22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Ironman2
    Most raktam erőltetettre,idáig csak igenre volt rakva a protokollnál
  • precision
    hát akkor a titkosítást állítsd be jól
    olvass vissza, nem rég volt róla szó
  • Ironman2
    Aktiv vagyok persze,és leecher is van
  • precision
    van e elegendő leecher? aktív vagy e?
    torrent topikban érdeklődj szerintem, hasznosabb :)
  • Ironman2
    Sziasztok! Az mitől van hogy utorrentben a letöltések jönnek maxon,de seedelni nem tudok egyik trackernél se? Felmegy 3-4 kb/s-re pár másodpercig, aztán leáll az egész. UPC-s vagyok,fiberpower 60-as csomagom van
  • sznorbi2
    Nekem jelen pillanatban a standard Hotfile letöltés 190-230 k-val jön lefele.
  • Lammer
    viszont teszt gyanant elkezdtem letolteni mediafire oldalrol... jdownloader tobb szalon jon "csutka maxon"... ezt nem ertem...
  • ZsirosKenyer
    Tapasztaltatok mostanában video stream-elési problémákat a youtube-on illetve vimeo-n?
    Nem tudom ,hogy a fenti szerverek szarakodnak-e, vagy megint variálja a upc a priorításokat.

Egy mocsok vidit nem tudok rendesen végignézni.
  • Lammer
    akkor "megnyugodtam" mert nekem is baromi lassu a premium hotfile... viszont torrentrol meg "ezerrel" tolt... a fene sem erti... akkor most ez isp oldali korlat, vagy a hotfile szorakozik? mert le akarom mondani a premiumot... undoritoan lassu (20K-100K)...
  • Mike
    alapvetően jó, de néha szar
  • Gery85
    Én is router mögött vagyok, upnp és kész
  • precision
    "Torrentel kapcsolatban azt tudom még tanácsolni,hogy utorrentben állítsátok be,hogy minden indításnál véletlen portot nyisson."

Persze aki router mögött van és esetleg portforwardol annak érdekében, hogy aktív lehessen annak ez az opció nem túl szerencsés :)
  • gduck
    Próbáljad ki! Ugyanis van aki mindig panaszkodik (ismerősök közül), de pl. nekem semmi gondom nincs. Nálam évente van kb. 1-2 hosszab kiesés (általában amikor valahol elvágják az optikát) és 1-2 megmagyarázhatatlan pár órás lassulás. De van aki állandóan panaszkodik. Terület függő, lehet a szomszédságban kellene "Közvéleménykutatást" tartanod

• bertino
    a velemenyeket, amik rogton itt vannak lejjebb ?
    hova kell ennel kezhezallobb velemeny ?
  • gunners
    Üdv Mindenkinek!
    Mit tudtok érdemes váltanom UPC internetre vagy sem?
    Megbizhatóság szempontjából milyen a szolgáltató?
    Írjátok le véleményeiteket!
    Köszi:)
  • Gery85

Nekem most ennyivel jött, torrent nálam is szar, kb 1-2MB/s max

Torrentel kapcsolatban azt tudom még tanácsolni,hogy utorrentben állítsátok be,hogy minden indításnál véletlen portot nyisson.
  • BIZ0906
    Itt a megoldás angolul, magyarul :) és müxik :P
  • precision
    utorrent titkosítás (csak angolul tudom mondani sajnos)

options/preferences/bittorrent/protocol encryption -> ezt állítsd forced -re
  • bcsaba73
    Ezt elmondta és engedted,hogy bekösse??? :O
  • bcsaba73
    Ha mostanában nem torrenteztem volna,akkor nem minősítem. Neked is ezt javaslom.
  • Silius
    Eddig szerencsére még ilyet nem tapasztaltam... de ha be is lassítanak azt meddig?
    Hónap végéig? Volt már ilyen valakinek.
  • bertino
    akkor lassitjak be a neted, amikor akarjak, ennyi.

ha makod van es le se szarnak, akkor tedd ossze a 2 kezed :)
  • Silius
    Tehát ha túllépem, akkor "bealjasítják a netet vagy csak akkor ha nagyobb a terhelés a hálózaton (nappal, délután)
  • bertino
    nem, mostansag a forgalom priorizalas a meno UPCnel ismet.
  • bertino
    "Ezek szerint csak a nagyobb csomagosokat szívatják?"

