UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
youtube rohadt sokat fogyaszt! amikor Vodás 3g usb netem volt azért bûntettek meg.

armageddon666
vagy nem tudom mivel... de tisztán emlékszem hogy nem torrenteztem...
de akkor ha csak riogatnak akkor mindegy 😊

@

precision
youtube -al 300 gigát? <#wow2>

Bazinga!

bertino
igazából marhára nem érdekli õket, mi vitte el a 300 gigát 😄
korlátozásra meg itteniek szerint nem kell számítani, csak riogatnak vele.
korábban volt errõl szó.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

armageddon666
Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minôsülô mennyiség 80%-át. Túlzott mértékû használatnak minôsül, ha az Elôfizetô adatforgalma egymást követô három hónap átlagában 300 GB-ot meghaladja. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma ezt a mennyiséget meghaladja, úgy az Ön sávszélességét maximum 90%-os mértékben csökkenthetjük az adott hónap végéig. Kérjük, vegye ezt figyelembe és tartózkodjon az internethozzáférés túlzott mértékû használatától.

A 90%-os lassítás az a garantálthoz vagy a maximálishoz képest van? Mert 12/1 az még tûrhetõ lenne...

De amúgy a kurva anyjukat, ebben a hónapban nem is torrenteztem, youtube meg ilyenek vittek el 300gigát...

@

daemonervosa
kivételes esetek egyike:

Trolling is a art.

gduck
Ezt mondjuk mi is! Hálózatot is kellene fejleszteni a UPCnek, nem csak elõfizetõket beszippantani <#wave> Ráadásul eddig mindenki 1 frekit használt, a FP óta meg sokan már 4 frekit. Csodák nincscsenek, érzõdik is a hatása...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

precision
ez is olyan dolog, ami nem csak szolgáltató függõ, és nem mindenkinél ugyanolyan

Bazinga!

Ha valakit érdekel.

Jamirofan89
Természetesen volt egy idõ amikor JÓ volt a UPC net.Miután bekötötték olvasgattam róla,hogy mennyi problémát okoz egyeseknél én meg nem értettem,hogy miért? Hiszen semmi baj nincs vele.
Tökéletes volt mind addig amíg meg nem emelték a sebességet.lásd
amint duplázódott azóta csak gond van vele

gduck
Ehhez annyit lehet hozzászólni hogy a Digi NEM KÁBELNET!!!!! Más technológia! Amúgy régebben sokkal jobb volt a UPC is, mostanában ilyen. Valószínûleg több freki kéne, ha már virtuálisan megsokszorozták a felhasználók számat. Pl. a DOCSIS3 4 frekijére gondolva <#vigyor5>

Jamirofan89
ehhez nem tudok mit hozzáfûzni... nem mindenkinek lehet diginetje.

steam, origin: ACE_hun

gduck

Jamirofan89
takarodjanak már az anyjukba<#boxer>

Jamirofan89
nekem is ugyanaz a problémám.már örültem,hogy visszatért a megszokott 15-20as ping,de most megint bejött ez a köcsög lassulás,hogy felmegy 50-80ra a latency és úgy játszhatatlan a CS.eléggé idegesítõ amikor látod,hogy a többiek a panelDIGIvel 10-es pingel tolják te meg szopod ott a ***** a UlowPC miatt.sõt még kickelnek vagy bannolnak is.

Skynet85
Hát figy nekem fp 60-an van, nem vok egy warez betyár sõt, ha nagyon kell vmi és az ára olyan ami nem fehér embernek való töltöm, tapasztalataim a következõek, van ugye a névleges max, azt 2 hétben egyszer verdesi html, vagy ftp alapú kérésnél, magyarul, ha oldalakról töltesz néha látni fogod az elméleti maximumot... talán.

Torrent nah az a garantált sávszéllel jön kb(inkább alatta kicsivel), az estek 90%-ban, persze ez tracker függõ, meg miden egyéb, néha elõferdûl, hogy 60-as nettel látok 7Mb/s-es letöltést is, de azt datálom a történelem számára...

Skynet85
Nekem is ilyen csoda van, baj volt nettel elvitték a féltégla motorolát, és kaptam ilyet helyette. Nem vagyok egy dizájn fan, de ahogy a motorola kinézett... A Cisco legalább olyan mintha tényleg egy modem lenne 😊 Egyébként semmivel nem nyújt többet mint a motorola, legalábbis nekem nem, csak szebb 😊

Gery85
Átlagban nem megy, ha torrent miatt akarsz ilyen netet,akkor ne vegyél!

gduck
Ma találkoztam egy ilyennel. Nem is tudtam, hogy már cisco modemet adnak az FB60/120-hoz.

bertino
melyik részét nem értetted ? 😊

valahol megy az országban, valahol nem.

akkor most megy vagy nem?
bertino
megy is meg nem is.

azon gondolkozom elõfizetek egy 120-as fibernetre. azt olvasom korlátozzák a torrent-et, de kijátszható. gyakorlati tapasztalat érdekelne tényleg rendese megy-e a torrent ha a titkositás be van kapcsolva.
Vedd úgy hogy a minimumra szerzõdsz... Egyébként ha meghatározzák az elérhetõ maximumot, akkor el is kell érned valamikor, mert ha sosem éred el, az azt jelenti hogy hibásan teljesítik a szolgáltatás. Tévhit, hogy csak a minimumnak kell meglennie. A minimumnak MINDIG meg kell lennie, viszont a maximumot legalább valamikor el kell tudnod érni!

Szia!

Nálam ugyan ez a hibajelenség. Ping napról napra többre megy fel. Korábbi 20-30-as ping helyett, már 50 körül van, csúcsidõben pedig 120-300 közötti értékekre ugrál. Egyszerûen 2010-ben elfogadhatatlan, hogy nincs olyan internet szolgáltató amivel ne lenne gond... annyira gáz...

Mindegyik szolgáltatót ott kellett eddig hagyni, upc is erre a sorsra jut. Egy törvénymódosítás jól jönne már a minimum sebességek felemelésére... Mi lenne, ha nem a maximumra, hanem a minimumra szerzõdnénk? kicsit korrektebb lenne.
milk4
Lehet,de fölösleges.Úgyis csak az egyik kapcsolatot fogja használni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

precision
szerintem nem
legbiztosabb megoldás a router ha két géppel akarsz csatlakozni

Bazinga!

CzGobe
lehet egyszerre USBn is és LANon is csatlakozni 2 géppel?

eom$

gErIbÁ
értem köszönöm,csak mert unokahugoméknál faluban még nincs kiépítve semilyen hálózat és egyik mobil szolgáltató netje se az igazi mikró hullámút meg szintén nem akarnak mert egy kis esõ és elmegy a net.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

precision
koax kábelen jön egészen a kábelmodemig, onnan meg vagy usb -n közvetlen egy usb portba vagy a hagyományos lan kábellel a hálókártyába

semmi "mûhód" 😊

Bazinga!

gErIbÁ
Hi! Nem vagyok tisztában ezzel a nettel amit az upc ajánl keresgettem de nem találtam ez most mûholdvevõn keresztül jön?(nem kábelen ugye)elõre is köszönöm a választ.

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Sajnos ez nem elég. A UPC 98%-os rendelkezésre állást vállal a szolgáltatásra, számolj picit utána, pl havonta majdnem 15 óra.
A kiesést sem a hiba kezdetétõl, hanem a hibabejelentés idõpontjától kell számolni.

SG rock
Helo,
Nekem FIBER POWER 30-van, egész jól teljesít 😊

(valahogy késztetést éreztem, hogy ezt most berakjam 😄)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Speciális ajánlatot kaptál, mert megtartod a netet (churn). Én egy másik telekommunikációs cégnél dolgozom, és nálunk is elõfordul, hogy a speciális ajánlatokhoz késõbb, vagy egyáltalán nem készül visszaigazoló levél, ezért te egy sablonlevelet kaptál, amiben nem szerepel az a konkrét akció amiben résztveszel.

Legegszerûbb, ha kérsz írásos tájékoztatást a speciális ajánlatról amiben részt veszel, és akkor minden részlet kiderül.
Amúgy meg rögzítik a beszélgetést, tehát ha mégis plusz zsét akarnának veled kifizettetni, akkor simán reklamálhatsz a hangfelvételre hivatkozva és nem tudnak tenni semmit.

bertino
hány éve is emelnek felelõtlenül ? szerintem legalább 5 éve...

sajnos amióta elkezdtek fiberezni tényleg romlott a minõség. nekem is elég sokszor esik le a speed, néha packetloss-ossá is válik, vagy teljesen elmegy a net.

Szerintem felelõtlenül emeltek sávszélt a piaci pozícióik megtartása érdekében.

Sziasztok!

