22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Gery85
    Nálam amikor cseréltek modemet pár hete,akkor újra csinálták a pcreget.
  • xido
    Resetelnek éjjelente,mint ahogy ADSL tette annak idején hajnal 5 körül vagy mi?..11.ker...és mostanság sűrűn találkoztam vele,hogy hajnal 2kor sutty..elment az egész és percekbe telt,hogy újra visszajöjjön..de amúgy semmi gondom bajom ezen kívül...
  • gduck
    Igen, cserélik a modemet! A cserét szerelő végzi! A modem (gép) regisztrálása már rég megszűnt!
  • Notram
    Sziasztok a kérdésem a csomagmódosítással kapcsolatos. Ugye hogy ha FP30-ról FP60-ra váltunk, akkor új modem kell, amit a szakember kihoz. Kérdésem csak annyi lenne, hogy ezt én ki tudom cserélni? Új modemet kell regisztrálni a pcreg-oldalon, vagy már nincs ilyen? Illetve a régi modemet elviszik?
  • pyrohun #20546
    2. kerületben megint fos a net. Néha elmegy néha visszajön, de mintha dns probléma lenne, vagy nem tudom. A modem szerint minden ok, de néha nem jön be semmi, néha 10 percig tölti a fasebook-ot, néha pedig normális. Reggel 7 óta...
  • Golyo69
    örökös
  • somdav95
    meik részen laksz?
  • Golyo69
    nekem is szarakodik mostanában nyíregyen.....
    a letöltés ok (7,5 mb/sec) de a online játéknál a ping nem mindig jó :S
    amúgy 60/6 os..elvileg :D
  • CalebJoe
    120/10 hát dögöljenek meg ezért fizetem ezt a szart, már vagy 2hónapja nem tudok normálisan játszani mert állandóan egekben a pingem hihetetlen.
  • Gery85
    bérelj szervert a bixben és annyit töltesz amennyit akarsz
  • bertino
    ja, igazad van, jaja :D
  • vg
    Mármint a szerződést.
  • bertino
    simán, ha kell folyamatosan is.
  • vg
    Én azonnal bontanám ilyen éjjelnappal, állandóan torrentező okosoknál.
  • bertino
    menj el nyugodtan 2 TB-ig és ha nem hallunk többet felőled, tudni fogjuk, hogy szó nélkül kikötötték a netet nálad.
  • holecsko10
    Sziasztok!

Kb. egy héttel ezelőtt láttam a fórumba hogy írtátok 60 Mbit/s és 120 Mbit/s-él már nem veszik figyelembe hogy mennyit töltesz le vagy fel. Akkor ez azt jelenti nyugodtan el lehet menni egy hónapban akár 2 Tb-os fel le töltéssel együtt anélkül hogy szerződést bontatnának?
    Nekem most egy 30 Mbit/s van és sokszor el érem a 300 Gb-ot, de volt már 450 Gb-t is és fosok hogy szerződés bontanak. Ezért váltanék szívesebben fel 60-ra ha ott már nem korlátoznak.
    Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • gduck
    Az ok egyszerű. A viszirányú frekikből nagyságrenddel kevesebb van a UPC hálózatában
  • KuNgZi
    egy kis feltöltési sebességet hozzádobhatnának a 120/10 mellé, nem haragudnék meg érte! , ha modem bírja a 4 sávos feltöltési sebességet, akkor miért nem használják ki?
  • bertino
    telefonon biztosra megmondják, amugy ja, vlszleg.
  • KoniZTE
    Sziasztok !
    Lenne egy kérdésem. Szeretnék Fibre Power 30at , de egy faluban élek és kitöltése lapon nem szerepel a falum neve a listában. Akkor ez felejtős lesz ????
  • precision
    hát ez wifi esetén nem meglepő
    egyrészt a wifi egy kényes jószág, másrészt a router is kezd(het) szarakodni

nekem egy szar smc routerem volt, lan -on keresztül mindig volt net, de wifin gyakran elment, nem jelent meg a listán (mint nálad)... csak a router áramtalanítása oldotta meg a problémát, egy időre