naiv kerdes, nem.
  • gduck
    Megvan még: ha 3 egymást követő hónap átlaga 300GB felett van, akkor van "extrém használat"

Ahogy fórumokon olvasgattam, nem nagyon korlátozgatnak túllépés esetén se.
  • Silius
    Sziasztok
    Rég voltam már erre, és az lenne a kérdésem, hogy a UPC-nél megvan még ez a 3 havi átlag 900GB?
    Vagy ezt emelték már, foglalkoznak vele?
    Én már vagy 3-4 éve nem tudok belépni az e-mail címemre (chello-s), tehát nem tudom, hogy jeleztek-e már felém valamit.
  • gduck
    Nem vagyok UPC alkalmazott, de már jó régóta konfigurálgatok méregdrága hálózati eszközöket (olyan 10 milkó felett gondolkodjál). És ezeknél a szoftvereknél már millió funkció van

Mostanában nem néztem a torrentet, de már évek óta alap a titkosítás bekapcsolása, stb.
  • Zan
    60-as van bekötve,csak ajándék duplázás van most fél évig úgy hogy így olyan mintha a 120 as lenne,csak 10 megabit feltöltés helyett csak 6 van.Szóval így most 5 rugót fizetünk majd,de 120-as a net.Tudom,hogy felesleges ekkora sávszél,de még így is;eddig 15 megabites chello silver ért fizettünk 4750 ft-ot...tudom,epic fail,nem kell mondani...most meg 120 megabitért fizetünk 5000-et(ami aztán később 60 lesz már csak).

Szóval,hol kell állítani ezt a titkosítást?Amúgy bh-ról és ncore-ról töltök,szóval jönnie kellene...!
  • Bruk
    Egy hete kötötték be a fb 15-öt. Már másnap reggel nem volt net. Mondom sebaj, fogjuk fel kezdeti nehézségnek. Aztán kipróbáltam a torrentet, p2p titkosítással maximumon jött le (felfelé nem nagyon, lehet mert sok volt a seed-er). Játékkal nem volt gond, élvezhető.

Ezek szerint csak a nagyobb csomagosokat szívatják? Mindenesetre szemétség. Pár napja nem torrenteztem, így nem tudom, hogy most itt jó-e. Nincs ötletetek mit töltsek le tesztelés céljából? (mondjuk a magról, ne legyen nagy méretű, de igényelje a seed-et)

• KranaZoli #20920
  • precision
    én most néztem, közel maxon jön a torrent (1,5 mb/s -el a maximális 1,8 helyett - FP 15)
    állíts titkosítást utorrentben, én 2.2 -őt használok, lehet van újabb, nemtom... na meg az is számít honnan töltesz, kik a seederek, hány leecher van rajtad kívül..stb.stb.stb.

amúgymeg felesleges volt 120at köttetni szerintem... nem nagyon lehet kihasználni
  • Zan
    Sziasztok!

Nekünk ma kötötte be egy fazon a fiber 120-at és mondta,hogy szombat óta beállítottak valami dolgot a kiszolgáltatónál és a p2p kapcsolatokat jelentősen megfogják...!Ami azt illeti,én kemény 600kb-tal tudok most tölteni a 10mb/sec helyett.Jelentősen megfogják...!Bekaphatják....

Valakinek van hasonló problémája?Megoldás?Más torrent progi(jelenleg utorrentet használok)?
  • precision
    itt tudod ellenőrizni hogy nálad van gáz vagy az oldal van lehalva :)
  • precision
    http://www.downforeveryoneorjustme.com/ipon.hu
  • Fabio Capello
    nekem a prohardver hal le időnként
  • KranaZoli #20914
    Hát őőőő Nekem most speciel nem müxik pár oldal: ipon.hu; usite.hu

PH Nekem is le szokott halni.
  • bcsaba73
    ...mondta ezt egy upc alkalmazott???
    Ha nekem minden egyéb rendben van,nem írhatok le mást.
  • gduck
    "eléggé átlátszó duma,érdekes csak a torrentet érinti semmi mást"

Ha valamihez nem értek, nem minősítem! Neked is ezt javaslom
  • bcsaba73
    Mondjuk ez a "bizonyos adatforgalmakban" eléggé átlátszó duma,érdekes csak a torrentet érinti semmi mást. Vártak pár napot mit lép rá a nép,pedig tudhatták volna.