A következõ a helyzet. 2010. februárjában lejárt a hûségszerzõdésem az internetrõl (Fiber15) ennek a listaára 8333 HUF. Írtam egy levelet a UPC-nek, hogy ahogy lejár a hûség azzal az idõponttal együtt felmondom a szerzõdést. Ekkor felhívtak telefonon és tájékoztattak, hogy ne aggódjak továbbra is csak 5000 HUF-ot fognak számlázni 2010 novemberig biztosan és még április 30-ig ha kérem akkor adnak 1000 HUF kedvezmányt. Mondtam oké így megtartom a netet (amõgy azért nem akarok aláírni újabb 1 év hûséget, mert lehet, hogy költözöm el 1 éven belül). Ezután egy hét múlva kaptam egy levelet, hogy lejárt a hûségem, így 8333 HUF listaáron szolgáltatják nekem az internetet és adnak 1000 HUF kedvezményt. Írtam nekik a weboldalukon megint egy elõfizetést, hivatkozva a telefonos beszélgetésünkre. Ekkor kb 10 perc múlva felhívott egy hölgy, hogy oké, hogy 8333 HUF az internet, de õk csak 5000 HUF-ot fognak kiszámlázni. Egy kicsit furcsa nekem ez az egész. Nem akarom azt, hogy mondjuk fél év múlva azt mondják majd, hogy fizessem be a különbözetet egyösszegben...

Soockit|Skype:Soockit|MSN:[email protected]|ICQ:112539886

Golyo69
nemtom most hogy van...de mikor nekem volt akkor ennyiért lehetett volna...kb 3 hónappal ezelõtt

GGMU

pyrohun
ügyfélzolgálat pedig elérhetetlen,

kezdjük ott, hogy nem ingyenes a 1221, de hogy nekem 30 percet kelljen várni egy kibebaszott ügyintézõre 23:30-kor, az azért elég meredek, ráadásul amikor meguntam és leraktam, akkor is "több, mint 10 perc" várakozást mondott várakozási idõnek. szánalom ez az egész. fos hulladék úgy ahogy van...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bertino
zûrös.

pyrohun
ahaigen, a upc-nél az elmúlt 1,5 évben minden héten van minimum egy 1,5 órás ilyen hiba - szánalom. 10 évig nem volt semmi, most meg egy kalap szar az egész. Milyen hiba az, amit 11 óra alatt nem tudnak kijavítani basszus??

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bertino
központi hiba bármelyik ispnél lehet, bármikor.

pyrohun
14 óra óta nincs net... központi hiba (Bp. 2.ker egyes részei) - ez elég indok, hogy elküldjem õket a búsba? (Most mobilról netezek.)

Basszus: nincs 3 napja, hogy meghosszabbítottama hûséget - hihetetlen banda...

Hol látod ennyiért? Én nem látom sehol...
28 csatornás TV + 5/2.5 Optinet + Alap Telefon 6640 Ft 1 év hûséggel... Valamit szerintem félreértettél...

Golyo69
hát annyira nem lett volna drága...TV (setopbox) kb 60 digitális csatorna
+ Telefon + 25/12 Mbit 5850 let volna együtt :S csak most köcsög Upc-nél fizetünk "ugyanezért" 8 k körül...szal jó lett volna😄

GGMU

bertino
hát az lehet, de nem is szimpla kábelnet minõségû...

Kár hogy Rohadt drága az optinet.

Golyo69
Én már aligvárom hogy lejárjon a hûség...kb még vagy 5-6 hónap..váltok a is a picsába 😄

most haverral hülyeségbõl beköttetük háróm hónapra a t-onlinak ezt az optika netét és hát nem lehet összehasonlítani a kettõt 😄
25/12 mb elvileg de soha nem mértem 28/14 alatt 😄
ugye torrent nincs korlátozva...online játék meg egyszerûen über brutál volt😄😄 10 felett soha nem volt a pingem inkább 6-10 között ugrált 😄
csézek sokat és igen sokat jelentett ez a net 😄 sokkal jobban adta 😄
most emg 25-30-35 ös pingel ..szánalom :S:S

csak sajnos már lejárt a 3 hónap próbaidõ és egyszerre nem akartam fizetni ezt is meg azt is 😄 úgyhogy maradt ez a szar upc :S
amúgy 30/3 as netem van ...de fos 😄😄😄

aki váltáson gondolkozik annak erõsen ajánlom a optikai t-onlinos netet 😄

GGMU

somdav95
Mikor hallom ezeket a sztorikat de örülök h nekem nincs ilyen gondom soha.. Vagy ha lenne akkor van ismerõs.