22959
-
KuNgZi #21150 nem értem mi a problémátok a UPC-vel itt Debrecenben
szerintem egész tűrhető -
#21149 Jah lehet 20mbit volt, nem igazán emlékszem már, akkor még Chello gold volt a neve, nem ez a fibernet szar:D Jah vágom egyébként, hogy tőlem sokat gombolnak le, a nyáron tudok majd csomagot váltani, és akkor olcsóbb lesz.
Egyébként itt csak a kruva t-fos van, de arról is rosszak az emlékeim, tehát marad ez egyelőre. Igazából azt nem értem, hogy mi értelme 120mbites neteket dobálni, ha a ilyen hulladék a hálózat minősége. Inkább arra kellene több energiát fordítaniuk, mert ping terén iszonyat hulladék a magyar net :) -
#21148 Nem istenítem, hanem csak azt írom, hogy nekem hibátlan és 6800 Ft-ot fizetek a Digital gold és a 30 Mbit-es netért együtt!
Semmilyen formában nem akarok kötekedő lenni, de nem emlékszem 25 Mbites netre.
Miért nem szünteted meg és rendeled meg másik szolgáltatónál a netet, mert ezek szerint a környékeden mindenki a júpiszit használja és valószínűleg azért nem tudod használni megfelelően. -
#21147 Jah, és hozzátenném, pingtesten 22%-os packet losst produkált tegnap este az általad istenített jupiszi:) -
#21146 ad1. Nekem, és nagyon sok régi CS-s ismerősömnek is komoly problémái voltak a jupiszivel, nem a levegőbe beszélek.
ad2. Jó mostmár nem 10rugó, csak kb. 8500, de pl. egészen tavaly nyárig én bizony 9000-et perkáltam a 25mbites chello goldért. Akkor sem volt jobb a minőség. Most van szaros 60mbitem, nem tudom pontosan mennyi, mert nem foglalkozom vele, de 11K a net meg az alap bronze csomagos tévé. Számold ki, kb. 8000forint lehet, nem kevesebb. Az, hogy MAGYARORSZÁGON fos a ping, az egy dolog. Ha elolvasod rendesen a hozzászólásom kiderül számodra is, hogy én nem hazai fosnetekre gondoltam. Elég megnézni skandináviát, ott körbe röhögnek az ilyen 30-40es pingekre. Egyébként nem tudom, hogy te mire használod a netedet, de én nyugodtan kijelenthetem, hogy ami nálam van, az játékra abszolút használhatatlan. Hétvégén, és hétköznap késő délutántól a ping 130-ra ugrál. Ha szerinted ez alkalmas komoly fps játékok játszására, hát te tudod:) De gondolom a te fejedben, most az jár, hogy én csak sírok a semmiért, és véletlenül sem az van, hogy folyamatosan elmegy a netem, a wow foslagol, aminek kurvára nem nagy a net igénye, CS-zni meg sem próbálok, a HoN napok óta nem képes délután beloginolni, és amikor panaszt kívántam tenni e-mailben a jupiszínek, kibaszta hogy az oldal nem elérhető :SD:_D -
#21145 -
#21144 Bocsi KuNgZi-ra gondoltam csak a te neved ugrott be!
KuNgZi debreceni és eddig azt írta, hogy neki is rendben van a net. -
#21143 Me?!?! :) Nem. Bp-i. :D
De Nálam nincs gond. (VII.ker)
-
#21142 Ez érdekes, mert KranaZoli is debreceni és semmi gond nincs nála sem a 30Mbit-es nettel.
Ja, és 3 hónap alatt sem fizetek 10 rugót a 30 Mbites netért, igen Debrecenben!
Egyébként a 120 Mbit is 6000 Ft, ezek szerint te nem is a júpisziről beszélsz.
Mond már meg légyszi, hogy hol kapsz 3000 ft-ért 4-5 ms-t?
Mert a nagy konkurensnél is 15 ms az átlag a 20 Mbites csomagnál és 2700 ft a naponta többször megszakadó kapcsolatú belassuló fel sem csatlakozó net! A tv csomagjairól meg inkább ne is beszéljünk.
eLiXir:
Ügyfélszolgálat
-
eLiXir #21141 Hol jelentsem be? Ma már 3-400 körül mozognak ezek az értékek, bármilyen online játék játszhatatlan, ugyanakkor a letöltés meg jön maximummal. -
#21140 Csak úgy közlöm, hogy itt Debrecenben is híresen szar a upc, és úgy egyébként hamár 10rugót perkálunk nekik egy fos netért, az lenne a minimum, hogy prémium minőségü legyen. Máshol ennyi pénzért 4-5ms-t kapsz, csak itt meg maximum a románoknál menő még ez a 30+ms. 7éve a 384-es ADSL-emmel nem lagoltam így. -
#21139 Miért nem jelented be nekik, mint jó magyar szokás szerint szidod őket?
