22959
-
ba32107 #20510 Hello! Kéne egy kis segítség. Nemrégiben volt egy uTorrent frissítés, ami valamilyen okból teljesen kidobta az eddigi beállításaimat, és sajnos nem emlékszem, hogy mik voltak pontosan. Beállítottam nagyjából ahogy tudtam, de a letöltési sebességem a nyomába se ér annak, ami előtte volt. UPC-s vagyok, tehát van korlátozás, de eddig teljesen jó volt minden. Annak idején a neten találtam guide-okat, és itt a topikban is segítettek, hogy mit hogy kell beállítani, de most az istenért se tudom megcsinálni rendesen. A torrent topikban nem tudtak segíteni. Ti tudtok esetleg? -
#20509 Hát, tegnap éjjel volt egy szakadás, ami miatt elszállt a UPC teljesen,tehát nem kell meglepődni semmin.
Cikk róla -
Relevart #20508 Na megoldódott a probléma.
Már majdnem leráztak azzal, hogy tűzfal vagy hasonló probléma, de aztán kiderült, hogy egy kis névfeloldási problémájuk van :) Elméletileg hamarosan javítják. -
Relevart #20507 Bocs, hogy ennyit írok. De újabb fejlemény. A torrent is hozza a max sebességet. -
Relevart #20506 Ja és azóta sikerült letesztelnem a sebességet is, megvan a 15/1.5 Mbit. -
Relevart #20505 Köszi az ötletet.
De nem valószínű, most ugrottam be az egyetemre, ott kipróbálni a netet és minden megy tökéletesen. -
#20504 Tipp: ilyet vírus is okozhat, ha berakja magát proxynak. -
Relevart #20503 Sziasztok!
FP 15-öm van. Tegnapig semmi probléma nem volt vele. De ma reggel óta mintha a portok jó része le lenne korlátozva.
MSN és webes változataik (Ebuddy, Meepo) nem működnek.
De például a Skype működik.
Bizonyos weboldalak nem érhetőek el, és ami elérhető , azok közül is némelyik akár 1 percig is tart mire betöltődik.
Néha még a Thunderbird email kliens sem tudja magát szinkronizálni a Gmail fiókommal.
A google elérhető, de ha már pingelni szeretném a www.google.com-ot akkor nem kapok választ.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Mintha egy csomó port le lenne tiltva...Nagyon megköszönném a segítséget.
(A korlátokat nem léptem át...100 GB fölé is alig megyek.) -
bcsaba73 #20502 Mert a többivel el se lehet érni... -
vg #20501 60-as és 120-as nettnél tuti nem -
#20500 nem korlátoznak be? -
#20499 Nem elég?
Amúgy meg nem nézik,bent a munkahelyemen terrákat forgalmazunk és még sose volt belőle semmi. -
#20498 minek emelnék, ha amugyis dísznek van ? -
#20497 mikor emelik a 3 havi 900 giga korlátot? -
#20496 Ühüm. Értem. Most tettem fel az Avira Premium Security Suite-ot. Ha a különféle pajzsok engedélyezve vannak, akkor mér ilyen eredményeket. Ha kikapcsolom, akkor 30Mb körül. -
#20495 Nem rossz, nem rossz.
Nem lesz ez kicsit sok?! -
#20494 fix gigabites, és ugyanezzel a kábellel volt először zölden villogó, zölden-narancs villogó, majd megint zölden villogó :D -
vg #20493 Jó tudni, hogy én a 120-as nettem 10/100MBit-en használtam eddig. Fel se tűnt. Viszont nekem nem világít, hanem mint a bolond villog a LINK LED. Néha jobban, néha kevésbé, de simán világítani soha nem láttam. Még ha a xboxra van rákötve, akkor se. -
#20492 Közeledik a választás és harcol a két párt
Persze lehet hogy ez jobban tetszik:
"Mivel a FiberPower 120 szolgáltatáshoz 100Mbit fölé kell menni, ezért különbséget tesz a modem LINK LED-je a 10/100MBit és a 1GBit sebesség között. A 10/100MBit-es sebesség esetén narancssárgán világit, 1000MBit vagy 1GBit-es sebesség esetén zölden világit a LINK LED."
Sztem a kébeleddel van valami gond vagy a hálókártyád nem egyezik meg a modemmel a sebességen.
1. cserélj kábelt
2. állítsad be fix 1Gbit/s értékre a hálókártya sebességét!
+1 jah meg amikor ki van kapcsolva a gép (nincs áramtalanítva), akkor is aktív a hálókártya a PC alaplapján. De ilyenkor narancssárga színt fogsz látni ;) Szal ha csak kikapcsolt állapotban változik meg, akkor nincs semmi probléma!
