22959
-
#20430 Megint megy itt a melóhelyen mint a disznauó
-
#20429 trolololololol
az odabasz :D
FP15 (30)
-
BIZ0906 #20428 Ez már valami xD -
#20427 FP60
-
#20426 A new edition of FP15:
-
bbllade #20425 [IMG]http://www.speedtest.net/result/932712581.png[/IMG][/URL]]FP 60
FP 60 -
#20424 FP 15
-
#20423 fasza...
-
K Ace #20422 Nálam most ilyen
Fiber 60 al :D -
#20421 Na,most nálunk van hebasz, 4 mbit letöltés, 1-2 mbit feltöltés van meg.Nálatok milyen? -
#20420 Várható volt hogy gebaszok lesznek. Egy csomóan felfelé váltottak és FP30 és felette a 4 csati miatt, szinte ennyiszer 3 "virtuális előfizetővel" nőtt az előfizetők száma Telítődnek a frekik és jön a gebasz -
#20419 pénz miatt, mi másért. -
#20418 mondjuk ez igaz,de mondjuk elég nagy a különbség az ígért meg a garantált között,de hát ez van,mondjuk sajnos nekem vagy ez lehet vagy t-home de akkor már inkább upc -
#20417 javaslom olvasd el azt az általános szerződési feltételeket, amit a szerződés aláírásakor elfogadtál
de segítek, a bannerben minden csomagnál ott van a garantált sávszélesség, az áfsz -ben erre vállal kötelezettséget a upc, nem a csomagban meghatározott maximum sávszélre -
#20416 jól van nem kell egyből lehülyézni gondoltam van valami ésszerű oka,csak akkor nem értem miért vállal be ilyet a upc ha nem bírja a kiszolgálást... -
#20415 hogy a hálózat, amin van nem bír mindenkit kiszolgálni ?
esetleg talán ez ?
vagy valami más a 4 millio lehetséges ok közül ?
te mit gondolsz ? -
#20414 nekem is most szarakszik hol 10 hol 120 mi okozhatja? -
#20413 yep
-
#20412 -
#20411 nincs ezzel semmi baj. -
K Ace #20410 Fiber 60
4 napja valami gebasz van. -
#20409 [IMG][/IMG] -
K Ace #20408 Nekem most ugyan ez van Szolnokon. FiberPower 60, és lefelé 1mbit felfelé 2mbit. Az upc-nél nem tudtak mondani semmit, ők ugy látják, hogy minden rendben. fasza -
#20407 köszi az infókat :]
nem tudom mi volt, de egyszercsak fogta magát a net, és mindkét gépen teljesen meghalt, 20-30 kbps volt a max sebesség (15-ös csomagunk van, ami ugye most egy darabig 30-as)... Router resi után visszaállt egy olyan negyedórára, aztán megint ugyanaz, az esti üzenetemet is háromszor kellett elküldenem mire beküldte végre... :| -
#20406 jaja, egyet értek. -
vg #20405 Éppen ezért kellene tiltani azt a kurva torrent dolgot. -
#20404 Elvileg egymást követő 3 hónap átlagja nem haladhatja meg a 300gbot,de ezt már nemigazán nézik,legalábbis én a munkahelyemen elég sokat forgalmazok és még sose korlátoztak emiatt.
A kábelnet is osztott erőforrásra épül,lehet,hogy a környezetedbe beindult egy két torrentmaki. -
#20403 hello :)
érdekelne, hogy a fiber csomagoknak van e valami korlátozása (X GB adatmennyiség, ilyesmi)?
Illetve, most volt egy masszív félórás nethammer, teljesen meghülyült a net, hol szárnyalt, hol pedig a fél mbps-t sem ütötte meg a sebesség, ennek van valami upc-s oka?
Sorry, két napja van UPC-nk :D
előre is köszi :) -
#20402 én is röhögtem a sok lámán, mikor felhívtak az enternetnél "nincs meg a max sebesség te mocskos buzi, addidedeazonnal" stílusban, hogy 1el több vagy kevesebb, nekem nem számít már. -
#20401 pff mióta átváltottam 60-as csomagra 30-ról max 20 mbit a letöltésem, előző csomaggal mindíg megvolt a 30-40 mbit, most közölték hogy örüljek annak a 20-nak mert annyi a garantált :D kivan ez találva... -
#20400 -.-
én meg az olyanokon röhögök jót, mint te -
#20399 Engem nem érdekel miért teszik azt amit kérek lényeg tegyék, tőlem keresztre is feszítheti magát, nem élek álom világban én is szarok mindenki fejére aki nem ismerős barát vagy rokon, még is mézes mázas vagyok mert munkát ad nekem. Nem is anyira a látszat a lényeg mint sem a hozzá állás, nem érdekel mit godol rólam, ha elvégzi amit kérek vagy amit kell. :D -
#20398 na nekem is bekötötték ma az uj modemet, a szerelő aztmondta hogy a 2 havi dupla sebesség csak újaknak jár :S -
#20397 ha elnézést kértek, hivatásból tették, nem pedig mert tényleg ugy gondolták... :)
embere válogatja, az igaz. -
#20396 nekem nincs fenn az optimalizáló és mégis jön maxxal :)
FP 60! 7,5 mb/sec -
#20395 Bocsi férre érthető voltam, nem csak sávszélre vontkozott a hsz hanem ugy mindenre. Ha felhívod őket mint egy szűzqrva, tuti nem csinálnak semmit, ha látják rajtad, hogy nem pista vagy a maónika sóból, esetleg némileg értesz is hozzá, akkor más a hozzá állásuk, nekem ha bajom van és felveszi szőkeség már azzal indítok, hogy meg volt szeánsz kapcsolja a technikus kollégát ok normálisan hisz ő is csak egy melós, viszont így tudtára adom hogy nem a modem ujra indítás a legnagyobb bajom :D -
#20394 Hát szerintem sajna a 120mbit sose lesz meg egyfolytában, legalábbis nekem a melóhelyen általában nincs meg.Viszont a feltöltés meg szokott lenni 10mbit -
#20393 Hát érdekes olvasom ezeket a NET + TV hsz-eket. Nekem az alap UPC kábelTV csomagom van, de őszintén: A kábelTV arra jó, hogy kiköttethesse az ember. Semmi hasznos információ; jó adás nincs a TV-ben. Semmi, amit net-ről ne tudna az ember beszerezni. Tolja az ember arcába a médiaszennyt. Én meg azon gondolkozom, ha lejár az erre kötött hűségem még ezt az 1800 pénzes csomagot is lemondom a keccibe. KarmaTV ami jó adó.
Amúgy meg kecci jó ez az FP15 helyett FP30.
Hatalmasat nőtt az epéniszem +5száz pénzért. -
#20392 Ez azért nem igaz, nekem volt konfliktusom velük tavaj télen, amikor is 5. kiszálással sem sikerült elhárítani a hibát, volt itt minden modem, kábel csere mire rájöttek, hogy az baj hogy kinti erősítő nem komálja a -20-at nő a zajszint ezzel együtt a packet lost. Aztán itt kéregették az elnézést sűrűn stb stb...
Eddig 3 váltáson vagyok túl egyik sem volt zökkenő mentes mindehol az segített ha picit erélyesebben léptem fel ill blöföltem egyet a ,,ha lejár a húség dumával" mint pl tegnap is...
Ügyintézőtől függ, van aki valóban kemény és nem érdekli a hatyúk halála, van akit igen.., -
#20391 balhét ? milyen balhét ?
az IT-sek sorban röhögnek az ilyen famakkokon, amikor betelefonálnak elsírni az icipici bánatukat. :DDDDDDDDDDdddddd