Én az ország legszemetebb városában lakom és a nagy multi szolgáltatókkal(akár közüzemi, akár egyéb szolgáltató) nem igazán vannak gondok, bár a kábelesek közül a Digi nincs a helyzet magaslatán(azért még tűrhető kategória), de majd lesz neki is előbb vagy inkább utóbb normális szolgáltatása!
Furcsa, hogy Budapesten semmi sem jó sosem!
Most is minden rendben! -
eLiXir #21138 nálam ping 200 körül, jitter 100 körül mozog. 13 ker. KURVA ANYÁD UPC -
#21137 Nálam továbbra is hibátlan a net!
Eddig egyszer sem volt olyan, hogy 0(nulla) legyen JITTER értéke, most meg már az is nullás!Pedig most is bőven csimpaszkodnak a neten. -
#21136 Várható volt, hogy lesznek ilyenek, így hogy az egész XXII. kerületi fibernetes rész becsatlakozott. -
#21135 Nekem is tegnap este elment, éppen, hogy visszatért versenyre, volt még 1.5 percem... Kicsit voltam csak ideges... -
#21134 Csak nálam hulla szar, és használhatatlan a net így az elmúlt pár napban? Én elhiszem, hogy mindenki otthon csücsült az ünnep alkalmából, és mindenki tölti a pacis poreszt, meg webcamba veri, és emiatt igazán terhelt a hálózat, de az hogy, 14000-es pingem van ha véletlenül ventrilózni próbálok, egy pingtest.net használat konkréten kinyirja a netet 10 percre, és 2perc mire beloginol egy netes játék fiókba, na az túlzás:) Nem tudom mit szólnának hozzá, ha nálam is lagolna a csekkek fizetése néha... -
TomBond #21133 Hát én biztos nem fizetnék ezért. -
kennedy69 #21132 elkezded magadnak trücskölni,vagy az utcán látsz egy UPC-s autót,(szerelők)és "beszélsz velük" -
vg #21131 Azt tudjátok, ha máshogy szeretném a kábelezést a lakásban azt milyen áron csinálják? Vagy ez hogyan megy? -
#21130 Ha vakon nyomkodom végig a telepítést, akkor végén van kép ;) -
#21129 Az a baj, hogy nem emlékeztem a nyelv választásnál mi hol van. A legelején kel egyet nyomni jobbra, akkor a magyar lesz kiválasztva,nem az ír, utána a kódot beírni, majd nyomogatni az ok-ot, és más igazából nem is kell.
Amúgy ha vakon oldod meg, akkor utána lesz kép, amikor bekapcsolod? Ejj, ezek a szovjet fejlesztőmérnökök... -
#21128 Örülök hogy sikerült. Nekem is volt 2x ilyen, igazándiból ilyenkor kép nélkül vakon is meg lehet oldani, de ezt a megoldást kipróbálom ha legközelebb belefutok ilyen hibába ;) -
#21127 UPC-s távirányító átvált tv-re, ott kapcsolok pár csatornát, visszaváltom, hogy a dobozt kezelje, megint nyomkodom, és lett kép, meg be tudtam állítani. Hurrá. -
#21126 Azt írja a tv, hogy nincsen jel, pedig elvileg megy az a szar. -
#21125 Én is most cseréltem ki a dobozom, mert hangot nem küldött ki, csak a digitális kimeneten :D -
#21124 De, azt kéne. Azt így kép nélkül is beütöm, és bejön egy setup ablak. De ez, hogy nincsen rajta kép...fekete az egész. -
#21123 Nem ilyenkor kellene beütni a négy nulla pinkódot, vagy az irányítószám első három számát ha a másik, három számjegyű kódot kéri?
Viszont scart vagy hdmi kimeneten, azért kéne látni képet. -
#21122 A tv bekapcsolásakor nincsen kép, és a kis fekete doboz mindössze annyit ír ki, hogy init. Ezzel mit lehet kezdeni? -
#21121 nálad is, legfeljebb torrent kliens titkosítással megkerülöd -
#21120 Nálad korlátozzák a torrentet ? -
#21119 Ez szerintem is így van... -
#21118 pedig baromira úgy tűnik, hogy ezt is korlátozzák már a torrenttel
nem hiszem hogy éjjel nappal minden országbeli steam server annyira terhelt, hogy 20%-nál többet ne használjon ki 120 mbites net
régen ha ázsiára állítottam tudtam gyorsabban tölteni mint most az elmúlt 2 hónapban -
#21117 Válts szervert, gondolom frankfurt már agyon van terhelve :D -
vg #21116 Ez nem az UPC hibája. -
elviselhetetlen -
#21114 a hálókártya MAC címét változtasd meg és kapsz új IP-ét:D
de azért ne túl sűrűn csináld :D:D -
#21113 Sziasztok
UPC-nél lehet valahogy IP címet változtatni?
(semmilyen illegális és szívatós dologra nem készülök, mielőtt félre értenétek)
-
#21112 Köszi! -
eLiXir #21111 bc2-ben kibaszottul lagolok, vmit elkurtak, mert 60as FP-vel 10mbittel töltök torrentről, de bc2ben lagolok mint a fasz