22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • KranaZoli #21230
    YT-nál van a probléma. Napközben T-s hálón vagyok, YT ott is kaki. :( Néha kicsivel jobb, de már régóta kaki a YT. Gondolom egyre több YT felhasználó, egyre több HD ill. FullHD vidi, ...
  • lolSL
    annyira jó lenne ha nem kéne egy kibaszott 360p youtube videot percekre pauseolni hogy végignézhessem egyben...
  • bardocz
    Felmerül bennem a kérdés, hogy neked nem mindegy, hogy az előző havit, vagy a következő havit fizeted be? Ígyis úgyis ki kell fizetned, ráadásul ugyan annyit fizetsz, teljesen lényegtelen szerintem.
  • bcsaba73
    Lehet,de nálam csak a upc ami előre számláz. És mivel a telefon,a net és a tv egy helyben van,így hármat egy csokorba soroltál. Mobil nem számláz előre,gáz nem,villany nem,víz nem,csatorna nem,kukások nem,biztosító nem. Vagyis a kocsira igen,de az egy megszokott dolog. Ennyi.
  • Fabio Capello
    Pedig de, az előző hónapra vonatkozik az alapdíj is.
  • sznorbi2
    Ez komoly?
    Utólag számlázza ki az előfizetési díjat( a számlán is úgy van feltüntetve a dátum, hogy 1 hónapra visszafele fizeted?)?
    Mert a beszélgetési díj az ok, de az előfizu díj a nevében is benne van, hogy előfizetés!
  • Fabio Capello
    telefonszámlát én spec utólag fizetem a T-nél :)
  • sznorbi2
    Elég sok mindent előre fizet az ember!
    A telefonszámlát(az előfizu díját), a fűtést, a netet, tv díjat, az újság előfizut, a biztosításokat, stb. stb.

Egyébként ezt a kamatos dolgot a kedves országvezetőnk iktatta törvénybe, hogy a befizetési határidő előtt kb. 4-5 nappal be kell fizetni a szolgáltatási díjakat, mert ellenkező esetben kamatot kell felszámolnia a szolgáltatónak. Köszönjük.
    Bár nem villogásképpen mondom, de eddig szerencsére az összes szolgáltatónál mindössze 1 ft-os késedelmi kamatunk volt 1 napos késés miatt.

Bertino:
    Sajnos nagyon sokan vannak akik vagy nem hajlandóak időben, vagy nem tudják időben befizetni a temérdek csekket.
  • bertino
    meguntak a sok gyokeret, aki nem fizeti a szolgaltatast.
  • kennedy69
    Igen,egy egész hónapot.Ott elseje a fizetési határidő.
  • bcsaba73
    És ők is előre számolnak majdnem egy hónapot?
  • kennedy69
    Biztos benne van a ÁSZF-be,hogy felszámolhatnak.Azt tudom,hogy a DIGI-nek benne van.Az más kérdés,hogy ők nem élnek vele.
  • bcsaba73
    Valaki mondja már meg nekem,ha a most kézhez kapott számlán a számlázási időszak 2011.05.11-2011.06.10-ig van,akkor mégis milyen jogon szabnak nekem 2011.05.20.-ai fizetési határidőt???? Majdnem egy hónappal előre kell fizetni amit még meg se kaptam,és mire fel számolnak késedelmi kamatot ha nem adom fel csak mondjuk június 1-én???? Ugyanis kipróbáltam,előző havit egy héttel később adtam fel,és 200ft-al több a számlám most.
  • bertino
    sohaj...
  • KuNgZi
    továbbra is király!

• KuNgZi
    nekem tényleg nincs okom panaszra!

• KranaZoli #21214
  • pointer4
    Azért váltottál digi-re mert megtehetted :D Sokan viszont nem :D
  • sznorbi2
    Szerintem KuNgZi sem panaszkodhat.

Ő meg ezért váltott Júpiszire!
  • Golyo69
    nah többek között ezért váltottam án Digire:D
  • szaboat
    Sziasztok! Nekem a következő a próblémám, remélem valaki találkozott már hasonlóval. Soproni vagyok, alapból semmilyen gondom nincs a netemmel, böngészés jó sebességű, speedtest is megfelelő és a letöltés is jó sebességgel jön. Na de itt a gond, hogy csak egy ideig. Szóval elkezdek valamit letölteni, és egy idő után egyszerűen elmegy a net. Mintha a nagy sebesség miatt letiltana a modem. 3,5 mb/seccel ha jön a cucc, egy idő után elmegy és csak úgy tudom visszahozni a netet, ha a letöltést leállítom, modemet újraindítom. Ez modem gond lesz? Mellékelem a modemem adatait, hátha ez alapján tudtok segíteni. Érdemes e modem cserét kérnem, vagy ez nem elég hiba h kicseréljék?
    Előre is köszi a segítséget.

