22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zsoltika 007
    Hogy?! Nekem töredékét használja csak ki. Bár ez a youtube hibája. 120-as nekem is.
  • ddt500
    Én is így gondoltam de a BF2 minden szervere kidob meg az SBK X is. Nem hiszem, hogy lenne közük egymáshoz.
  • KuNgZi
    ez nem biztos, hogy a net hibája. régen nálam is volt ilyen. ilyenkor nem tud adatcsomagot küldeni neked a szerver és ezért dob ki. ez legtöbbször a szerver net hibája.
  • ddt500

• ddt500
    Hali! XI.kerületben vagyok 120Mbit-es UPC-vel és 2 napja gondjaim vannak. Az online játékok állandóan kidobnak. Feltételezem megszakad a net de olyan rövid időre, hogy pl. az msn ki sem lép. Játszom egyszer csak connecting lost és kilép a főmenübe. De azonnal vissza tudok lépni. A pingem ilyen 45 körül van. Semmilyen más hibajelenség nincsen de több játékkal is csinálja. Van, hogy 20 percig tudok játszani egyfolytában vagy, hogy 1 percig se. Böngészni, letölteni simán lehet csak játszani nem.
    Semmit nem változtattam a gépen.
    Valami ötlet vagy más akinek hasonló problémája van?
  • KuNgZi
    120-at is kilehet. Youtube-on is max sebességgel tölti be a fullhd-s videókat.
  • sznorbi2
    WOW!

Ismét suhan KuNgZi júpiszije!

Az enyém továbbra is tutkó:

Szerintetek van értelme 60 Mbit-re váltani jún. 15-ig?
    Ki lehet használni normál körülmények közt?
  • KuNgZi
  • KuNgZi
  • KuNgZi
    na kint voltak a szerelők

azt mondják semmi baj a modemmel, csak a területünket ketté osztják, két rendszerre, mert nagyon terhelt és ezért van ingadozás.

mondjuk ezért felesleges volt szerelőt kiküldeni, elég lett volna az ügyfélszolgálatosnak mondani. csak azok is balf*szok
  • KuNgZi
    én viszont igen! 120-as net!

úgy volt ma 2 - fél 5 között jön a szerelő és 7kor hívott, hogy nem jön. mondom vettem észre. UPC
  • Tatyla
    én se panaszkodok:

• sznorbi2
    Na mi a helyzet a szereléssel?
  • sznorbi2
    Ezt a védelmi programok is befolyásolhatják, nemcsak a szolgáltató lehet a fő okozat.

• tescodr
    nah most kivételesen egész jó a sebesség

• tescodr
    Csongrádon Kaka az új UPC szolgáltatás..
    30 megából átlag 16-20 megával jön csak
    és nem tudok se megavideót se novamovon nézni filmeket.
    Gondolom ez is a UPC számlájára írandó fibernettel jó volt..
  • sznorbi2
    Nekem jól működik.
    Szintén Debrecen.

• KuNgZi
    várom ma a szerelőt, mert nálam szar a net Debrecenben
  • KranaZoli #21252
    Nothing.

Lehetne jobb is, csak Avast megdobja sajnos...

Szerintem felétek fel vmi bibi. Maradjon is ott.

• Fabio Capello
    Hétkeresek! Másnak is vannak pingproblémái? Egész nap el se mozdul 180-ról, csak felfelé :/
  • KuNgZi
    igen, de most h jól tudom ugyanannyiba kerül ha simán rendeled meg, mint ha társasházival
  • dante3
    Nem tudja valaki, hogy 120-as netnél igénybe vehető társasházi kedvezmény?
  • tescodr
    hali eddig fibernetes voltam de bekebelezte az upc a fibernetet.
    Tegnap megjött az új net fiber power 30 minden oké letöltés,sebesség,online játék kivéve a videó megosztókat.
    Érthetetlen okokból a Movshare/Novamov oldalakon a stream egyenlő a 0-val
    15kb al jön le miközben a net tökéletes..
    ugye ez nem a upc b*zi p2p stratégiája?
  • bcsaba73
    Elég ez neked,idáig úgyis csak menőztél vele. :D
  • KuNgZi

120-as netem meghalt gec. Hétfőn jön a szerelő! UPC
  • bertino
    mar semennyire.
  • pointer4
    Tudom, már volt róla szó, de ezt a 300GB/hó, mennyire veszik véresen komolyan ?
  • KranaZoli #21243
  • gduck
    "És a mennyi az annyi az nem változik?!"

