22959
-
#21110 írtam hogy képben vagyok vele.
gduck akkor megnyugodtam, de visszaolvasva találtam ilyen fajta kommenteket. -
#21109 Csak 13. ától veszi át, ez még a Fibernet Powa :D -
#21108 Sokat multizok, de még nem volt ilyen gondom soha! -
#21107 Üdv
Olvastam itt hogy upc-sek nem boldogulnak olykor a multi játékokkal.
Én ugye fibernetes vagyok, de amióta átvette elvileg a upc (ápr 1) a fibernetet azóta időközönként a játékban felmegy pár másodpercre ping 999re stb szóval szakadás van. Tudom még a fibernetes elérése van mindenkinek, nekem is de kicsit ez furcsa azért. van mikor 4-5percenként, van mikor ritkábban. Ilyenfajta gondotok volt nektek is? -
#21106 Köszi szépen :) -
#21105 FP30, hol itt a gond?
3,6 Mbyte/sec ~ 28,8Mbit/s
380 Kbyte/sec ~ 3 Mbit/s
-
mac83 #21104 okés köszi, hazaérek megnézem.
(bárcsak tudnám a fhsznév, jelszómat...:D) -
#21103 Néz meg itt, belépés után kiírja milyen csomagban vagy.
link... -
mac83 #21102 380-400 kb/sec. -
#21101 -
mac83 #21100 ha 3.6 megával töltök le, 380-400-al fel, akkor milyen netem van? Chello ofc. valami nagyon elb@szott csomagban lehet, vagy csak a nettel nem stimmel valami :) -
#21099 Nekem is ez a problémám, hol ill. hogyan lehet fix-re állítani a hálókártya sebességét? -
#21098 Ellenőrizzed a kábelt is, de szerintem állítsad Auto-ról fix 1Gbit/s sebességre a hálókártyádat!
itt a sárga, hol a sárga -
#21097 FP120-am van, egyszer csak gondolt egyet a modem, és narancssárgán villog kék helyett. Nagy ritkán van, hogy visszaáll kékre, de mostanában a nari a jellemző. Mióta ez van, és közel maximum sebességgel töltök torrentről, ledob msn-ről, és nem lehet böngészni mindaddig amíg a letöltés be nem fejeződött, vagy ki nem lépek utorrentből. Amíg nem váltott (MAGÁTÓL!) narancssárgára, addig nem volt ilyen probléma.
Nincs router ami "bonyolíthatná" a helyzetet. Valami tipp a megoldásra?
Ja és Win7-em van. -
#21096 Én csak azt tudom, hogy kicsit többért fele annyit fizetek :D 12k helyet 6.5k (majd) :D -
#21095 én meg pont most váltottam :D:D
és eddig maximálisan jobb..online játék..counter-stirke 6-7-8-9-es ping :D:d
nem volt rossz a upc-se de hála az égnek már nincs :D kb mióta van upc azóta volt de a tv miatt is jobb a váltás :DD:
Digisport csak hogy 1 csatornát mondjak :D:D -
#21094 Hello mindenki :D Fibernet bekebeleződött. 12-től UPC tag leszek :D -
#21093 Ha ez a helyzet akkor örülök,hogy nem a netemmel van probléma. :) -
#21092 A css azért lagzik mert a Valve valamit elszúrt. Már dolgoznak rajta, ez a hivatalos változat. Egész Európában lagzanak a szerverek. Próbálj ki más játékot is. -
#21091 Most meglepően jól működik. De ha van valami spéci beállítás, amitől mégjobb lesz, azt azért elkérném. -
#21090 Próbáld ki azt a verziót amit írtam.Ha kell elküldöm a beállításokat. -
#21089 Nálam párszor előfordult, hogy felment a ping, vagy akármi, ami miatt a játék ledob ha elég magas, de azt nem érte el. Torrent sokszor el sem indul(kalózos oldalról nem hiszem, hogy bannolnák az embert, mert nem tud feltölteni), a max letöltési meg feltöltési sebességet meg nagyon ritkán tudom használni. FP30-as netem van. -
#21088 Szia!
Csak CS-re van panasz.YT,torrent ezekkel semmi gond (általában...).
Nem sűrűn használom a torrentet,de régebben mindig probléma volt a sebességgel.uTorrent 2.2 van most és optimálisan működik.
-
#21087 Érdekes mostmár legalább 3 embertől hallottam, hogy akkora lagjai vannak a steames CS -vel, hogy nem tud játszani, asszem ebből csak 2 -nek van UPC -je. Más játékot próbáltál?
Nálam tökéletesek az online játékok, szervert is szoktam csinálni (mostanában SWAT 4, előtte RS Vegas 2), többen is voltunk.
Nálam csak a szakadás van, de mostanában megint csak torrent közben 1x. -
#21086 El kell fogadni,hogy a upc-t nem online játékra fejlesztették ki.Lehet 120Mbit vagy 500000 TBit-es kapcsolatunk.A legokosabb dolognak a petíciót tartom DIGI kiépítésére az adott városban.Vagy felhagyni a játékkal.CS-zni nem lehet.Olyan laggok vannak te...
Nem tudom hányszor hívtam fel őket az elmúlt héten.Először jött a jól ismert "áramtalanítsa a modemet" szöveg.Másnap már "körzeti hiba a szakemberek már dolgoznak rajt".Nos...
Van net!Mert 2 hétig nem is volt!!! De online játékhoz meg ide kéne készítenem a kalapácsot.
Viszont nekem jönnek az update-k max sebességgel.Cserélnél? -
Kimi23 #21085 Nálam is ez van, szintén FP 120. -
#21084 Nekem is ilyen. FP120 -
#21083 steam letöltésekkel másnak nincs gondja mostanában? egyszerűen 2MB/s föle nem tudok menni, akármelyik országot választom a beállításokban, régen simán jöttek 5-10 között a játékok. -
#21082 hali
erről tud valaki valamit?
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/tudastar/online-hibakezeles/internet/lassu-hibaelharitas/2093/20930980.html
mintha lemaradt volna a cikk fele... -
bcsaba73 #21081 nem pont idevágó téma,de eltűnt a sportklub csatorna digital gold előfizetésen... :( -
#21080 Megújult a Speedtest.net.
-
vg #21079 Utáltam azt az időszakot mint a szart! -
#21078 És mi az a normális beállítás torrentkliensnél? -
#21077 a gmail miatt dettó -
#21076 Ne kötözködj! Sokan mondják, hogy váltsak GMail-re. Amikor megadom vki ismeretlennek az e-mail címem kinevetnek a freemail miatt.
Csak épp érzelmi szálak fűznek hozzá. Régi szebb idők; fősulis évek; 14,4-es modem-es időszak. -
#21075 es akkor minek valtanal ha jo neked a freemail ? -
#21074 Mert nincs vele különösebb problémám, amire Én használom a levelezést arra Nekem untig elég. -
#21073 És miért nem váltasz akkor? -
#21072 Akkor írjatok a UPC-nek.
Én soha nem használtam egyik szolgáltató levelező rendszerét. Se T-Mobile; se UPC; se Vodafone - Pannon (mobilnet).
1000 éve Freemail-t használok, ami az 1ik legxarabb webmail, de kezdetektől fogva ezt használom. :D Amire váltanék GMail. -
#21071 én is használom