Name WebSTAR EPX2203
    Modem Serial Number 104185514
    Cable Modem MAC Address 00:11:E6:6A:20:C6
    Hardware Version v2.1
    Software Version v2.0.2r1162-091102
    Receive Power Level -4.9 dBmV
    Transmit Power Level 43.7 dBmV
    Cable Modem Status Operational

• bardocz
    Nekem a kábel ledje szokott ilyenkor elmenni, minden más világít, vagy villog. Aztán ~10perc mire visszajön a net.
  • Fabio Capello
    ne is mondd, három és fél órán át tartott nálunk... :D

Amúgy ezt a jellegű szakadást egy héten belül másodjára produkálta, mintha a központban szállt volna el valami, mert még az online led sem világított... O.o
  • KranaZoli #21207
    Ne ijesztgess. Szerencsére nem voltam itthon.

(elég volt, amikor pár hete 7vgén áramszünet volt a VII. ker. több részén is.)
  • eLiXir
    igen, épp áramtalanítottam, lehet én okozom ezt az egész problémát itthonról! :D
  • Fabio Capello
    VII. ker, nálam most volt egy szakadás, más is tapasztalta?
  • eLiXir
    nettel*
  • eLiXir
    Nálam pingtest mindig szar eredményt mutat, pedig semmi gond sincs a netten, sem online játék, sem letöltés, sem böngészés közben.
  • sznorbi2
  • sznorbi2
    Ez gyorsul?

• gduck
    Bécsbe is több útvonalon lehet eljutni, az egyik gyorsabb a másik lassabb. Az utazási idő más, főleg akkor ha nem is ugyanaz a célállomás

UI: remélem világosan fogalmaztam
  • gduck
    Végképp nem értem miről beszélsz, ne haragudj, egymással ellentétes hozzászólásokat írsz

Az hogy rossz a jelszint az vonali gond nem központi. Egyszer rossz jelszintről, személyes ügyfélszolgálati ügyintézésrről beszélsz, egyszer meg telefonról és központi hibáról

Mind1, a lényeg hogy megcsinálják
  • KranaZoli #21198

Mérésével kapcsolatban nem vagyok elégedett:

• bcsaba73
    Itt egy jó kis link,főleg mikor Magyarországra mentek az egérrel. :)))

Teszt
  • Akronomus #21196
    Erősítés nélkül nézte meg a jelszintet, és úgy is fos, szóval nem amiatt rossz.
  • KuNgZi
    120Mbit/s Debrecen!

szerintem tűrhető
  • gduck
    "Azt mondta itt a központba van valami nagyon elcseszve, bemegy, megnézni, megjavíja, és egy héten belül már jó is lesz"

Nem azt mondtad hogy rossz a bejövő jelszint? #21179

Az esetek 99%-ban hiába jelented be: "rossz a net", mert ránéznek és azt mondják nem látnak hibát. Közbe meg a házba bejövő jelből hiányzik 20dBmV, 1-2 erősítő szar az oszlopokon, stb...
  • Akronomus #21193
    A kábeltv-t jelentettük be elsőnek, mert tudom nagyon jól a nethez 1 hónap alatt jönnek ki, a tv-hez meg már másnap.

Na de akkor tegnap jött a szerelő, a nettel épp akkor nem volt semmi gond, de megmutattam neki a speedtest.net-en lévő elmentett teszteket hogy 15-ből 1 ami 10mbit felett van.
    Jófej volt, megértette mi a problémám, telefonálgatott össze vissza, és számára kiderült / én ezt ecseteltem már egy ideje /, hogy a szolgáltatás egész Józsán szar. Azt mondta itt a központba van valami nagyon elcseszve, bemegy, megnézni, megjavíja, és egy héten belül már jó is lesz. Hát reménykedjünk....
  • Fabio Capello
    15 megás:

• KuNgZi
    Hasonlóan rózsás a helyzet