22959
-
#20390 Ma megpróbáltam az ügyfélszolgálaton személyesen 15-ösről 60-ra váltani, de mivel a FP15-el és bronz TV csomaggal hűségben vagyunk (4750Ft+1625Ft) azt mondták hogy ha felváltunk (ott helyben nem is tudtak volna 60-asat csak 8000/hóért) akkor a TV rész ára megduplázódik, szóval legjobb esetben (online ügyintézés) is 5000+3200. Kapják be! -
vg #20389 Passz. Geri írta a jó megoldást, annál nincs jobb! -
#20388 Próbáltad amit mondtam?
-
#20387 amúgy meg a diginél méri a speedtest a 80-at??... -
#20386 Hi
total commanderben nyomd meg a ctrl+n gombot
kapcsolódás alá beírod: ftp.fsn.hu
névtelen kapcsolódáshoz bent hagyod a pipát
enter
e-mail címnél hagyd üresen, enter
jelszót hagyd üresen, enter
Testfiles mappából töltögess. Én ott szoktam tesztelni a 120mbitet, 14MB/seccel jönni szokott. -
#20385 p45-ös alaplap hálókártyáját használom, ami gigabites, vinyó 7200rpm 32mb kess, nincsenek itt problémák a géppel -
vg #20384 speedtest egy nagy szar, nem ilyen sebességre van kitalálva. Próbálj meg több szálon tölteni mondjuk linux isokat, ott láthatod a valódi teljesítményt. Azt meg ne várd, hogy állandóan ki fogod használni a 120-at, brutálisan gyors az már. Lehet a vinyod sem bírja, és persze a hálókártya sem mindegy milyen, és a kábel sem. -
#20383 igen, az upc ott baszódott el, amikor behozták a chello light csomagot, boldog boldogtalan is netet köttetett, és mindenkinek szar volt
nekem a szerelő bácsi azt mondta a 40re, hogy a router visszavesz a sebességből, kihúztam a routert és 38as sebességet produkált, aztán elkezdte mondani, hogy a hálókártya olyan-e blabla... mondtam hogy a géppel nem hinném hogy probléma lenne -
#20382 Nyugi nekem is ez van megkérdeztem az ügyfél szolgálatos csávot finoman megkérdezte hogy ez szerintem a garantálton felül van-e modom azt tom, hogy felette, és itt finoman modott vmi monológot aminek az értelme annyi, hogy ne ugasssá kutya, ez van szereted vagy sem. :D Am most megint boldog boldogtalan min 2X-i a sebességét szóval ez lesz vagy 2 hónapig:D -
#20381 Bekötötték a 120-at, de eddig csak ennyi. Remélem feljebb megy, mert ha nem balhét csapok.
-
#20380 Áhámm! Jólvanna! -
#20379 Több mint 10 éve vagyok az upc-nél, mikor kérdeztem, hogy az új előfizetőknek mindenféle kedvezmény van, a hűség meg nem számít, erre a kérdésemre annyi választ kaptam, hogy igen... -
#20378 Hát látod jó kérdés, és sem értem,hogy a hűséget miért nem díjazza egyik szolgáltató sem.
Nekem volt Digi tányéros TV-m,sajnos nem vált be, jött egy kisebb vihar és már nem is volt jel, folyton utána kellett állítgatnom. Bár van egy ismerősöm akinél még mindig Digi van és meg van vele elégedve, remélem nálad is jó lesz.
