UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet85
Hurkát elég gyorsan kolbászt lassabban mert figyelni kell ki ne szakadjon a bél, de a legjobb a feles töltésben vagyok. 😊

Hülyeséget félretéve amennyivel Upc engedi, de sose a névleges maxxal inkább olyan 70-80mbit környékén.

Mennyivel töltötök FB 120-asok?
bertino
ok.

ha tobb idod lenne, se tudnad hasznalni az agyad.
mindent ertek.

pedig ha jobban belegondolsz agyhasznalattal meg tobb infot es meg hamarabb megkapnal, hisz minden le van a topikban irva, csak meg kene talalni.

(vagy esetleg eleg lenne par oldalt csak visszaolvasni ?)
persze jobb lenne, ha a topikon beluli kereso nem lent lenne mindenkitol szinte elzart teruleten hisz legtobb emberben fel sem merul a hasznalata, ahogy a te fantasztikus logikadban sem, mar sokszor mondtak pakoljak at eszrevehetobb helyre, de hat senki ra se hederit, szal ez nem okvetlenul a te hibad)

ja telleg, neked nincs idod 😄DDDDDD

varni erdemesebb, attol plane erdemben fog eltelni az a keves idod is, amid van.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gery85
Szia
Korlátozni nem fognak,már nem szokás, nekem amikor 15mbites netem volt általában ment maxon mindig a sebesség, nem ingadozott, szakadások se szoktak lenni.

Bruk
Egy véleményt kértem, nem kérdeztem semmi hülyeséget. Ha nehezedre esik válaszolni, segíteni a másik embernek, akkor szerintem ne szólalj meg (ugye? sokkal könnyebb 10 üres semmitmondó, kötekedõ hsz-t mint 1 értelmeset). Ha több idõm lenne, akkor sem tudnék jobb ötletet annál, hogy a upc-t használó emberek véleményét kérjem.

ha számodra ez nem érthetõ, akkor szerintem inkább te vagy az idióta, idióta!
bertino
testverek vagyunk vagy sem, hulyesegeket kerdezni megis csak egyszerubb, mint szemelyesen utanajarni, nem igaz ? <#wink>

Bruk
Nem rémlik, hogy testvérek lennénk. Egy általános véleményt kértem, ez nem annak tûnik. Vagy velem van a probléma?

nfotohun te mirol beszelsz
idiota :x
bertino
adjak esetleg egy papir zsebkendot, hogy kisirhasd Jimmy vallan a banatod... ?

bertino
tudunk szamodra egy egyszerubb megoldast testver.

Akinek Fiber Power 120-a van, annak mennyi szokott letölteni/feltölteni a cucc? Nekem eddig letöltésben 10,2 MB/sec, feltöltésben pedig 902 kb/sec volt a max? Jó értékek ezek? Azért bõven elmarad ez a 120 megabittõl, ez nem több 85-nél...
Bruk
Ha mindegy lenne, nem kérdezném.

Az ilyen kérdésekre elmondható, hogy neked teljesen mindegy.
Bruk
Sziasztok!

Általánosan szeretnék kérni egy véleményt az upc-rõl pl.: fiber power 15-rõl (korlátozások, torrent, problémák stb).

Elõre is köszönöm!

armageddon666
"2004 óta vagyok upc-s ha nekik nem kell a pénzem akkor majd megkapja más..."

Ezt egyébként ügyfélszolgálaton megemlíted párszor és látványosan jobb lesz a net 😉 tesztelve.

@

bertino
csak az akciokkal lehet megetetni a lama usereket.

nyilvan nem ok lesznek a hulyek, hanem azok, akik elhiszik.

Zsoltika 007
Akkor ne csináljanak olyan akciókat hogy a 60 megás userek is 120-at kapnak egy ideig. :/
Ne az én sávszélemen élõsködve adjanak kedvezményt az újaknak!

