22959
-
#20550 Nálam amikor cseréltek modemet pár hete,akkor újra csinálták a pcreget. -
xido #20549 Resetelnek éjjelente,mint ahogy ADSL tette annak idején hajnal 5 körül vagy mi?..11.ker...és mostanság sűrűn találkoztam vele,hogy hajnal 2kor sutty..elment az egész és percekbe telt,hogy újra visszajöjjön..de amúgy semmi gondom bajom ezen kívül... -
#20548 Igen, cserélik a modemet! A cserét szerelő végzi! A modem (gép) regisztrálása már rég megszűnt! -
Notram #20547 Sziasztok a kérdésem a csomagmódosítással kapcsolatos. Ugye hogy ha FP30-ról FP60-ra váltunk, akkor új modem kell, amit a szakember kihoz. Kérdésem csak annyi lenne, hogy ezt én ki tudom cserélni? Új modemet kell regisztrálni a pcreg-oldalon, vagy már nincs ilyen? Illetve a régi modemet elviszik? -
#20546 2. kerületben megint fos a net. Néha elmegy néha visszajön, de mintha dns probléma lenne, vagy nem tudom. A modem szerint minden ok, de néha nem jön be semmi, néha 10 percig tölti a fasebook-ot, néha pedig normális. Reggel 7 óta... -
#20545 örökös -
#20544 meik részen laksz? -
#20543 nekem is szarakodik mostanában nyíregyen.....
a letöltés ok (7,5 mb/sec) de a online játéknál a ping nem mindig jó :S
amúgy 60/6 os..elvileg :D
-
#20542 120/10 hát dögöljenek meg ezért fizetem ezt a szart, már vagy 2hónapja nem tudok normálisan játszani mert állandóan egekben a pingem hihetetlen.
-
#20541 bérelj szervert a bixben és annyit töltesz amennyit akarsz -
#20540 ja, igazad van, jaja :D -
vg #20539 Mármint a szerződést. -
#20538 simán, ha kell folyamatosan is. -
vg #20537 Én azonnal bontanám ilyen éjjelnappal, állandóan torrentező okosoknál. -
#20536 menj el nyugodtan 2 TB-ig és ha nem hallunk többet felőled, tudni fogjuk, hogy szó nélkül kikötötték a netet nálad. -
#20535 Sziasztok!
Kb. egy héttel ezelőtt láttam a fórumba hogy írtátok 60 Mbit/s és 120 Mbit/s-él már nem veszik figyelembe hogy mennyit töltesz le vagy fel. Akkor ez azt jelenti nyugodtan el lehet menni egy hónapban akár 2 Tb-os fel le töltéssel együtt anélkül hogy szerződést bontatnának?
Nekem most egy 30 Mbit/s van és sokszor el érem a 300 Gb-ot, de volt már 450 Gb-t is és fosok hogy szerződés bontanak. Ezért váltanék szívesebben fel 60-ra ha ott már nem korlátoznak.
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
#20534 Az ok egyszerű. A viszirányú frekikből nagyságrenddel kevesebb van a UPC hálózatában -
KuNgZi #20533 egy kis feltöltési sebességet hozzádobhatnának a 120/10 mellé, nem haragudnék meg érte! , ha modem bírja a 4 sávos feltöltési sebességet, akkor miért nem használják ki? -
#20532 telefonon biztosra megmondják, amugy ja, vlszleg. -
KoniZTE #20531 Sziasztok !
Lenne egy kérdésem. Szeretnék Fibre Power 30at , de egy faluban élek és kitöltése lapon nem szerepel a falum neve a listában. Akkor ez felejtős lesz ???? -
#20530 hát ez wifi esetén nem meglepő
egyrészt a wifi egy kényes jószág, másrészt a router is kezd(het) szarakodni
nekem egy szar smc routerem volt, lan -on keresztül mindig volt net, de wifin gyakran elment, nem jelent meg a listán (mint nálad)... csak a router áramtalanítása oldotta meg a problémát, egy időre
aztán vettem egy új routert (tp-link) és azóta nincs ilyen gondom -
#20529 Nos, van egy Linksys Compact Wireless-G Broadband Routerem (WRT54GC V3) meg két PC-m.