-
kontar #20377 Szia. Látod erről beszélek egyiknek lehet másiknak nem, de hát ők tudják miért ez üzlet, én 1 évig fizettem volna immár 3 szolgáltatásért az eddigi 2 helyett igaz egy ezressel olcsóbban 1 évig de így majd pár hónap múlva 1 ért fizetek majdnem feleannyit. Utána biztos hogy a tv nem náluk lesz mivel már most sem lehet választani az analóg gold vagy családi csomagot nem tudom minek hívják.Annyira erőltetik ezt a digitális csomagokat mindenáron le akarják nyomni az ember torkán, azért sem kell,nemcsak nekem nem de a környezetembe pld a havernak alig várja hogy leteljen a hűség azonnal tiplizik, ő pld a premier leauge miatt annak idején csak azért hosszabbított. Már intézi a diginél a tányért jó lehet 1 hónap múlva kerül ránk a sor mire fent lesz de az idő mindent megold. Van a tetőn vagy 10 kiállás annak idején mindenkinek külön micro arra a rúdra rakja amire akarja még fúrni sem kell.Ha most lehetne, mostmár megse rendelném amit tegnap akartam, kicsit jobban utánanéztem alternatív lehetőségeknek a netnek egyelőre nincs itt nálunk de minden másnak van.Tudod az ember szarna rá ilyen dolgokra nem is nézne utána ilyen dolgoknak ha ugyanannyiért megkapná a dolgokat mint aki most lép be a UPC-hez de ha nem hát nem.Azt hiszem szükség van ilyen ügyfelekre is mert jövőre ettől lesz olcsóbb és egyre olcsóbb, kezdünk lemorzsolódni 3 hónapra vagy végleg, ki tudja az idő megoldja.Én ezt személyesen ilyen hülyének nézésnek veszem nem attól irigylem aki ma látott először UPC-t és mindent ezresekkel olcsóbban kap.Értem én hogy csábítani kell az új ügyfeleket de ez miatt sokan morzsolódnak, és valahol olyan érzésem van velem akivel nincs gond fizetek, nem kell havonta modemeket elágazásokat cserélgetni kiszállni létrával felvonulni méregetni a dobozoknál linkre, ez mind költség,azért ennyi év után ezt nálam nem kell megcsinálni.Tisztába vagyok vele szar a jel azért szakad újraindítgatom azt kész. Ha nincs net több percig óráig akkor a környezetemben sincs senkinek nem telefonálgatok linkre 15-20 perc múlva úgyis van.Ezért nem értem a bejáratott régi fogyasztóknak akik szinte 0 költséggel bírnak miért nem lehet annyiért adni a szolgáltatást mint aki új és ezért macerásabb ügyfeleknek. Ennyi Üdv! -
#20376 nemtom,xp van a munkahelyemen -
#20375 ez a FP60-hoz is kell elvileg, egyébként csak XP oprendszerre, nem? tehát Win7-re már nem... -
#20374 Jah,mellesleg aki 120mbites netet rendelt vagy fél évig az lesz neki, ne felejtse el feltolni az optimalizáló progit,mert különben az életben nem lesz olyan sebessége.
Nálam is melóhelyen csak utána jött ki rendesen.
sebesség optimalizáló progi -
#20373 Wifin:
Kábel:
-
#20372 Hát,mert 15 megabit se kellett volna nem hogy 30...az volt a lényeg,hogy olcsóbb legyen
Ráadásul nem is jön át Wifin ez a sebsség, csak 18megabit. De legalább a feltöltésem megvan
Kábelen megnéztem,ott frankón megvan a 30/3,csak nem akarom bekábelezni a kecót, meg routert sem akarok cserélni,meg usb sticket sem akarok venni...
-
#20371 Kábel. Csak egy passzív 3Com Switch van a kábelmodem és a gép/noti között.
Engedniük kellett FP15-ről FP30-ra, ha olcsóbban jössz így ki, ha nem mert az is felfelé csomag módosításnak számít btw. :) De jó bízníszt csináltál Te is.
Ja, és akkor most Nálad 4750 helyett 4000 pénz.
De miért nem FP60-ra váltottál?! +250,- Ft ahogy nézem a régi FP15 árához képest. Mintha korábban írtad is volna, de már nem emléxem. -
#20370 Én fp15ről váltotam fp30ra ezért 750ftal olcsóbb lett,és engedték. -
#20369 Ezt wifin vagy kábelen mérted?
