22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bcsaba73
    Betelefonáltam,és ugyanezt mondták telefonba.
    Nekem szerencsére más gondom nem szokott lenni,pedig jó pár éve upc-van bekötve.
  • KuNgZi
    HWSW fórum: UPC-online hozzászólása(UPC alkalmazott)

Kedves Fórumozók

Semmilyen különleges, forgalomkorlátozást eredményező, szándékos intézkedést nem alkalmaztunk, csupán egy központi hálózati komponens karbantartása során váratlanul átmeneti üzemzavar keletkezett és emiatt többen is lassulást tapasztalhattak bizonyos adatforgalmakban, jellemzően a budapesti kerületekből. A hiba elhárításán már dolgozunk és várhatóan rövid időn belül sikerül megoldanunk. A kellemetlenségekért elnézést kérünk.
  • Blekk Síp
    Délelőtt valóban sokkal jobb volt a helyzet, 500-700Kbyte-al töltöttem hotfile-ról.
  • Zsoltika 007
    Jó pár éve van akkor az az átmenet :)
  • vg
  • KuNgZi
    másik fórumon olvastam, hogy valaki ma volt bent a upc-nél és az ügyfélszolgálatos azt mondta neki, hogy nem az ő hibájuk miatt van a korlátozás, és csak átmeneti a dolog
  • Zsoltika 007
    Igen
  • KranaZoli #20903
    Ritkán torrent-ezem, de tegnap letöltöttem egy ISO fájlt. Hát úgy kellett hagynom iccakára a letöltést. 3Gb

Lehet, hogy akkor jött lassan a torrent, de most melóhelyen is lekapom ugyanazt és itt biza 1,3MB/s-el jön. Ez Nekem tegnap volt pár száz Kb/sec asszem. Itt T-s net van. Nem bérelt vonali.

Ennyire redukálja UPC a torrent-et?!
  • KuNgZi

most ilyen a net!
  • KuNgZi
    torrentek befigyelnek sorry
  • KuNgZi

• nfotohun
    +ról
  • nfotohun
    Akinek FiberPower 120-a van hány megabájt/másodperccel tölti az ftp.broadband.hu a 2 GB-os testfilet?
  • hordanee
    Azt mondjuk nem értem, hogy miért a másik felhasználóra haragszol, hogy nálad lassabb a net azért mert ő letölt, nem a szolgáltatóra kellene?

Azért fizet a netért, hogy arra használja amire szeretné.

Azt nem nagyon értem, hogy pl. a Fiber Power 120-nál a letöltés 120mbit/sec de letölteni nem lehet annyival, sőt még a töredékével sem.

És itt nem feltétlenül illegális letöltésekről lehet szó, a torrent technológiát elég sok egyéb program felhasználja.

Szánalmas a UPC, ennyi. Szerencsére nekem ADSL-em van 15 mbit de legalább abból a teljes sávszélt tudom letöltésre használni. Márciustól újra lesz nálunk is UPC, de tudván ezeket a korlátozásokat tuti nem fogok átmenni...
  • Mike
    nem kis szaros vagyok, ahogy te sem, szal kicsit kulturáltabban!
  • vg
    Természetesen nem szó szerint értettem. Ha úgy jobban tetszik, ha egy társasházban 25 előfizetőből 20 torrentezik, akkor nekem igenis szarabb lesz a sávszéllesegem. Ja, hogy te vagy a mai napi okostojás? Nem szóltam.
  • Mike
    semmi ilyesmit nem tapasztaltam hajnali 4-kor
  • Mike
    most tényleg gyorsabb
    100k-t is sikerült elérni
    ez már 3x sebesség!

jó lesz az a 1 mbites net
  • eldiaz
    Érdekesség a upc torrent korlátozás miatt,µTorrent+Windows Live Mail nem fér össze.Egyszerűen nem tudom letölteni a maileket ha megy a kliens.
  • bcsaba73
    Reggel 5 és 10 mb között töltöttem le.
    Gondolom azt csinálják most mint régen,hogy éjjel 1-2 órától reggel 7-8 óráig oldják fel a korlátozást.
  • bcsaba73
    Send még nekem se volt kék,csak most pár napja.
    De ha nem gond,akkor megnyugodtam.
  • Mike
    de mindegyik? szálanként 30k
    ennyi
    ez bizony UPC
  • bcsaba73
    Most reggel hasít lefelé. Akkor át kell ütemezni a dolgokat. :D
  • Blekk Síp
    Épp ezzel szopok én is, hotfile premium előfizetés és mit kapok érte? 50Kbyte-al jön FP120-al...
    De szerintem a hotfile-al van gebasz.
  • Mike
    na mi van, itt mindenki vén, aztán 35+ fölött is egymást fikázzuk? :)

