mostanában, hogy délután/estefele játékban valami hihetetlenül nagy a pingem, a weboldalak lassan jönnek be, de ha elkezdek letölteni valamit (ftp) onnan jön 1-1,8 al és a speed test is 13 mbit körül mutat?
15ös fiberpower debrecenben..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Nekem sem mér. <#papakacsint>#papakacsint>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?