UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
Azért fizet a netért, hogy arra használja amire szeretné.
Azt nem nagyon értem, hogy pl. a Fiber Power 120-nál a letöltés 120mbit/sec de letölteni nem lehet annyival, sõt még a töredékével sem.
És itt nem feltétlenül illegális letöltésekrõl lehet szó, a torrent technológiát elég sok egyéb program felhasználja.
Szánalmas a UPC, ennyi. Szerencsére nekem ADSL-em van 15 mbit de legalább abból a teljes sávszélt tudom letöltésre használni. Márciustól újra lesz nálunk is UPC, de tudván ezeket a korlátozásokat tuti nem fogok átmenni...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
100k-t is sikerült elérni
ez már 3x sebesség!
jó lesz az a 1 mbites net
\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"
Gondolom azt csinálják most mint régen,hogy éjjel 1-2 órától reggel 7-8 óráig oldják fel a korlátozást.
De ha nem gond,akkor megnyugodtam.
De szerintem a hotfile-al van gebasz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
felhivom a upc-s üzletkötõmet
értem
jdownloadert használok
van egy depositfile 30k
megaupload 3-15k
mi a faszom ez, modem?
ja és van még egy fileserve, na az 100k
Bár nekem a RECEIVE még sose volt zöld és a SEND még sose volt kék <#nemtudom>#nemtudom>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én letöltöm megnézem és ha tetszik akkor se veszem meg.... 😊
De majd lesz erre is valami orvosság,most lehet kitaláltak megint valami korlátozást,aztán mikor ezrével dobják vissza az elõfizetést akkor megszûntetik.
Úgyhogy vg,játszál sokat amíg tudsz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Vg,engem hidegen hagy hogy te mivel játszol,felõlem a kukikád is lehet az...ha nem olvastad volna elég lenne nekem a 120 mb-ból az 1-2 mb is,és nem szólnék egy szót se,de a 30kb nevetséges..... hozzászólásoddal együtt.
Motorola modemnél a RECEIVE kéken világít. A LINK meg 100Mbit/s kapcsolatnál narancs, 1Mbit/s kapcsolatnál kéken.
Tényleg elárulhatnák végre,hogy minek ekkora sebesség? Mit csináljak a 120-as nettel??? 1-2mb/s-ot azért hagyhattak volna,az is lótúró a 120-hoz képest,de ez a mostani minõsíthetetlen.
Valamit mahináltak a modemmel is,mert eddig csak 1 led világított kéken,most meg kettõ.
Ha ez így marad,jupiszi lehúzhatja a rolót....
mindenhonnét max 30-100k/s a letöltés
akkor minek nekem 60-as net, 1 megabit is elég lesz

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Frankfurt:
Bukarest:
Budapest (itt sajnos még nincs Quake Live szerver) - ezzel a mai teszttel értem el eddigi legjobb MOS eredményemet:

Valamit változott a helyzet 2 hónap alatt, de még mindig nem álltak vissza a normális pingek a Quake Live-ban.
Frankfurt:
Bukarest:
Budapest (itt sajnos még nincs Quake Live szerver) - ezzel a mai teszttel értem el eddigi legjobb MOSeredményemet:

Arab money
UI: Annó a hõskorban 19kbit/s bérelt vonal elvitt több géptermet.<#nyes>#nyes>
Miért nem adnak nagyobb sebességet felfelé? Az ok egyszerû:
downstream csati van kb. 130, upstream meg kb. 10 <#beka2>#beka2>
A régi ÁSZF-ben (pár éve) még benne volt, a mostaniban már nincs.
De itt van:
"A Szolgáltató által biztosított Internet-hozzáférési szolgáltatás a kábelhálózaton két frekvenciasávot használ, egyet a „lefelé” irányuló (ún. „downstream”😉 frekvenciasávok közül (általában az 50-860 MHz-es / 6 MHz sávban), és egyet a „felfelé” irányuló (ún. „upstream”😉 frekvencia-tartományban, (jellemzõen az 5-50 MHz-es / 5 MHz sávban), hogy az Internetezés által megkívánt kétirányú kommunikáció biztosított legyen. Az Internet-hozzáférés által igénybe vett kétirányú kommunikáció aszimmetrikusan veszi igénybe a kábelhálózatot, mivel „felfelé” a kérések, „lefelé” a nagyobb sávszélességet igénylõ letöltések történnek."
Amikor Én kezdtem a júpiszis korszakot(már írtam sokszor, hogy akkor még Broadband volt) 512/256 Kbit volt a sebesség és ez a magyar piacon egyedülállóan gyors volt anno 1999-ben. Akkor még az ADSL maximumon tudta a 256 Kbit-et lefele jó drágán. A Broadband akkor több ezressel olcsóbb volt mint az ADSL!
Ha viszel a debreceni ügyiseknek egy csokit akkor engem se hagyjál ki én is debreceni vagyok! <#nyes>#nyes>
Antivirus - To protect and to serve
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10