22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    valóban :)
    30 -at osztottam 8 -al, lustaság powa :D
  • pyrohun #20749
    3,84, illetve 3840kbyte / sec - bár ezen nem veszünk össze :)
  • precision
    ne bízz a speedtest.net -ben

ftp.fsn.hu -n próbálj letölteni testfile -t pl

a 30mbit az (a lehetséges maximum szerint) 3,75 megaBÁJT/másodperc, szóval ha ennél gyorsabban szedsz a fenti ftp-ről akkor valóban 30mbit feletti a net sebességed
  • BIZ0906
    Én is írtam nekik ping ügyben remélem csinálnak is valamit és ha nem csak megemlitem "a házban már van digi is" :) jah és XI.ker
  • sznorbi2
    Itt van egy 7 perc utáni mérés.

• sznorbi2
    Kezd érdekessé válni ez a Fiber Power 30.
    Ma már legalább 10X lemértem a net sebességét különböző időpontban és szinte mindig 45-60 Mbit közti letöltést hozott ki. Viszont a pingem és a jitter az egyre rosszabb értékeket hoz.
    Itt a legutóbbi mérésem:
  • pyrohun #20744
    Nekem felfelé FTP-n, egy szálon is megvan az 1,22 MB (saját szerverre),
    Lefelé eddig egy szálon azt hiszem 8-9MB volt a max.
  • gduck
    Meg ugye muszály 8 frekizni a Cisco modemekkel, nincs enélkül is elé hiba Nálam 4 frekin tökéletes a 120Mbit/s, nem tudom miért kell mesterségesen terhelni a frekvenciákat.

Persze nem értek én ehhez
  • bertino
    hat... esetleg korulotte mindenki elszivja a kapacitast esetleg ... ?

ugye.
  • KuNgZi
    nfotohun

neked hogy hogy 8 szálon csatlakozik a letöltés és nincs full sebesség?

nekem 4 szálon megy és full
  • KuNgZi
    szia

nekem lefele: 14,7MB/s felfele: 1,3MB/s

és ez szinte mindig megvan, de csak torrentnél, ftp-n 1 szálon esélytelen ilyen
  • Zsoltika 007
    És vigyázz a stílussal újreg.. Nem anyádhoz szóltál
  • Zsoltika 007
    "Csak, hogy szerencsére olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ár nem számít. :) uTorrent Maces verzió 1.1 béta, Encryption Force-on van."
    E helyett meg azt írhattad volna hogy máshol megvan és nincs félre értés.
  • Zsoltika 007
    Azt hittem ez a max amit bír. Azt nem tudtam hogy máshol hozza amit kell.
  • nfotohun
    Jééééézusom, de hülye vagy.... Szerinted FTP-ről nem töltök, és onnan nem jön 110 mbittel a cumó? Szerinted a 10 megabites feltöltési sebesség nem jön jól? Gondolkozzál már, mielőtt postolsz, csórikám....
  • Zsoltika 007
    Hát ha neked az a raj ha dobod ki a pénzt az ablakon...
  • nfotohun
    Csak, hogy szerencsére olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ár nem számít. :) uTorrent Maces verzió 1.1 béta, Encryption Force-on van.
  • Zsoltika 007
    Az nagyon gáz. :s Én a helyedben mennék fp30-ra ha már lejárt a hűség mert ugyanott vagy sebességben árban meg mégis csak más a kettő.
  • Gery85
    Nekem is működik rendesen,de néha én is tapasztalok priorizálást.
  • Klemice
    Az elég gond, nekem 14.2-vel szoktak jönni a cuccok
  • nfotohun
    Amúgy tuti korlátoznak, mert a nálam a FB120-as net még sose töltött 3,8MB/sec fölött torrentről, tehát a torrentet szvsz korlátozzák.
  • nfotohun
    Nem tudom, azért kérdezem.
  • bertino
    vajon mit is jelenthet ez a szo, hogy: "szaggatas" ?
  • nfotohun
    Mit értesz szaggatás alatt?
  • vg
    Próbáld ki, hogy letöltesz 1TB anyagot három hónapon keresztül, mondjuk a ftp.fsn.hu testfiles könyvtárból, és írd meg nekünk mi lesz! A 120-as nettel gyorsan meg lesz... ;) Ha nem írsz, tudni fogjuk, hogy miért.
  • bertino
    korlatozni nem fognak.

szaggatni a vonalad annal inkabb
  • Gery85
    Most úgy szól,hogy fent tartják maguknak a jogot a korlátozásra.
  • nfotohun
    Akkor most mi a szabály? Vagy annyit töltök amennyit csak bírok?
  • Zsoltika 007
    Nem
  • nfotohun
    Még mindig él az a forgalmazott adatmennyiség-korlátozás, hogy az utolsó 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a 300GB-ot?
  • Balumann
    Nah ismét elkezdte amit korábban (mondjuk mostanában nem volt időm sokat tölteni, de nem tapasztaltam problémát), torrent letöltés közben egyszercsak megszűnik a net, hibát semmi sem jelez.
    Ami az érdekes, várok egy kicsit, modem újraindít, és egy 192.168.1.10 -es IP címet oszt ki (próbáltam router nélkül, közvetlenül a gépemre kötve a modemet, és routerrel is, mivel először a routerre gyanakodtam, ugyan az), aztán miután teljesen betöltött, akkor renew után javul meg a net, egy időre.
    Szerintetek most telefonáljak a upcnek?
  • sznorbi2
    Nekem a 30/3 net csinál ilyeneket időnként:

• Gery85
    Itthon
  • bertino
    ok.

halistennek.
  • Bruk
    Erre voltam kíváncsi. Sokan mondták, hogy szoktak korlátozni, de ezek legalább 1 éves információk voltak. Köszönöm szépen!

#20698 Bevallom, még sosem használtam azt a keresőt (na jó, egyszer amikor mutattad). Tegyük fel, hogy megtalálok vele minden információt amire kíváncsi vagyok. De mit érek vele, ha azok mondjuk már legalább egy évesek?
    Tényleg nincs sok időm, lehet Te egész nap gépezel, de én nem. A másik dolog, hogy egy hete eltört a szemüvegem és nélküle gyakran összefolynak a dolgok.
    Csak sajnálni tudlak. Okosnak hiszed magad, de amikor olyan információt birtokolsz, ami mást is érdekelne (amivel segíthetnél), Te segítség helyett inkább "belerúgsz". Az ilyen viselkedést nem tartom emberhez méltónak. Részemről ez az értelmetlen vita lezárva, nem szemetelek tovább (a neved megjegyzem és vele együtt azt is, hogy máskor figyelmen kívül kell hagynom a hozzászólásaid).

• gduck
    Lol! Nem 4, hanem mind a 8 frekit használja a Cisco? És még csodálkozok hogy gond van a hálózaton
  • vg
    Fogd rá a számokra, hogy ezért csak 100-as a 120-as netted.
  • nfotohun
    Fogalmad nincs ezekről az értékekről, mi? :D Halvány lila gőzöd sincs róla, hogy mekkoráknak kell ezeknek az értékeknek lenniük, ahogy nekem se. :D
  • vg
  • nfotohun

Ezek jó értékek?