UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor ha csak riogatnak akkor mindegy 😊
@
korlátozásra meg itteniek szerint nem kell számítani, csak riogatnak vele.
korábban volt errõl szó.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A 90%-os lassítás az a garantálthoz vagy a maximálishoz képest van? Mert 12/1 az még tûrhetõ lenne...
De amúgy a kurva anyjukat, ebben a hónapban nem is torrenteztem, youtube meg ilyenek vittek el 300gigát...
@
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tökéletes volt mind addig amíg meg nem emelték a sebességet.lásd
amint duplázódott azóta csak gond van vele

steam, origin: ACE_hun
Torrent nah az a garantált sávszéllel jön kb(inkább alatta kicsivel), az estek 90%-ban, persze ez tracker függõ, meg miden egyéb, néha elõferdûl, hogy 60-as nettel látok 7Mb/s-es letöltést is, de azt datálom a történelem számára...
valahol megy az országban, valahol nem.
Nálam ugyan ez a hibajelenség. Ping napról napra többre megy fel. Korábbi 20-30-as ping helyett, már 50 körül van, csúcsidõben pedig 120-300 közötti értékekre ugrál. Egyszerûen 2010-ben elfogadhatatlan, hogy nincs olyan internet szolgáltató amivel ne lenne gond... annyira gáz...
Mindegyik szolgáltatót ott kellett eddig hagyni, upc is erre a sorsra jut. Egy törvénymódosítás jól jönne már a minimum sebességek felemelésére... Mi lenne, ha nem a maximumra, hanem a minimumra szerzõdnénk? kicsit korrektebb lenne.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
semmi "mûhód" 😊
Bazinga!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
A kiesést sem a hiba kezdetétõl, hanem a hibabejelentés idõpontjától kell számolni.
Legegszerûbb, ha kérsz írásos tájékoztatást a speciális ajánlatról amiben részt veszel, és akkor minden részlet kiderül.
Amúgy meg rögzítik a beszélgetést, tehát ha mégis plusz zsét akarnának veled kifizettetni, akkor simán reklamálhatsz a hangfelvételre hivatkozva és nem tudnak tenni semmit.
Szerintem felelõtlenül emeltek sávszélt a piaci pozícióik megtartása érdekében.
A következõ a helyzet. 2010. februárjában lejárt a hûségszerzõdésem az internetrõl (Fiber15) ennek a listaára 8333 HUF. Írtam egy levelet a UPC-nek, hogy ahogy lejár a hûség azzal az idõponttal együtt felmondom a szerzõdést. Ekkor felhívtak telefonon és tájékoztattak, hogy ne aggódjak továbbra is csak 5000 HUF-ot fognak számlázni 2010 novemberig biztosan és még április 30-ig ha kérem akkor adnak 1000 HUF kedvezmányt. Mondtam oké így megtartom a netet (amõgy azért nem akarok aláírni újabb 1 év hûséget, mert lehet, hogy költözöm el 1 éven belül). Ezután egy hét múlva kaptam egy levelet, hogy lejárt a hûségem, így 8333 HUF listaáron szolgáltatják nekem az internetet és adnak 1000 HUF kedvezményt. Írtam nekik a weboldalukon megint egy elõfizetést, hivatkozva a telefonos beszélgetésünkre. Ekkor kb 10 perc múlva felhívott egy hölgy, hogy oké, hogy 8333 HUF az internet, de õk csak 5000 HUF-ot fognak kiszámlázni. Egy kicsit furcsa nekem ez az egész. Nem akarom azt, hogy mondjuk fél év múlva azt mondják majd, hogy fizessem be a különbözetet egyösszegben...
Soockit|Skype:Soockit|MSN:[email protected]|ICQ:112539886
GGMU
kezdjük ott, hogy nem ingyenes a 1221, de hogy nekem 30 percet kelljen várni egy kibebaszott ügyintézõre 23:30-kor, az azért elég meredek, ráadásul amikor meguntam és leraktam, akkor is "több, mint 10 perc" várakozást mondott várakozási idõnek. szánalom ez az egész. fos hulladék úgy ahogy van...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Basszus: nincs 3 napja, hogy meghosszabbítottama hûséget - hihetetlen banda...
28 csatornás TV + 5/2.5 Optinet + Alap Telefon 6640 Ft 1 év hûséggel... Valamit szerintem félreértettél...
+ Telefon + 25/12 Mbit 5850 let volna együtt :S csak most köcsög Upc-nél fizetünk "ugyanezért" 8 k körül...szal jó lett volna😄
GGMU
most haverral hülyeségbõl beköttetük háróm hónapra a t-onlinak ezt az optika netét és hát nem lehet összehasonlítani a kettõt 😄
25/12 mb elvileg de soha nem mértem 28/14 alatt 😄
ugye torrent nincs korlátozva...online játék meg egyszerûen über brutál volt😄😄 10 felett soha nem volt a pingem inkább 6-10 között ugrált 😄
csézek sokat és igen sokat jelentett ez a net 😄 sokkal jobban adta 😄
most emg 25-30-35 ös pingel ..szánalom :S:S
csak sajnos már lejárt a 3 hónap próbaidõ és egyszerre nem akartam fizetni ezt is meg azt is 😄 úgyhogy maradt ez a szar upc :S
amúgy 30/3 as netem van ...de fos 😄😄😄
aki váltáson gondolkozik annak erõsen ajánlom a optikai t-onlinos netet 😄
GGMU