UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#taps>

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

+ról
Akinek FiberPower 120-a van hány megabájt/másodperccel tölti az ftp.broadband.hu a 2 GB-os testfilet?
Azt mondjuk nem értem, hogy miért a másik felhasználóra haragszol, hogy nálad lassabb a net azért mert õ letölt, nem a szolgáltatóra kellene?

Azért fizet a netért, hogy arra használja amire szeretné.

Azt nem nagyon értem, hogy pl. a Fiber Power 120-nál a letöltés 120mbit/sec de letölteni nem lehet annyival, sõt még a töredékével sem.

És itt nem feltétlenül illegális letöltésekrõl lehet szó, a torrent technológiát elég sok egyéb program felhasználja.

Szánalmas a UPC, ennyi. Szerencsére nekem ADSL-em van 15 mbit de legalább abból a teljes sávszélt tudom letöltésre használni. Márciustól újra lesz nálunk is UPC, de tudván ezeket a korlátozásokat tuti nem fogok átmenni...
Mike
nem kis szaros vagyok, ahogy te sem, szal kicsit kulturáltabban!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Természetesen nem szó szerint értettem. Ha úgy jobban tetszik, ha egy társasházban 25 elõfizetõbõl 20 torrentezik, akkor nekem igenis szarabb lesz a sávszéllesegem. Ja, hogy te vagy a mai napi okostojás? Nem szóltam.
Mike
semmi ilyesmit nem tapasztaltam hajnali 4-kor

Mike
most tényleg gyorsabb
100k-t is sikerült elérni
ez már 3x sebesség!

jó lesz az a 1 mbites net

Érdekesség a upc torrent korlátozás miatt,µTorrent+Windows Live Mail nem fér össze.Egyszerûen nem tudom letölteni a maileket ha megy a kliens.

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

Reggel 5 és 10 mb között töltöttem le.
Gondolom azt csinálják most mint régen,hogy éjjel 1-2 órától reggel 7-8 óráig oldják fel a korlátozást.

Send még nekem se volt kék,csak most pár napja.
De ha nem gond,akkor megnyugodtam.

Mike
de mindegyik? szálanként 30k
ennyi
ez bizony UPC

Most reggel hasít lefelé. Akkor át kell ütemezni a dolgokat. 😄

Blekk Síp
Épp ezzel szopok én is, hotfile premium elõfizetés és mit kapok érte? 50Kbyte-al jön FP120-al...
De szerintem a hotfile-al van gebasz.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mike
na mi van, itt mindenki vén, aztán 35+ fölött is egymást fikázzuk? 😊

felhivom a upc-s üzletkötõmet

Mike
én spec olyasmiket töltök, amikhez itthon nem lehet hozzáférni

Mike
aha, szóval te azért nem tudsz játszani, mert õ az 50 gigás avatart tölti,
értem

Mike
ez vmi iszonyat

jdownloadert használok

van egy depositfile 30k
megaupload 3-15k

mi a faszom ez, modem?

ja és van még egy fileserve, na az 100k

gduck
Az elméletileg jó, mert ha a RECEIVE vagy a SEND nem zöld hanem kék, akkor van "High speed internet connection with bonded channels".

Bár nekem a RECEIVE még sose volt zöld és a SEND még sose volt kék <#nemtudom>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

És honnan tudod mi tetszik?
Én letöltöm megnézem és ha tetszik akkor se veszem meg.... 😊
De majd lesz erre is valami orvosság,most lehet kitaláltak megint valami korlátozást,aztán mikor ezrével dobják vissza az elõfizetést akkor megszûntetik.
Úgyhogy vg,játszál sokat amíg tudsz.

Gubberx
Én személy szerint nem warezolok, ami tetszik inkább megveszem, de ez akkor is pofátlanság a UPC részérõl.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

hogyne 😊
úgy ahogy a játékodat se kérdezte senki. 😄 És addig álljál gugolva féllábon ahány percet torrenteztél már te is a 120-as neteddel...épeszû ember másra nem kér 120-as netet. Bocs ha estleg mamika fizeti és akkor nem szóltam,és bocs attól az 1-2 kivételtõl,mert azért biztos van....mielõtt õk is beszólnának.

Gubberx
Szerinted egyedül a warez amit sokan torrentel töltenek?? Ezer oldal van még ahonnan már a programokat demókat is torrentként tudod letölteni, és igen sokan használják mert kényelmes hogy ha nincs idõd megvárni a letöltést akkor a torrent folytatja ahol abbahagytad.... Ennyit a hülyeségedrõl

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jó az a 30kb torrentre 😊 (nem értem a nemi szervem miként jön a képbe)
Recevie meg a SEND is kéken világít. De ez utóbbi csak két három napja.

Vg,engem hidegen hagy hogy te mivel játszol,felõlem a kukikád is lehet az...ha nem olvastad volna elég lenne nekem a 120 mb-ból az 1-2 mb is,és nem szólnék egy szót se,de a 30kb nevetséges..... hozzászólásoddal együtt.

Hát, lehet torrentben nem jön 120-al, és speedtest sem mér annyit, de valóban, ezek csupa fontos, életbevágó dolgok. Nekem semmi bajom nincs a 120-as csomaggal. Kihasználni akarod? Nem lehet, nincs mire. Nagyon helyes, hogy korlátozzál a torrenteseket! De várj, most sajnállak, miközben én miattad(aki tölti az 50gigás Avatar-t) nem tudok normálisan játszani...
gduck
"Valamit mahináltak a modemmel is,mert eddig csak 1 led világított kéken,most meg kettõ."