felhivom a upc-s üzletkötőmet
  • Mike
    én spec olyasmiket töltök, amikhez itthon nem lehet hozzáférni
  • Mike
    aha, szóval te azért nem tudsz játszani, mert ő az 50 gigás avatart tölti,
    értem
  • Mike
    ez vmi iszonyat

jdownloadert használok

van egy depositfile 30k
    megaupload 3-15k

mi a faszom ez, modem?

ja és van még egy fileserve, na az 100k
  • gduck
    Az elméletileg jó, mert ha a RECEIVE vagy a SEND nem zöld hanem kék, akkor van "High speed internet connection with bonded channels".

Bár nekem a RECEIVE még sose volt zöld és a SEND még sose volt kék
  • bertino
    user fail.

• bcsaba73
    És honnan tudod mi tetszik?
    Én letöltöm megnézem és ha tetszik akkor se veszem meg.... :)
    De majd lesz erre is valami orvosság,most lehet kitaláltak megint valami korlátozást,aztán mikor ezrével dobják vissza az előfizetést akkor megszűntetik.
    Úgyhogy vg,játszál sokat amíg tudsz.
  • Gubberx
    Én személy szerint nem warezolok, ami tetszik inkább megveszem, de ez akkor is pofátlanság a UPC részéről.
  • vg
    hogyne :)
  • bcsaba73
    úgy ahogy a játékodat se kérdezte senki. :D És addig álljál gugolva féllábon ahány percet torrenteztél már te is a 120-as neteddel...épeszű ember másra nem kér 120-as netet. Bocs ha estleg mamika fizeti és akkor nem szóltam,és bocs attól az 1-2 kivételtől,mert azért biztos van....mielőtt ők is beszólnának.
  • Gubberx
    Szerinted egyedül a warez amit sokan torrentel töltenek?? Ezer oldal van még ahonnan már a programokat demókat is torrentként tudod letölteni, és igen sokan használják mert kényelmes hogy ha nincs időd megvárni a letöltést akkor a torrent folytatja ahol abbahagytad.... Ennyit a hülyeségedről
  • vg
    jó az a 30kb torrentre :) (nem értem a nemi szervem miként jön a képbe)
  • bcsaba73
    Recevie meg a SEND is kéken világít. De ez utóbbi csak két három napja.

Vg,engem hidegen hagy hogy te mivel játszol,felőlem a kukikád is lehet az...ha nem olvastad volna elég lenne nekem a 120 mb-ból az 1-2 mb is,és nem szólnék egy szót se,de a 30kb nevetséges..... hozzászólásoddal együtt.
  • vg
    Hát, lehet torrentben nem jön 120-al, és speedtest sem mér annyit, de valóban, ezek csupa fontos, életbevágó dolgok. Nekem semmi bajom nincs a 120-as csomaggal. Kihasználni akarod? Nem lehet, nincs mire. Nagyon helyes, hogy korlátozzál a torrenteseket! De várj, most sajnállak, miközben én miattad(aki tölti az 50gigás Avatar-t) nem tudok normálisan játszani...
  • gduck
    "Valamit mahináltak a modemmel is,mert eddig csak 1 led világított kéken,most meg kettő."

Motorola modemnél a RECEIVE kéken világít. A LINK meg 100Mbit/s kapcsolatnál narancs, 1Mbit/s kapcsolatnál kéken.
  • bcsaba73
    Ugyanez a helyzet,annyi különbséggel,hogy nekem a 20-30kb/s-ot is alig éri el 120-as nettel.
    Tényleg elárulhatnák végre,hogy minek ekkora sebesség? Mit csináljak a 120-as nettel??? 1-2mb/s-ot azért hagyhattak volna,az is lótúró a 120-hoz képest,de ez a mostani minősíthetetlen.
    Valamit mahináltak a modemmel is,mert eddig csak 1 led világított kéken,most meg kettő.
    Ha ez így marad,jupiszi lehúzhatja a rolót....