UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Antivirus - To protect and to serve
továbbra is tuti <#nevetes1>#nevetes1>
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Bizonyíték
Nálam állandóan max. 14-15 a ping. 20 és fölötte soha nem volt.
Seven tûzfal + McAfee vírusnyalogató.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Furcsa, hogy mindig a modemre fogják és a nem mindig a modem hibája.
A szomszédnak valami szösz-mösz került a csatlakozóba( hogy hogyan azt senki nem tudta) és ugyanez volt a helyzet. Miután a szerelõ kiszedte a nem odavalót(láttam) mindjárt megjavult a net. Neki is a modemet mondták hibásnak. Nekem évekkel ezelõtt szintén modemet mondták hibásnak és miután kijöttek modemet cserélni akkor derült ki, hogy a környék erõsítõje adta meg magát. Ezt 24 órán belül kicserélték és azóta nekem is hibátlan! <#taps>#taps>
Az Én gondomat már leírtam itt is néhányszor
Friss mérésem:

Most beszéltem velük,szokás szerint náluk minden jó!A srác is mérte,meg én is a UPC Speed Test-en és nem javult!Sõt!A feltõltésem 0.0 Mb/s,a pingem 300 ms!Holnap jönnek modemet cserélni mert szerintük azzal van a baj!
Majd kiderül mi lesz! 😊
Mostani mérés magyar szerveren!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
válaszd Miskolcot, vagy mind1, lényeg hogy magyar legyen
nekem perpillanat:
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Nekem is nemrégen úgy gyógyult meg a netem, hogy manuálisan váltottam ip-t és azóta nekem is minden ok a 30/3 nettel! <#taps>#taps>

január 1-je után új ip-t kaptam, és azóta ilyen f@sza 😄
btw: Bp. VII. ker; 15/30-as NET. Akciós 15Mb-es.
Talan hasznos lenne az ilyent mert eredmenyek ala odairni, hogy hol lett merve (pl. Budapest, V. kerulet).
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Habár hálózatunkon a modemig teljesen tökéletes a válaszidõ, az Ön által küldött tesztben szerepelt legalább egy olyan érték, ahol több mint fél másodperces volt a legrosszabb válaszidõ. Sajnos az alap ping alkalmazás nem alkalmas a hálózat pontosabb tesztelésére, így kérjük amennyiben lehetõsége van rá, a bõvebb információszerzés végett töltse le az ingyenes WinMTR nevû alkalmazást a http://winmtr.net/ webcímrõl. Ennek segítségével rövid idõ alatt több tesztet lefuttathat, és a program képes arra hogy megfelelõ mennyiségû teszt elvégzése után képet alkothassunk arról, hol lehetséges a két végpont közötti hálózatban szûk keresztmetszet. Kérjük a problémás idõszakban indítsa el a programot, és hagyja futni kb. 30-60 percig. A kapott kimenetet kérjük juttassa el hozzánk, amennyiben továbbra is fenn állna a problémája. Együttmûködését köszönjük."
Meg tettem és rá 1 vagy 2 napra egyszer csak net nuku teloval együtt a modem meg villogott össze vissza és egyszer csak beállt és úgy néz ki azóta a ping problémák is megszûntek. Azért ez már valami 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
btw: Hó végén jár le a hûségem a mobilnet-en, s ha a szla-t is ki tudom fizetni, akkor utána rögtön mondom is fel. <#alien>#alien>
Nekem olyan 3 éver volt hasonló gondom, csak nekem idõnként órákra eltûnt a teljes netkapcsolat. Ekkor nekem is modemre gyanakodott a júpiszi, de amikor kiérkezett a modemszolga, akkor derült ki, hogy a környéken levõ erõsítõ van erõsen pusztuló félben. Ezt másnap reggel ki is cserélték annak rendje és módja szerint és azóta semmi ilyen jellegû gond nem fordult elõ( szakadás vagy nincs on-line, stb.)
Tehát nekem 11 év alatt ennyi volt a gondom velük, szerencsére. <#taps>#taps>
KranaZoli:
Úgy látom neked is teljesen rendben van szinte mindig a neted. Akkor te sem panaszkodhatsz, ugye?
Össze-vissza kókányolt notimról. 😄
Switch mögött a gép; noti. Seven x86 ill. McAfee dettó. De ezen már volt minden xar uinstall után meg pucoló progik, de már keggyetlen genyó a rendszer.
Mióta van a környéken(ahol laksz) elérhetõ internet szolgáltatás(júpici)?
KranaZoli:
Hát neked még mindig jobbak a pingek, de most már átvariáltam a védelmi programokat és a Comodo-val is 18-20-as ping értéket hoz. Tehát úgy néz ki, hogy sikerült úgy belõni a védelmet, hogy megfelelõ legyen a ping!
akarmit is tippelhetunk, esely van ra, hogy eltalaljuk a millio lehetseges hibabol, hogy epp melyik van nalad, de biztositek nincs.
meg az is, hogy nem.
roppant bosszantó
szerintetek a modem kezdi megadni magát?
Bazinga!
Új Avast Free problémákat okozott pár alkalmazás futtatásakor, így visszatettem a már bevált McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + Patch4 vírusnyalogatót + a Seven tûzfala.