Ilyenkor nem szokták az árat módosítani ;)
  • KranaZoli #21241
    "A FiberPower 15 előfizetők örülhetnek a +10Mbit-nek "

Nekem FP 15 van, csak még a duplázós sebességgel. Nem követtem annyira a dolgokat, hogy ezt most meddig is vállalták, ill. meddig szól, de majd utána nézek; telefonálok.

Az úgy baba, ha meg is szűnik a dupla sávszél akkor is marad a 25Mb.
    :)

És a mennyi az annyi az nem változik?!
  • gduck
    Hát annyi belefért volna ;)
  • precision
    persze ezt én tudom, ezért is ennyire aszimmetrikus a download/upload egymáshoz képest
    csak azt hittem ha már növelik a letöltést 15 -ről 20 -ra akkor az uppot 1,5 -ről 2 -re növelhették volna pl.
  • gduck
    Nem! Sokszor leírtam már, hogy ennél a rendszernél az upload csatik száma nagyon kicsi. Kábeles netnél soha nem lesz nagy upload. Diginél más a helyzet, hiszen ott optikán megy szinte a felhasználóig (családi házban végig a modemig)
  • precision
    FP15 -nél upload nem növekszik?
  • bardocz
    Lehet, hogy meg sem kaptad még, de a fizetési határidő a megkapás előtt van.
  • bcsaba73
    Fogalmam sincs,évek óta így számláznak,mióta náluk vagyok. Nem is érdekelt eddig,csak a múlt hónapba egy héttel később adtam fel,és most ott a késedelmi kamat. Nem egy nagy összeg 200ft. De azt még mindig nem tudom mire fel számolhatnak késedelmi kamatot az után amit még meg se kaptam????
  • gduck
    Változások Június 15-től:

Megszűnik: internet start, FiberPower 30,60
    Új csomagok: FiberPower 10,25,50 (FiberPower 10 5GB letöltési limit!!!)
    Megváltozik (2011. július 31-ig bezárólag):
    - internet start -> FiberPower 10 letöltési sebességét kapja
    - FiberPower 15 -> FiberPower 25

A FiberPower 30 és 60 ezek szerint a jelenlegi előfizetőknek megmarad. A FiberPower 15 előfizetők örülhetnek a +10Mbit-nek ;) A startosoknak is gyorsul, csak hát ott a letöltési korlát elég durva XD
  • Dj Faustus #21233
    "ha még nem kaptad meg a havi szolgáltatást,de már jön róla a csekk"
    Ezt nevezik prepaidnek.
    A fix havi előfizetéses (nem fogyasztás-/forgalom-/időtartam-alapú mint a gáz, víz, villany, telefon) díjjal rendelkező szolgáltatások - TV, havidíjas Internet, újság-előfizetés (vagy a banki kölcsön törlesztőrészlete) - esetén alkalmazandó.

A te esetedben nekem az a fura, hogy az adott hónap közepétől a jövő hónap közepéig terjedő számlázási időszakkal számláznak (nem az adott hónap elejétől a végéig terjedővel, adott hónap eleji/előző hónap végi számla kiállítással és adott hónap végi fizetési határidővel mint más szolgáltatóknál). Miért csúszott ez el?
  • bcsaba73
    Valószínű nem olvastál vissza ezért: neked mindegy lenne,ha még nem kaptad meg a havi szolgáltatást,de már jön róla a csekk,és ha egy héttel később fizeted be /ami még mindig bőven idő előtti/ akkor már késedelmi kamat is rajta van a következő számlán???
    Hát persze ez teljesen normális magyarországon......
  • Zsoltika 007
    Ismerős...