Majd minden este csúcs idõben bedugul az egész. A csomagok elvesznek, a pingek felszöknek, és ez megy már hetek óta. Gyakorlatilag még böngészni se lehet rendesen. De nem baj, itt a digi kábele a ház elõtt, a hûség januárban jár le. 2004 óta vagyok upc-s ha nekik nem kell a pénzem akkor majd megkapja más... <#hawaii>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bertino
bovitenek ok is mindig, de folyamatosan mindenhol nem lehet.

gduck
Lol, valóban és ráadásul visszamenõleg.

Bár amennyi panaszt hallok mostanában az ismerõsöktõl, az akciókkal párhuzamosan bõvíthetnének is...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lolSL
forgalommérõ már mutatja külön a le és feltöltést is. <#eljen>

bertino
az ugyfelszolgalatos nagyon keves esetben nezi azt, hogy telleg bajod van-e.

egesz nap a hulye ugyfelekkel beszelgetni... ok igy allnak hozza, nem feltetlen ugy, hogy segitsenek is.

Hát én is telefonálnék de nem sok értelmét látom... 😄
Én küldtem nekik 2 email-t 1-2 hete amikor még friss volt a probléma, traceroute-tal meg minden, szépen elmagyarázva, aztán hülyének néztek természetesen meg tagadták. Most meg tessék már fél Európa panaszkodik.

Azt nem értem igazából, hogy 2010 van basszus 2011 lassan, és még mindig nincs normális jogszabály ping-re. Már rég kellett volna... mert így akár lehet 2k ms ping-ed is, ha eldöcög a net úgy-ahogy akkor szarnak rád, és nem tudsz mit csinálni mint fogyasztó.

Mióta sávszél emelés volt UPC-nél, kb másfél év vagy nemtom, azóta _folyamatosan_ jitter(ingadozás) van hálózaton, ami ping-et illeti, átlag 5-10 ms. Ha szar napod van akkor bedurvul, hétvégén fõleg meg este, aztán mehetsz modemet újraindítani és reménykedni, hogy kevésbé terhelt upstream csatornára rak. Ez a vicc igazából az egészben, panaszkodtam már emiatt számtalanszor, hogy azért van jitter mert telítettek az upstream csatornák, és ilyenkor az upload mbit/sec is megcsappan, szóval mindenképpen jogos lenne a panasz. De szarnak rád, nem tudsz mit tenni.

Ez van. Remélem javítják pingeket hamarosan...
UnknownAsshole
pontosan ez miatt telefontáltam be hozzájuk, hogy bejelentsem.
A telefonba annyit mondtak hogy pingelték a modemem de minden normális, hiába magyaráztam neki hogy ez nem egész napos probléma.
Pingtest nekem is nagyon szar eredményeket dob ki.
Én konkrétan MMO játszása közben veszem észre, hogy a ping felmegy ~200 fölé, amikor a normál úgy 50 körül van.
hello tommygiant

nálam ugyanez van 2-3 hete igen, vmi nagy hálózati gebasz van fél EU-ban, rossz routing meg pingek.
itt 1 thread egy kis infoval ha érdekel, postoltam én is traceroutet stb, terribad usernév: http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?7590-What-s-up-with-the-ping/page4
sznorbi2
Ez nem tudom, hogy került most ide, mert ez már tavaly májusban volt amikor sávszélességet növeltek.
A Telia pedig a magyar hálózatok külföldi továbbító szolgáltatója. Nagyon úgy néz ki, hogy a két szolgáltató közti kapcsolatnál van valami gebasz!
Egyébként újabban a digi netje is elég problémás, mert a feltöltési sebessége igen megcsappant. A 10Mbit helyett jó ha eléri a 160-170 kbit-et! Furcsa az egészben, hogy ma nekem a feltöltése(Upc) 430-440 Kbyte is volt többször is nem csak 1 mp-re ami több, mint 3 Mbit, kb, 3,5 Mbit. Akkor megint valami sávszélesség emelésen tornáznak ennyit?
Emberek mi van a netekkel? Kezd tudatára ébredni a Skynet??? <#violent>

Antivirus - To protect and to serve

tommygiant
Sziasztok!

