UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon röviden, a upcnél a p2p priorizálva van, ami azt jelenti, hogy a web és ftp elõnyt élvez a p2p -vel szemben _HA_ túlterhelt a rendszer
a torrent kijátszásánál a torrent kliens titkosítja az adatfolyamot, web csomagoknak álcázva azt, így a upc nem nézi p2p -nek
ezen kívül nem létezik semmi más dolog, méghogy egy .reg és gyorsabb lesz a net 😄 ha lassú a web, vagy túlterhelt a rendszer vagy vmi karbantartást végez a upc... addig nem tehetsz semmit amíg tartósan nem megy a sebbeség a garantált sebesség alá
Bazinga!
@
ergo nem biztos,hogy csak a torrent sebességét korlátozzák elõlünk...
@
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
sry a dupla postért
ha valaki tud segíteni akkor árulja el melyik a legjobb szolgáltató ezek közül:
Vistanet,W-mobil,T-online ?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
steam, origin: ACE_hun
haverom veszprémi, fiber power 30-a van, van vezetékes telefonjuk és a gond az hogy ha hívják telefonon akkor elmegy a net? Ez mitõl van? Mi a megoldás rá? Van ötletetek?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
aktív vagyok ofkorsz, eddig jó volt, legalábbis nem volt ennyire szar
pár napja ilyen fos minden
Bazinga!
Tehát ha 30mbit-ed van akkor olyan 2600kb/s-ra a letöltést,a feltöltést meg 240kb/s.Nekem nem Chello-m van,de ez megoldotta az ugyanilyen problémámat.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
most is azt szerettem volna, a Lost aktuális részét, egyik legnagyobb magyar tracker, annyi seeder van mint égen a csillag, több mega/sec a torrent sebessége a tracker szerint, nekem mégiscsak 50k -val jön... és ez a jobbik eset, mert van amikor elindul olyan 2-300k -ig, aztán bonja a vonalat... áramtalanítanom kell a routert és a modemet is
köszi UPC...
Bazinga!
A rendszer automatikusan küld Önnek egy aktiváló kódot, amivel kezdeményezheti az új jelszó igénylést.
A rendszer elküldi Önnek az új jelszavát, amelyet az elsõ belépéskor meg kell változtatnia."
Ha nem emlékszem a jelszavamra hogy lépjek be az újat igényelni?! UPC.... <#csodalk>#csodalk><#idiota>#idiota>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
böngészni is alig tudok, pedig nem fut semmi torrent
sg.hu fõoldalt is kb 1 perc mire betölti
gg.
Bazinga!
Bazinga!
de valszeg a digi topikban való sírás sem vinne közelebb a dologhoz 😊
én bp belvárosban lakok mégsincs digi... ezt add össze
Bazinga!
DIGIT A BALATON KÖRNYÉKÉRE WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DIGISEK PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZ
Átlag 600 gb felett voltam <#vigyor3>#vigyor3>
Megaztán nem vagoyk akkora torrent matyi...POnt most dumáltam a fiaddal errõl, hogy izé, tavaly volt egy majdnem 400 gigás hónapom, de áltban 200 giga alatt van a forgalom.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ha ez a 300-as korlát nem lenne (még sosem léptem túl) akkor semmi nem zavarna.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
nyilván volt jó sok nem tul fair dolog a upc részérõl, de más szolgáltatók se sokkal jobbak, sajna.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha meg van nálatok másik szolgáltató, akkor pláne senki nem kényszerít rá, hogy upc-t használj 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Most mértem:C Röhely az egész...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE