22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mcdrusza
    írtam hogy képben vagyok vele.
    gduck akkor megnyugodtam, de visszaolvasva találtam ilyen fajta kommenteket.
  • pointer4
    Csak 13. ától veszi át, ez még a Fibernet Powa :D
  • gduck
    Sokat multizok, de még nem volt ilyen gondom soha!
  • mcdrusza
    Üdv
    Olvastam itt hogy upc-sek nem boldogulnak olykor a multi játékokkal.
    Én ugye fibernetes vagyok, de amióta átvette elvileg a upc (ápr 1) a fibernetet azóta időközönként a játékban felmegy pár másodpercre ping 999re stb szóval szakadás van. Tudom még a fibernetes elérése van mindenkinek, nekem is de kicsit ez furcsa azért. van mikor 4-5percenként, van mikor ritkábban. Ilyenfajta gondotok volt nektek is?
  • Gubberx
    Köszi szépen :)
  • gduck
    FP30, hol itt a gond?

3,6 Mbyte/sec ~ 28,8Mbit/s
    380 Kbyte/sec ~ 3 Mbit/s

• mac83
    okés köszi, hazaérek megnézem.
    (bárcsak tudnám a fhsznév, jelszómat...:D)
  • KranaZoli #21103
    Néz meg itt, belépés után kiírja milyen csomagban vagy.

link...
  • mac83
    380-400 kb/sec.
  • KranaZoli #21101
  • mac83
    ha 3.6 megával töltök le, 380-400-al fel, akkor milyen netem van? Chello ofc. valami nagyon elb@szott csomagban lehet, vagy csak a nettel nem stimmel valami :)
  • Gubberx
    Nekem is ez a problémám, hol ill. hogyan lehet fix-re állítani a hálókártya sebességét?
  • gduck
    Ellenőrizzed a kábelt is, de szerintem állítsad Auto-ról fix 1Gbit/s sebességre a hálókártyádat!

itt a sárga, hol a sárga
  • Blekk Síp
    FP120-am van, egyszer csak gondolt egyet a modem, és narancssárgán villog kék helyett. Nagy ritkán van, hogy visszaáll kékre, de mostanában a nari a jellemző. Mióta ez van, és közel maximum sebességgel töltök torrentről, ledob msn-ről, és nem lehet böngészni mindaddig amíg a letöltés be nem fejeződött, vagy ki nem lépek utorrentből. Amíg nem váltott (MAGÁTÓL!) narancssárgára, addig nem volt ilyen probléma.
    Nincs router ami "bonyolíthatná" a helyzetet. Valami tipp a megoldásra?
    Ja és Win7-em van.
  • pointer4
    Én csak azt tudom, hogy kicsit többért fele annyit fizetek :D 12k helyet 6.5k (majd) :D
  • Golyo69
    én meg pont most váltottam :D:D
    és eddig maximálisan jobb..online játék..counter-stirke 6-7-8-9-es ping :D:d
    nem volt rossz a upc-se de hála az égnek már nincs :D kb mióta van upc azóta volt de a tv miatt is jobb a váltás :DD:
    Digisport csak hogy 1 csatornát mondjak :D:D
  • pointer4
    Hello mindenki :D Fibernet bekebeleződött. 12-től UPC tag leszek :D
  • Jamirofan89
    Ha ez a helyzet akkor örülök,hogy nem a netemmel van probléma. :)
  • GaBenc
    A css azért lagzik mert a Valve valamit elszúrt. Már dolgoznak rajta, ez a hivatalos változat. Egész Európában lagzanak a szerverek. Próbálj ki más játékot is.
  • bardocz
    Most meglepően jól működik. De ha van valami spéci beállítás, amitől mégjobb lesz, azt azért elkérném.
  • Jamirofan89
    Próbáld ki azt a verziót amit írtam.Ha kell elküldöm a beállításokat.
  • bardocz
    Nálam párszor előfordult, hogy felment a ping, vagy akármi, ami miatt a játék ledob ha elég magas, de azt nem érte el. Torrent sokszor el sem indul(kalózos oldalról nem hiszem, hogy bannolnák az embert, mert nem tud feltölteni), a max letöltési meg feltöltési sebességet meg nagyon ritkán tudom használni. FP30-as netem van.
  • Jamirofan89
    Szia!
    Csak CS-re van panasz.YT,torrent ezekkel semmi gond (általában...).
    Nem sűrűn használom a torrentet,de régebben mindig probléma volt a sebességgel.uTorrent 2.2 van most és optimálisan működik.