2-3 hete kb 1,5-2-szeresére nõtt a pingem az összes európai quake live szerveren. Más is tapasztalt hasonlót?

Egy ismerõsöm küldte ezt nekem:
Játékok elérési problémái

Tuesday, November 16th 2010, 1:49pm
Játékok elérési problémái
Sziasztok!

Nagyjából egy hete sokan panaszkodnak mindenféle játékokból a játék oldalának elérésének nehézségeire, lassúságára, MMO játékok esetén a szokottnál is nagyobb lagra vagy a kapcsolat megszakadására. A hiba nem csak a GameForge játékokat érinti és nem csak Magyarországról. Jellemzõen minden országból a UPC szolgáltatót használóknál jelentkezik ez a legnagyobb mértékben.
A hibát a Telia nevû szolgáltató okozza, akik jelenleg hálózati problémákkal küzdenek. A hibát természetesen minden kisebb és nagyobb szolgáltató jelezte, akiknek a játékai emiatt korlátozottan elérhetõk. Jelen pillanatban sajnos semmit nem tudunk tenni, csak megvárni amíg a problémákat a szolgáltató cég megoldja.

Reméljük hamarosan visszaáll a rendes mûködés, addig is türelmeteket és megértéseteket kérjük.

Köszönettel:

az Ikariam.hu csapata

Köszönjük DaN-nak, a Gladiatus.hu TM-jének

Lehet, hogy emiatt van?

Érdekességképpen íme a pingtest neustadti és frankfurti szerverekkel. Frankfurt 100 km-el távolabb van, de a pingnek nem kéne 2x annyinak lennie...

Neustadt:

Frankfurt:

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Met
Na volt kint az ember, kicserélte a modemet mert régi volt.
Meg a dobozba is matatott a hideg miatt szétment valami és "-7 volt a vissza" egyenlõre még jó

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Skynet85
De volt 😄 Én már most rettegek ugyanis történt az, hogy az Úrnak az ezt megeleözõ évének téli havába, volt konstans -20 fok napokig, nah olyankor nekem is konstans 90%-os packet loss volt az alap. Kijöttek anyáztak, hogy faszér kell -20-ban oszlopot mászni, aztán ez volt még 5-ször 6-szor, mivel jobb net a környéken nincs nem álltam le keménykedni, amugy is szerencsétlen pózna artista tette a dolgát csak hát nem ért semmit.

Kicseréléték a modemet a kábelt az osztót majd rájöttek hogy az erõsítõ a szar de ha azt átálítják nekem qrva fasza netem lesz másnak viszont nem lesz tv...

Elsõ alkalommal viccesen megjegyztem hogy úgy látom ki kell, hogy tavaszodjon, akkor még enm sejttem, hogy vicces kis mondtaom a valós megoldás lett...

gduck
Az oszlopon lévõ erõsítõk nem nagyon csípik az extrém hõmérsékletváltozást! Nem lenne szabad, de mégis ezt csinálják! Felénk sokszor szintezték végig az egész utcát. Szerencsére mióta digitális kébel van lexarom milyen az analóg minõség (ez elbírja).

UI: nem vagyok júpíszís

KranaZoli
Igen, ez így van. Mehetne is már, mert rühellem, de azért a 1-esek és 0-ák ne fagyjanak már meg az optikában, vagy a kábelben. 😊 Remélem ilyennel nem akar UPC mentegetõzni, hogy mert hideg van?! Lexarom. Vagy elfogadom, ha amíg nem lesz melegebb fele annyit kell fizetnem. Azonban szerencsére Nálam különösebb gáz nincs. VII. ker.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Met
Tavaly is volt hideg és nem volt gond 😊

pyrohun
Nálunk nem ez az oka. UPC-s emberkék kontárkodtak a sarkon a föld alatt 😊))))) Ahol van valami elosztó vagy nem tudom mi. Azóta használhatatlan a net -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

gduck
Megjött a hideg <#szomoru1>

pyrohun
nálam ugyanez van a 2. kerületben, holnap (ma) másodszor jönnek ki, már múlt héten is voltak...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Met
Na, felhívtam õket, holnap kijön egy szerelõ mert alacsonyak a jelszintek.