-
#20368 Ja-ja, ki van nyitva a csap. -
kontar #20367 Mézáru! Csak úgy csurog a méz. -
#20366 húhúúúúú kecci! Ilyet sem láttam még a gépemen:
Úgy, hogy közben töltök is lefelé ésatöbbi. -
kontar #20365 Szia! Valamilyen papír, vagy nyilatkozat, vagy mittudom én de valami biztos hogy kellett a közös képviselőtől amit gondolom le kellett volna adni, mert pld volt mikor lejárt a hűségem és online akartam hosszabbítani és igen igénybe akartam venni, a honlapon ki kellett jelölni külön a kedvezmény igénybevételénél melyik utcába és melyik szám alatt lakom beírtam a címet és a számot kidobta hogy ott nincs társasházi kedvezmény és az ajánlatok között bizony csak a mindenkori alapár szerepelt. De emlékszem volt mikor bent ültem ügyfsz-on hűség lejárta után ott is megnézték és mondták hogy nem tudnak ilyen kedvezményt adni.Tudom mert akkor is kiszálltam 3 hónapra. Na utána mint új előfizető persze kaptam kedvezményt meg valami 2megapixeles fényképezőgépet is. Üdv! -
#20364 ez biztos kötelező h bele egyezzen mindenki? akkor családi házaknál hogyhogy megadják?! ez így nem tiszta (: -
kontar #20363 Na még annyit hogy évek óta próbálom a házban, amióta létezik ez a társasházi kedvezmény, közös gyűlésen beadni hogy mennyivel olcsóbb lenne az otthoni szórakozás. De mintha süket fülekre lelnék közös gyűlésen vagyunk kb 10-en átlag életkor 70 év, másfél órán keresztül semmi másról nem beszélgetünk mint az a k@rva vérnyomás meg a posta, meg a csekkek, meg a macskák, egyszerűen nem fér bele az ha megszólalok hogy van ez a digiizé, mint egy munkásőrotthon elfekvőjébe ez egy teljesen reménytelen dolog.De nem bántásból mondom ezt kénytelen vagyok tudomásul venni, ez van ezért még azt a kedvezményt sem tudtam soha igénybe venni. -
kontar #20362 Tiszta sor. 500 sastojással többet fizetsz, mindegy hányszorosa lett ezt ki kell használni, van aki már régóta ennyit fizet ilyen sávszéllel társasházi kedvezménnyel,most aki nem duruzsol a szomszédokkal nem pletyizik a házba együtt annak itt az alkalom, Külömben ezt sem értettem soha miért is fizetek több ezerrel többet azért, mert a házba nálunk nem állt össze ez a társasházi kedvezmény. A közös képviselő nem is itt lakik, a ház nagyrésze idős nyugdíjasok akiknek marha nehéz agitálni, hogy össze kéne állni mert a UPC digiizéje milyen jó meg mennyivel olcsóbb úgy volt mikor úgy rohantam ki a szobájából mert megláttam hogy az a régi pukkanós tévéje van szerencsétlennek. Nehéz dolog ez. Van amelyik még a régi analóg családi tv csomagra még most is 5780ft-ot fizet mert ugye ő nem megy be kupeckedni ügyfélszolgálatra hanem 8éve fizeti folyamatosan. Nem flamelek többet Üdv! -
#20361 Én nem vagyok új előfizető. A weboldalon Én nem láttam, hogy csak új előfizetőknek járna ki ebből a jóból. 1xerűen kitöltöttem az on-line megrendelőt és elküldtem. Aztán tegnap 15Mb/s volt, ma felhívtam Őket, hogy ez mi?! Elnézést kértek és úgy lett ahogyan mondták, hogy ma már az FP30-at kell tudnom élvezni. :)
Kontar
Háááát?!?!?!
Erről váltottam:
Start csomag 2Mb/s = 2.500 pénz/hó
FP15 csomag (FP30-al) 25Mb/s = 3.000 pénz/hó
Ha csak(!) az FP15-öt vitték volna le ennyire is megérné a hülyének +500 többszörös sávszélért.