UI: a Motorola modem meg narancs/kék színt használ. Egy hasznos oldal -
#20491 nekem ma elso inditaskor csinalt olyat, hogy DS US zolden villogott, bejott a net, aztan elment, majd mikor mar csak zolden vilagitott akkor megjott ujra a net. erdekes -
#20490 érdekes, nekem egy jó ideje csillagászati pingeket dob a speedtest :C
viszont érdekes dolog történt. mikor az FP60ra váltás miatt hozták a cisco modemet, bekötötték, a link led zölden villogott. aztán pár nappal később már narancs és zöld színnel felváltva. később erre járt a srác aki csinálta rákérdeztem, de nem látott a modem diag oldalon semmi rossz értéket, nem tudta miért van. aztán épp most vettem észre, hogy már megint csak zölden villog a led. the fuck? -
bcsaba73 #20489 Lehetetlen pár napos csúszás miatt az a szankció,valószínű a karbantartás. Ugyanis köztudottan a upc előre számláz,ha megnézitek a csekket. Nekem a fizetési határidő ebben a hónapban 2010.09.24,de mikor megfordítom a számlát, érdekes módon a számlázott időszak 2010.09.11-2010.10.10-ig szerepel rajta. Tehát 16-nappal hamarabb be kell fizetnem azt,amit még meg se kaptam. És mindenkinél így van. Ezért lehetetlen,hogy visszavegyék a sebességet,és korlátozzák a hívásokat.
A következő hozzászóló késedelmi kamata se jogos,ha a számlázott időszakom belül befizeti a csekket.
Persze ha még annál is később,akkor már jogosan számolják fel. -
#20488 Igen aktuálisak. A start is ott van a UPC oldalon, csak jelenleg a többit reklámozzák. Holnapig van egy elég jó akció (bárki megkapja a társasházi árakat) -
#20487 Ezek a fenti adatok még aktuálisak? A UPC oldalon a legkisebb a Fiber power 15. -
kontar #20486 Hali. Ezt hogy érted ezt a pár napot mert ez így nekem új. 9 éve minden hó 10-én fizetek, tehát az előző havi huszonvalahányadiki számlát, soha semmilyen gond nem volt ebből. +53ft késedelmi pótlék ami jogos azonkívül semmi. Nem a XIIIker-ben laksz? mert délelött órákig karbantartás volt ugyanezekkel a tünetekkel. Üdv! -
#20485 És még szépen fizeted is majd a visszakapcsolási díjat a kövi számlával asszem ilyen 2000 Ft körüli összeg lesz. -
#20484 Egyszerűen felháborító amit az UPC művel pár nappal elcsúsztam a telefon és internetszámla befizetésével és korlátozták a kimenő hívásaimat + az internetet annyira belassították, hogy az 5 kbyte/s se éri a el a sebesség... Percekig tölti az oldalt. Még egy retkes e-mailt se tudtak küldeni, hogy ezt és ezt a szankciót alkalmaztuk. Sokat dicsértem őket, de ők is egy szarrágó banda -
vg #20483 Nekem is 120-as nettem van, havi 6e pénzt megér, de a büdös életben nem használom ki. Parasztvakítás. -
#20482 jahát nyíregyen elég jó viszonylag a szolgáltatás, nem úgy mint ( ahogy itt is írják ) pest egyes részein, melyik részen laksz? -
#20481 milyen jó ha nem terhelt a rendszer :P
-
#20480 gigabites kell már hozzá sztem -
#20479 Még annyi kérdésem lenne hogy milyen routert ajánlotok ilyen nethez?
most van 1 10/100-as tp link routerem gondolom az karcsú hozzá. -
#20478 Ha az akciós árat szeretnéd fizetni (6000Ft, szerdáig van akció, CSAK ONLINE MEGRENDELÉS), akkor 2011. október 31-ig kell aláírni a hűséget.
Ha viszont megfelel a 16000Ft-os havidíj is, akkor nem kell hűségnyilatkozat!
UI: modemet természetesen másikat kapsz -
#20477 Sziasztok. fiber 30 as netem van és váltanék 120-asra. Megtudjátok nekem mondani hogy kell e hűségnyilatkozatot aláírni vagy csak jönnek és cserélik a modemet és mást fizetek. a mostani nincs lekötve tehát bármikor felmondható. előre is köszi a válaszokat. -
#20476 A mostani alaplapi hálókártyák 90% 1000. Azért nem azt írtam. -
#20475 ha jó helyen laksz(kerteskörnyéken) akkor hozni fogja talán még a 100-120at is, társasházaknál nem,én pl fb30al feltölteni társasházba sosetudtam normálisan,most kertesnél stabilan megy minden hogy nincs úgy leterhelve az egész -
vg #20474 Neked pedig 1000-res hálókártya. -
#20473 Stabilan hozza a 70-75/9-10. Egyszer láttam hogy hozta a 100/10. De ennyi. Ez Újpesten van.
Viszont kell neki a gigás router. -
#20472 vki mond nekem véleményt erről a fiberpower120ról? -
#20471 Teljesen normális van bene egy vinyó mi oylkor olykor hallat magáról egyébként sem egy csendes cucc rádásúl ha épp kap egy rastartot vagy egy updatet közpotól akkor még fel is bőg :D estére ki van húzva :D