Motorola modemnél a RECEIVE kéken világít. A LINK meg 100Mbit/s kapcsolatnál narancs, 1Mbit/s kapcsolatnál kéken.

Ugyanez a helyzet,annyi különbséggel,hogy nekem a 20-30kb/s-ot is alig éri el 120-as nettel.
Tényleg elárulhatnák végre,hogy minek ekkora sebesség? Mit csináljak a 120-as nettel??? 1-2mb/s-ot azért hagyhattak volna,az is lótúró a 120-hoz képest,de ez a mostani minõsíthetetlen.
Valamit mahináltak a modemmel is,mert eddig csak 1 led világított kéken,most meg kettõ.
Ha ez így marad,jupiszi lehúzhatja a rolót....

Mike
A UPC lassan visszadhatná a havidijat
mindenhonnét max 30-100k/s a letöltés
akkor minek nekem 60-as net, 1 megabit is elég lesz

tommygiant

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

tommygiant

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

tommygiant
Folytatás (bocs de valamiért levágta a HSZ végét):

Frankfurt:

Bukarest:

Budapest (itt sajnos még nincs Quake Live szerver) - ezzel a mai teszttel értem el eddigi legjobb MOS eredményemet:

tommygiant
@ #20674, #20675, #20676, #20677, #20678, #20679
Valamit változott a helyzet 2 hónap alatt, de még mindig nem álltak vissza a normális pingek a Quake Live-ban.

Frankfurt:

Bukarest:

Budapest (itt sajnos még nincs Quake Live szerver) - ezzel a mai teszttel értem el eddigi legjobb MOSeredményemet:

Hello, régen lehetett új ip-t kapni mac cím átírással. Ez most már nem mûködik? Csak mert nekem nem nagyon sikerül. Esetleg valami alternatíva nincs?

FSpofon
Remélem ma megüt valaki!

Arab money

Nagyon helyes! <#eljen>
FSpofon
Tegnap nálam is, meg egy haveromnál a város másik felén is visszatért a torrent korlátozás. De valami gusztustalan szinten, 120 mbit 1%-át ha használja. Aztán éjjel jó volt, most meg megint araszolva jönnek csak a cuccok. DIE MOTHERFUCKERS DIEEEEEEEEEEEEE

Arab money

gduck
Az a helyzet, hogy a kábelTV szabvány koaxon így van kitalálva, ezt tudja! Ez a sebesség még jóval növelhetõ, de a fel/le arány akkor se lesz több. Miért? Mert nincs annyi frekvencia rá! (és nem a torrentezõk miatt <#lookaround>)

UI: Annó a hõskorban 19kbit/s bérelt vonal elvitt több géptermet.<#nyes>

lolSL
pár év alatt már alkalmazkodni kellett volna az igényekhez, és nem csak kihasználni hogy nincs mindenhol digi vagy jobb alternatíva.

gduck
Nem kell mindjárt összeesküvés elméleteket gyártani <#wave>

Miért nem adnak nagyobb sebességet felfelé? Az ok egyszerû:
downstream csati van kb. 130, upstream meg kb. 10 <#beka2>

A régi ÁSZF-ben (pár éve) még benne volt, a mostaniban már nincs.
De itt van:
"A Szolgáltató által biztosított Internet-hozzáférési szolgáltatás a kábelhálózaton két frekvenciasávot használ, egyet a „lefelé” irányuló (ún. „downstream”😉 frekvenciasávok közül (általában az 50-860 MHz-es / 6 MHz sávban), és egyet a „felfelé” irányuló (ún. „upstream”😉 frekvencia-tartományban, (jellemzõen az 5-50 MHz-es / 5 MHz sávban), hogy az Internetezés által megkívánt kétirányú kommunikáció biztosított legyen. Az Internet-hozzáférés által igénybe vett kétirányú kommunikáció aszimmetrikusan veszi igénybe a kábelhálózatot, mivel „felfelé” a kérések, „lefelé” a nagyobb sávszélességet igénylõ letöltések történnek."

<#mf1>

sznorbi2
A 120 Mbit-nél nem olyan rossz a 10 Mbit. De ezt azért csinálták mert nagyon sokan torrenteztek a hálózatán és nagyon szét volt hajtva a hálózat.
Amikor Én kezdtem a júpiszis korszakot(már írtam sokszor, hogy akkor még Broadband volt) 512/256 Kbit volt a sebesség és ez a magyar piacon egyedülállóan gyors volt anno 1999-ben. Akkor még az ADSL maximumon tudta a 256 Kbit-et lefele jó drágán. A Broadband akkor több ezressel olcsóbb volt mint az ADSL!
Ha viszel a debreceni ügyiseknek egy csokit akkor engem se hagyjál ki én is debreceni vagyok! <#nyes>

Antivirus - To protect and to serve

nekem bõven elég, inkább a feltöltési sebességet növelje 40Mbit/s-ra és viszek minden debreceni ügyintézõnek egy csokit <#eplus2>

bertino
biztosan fejlesztes, 120 mega manapsag ugyse eleg semmire.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

megnéztem a modemem tulajdonságait, és meglepõdve tapasztaltam, hogy Downstream-nél 8, míg Upstream-nél 4 sávra van felcsatlakozva a modem. Remélem valami fejlesztés, akár sávszél növelés lesz felfele, mert ma nekem 150-250 pingjeim voltak, biztos a tesztelés miatt <#nevetes1>

sznorbi2
Ala

Antivirus - To protect and to serve

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

nyuny01
Igen,minden okés!Modem csere volt,remélhetõleg nem lesz vele gond!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"