22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Klemice
    Rá kell kérdezni mindenre, nekem is mondták ma hogy nem kapok duplát, ezért köttettem 120at.
  • bbllade
    Nekem is engedték 30-ról 60-ra a váltást, csak mint ma kiderült én nem kapok 6 hónapig dupla sávszélességet, arra hivatkozva , hogy nem új előfizető vagyok ( itt jegyezném meg , hogy mivel "új csomagra váltottam" , így új előfizetőnek számítok jogilag)
  • somdav95
    Na erre meg én tudom a választ (: Netet nekünk engedtek változtatni anélkül hogy a tv is változott volna, szerintem ordíts velük egy sort, hátha..
  • Skynet85
    igénybe lehet venni, csak normális ügyintéző kell, a problémám nekem az, hogy miért nem engedik csak a netet modosítani ez mekkora baromság már. Így is többet fizetek mint akinek csak egy szolgáltatása van és akkor most jól ki is basznak velem, modván ,,köcsög ha már vagy olyan pofátlan hogy netet is meg tv-t is veszel tőlünk akkor rohadj meg fizess csak többet a szarért mint az aki csak egy szolgáltatást használ"
  • Klemice
    Ilyen routerrel van valakinek fiber 120-as nete? Leadja a 120-at? Mondjuk már mindegy, mert megrendeltem és holnap kötik.
  • somdav95
    Nekem is lenne kérdésem!
    Azt mondták hogy a társasházi kedvezményt lehet családi háznál is igénybe venni. Ez biztosan így van? Nem igazán bízok bennük (:
  • Skynet85
    Volan egy kérdésem, anno én megrendeltem a fp60-at + digital bronz dvr-t és erre ugye van egy csomag ajánlat, fél áron adják a tv-t.

Tegnap felhívtam az ügyintézőt, hogy szeretnék netet felfelé modosítani 120-ra így ugye -2k a havi díj erre benyögi feljetsem el mert ez csak társasházi akció modom én nem úgy látom, pedig de, modom pedig nem, aztán elváltak utjaink. Ma felhívom megint őket, másik ügyintéző problém azonos, erre arra a konklúzióra jutott, hogy csak akkor modosíthatók netet felfelé ha tv-t is, és úgy már nem éri meg nekem.

Ha volna vki hasonló helyzetben és még is engedték neki a modosítást, az írja már meg nekem, mert ahány ügyintéző anyni féle teória lát nap világot.
  • Gubberx
    Elvileg nekem is hozzák holnap az új modemet :D 30-ról váltottam 60-ra
  • KranaZoli #20342
    Na, me felhívtam de-t az üszi-t, hogy mi ez a 15Mbps/s. Ez most FP15, vagy ennyit tud az FP30?! (mert nem mind1 :)

Utánanézett, majd elnézést kért, hogy "rosszul" állították be az elérésem. Ez FP15. Mondtam most nem vagyok a gépem közelében, szal nem nagy ügy. :)

Orvosolták, beállították az FP30-at. Ha hazaérek, modem áramtalanítás és utána már az FP30-at kell hoznia. Remélem így is lesz. :D
  • bbllade
    Sziasztok !

Lehet nem tudtok rá válaszolni de megkérdem háthat lesz vkinek bmilyen ötlete, eddig fp30 volt és egy smc 7004 vbr-el osztottam meg (webstar modemem volt), stabilan jött a 30mb/3mb, most váltottam fp60 ra , kijöttek kicserélték a modemet (Cisco), azóta a stabil 30mb sincs meg 12-36 mb közt ingadozik a net (a 60 se érem el , nem hogy 120-at amit "reklámoznak " fél évig ) a központos közölte ők nem látnak problémát a részükről. Ha van valakinek vmilyen ötletet azt szívesen fogadnám, elöre is köszönöm.
  • Gery85
    Ahogy gondolod,de ha kérsz visszahívást,akkor egyből megvan.
  • vg
    Nevetséges. Várok még pár napot, mert azt mondta tegnap jómunkásemberügyfélszolgálatos, hogy tudnak róla, már továbbították az infót az illetékeseknek a hibáról. Még van pár hét az akcióból, nem sietek.
  • KranaZoli #20338
    Nekem nem volt semmi gondom az on-line felülettel.
  • Gery85
    Az előző hszembe is leírtam,de amúgy tegnap is,hogyha olvastál volna,hogy nem működik a honlapjuk ezért telefonos visszahívást kell kérni!
  • Gery85
    Azért nincs az online felületen ez a bővítési lehetőség,mert valami gond van a honlapjukkal, nekem mondta a srác a telefonba,hogy lépjek be az online rendelésbe és ott kérjek egy visszahívást és akkor megcsinálják nekem és az is online megrendelésnek fog számítani.
  • kontar
    Azért nem semmik ezek. FP15+analóg kábeltévém van. Csomagajánlatok között szerepel a DigiBronz+FP30+Telefon alap 7000-FT-ért. Nem is lehet megrendelni mert akárhogy akarom a három csomag közül csak kettőt lehet megrendelni ugyanis a FP30-at nem adja be csak az FP60-at. FP15 van. TEHÁT EZ IS EGY NAGY NÉPI ÁTBASZÁS! Tisztelt UPC ezt kell csinálnije?
  • kontar
    Hali! Jelenleg FP15 van. Ha rámegyek online rendelésnél elfogadom a feltételeket stb, az ajánlatok között csak a FP60-at adja be. Akkor most FP30-ra nem is fizethetek elő ki a rák érti ezt?
  • vg
    Igazad volt, most beszéltem ügyfélszolgálatossal újra. Viszont kurvára nem értem, hogy miért jó nekik, hogy dupla szávszélem lesz, kétezerrel kevesebbért. Mindegy, nekem megéri. Erdekes, nem is találok ilyen bővítési lehetőséget online megrendelésnél alap szolgáltatásoknál. Ilyenkor mi van?
  • KranaZoli #20332
    Hmmm. Ma du-n küldtem el a megrendelést. Most mértem:

Idáig 2Mb/s volt. :) Ez mondjuk nem 30, de erre majd holnap kérdezek rá. Azért erre ma estére nem számítottam. :D
  • Gery85
    Ja,majd most még tolnak egy sávészél emelést meg egy korlátozás eltörlést és happyk leszünk :D
    Kár,hogy nem tudom kihasználni wifin a 30mbitet,de legalább olcsóbb lett :)
  • Gery85
    Régebben így volt,valószínűleg olyan ügyintézővel beszéltél aki nem volt naprakész a témában.
  • KranaZoli #20329
    De! Felfele tudunk.
  • Gery85
    Csak nehogy az akció lejárta után még jobb ajánlatot adjanak mi meg szívunk,mert arra meg nem tudunk már váltani
  • attiGT
    detto, csak elotte irtam emailt nekik hogy mi kell ehhez, mert vegkepp nem akarom h atbaszas legyen belole
  • Tatyla
    ja holnap jönnek hozzám is eddig 30/3-as volt 6500-ért most 60/6-os lesz 5k-ért de fél évig 120/10-es lesz,és mivel más modem kell így azt cserélik
  • KranaZoli #20325
    "Szóval nem fogják a mondjuk meglévő 60-as nettet, ami eddig 8000 volt feljebb kapcsolni 120-ra 6000-ért."

Ha eddig az volt akkor nem.
    Ha egyáltalán nem volt 60-as, akkor de bizony igen.

Én is felhívtam Őket. Ha egy adott csomagban vagy és ugyanezt szeretnéd megkötni újra ezt nem lehet. Ahogyan lefelé váltani sem. Ergő ha 60-as FP-ed van, akkor nem tudsz kötni egy újabb FP60-ast jobb kondíciókkal. De ha ellőtte egyáltalán nem volt szerződésed, vagy alacsonyabb sávszéled volt, akkor de bizony él mind2 esetben a dupla sebesség.
  • vg
    Felhívtam, és azt mondták, hogy csak úgy adják ezeket az árakat, ha a társasháznak van külön szerződése a UPC-vel. Szóval nem fogják a mondjuk meglévő 60-as nettet, ami eddig 8000 volt feljebb kapcsolni 120-ra 6000-ért. Pedig nekem jó biznisz lenne, nekik már nem annyira.
  • KranaZoli #20323
    Köszi még1x, át is váltottam az FP15-re és fél évig FP30-as sebesség. No, erre kíváncsi leszek. :)

Ha minden jó, akkor 72 órán belül módosulnia is kellene a Start csomagomnak.

Épp jókor jött, mert mostantól lenne 2500 pénz a Start csomagom a kemény 2Mb/s sebességével. 3ezer pénzért az FP15 is faszányos nem, hogy fél évig FP30. :)

Notice:

Ha a qrva T-s Mobil szarság sem lenne, akkor mehetne akár nagyobb csomag is.
  • attiGT
    Amugy miert eri meg ez az egesz akcio a UPCnek? Raadasul ha nem olvastam rosszul, a 60as csomaggal x honapig 120 mbites netem lesz..
  • KranaZoli #20321
    Kössz Gery, asszem meglépem a FP15-öst.
  • Gery85
    Úgy van ahogy precision mondja, nem jár semmilyen hátránnyal, nekem meg főleg nem,mert 3 hete rendeltem meg, tehát nem sok minden telt le eddig. gyorsabb is lett, olcsóbb is lett,akkor meg miért ne?:)
  • vg
    Haha! Én már alig várom, hogy leteljen az a fél év, és 15-re váltsak. Kurvára semmi értelme nincs a 60-as nettnek otthonra, és ezt a UPC is pontosan tudja. (hagyjuk a torrentezést)
  • precision
    ha jól tudom nagyobb csomagra váltásnál nem bontod fel a hűségnyilatkozatot, hanem ellenkezőleg, meghosszabbítod az új csomag szerintivel (azaz "nullázod" a régit és újra 1 év lesz a hűséged)
  • attiGT
    De a hűségnyilatkozat megszakítása nem jár semmifajú hátránnyal? Legyen az bármilyen... akár anyagi.
  • Gery85
    Meg, én 3 hete rendeltem FP15öt, és most váltottam FP30ra,mert olcsóbb és engedték.
    Az online felületen kell belépni, és jobb oldalt kell visszahívást kérni,mert valami gond van a felületükkel.
  • attiGT
    Ha nekem 2011. januar 31.-ig hűségnyilatkozatom van Fiber Power 30-cal, és most meg szeretnék rendelni egy nagyobb csomagot, megtehetem?
  • Gery85
    Most kell nagyobb csomagra váltani!!

Link
  • kwzatz
    Nekem van router, de pl. a két ismerősömnek, akinek ugyanilyen szar, nincs.
  • Gery85
    IX ker is okés, minden müxik rendesen.
  • Yoda001
    pedig itt zuglóban minden rendben van, ott meg gondolom talicskán viszik a kábeleket a Cések, de kitartás, jó lesz az lassan :)