Én arra gondoltam, hogy szerintem aki tehette az most váltott és nagyon remélem, hogy technikailag nem fognak összedőlni mint egy kártyavár. -
kontar #20360 Ja kb másfél hónapja írtam hogy szakadozik állandóan a net, XIII ker, 3hete volt egy nagyobb leállás du 4-10ig, valamit gyógyítottak rajta, mert azóta (lekopog) nem szakadt. -
kontar #20359 Dehogy sokallnak örülnek neked hogy több sastojást fizetsz. -
kontar #20358 Na látod neked legalább sikerült, és örülök neki, és van akinek azt mondják, csak új előfizető kap fél évig dupla sávszélt. Üdv! -
#20357 No, most már ennyit mér a speedtest:
De ezt nem stabilan. Volt már fölötte is, de inkább alatta. Egyelőre sirály. A 15 is sirály lenne mondjuk a 2Mb/s után. :)
Csak kíváncsi vagyok, hogy nem sokallnak-e majd be. -
kontar #20356 Az meg hogy hivogassam, vagy hogy visszahívást kérjek minek, tiszta kupec fíling, ezek szerint mindenkivel külön duruzsolnak hogy kinek mit mennyiért, mintha a honlapon feltüntetett szöveg, reklám, hírdetés, nem mindenkire vonatkozna. Tiszta bolhapiac LOL -
#20355 (analóg a tv csomag) -
#20354 Nekem egyben van a net+tv+telefon mégis engedte a 30-ról 60-ra váltást pedig így olcsóbb lesz a net. -
kontar #20353 Én sem tudtam váltani nagyobbra ólcsóbbért.Semmi baj nincs a honlapjukkal szomszédasszony start csomagjáról simán tudtunk volna a köv. FP15-re váltani, haver bronz tv csomagjáról goldra, valószinűleg egyszerűen olcsóbbra nem tudsz váltani és ezért nem tudod online rendelésnél kiválasztani. Fp15-ről FP 60-ra simán tudok váltani és engedi is mert az 250ft-al drágább.FP 30-ra nem mert az ugye 750-el olcsóbb volna.Nem vagyok telhetetlen ez így rendben is volna, de a honlapon eléggé félrevezető így kiírni hogy meglévő ügyfelek is válthatnak nagyobb csomagra mertha olcsóbb nem nagyon.Olyan nincs hogy nekem rossz a honlapjuk a másik 2 szomszédnak meg nem.Én tegnap csak azért írtam mert a csomagajánlatok között egyből 2 új BronzDtv+telefon és 1 nagyobb FP15-FP30ra váltottam volna de mivel olcsóbban jön ki így valószinüleg nem lehet.Ha nem hát nem tudomásul veszem, de azt is tudom hogy ha lejár pár hónap múlva az analógtv hűségem biztos azért mondom hogy biztos mert vannak elveim nem náluk lesz digitális tvadásom.Vagyis de ha akkor majd 2000-ért adják a bronz digitált ami valószínűtlen.Ugyanis akkor fizetnék annyit az internettel együtt mint aki új előfizetőként sokkal olcsóbban kapja mint én 2001 dec óta fizetek internetet+tv-t.Nem panaszkodásképpen írom a 9év alatt párszor a hűség után kihagytam 3hónapokat intern és tv-nél is és 3hónap múlva mint új előfizető olcsóbban és még ajándékot is (fényképezőgép, nyomtató) kaptam és tudomásul veszem hogy ez így működik évek óta. Pár hónap múlva már csak az internetért fizetek 5 rongyot és leó. 2001ben még 16000 körül fizettem nekik 2011-re elleszek 5 rongyal náluk+ mindigtv kódolt kínálata már az idén bővül ha megduplázzák áraikat éves szinten akkor is lesz havi 2rongy levetítve. Ezt kell csinálnije! Üdv! -
Kimi23 #20352 Ez érdekes, én ugyanilyen váltáson vagyok túl, és megkaptam 6 hónapra a 120-at. Elég nagy fejetlenség van most a UPC-nél... -
vg #20351 Kértem visszahívást online felületen 2 órája, azóta "hívás folyamatban"... van egy olyan érzésem, hogy ez egy kurva nagy átbaszás. Fogadnék bárkivel, hogy bármit is csinálhatok, nem fogok tudni egy havi 8000 forintos csomagról, dupla sebességűre váltani havi 6000-ért. Ennek az ég világon semmi értelme nincs üzletileg.