A problémát nem tudom pontosan leírni, mivel nem vagyok jártás ebben a témában. A routeres gépen sosincs probléma a nettel, de azon a PCn amihez az adaptert csatlakoztatom, előfordul, hogy csak megszakad, eltűnik a wifi a listáról, és esélyem sincs, hogy csatlakozzak a netre. Idővel visszajön vagy van, hogy otthagyom és pár óra múltán bekapcsolom és működik. -
#20528 írd le ide a problémádat... :)
ez nem társkereső, nem privátban kell intézni a dolgokat :D
amúgy is, a privát beszélgetéseteket csak ketten látjátok, ezt meg mindenki, és aki tud, segíteni fog hidd el -
#20527 Hali,
valaki, aki ért a hálózatokhoz és a routerekhez legyen szíves PMben írni, mert komoly problémáim vannak itthon.
Előre is kösz! -
BIZ0906 #20526 Remélem megoldódik :) -
#20525 vagy hibaelhárítás van és adatforgalom terelés miatt szar most neked. -
BIZ0906 #20524 Ahova az én modemem csatlakozik onnan megyek ki a netre végül is. Ott is lehetnek kisebb nagyobb fejlesztések? Vagy ha rosszabb a szolgáltatás pont ott van fejlesztés? Remélem tényleg fejlesztés :P -
#20523 mindig fejlesztenek.
t-com hálózat ugyanez.
itt kint BT szintén, 2 havonta néha-néha mindig van kis gebasz.
ez így működik ezeknél. -
BIZ0906 #20522 Eddig olyan jól ment meg is lepődtem, hogy kicsi volt a pingen olykor nagy ritkán kisebb lag jelentkezett de a múlt hét óta egyre rosszabb lett :S Remélem azért van ez mert fejlesztenek, hogy aztán később ne fordulhasson elő. Kicsit ideges lettem emiatt ez van. -
#20521 mert elég sokat foglalkoznak a hálózattal.
nyilván nem jókedvükből. -
BIZ0906 #20520 Sokkal többet! Idegesítő miért kell ezt csinálniuk volt, hogy napokig 20-40 között volt a pingem aztán meg ingadozik 50-180 között. Mit csinálnak ami miatt így szarakszik? VICC!!!!!! Nehogy már türni keljen minen hibát mert akkor ez nem szolgáltatás hanem szivatás! -
bcsaba73 #20519 És te magadról? -
BIZ0906 #20518 Néha olyanokat laggol ez a geci UPC hogy már a faszom kivan mi a faszt képzelnek? -
#20517 Sziasztok!
az volna a problémám, hogy a volt internet szolgáltatóm (TVNetwork) megszűnt a környékemen (Törökbálint), és amióta az mostani szolgáltatómon keresztül van elérésem (PR telekom), játékokban eszméletlenül változó a ping-em. Felmegyek egy szerverre (Battlefield BC2 a játék) akkor 110-140 közötti ping-em van. De 30 perc játék után 160-250 között ugrál. Több gép is van itthon de a kérdéses időpontban mint ki van kapcsolva. A net koaxon (TV kábelen) keresztül jön (eddig is így jött, sőt ugyan az a modem, mert ki sem cserélték).
Szerződés szerint 6000Ft ért kapok 10Mbit/s le | 1Mbit/s fel-t.
Ez a SpeedTest.net szerint 9.5-7.2Mbit le, és 0.2-0.7 fel.
Neken szerződés szerint 3.5 nek kéne lenni a garantált letöltési sebességnek. Ehelyett 1.1 Mbit/sec jó esetben.
Az már biztos, hogy hibára lejelentem. De milyen szolgáltatót javasoltok (a környéken, ha lehet), amivel a játékokban persze, kevés a ping. Természetesen, ha nem töltök le, és nem megy a többi gép...
A TVNetwork-el FIX IP-címem volt. Ezzel az ingadozó fos PR telekom-os internettel meg dinamikus lett. -
#20516 Most is szarakodik amúgy. Bár most csak a dns megy el. -
#20515 Jah -
vg #20514 Valaki megvoodoozott! -
#20513 Ja és ha elbaszódik az mindig szerdára esik. -
#20512 Nekem kb 2 órán keresztül nem volt. De ez vidék. -
Bucsek #20511 Most valakinek szarakszik a nete? 13. kerület körül?