• Balumann
    Érdekes mostmár legalább 3 embertől hallottam, hogy akkora lagjai vannak a steames CS -vel, hogy nem tud játszani, asszem ebből csak 2 -nek van UPC -je. Más játékot próbáltál?
    Nálam tökéletesek az online játékok, szervert is szoktam csinálni (mostanában SWAT 4, előtte RS Vegas 2), többen is voltunk.

Nálam csak a szakadás van, de mostanában megint csak torrent közben 1x.
  • Jamirofan89
    El kell fogadni,hogy a upc-t nem online játékra fejlesztették ki.Lehet 120Mbit vagy 500000 TBit-es kapcsolatunk.A legokosabb dolognak a petíciót tartom DIGI kiépítésére az adott városban.Vagy felhagyni a játékkal.CS-zni nem lehet.Olyan laggok vannak te...
    Nem tudom hányszor hívtam fel őket az elmúlt héten.Először jött a jól ismert "áramtalanítsa a modemet" szöveg.Másnap már "körzeti hiba a szakemberek már dolgoznak rajt".Nos...
    Van net!Mert 2 hétig nem is volt!!! De online játékhoz meg ide kéne készítenem a kalapácsot.
    Viszont nekem jönnek az update-k max sebességgel.Cserélnél?
  • Kimi23
    Nálam is ez van, szintén FP 120.
  • Zsoltika 007
    Nekem is ilyen. FP120
  • lolSL
    steam letöltésekkel másnak nincs gondja mostanában? egyszerűen 2MB/s föle nem tudok menni, akármelyik országot választom a beállításokban, régen simán jöttek 5-10 között a játékok.
  • sonic syndicate
    hali

erről tud valaki valamit?
    http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/tudastar/online-hibakezeles/internet/lassu-hibaelharitas/2093/20930980.html

mintha lemaradt volna a cikk fele...
  • bcsaba73
    nem pont idevágó téma,de eltűnt a sportklub csatorna digital gold előfizetésen... :(
  • KranaZoli #21080
    Megújult a Speedtest.net.

• vg
    Utáltam azt az időszakot mint a szart!
  • bardocz
    És mi az a normális beállítás torrentkliensnél?
  • Mike at home
    a gmail miatt dettó
  • KranaZoli #21076
    Ne kötözködj! Sokan mondják, hogy váltsak GMail-re. Amikor megadom vki ismeretlennek az e-mail címem kinevetnek a freemail miatt.

Csak épp érzelmi szálak fűznek hozzá. Régi szebb idők; fősulis évek; 14,4-es modem-es időszak.
  • bertino
    es akkor minek valtanal ha jo neked a freemail ?
  • KranaZoli #21074
    Mert nincs vele különösebb problémám, amire Én használom a levelezést arra Nekem untig elég.
  • bardocz
    És miért nem váltasz akkor?
  • KranaZoli #21072
    Akkor írjatok a UPC-nek.

Én soha nem használtam egyik szolgáltató levelező rendszerét. Se T-Mobile; se UPC; se Vodafone - Pannon (mobilnet).

1000 éve Freemail-t használok, ami az 1ik legxarabb webmail, de kezdetektől fogva ezt használom. :D Amire váltanék GMail.
  • Mike at home
    én is használom