Szerintem Nálad a 3rd Party tûzfal gányolhatja szét a ping-et. Ha Seven-t használsz, akkor tök felesleges külön tûzfal alkalmazás. Ha nem Seven-t, akkor ideje váltani. 😉
rapidshare-ról szeretnék tölteni, azért kellene új IP
DigiNet szerintem csak olyan helyeken van, ahol mennyisegileg megeri (panelhazak, lakotelepek). Itt a lepusztult belvarosi berhazakban nem eri meg.
Vidéken nem rossz ez a UPC se ha leszámítom a szakadásokat.Mondjuk olyankor már rutinszerûen áramtalanítom a modemet szinte oda se nézek<#vigyor1>#vigyor1>
Ugy nez ki, kenytelen leszek UPC-zni, mert a mostani egyre rosszabb:/ A hivatalos megoldasuk, hogy csokkentessem harmadara a net-em sebesseget (5Mbps), igy talan nem fog olyan drasztikusan leesni a sebesseg.
Legalabbis eddig, a MATA/Axelero/T-Online/T-Home-nal mindig igy csinaltam😊 Evente csokkennek az arak, uj akciok vannak, amelyek -legalabbis a jelenlegi szolgaltatomnal - nem jelentik egyertelmuen azt, hogy a regi elofizeteseket is csokentsek😉
Az ujrakotes, a husegido hosszabbitas ingyenes (legalabbis itt), igy az utobbi 3-4 evben, ketszeresere nott a sebessegem es harmadara csokkent az elofizetesem😉 De ha nem kotottem volna ujra evente, akkor annyit fizetnek mint 3-4 eve😊
Nekem az lenne a kerdesem normalis az hogy mi 12 ezret fizetunk, digital gold TV, fiber 15mega net es , telefon bronz csomagert???
Most az UPC oldalon 7 ezerert hirdetnek csomagot ami ettol tobbet tud 😞
Ezek szerint atbasznak?
nekem sok-sok éve van upc, most fp 120/10, elmondom neked.
sebességgel nincs semmi gond, szakadás évente párszor totál, ip csere ha kell egyszerû, mac címet változtatod és szevasz.
pingek meg attól függ, 2-3 éve jók voltak, manapság kevésbé. ha van vmi konkrétum amire kell jó ping akkor kérj tracerouteot upc felhasználótól, van ahová jó a routing van ahová gyenge... másik tényezõ pedig ha az adott helyen telített a fejállomás vagy aminek hívják, gyk. ha az adott upstream csatorna amin vagy telített akkor csúnya ping ingadozásod lesz, és értelemszerûen gyengébb felfelé sávszél.
ezt egy modem-újraindítással lehet kiküszöbölni, ha elõfordul, ilyenkor átrak másik csatornába, ami kevésbé telített. így gyk. szeparálod a gamelõk meg töltögetni vágyók táborát. 😄
ja, amúgy 11ker, az általad említett részrõl nem tudok nyilatkozni.
dióhéjban ennyi: ha pingérzékeny cuccal akarsz nyomulni akkor nézz utána routingnak mielõtt aláírod a szerzõdést, meg hogy mennyire telített az upload ahol laksz. ezt leszámítva no problem 😊
A mennyit szolgáltatnak kérdésedet nem értem, hogy mit mennyit szolgáltatnak?
Szakadás nem igazán jellemzõ(ellentétben a Digi nettel jó néhány helyen), mert állandó on-line kapcsolata van. Ip cserét kézileg is nagyon könnyen tudsz, de kb. havonta akár többször is változik az ip cím. Ha visszaolvasol egy picurkát akkor látod, hogy nekem nagyon magas volt a ping de úgy látszik, hogy meg lehet oldani, a megfelelõ ping értéket is, de ez a biztonsági programok válogatják.
A városligeti tapasztalatról nem tudok nyilatkozni mert bunkó vadkeleti vagyok!
Gduck #20805:
Én is kikapcsoltam mindenféle védelmet és mégsem akart javulni a ping, de amikor tiszta lett a win. akkor már azonnal hozta a megfelelõ értékeket. Mihelyt tettem fel a védelmi programokat egymás után, úgy kezdett el nõni a ping. Ezek szerint a védelem úgy beeszi magát, hogy még kikapcsolva is tudja befolyásolni a netet. Saját tapaszalatatom alapján írom.<#falbav>#falbav>
Eddig eleg sok panaszt hallottam rola, de mar reg foglalkoztam a temaval, es szemelyes tapasztalatom is csak 1 van (a cegnel, ahol FP120/10 van, mukodik, megbizhato, de bitre pontosan csak a garantaltat szolgaltatjak😛).
Vagyis a FP120/10 erdekelne, atlagosan mennyire megbizhato a sebessegtartas, mennyit szolgaltatnak, mennyi a szakadas, IP-csere, milyenek a ping-ek?
Sot, ha lenne valaki, akinek Budapesten, a Varosliget es az Erzsebet korut kozotti reszrol lenne tapasztalata, az lenne a legjobb😉
Koszi!
Lehet, hogy mégsem a júpíszi a hibás, hanem a 2011-es védelmi programok?
Ezek okozhatják a magas ping értéket! <#nyes>#nyes>