aztán vettem egy új routert (tp-link) és azóta nincs ilyen gondom
  • attiGT
    Nos, van egy Linksys Compact Wireless-G Broadband Routerem (WRT54GC V3) meg két PC-m.
    A problémát nem tudom pontosan leírni, mivel nem vagyok jártás ebben a témában. A routeres gépen sosincs probléma a nettel, de azon a PCn amihez az adaptert csatlakoztatom, előfordul, hogy csak megszakad, eltűnik a wifi a listáról, és esélyem sincs, hogy csatlakozzak a netre. Idővel visszajön vagy van, hogy otthagyom és pár óra múltán bekapcsolom és működik.
  • precision
    írd le ide a problémádat... :)
    ez nem társkereső, nem privátban kell intézni a dolgokat :D

amúgy is, a privát beszélgetéseteket csak ketten látjátok, ezt meg mindenki, és aki tud, segíteni fog hidd el
  • attiGT
    Hali,

valaki, aki ért a hálózatokhoz és a routerekhez legyen szíves PMben írni, mert komoly problémáim vannak itthon.

Előre is kösz!
  • BIZ0906
    Remélem megoldódik :)
  • bertino
    vagy hibaelhárítás van és adatforgalom terelés miatt szar most neked.
  • BIZ0906
    Ahova az én modemem csatlakozik onnan megyek ki a netre végül is. Ott is lehetnek kisebb nagyobb fejlesztések? Vagy ha rosszabb a szolgáltatás pont ott van fejlesztés? Remélem tényleg fejlesztés :P
  • bertino
    mindig fejlesztenek.
    t-com hálózat ugyanez.

itt kint BT szintén, 2 havonta néha-néha mindig van kis gebasz.

ez így működik ezeknél.
  • BIZ0906
    Eddig olyan jól ment meg is lepődtem, hogy kicsi volt a pingen olykor nagy ritkán kisebb lag jelentkezett de a múlt hét óta egyre rosszabb lett :S Remélem azért van ez mert fejlesztenek, hogy aztán később ne fordulhasson elő. Kicsit ideges lettem emiatt ez van.
  • bertino
    mert elég sokat foglalkoznak a hálózattal.

nyilván nem jókedvükből.
  • BIZ0906
    Sokkal többet! Idegesítő miért kell ezt csinálniuk volt, hogy napokig 20-40 között volt a pingem aztán meg ingadozik 50-180 között. Mit csinálnak ami miatt így szarakszik? VICC!!!!!! Nehogy már türni keljen minen hibát mert akkor ez nem szolgáltatás hanem szivatás!
  • bcsaba73
    És te magadról?
  • BIZ0906
    Néha olyanokat laggol ez a geci UPC hogy már a faszom kivan mi a faszt képzelnek?
  • CSUKA
    Sziasztok!

az volna a problémám, hogy a volt internet szolgáltatóm (TVNetwork) megszűnt a környékemen (Törökbálint), és amióta az mostani szolgáltatómon keresztül van elérésem (PR telekom), játékokban eszméletlenül változó a ping-em. Felmegyek egy szerverre (Battlefield BC2 a játék) akkor 110-140 közötti ping-em van. De 30 perc játék után 160-250 között ugrál. Több gép is van itthon de a kérdéses időpontban mint ki van kapcsolva. A net koaxon (TV kábelen) keresztül jön (eddig is így jött, sőt ugyan az a modem, mert ki sem cserélték).
    Szerződés szerint 6000Ft ért kapok 10Mbit/s le | 1Mbit/s fel-t.
    Ez a SpeedTest.net szerint 9.5-7.2Mbit le, és 0.2-0.7 fel.
    Neken szerződés szerint 3.5 nek kéne lenni a garantált letöltési sebességnek. Ehelyett 1.1 Mbit/sec jó esetben.
    Az már biztos, hogy hibára lejelentem. De milyen szolgáltatót javasoltok (a környéken, ha lehet), amivel a játékokban persze, kevés a ping. Természetesen, ha nem töltök le, és nem megy a többi gép...
    A TVNetwork-el FIX IP-címem volt. Ezzel az ingadozó fos PR telekom-os internettel meg dinamikus lett.
  • Zsoltika 007
    Most is szarakodik amúgy. Bár most csak a dns megy el.
  • Zsoltika 007
    Jah
  • vg
    Valaki megvoodoozott!
  • Zsoltika 007
    Ja és ha elbaszódik az mindig szerdára esik.
  • Zsoltika 007
    Nekem kb 2 órán keresztül nem volt. De ez vidék.
  • Bucsek
    Most valakinek szarakszik a nete? 13. kerület körül?