robotnyk
192.168.100.1, ne keressétek ^^
robotnyk
cisco modem, csak egy gép, nincs router. elvileg van a modemnek ilyen diagnosztikai oldala, ahol mutatja milyen minõségû a kapcsolat... nem emlékszem, mit kell bevésni a browserba, valaki meg tudja mondani nekem?
Met
VII. kerületben másnak nincs gondja a nettel?
Megszakad a kapcsolat ás a modemen villog az online led, 220-ból kihúz visszadug a megoldás, ma déltõl már negyedszer....

sonic syndicate
valaki nem tudja, hogy megvan-e még az az ügyfélszolgálatos chat? vagy már csak telefonálni lehet?

Gubberx
Én neten adtam le az igénylést és nem kerültem velük szerencsére közvetlen kapcsolatba 😄 Telefonon vagy személyesen mindíg variálni akarnak valamit 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hmm fura. anno engem nem engedtek így váltani. Akkor mostmár lehet ezek szerint😊 lényeg, hogy nem kell újra kötnie, csak egy telefon és kész.

Gubberx
Ez így nem teljesen igaz mert hûségidõvel volt FP30-am és átváltottam FP60-ra ami 1500-2000 Ft-al olcsóbb és így jön a csekk is már 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

sznorbi2
Most próbáltam egy ftp-rõl letölteni és 400k-ról indult de nem töltöttem le a teljes cuccot, tehát nekem nincs gondom amióta manuálisan IP címet váltottam. <#eljen>

Antivirus - To protect and to serve

hát attól függ, hogy jelenleg van-e hûségidõd még. Amíg az adott hûség le nem telik, addig NEM TUDSZ olcsóbb csomagra menni! Nagyobbra válthatsz az akciósra még akkor is, ha csak 1-200Ft-al kerül többe, mint a jelenlegi neted, de felfele is csak úgy válthatsz, ha nem olcsóbb.

anno nekem egy bõven elegendõ 20Mbites Extreme vagy mi volt a neve netem volt. Havi 5ezer Ft-ot fizettem érte. Csak azért váltottam Fiber 60-ra, mert 5.500-ba került havonta +500Ft-ért 3x gyorsabb lett a netem, az akciós 4ezer körüli netre nem válthattam a fent leírt okokból.

Amenyibben viszont már lejárt a hûségidõd, akkor nem kell semmit lemondani és újra megrendelni, ugyanúgy te is jogosult vagy az akciós 3k-s net használatára, mindössze annyit kell tenned, hogy felhívod õket és közlöd, hogy ezt az akciós 3k-s netet szeretnéd, cserébe alá kell írnod újabb 1 év hûséget, amit kipostáznak neked, aláírod, visszapostázod és kész is.

UnknownAsshole
Hali
Jelenleg ~4700 körül van (nem otthonról írok nem emlékszem pontosan) a 15megás, de látom hogy az új akciójukban ez most 3k.
Hogy lehetne átmenni erre ? Az úgy megoldható náluk hogy szerzõdésbontás majd újra megrendelnénk (gondolom 1-2 hûséggel) ?
Gondoltam felhívom õket telefonon de lehet itt értelmesebb választ kapok, mire otthoni telhez jutok 😊
köszi elõre
pyrohun
Jelszint elvileg nekem is OK, de a 120-as netemmel (korlátozva nincs, azt mondták), 3kbyte / sec feltöltésem van és a letöltés sem sokkal jobb. Néha begyorsul, vagy modem restart után jó 10 percig. Holnap jönnek jelszintet mérni (de nem tudom minek...)

gduck
Nektek megy az FTP?
Eddig szálanként 2MByte/s-ment, tegnap óta meg 100-200Kbyte/s!

Mindjárt kidobom a gépet az ablakon <#boxer>

UI: jelszint, speedtest és HTTP download OK!

<#nevetes1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bertino
hat maskepp nem nagyon birna azt a cuccot, amit cipel a hatan... 😊