22959
-
#20750 valóban :)
30 -at osztottam 8 -al, lustaság powa :D -
#20749 3,84, illetve 3840kbyte / sec - bár ezen nem veszünk össze :) -
#20748 ne bízz a speedtest.net -ben
ftp.fsn.hu -n próbálj letölteni testfile -t pl
a 30mbit az (a lehetséges maximum szerint) 3,75 megaBÁJT/másodperc, szóval ha ennél gyorsabban szedsz a fenti ftp-ről akkor valóban 30mbit feletti a net sebességed -
BIZ0906 #20747 Én is írtam nekik ping ügyben remélem csinálnak is valamit és ha nem csak megemlitem "a házban már van digi is" :) jah és XI.ker -
#20746 Itt van egy 7 perc utáni mérés.
-
#20745 Kezd érdekessé válni ez a Fiber Power 30.
Ma már legalább 10X lemértem a net sebességét különböző időpontban és szinte mindig 45-60 Mbit közti letöltést hozott ki. Viszont a pingem és a jitter az egyre rosszabb értékeket hoz.
Itt a legutóbbi mérésem:
-
#20744 Nekem felfelé FTP-n, egy szálon is megvan az 1,22 MB (saját szerverre),
Lefelé eddig egy szálon azt hiszem 8-9MB volt a max. -
#20743 Meg ugye muszály 8 frekizni a Cisco modemekkel, nincs enélkül is elé hiba Nálam 4 frekin tökéletes a 120Mbit/s, nem tudom miért kell mesterségesen terhelni a frekvenciákat.
Persze nem értek én ehhez -
#20742 hat... esetleg korulotte mindenki elszivja a kapacitast esetleg ... ?
ugye. -
KuNgZi #20741 nfotohun
neked hogy hogy 8 szálon csatlakozik a letöltés és nincs full sebesség?
nekem 4 szálon megy és full -
KuNgZi #20740 szia
nekem lefele: 14,7MB/s felfele: 1,3MB/s
és ez szinte mindig megvan, de csak torrentnél, ftp-n 1 szálon esélytelen ilyen -
#20739 És vigyázz a stílussal újreg.. Nem anyádhoz szóltál -
#20738 "Csak, hogy szerencsére olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ár nem számít. :) uTorrent Maces verzió 1.1 béta, Encryption Force-on van."
E helyett meg azt írhattad volna hogy máshol megvan és nincs félre értés. -
#20737 Azt hittem ez a max amit bír. Azt nem tudtam hogy máshol hozza amit kell. -
nfotohun #20736 Jééééézusom, de hülye vagy.... Szerinted FTP-ről nem töltök, és onnan nem jön 110 mbittel a cumó? Szerinted a 10 megabites feltöltési sebesség nem jön jól? Gondolkozzál már, mielőtt postolsz, csórikám.... -
#20735 Hát ha neked az a raj ha dobod ki a pénzt az ablakon... -
nfotohun #20734 Csak, hogy szerencsére olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ár nem számít. :) uTorrent Maces verzió 1.1 béta, Encryption Force-on van. -
#20733 Az nagyon gáz. :s Én a helyedben mennék fp30-ra ha már lejárt a hűség mert ugyanott vagy sebességben árban meg mégis csak más a kettő. -
#20732 Nekem is működik rendesen,de néha én is tapasztalok priorizálást. -
#20731 Az elég gond, nekem 14.2-vel szoktak jönni a cuccok -
nfotohun #20730 Amúgy tuti korlátoznak, mert a nálam a FB120-as net még sose töltött 3,8MB/sec fölött torrentről, tehát a torrentet szvsz korlátozzák. -
nfotohun #20729 Nem tudom, azért kérdezem. -
#20728 vajon mit is jelenthet ez a szo, hogy: "szaggatas" ? -
nfotohun #20727 Mit értesz szaggatás alatt? -
vg #20726 Próbáld ki, hogy letöltesz 1TB anyagot három hónapon keresztül, mondjuk a ftp.fsn.hu testfiles könyvtárból, és írd meg nekünk mi lesz! A 120-as nettel gyorsan meg lesz... ;) Ha nem írsz, tudni fogjuk, hogy miért. -
#20725 korlatozni nem fognak.
szaggatni a vonalad annal inkabb -
#20724 Most úgy szól,hogy fent tartják maguknak a jogot a korlátozásra. -
nfotohun #20723 Akkor most mi a szabály? Vagy annyit töltök amennyit csak bírok? -
#20722 Nem -
nfotohun #20721 Még mindig él az a forgalmazott adatmennyiség-korlátozás, hogy az utolsó 3 hónap átlaga nem haladhatja meg a 300GB-ot? -
#20720 Nah ismét elkezdte amit korábban (mondjuk mostanában nem volt időm sokat tölteni, de nem tapasztaltam problémát), torrent letöltés közben egyszercsak megszűnik a net, hibát semmi sem jelez.
Ami az érdekes, várok egy kicsit, modem újraindít, és egy 192.168.1.10 -es IP címet oszt ki (próbáltam router nélkül, közvetlenül a gépemre kötve a modemet, és routerrel is, mivel először a routerre gyanakodtam, ugyan az), aztán miután teljesen betöltött, akkor renew után javul meg a net, egy időre.
Szerintetek most telefonáljak a upcnek? -
#20719 Nekem a 30/3 net csinál ilyeneket időnként:
-
#20718 Itthon
-
#20717 ok.
halistennek. -
#20716 Erre voltam kíváncsi. Sokan mondták, hogy szoktak korlátozni, de ezek legalább 1 éves információk voltak. Köszönöm szépen!
#20698 Bevallom, még sosem használtam azt a keresőt (na jó, egyszer amikor mutattad). Tegyük fel, hogy megtalálok vele minden információt amire kíváncsi vagyok. De mit érek vele, ha azok mondjuk már legalább egy évesek?
Tényleg nincs sok időm, lehet Te egész nap gépezel, de én nem. A másik dolog, hogy egy hete eltört a szemüvegem és nélküle gyakran összefolynak a dolgok.
Csak sajnálni tudlak. Okosnak hiszed magad, de amikor olyan információt birtokolsz, ami mást is érdekelne (amivel segíthetnél), Te segítség helyett inkább "belerúgsz". Az ilyen viselkedést nem tartom emberhez méltónak. Részemről ez az értelmetlen vita lezárva, nem szemetelek tovább (a neved megjegyzem és vele együtt azt is, hogy máskor figyelmen kívül kell hagynom a hozzászólásaid).
-
#20715 Lol! Nem 4, hanem mind a 8 frekit használja a Cisco? És még csodálkozok hogy gond van a hálózaton -
vg #20714 Fogd rá a számokra, hogy ezért csak 100-as a 120-as netted. -
nfotohun #20713 Fogalmad nincs ezekről az értékekről, mi? :D Halvány lila gőzöd sincs róla, hogy mekkoráknak kell ezeknek az értékeknek lenniük, ahogy nekem se. :D -
vg #20712 -
nfotohun #20711
Ezek jó értékek?