UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
cisco, amúgy már bejelentettük, mert sikeresen lehalt úgy is, hogy közvetlen gépre volt csak rákötve és nem ment torrent...faszikám vmi olyasmit mondott, hogy nincs minden rendben a jellel, szal pénteken mennek és megnézik (és sopronban lakom és csak 2 hetente megyek szhelyre, apósom meg egész héten melózik pesten..anyós meg nem ért a géphez, szóval ha hamarabb is menne ki a szerelõ, letesztelni nem tudná..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

milyen modemet kapott? cisco? ha igen

itt nézzétek meg: http://192.168.100.1/

DOWNSTREAM

power level: -1 és 1 környékén; Signal to Noise Ratio: 40 környékén(45 körüli érték már nem jó, jelentsd be)

UPSTREAM

power level: 50 körüli érték a normális, ha vmi nem jó, akkor jelentsd be (ha 52 fölé megy, akkor nem jó, jelentsd be)

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D

Balumann
Tényleg TP-Linket használok,de a beépített IP címet nem teljesen értem :|
A router alapméretezett IP címe (belülrõl) a 192.168.1.1 , DHCP -vel 192.168.1.100 - 254 -ig oszt címeket (alapbeállítással mûködik). Az IP címet elvileg sem a routernek, sem a gépnek nem kellene megjegyeznie, DHCP szervertõl keresztül kell lekérnie tudtommal. Nem lenne gond, egyébként ha utána korrigálná az IP címet, de nem teszi, újraindítottam, elmentem fürdeni is addig, és ugyan az maradt az ip cím.
A probléma csak fél éve van kb., a elõtte majdnem 5 évig semmi gond nem volt vele.
De ha nem használja a másik gépet valaki, akkor kipróbálom linux alatt is, mert az még nem jutott eszembe.

Shiwo
csak ha így nem szakad, akkor mi lehet a gond ? hogy após 3 éves smc-je nem bírja, még talán hihetõen hangzik, de az enyémtõl elvárnám, hogy bírja (mi a csudáért lenne n-es wlanja, ha nem bírja a tempót..)

Zsoltika 007
"most még azt az egyet próbáljuk, hogy direktbe kötöttük be az egyik gépet, router nélkül..."
Ezzel kellett volna kezdeni. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Shiwo
XP-je van asztalin, win7 notebookon... a program fel van téve, felpakolta a upc-s csávó... de nem belassul, egyszerûen megszakad és csókolom...tegnap este próbálgattuk, a végén úgy is megszakadt, hogy csak az én noteszem ment win7-tel, és nem is torrenteztem... a upc a routerre fogja a dolgot, de mint írtam, azt cseréltük, és így is szakad, szvsz õk bacarintottak el valamit...most még azt az egyet próbáljuk, hogy direktbe kötöttük be az egyik gépet, router nélkül...

sznorbi2
192.168.1.10 -es ip cím a Tp-Link routerek beépített ip-je! De egyébként a legtöbb routernek 192.168.1-el kezdõdik az ip-je amivel a beállítások menübe lehet belépni.
Amikor feláll a hálózat akkor pedig már látod az eredeti júpiszis ip címedet. Egyébként a Tp-Link routerekre panaszkodnak a legtöbben.
Ha már ezt az ip-t látod akkor gondolom, hogy Tp-Link-et használsz. Ha meg lecsatlakoztatod a géprõl attól még a Windows megjegyzi, hogy azon az ip-n keresztül csatlakozna a netre.

Shiwo:
Figyelik a torrentezést de ha normálisan van beállítva a torrentkliens akkor nem lassít le a letöltés, viszont Én is naponta több órát töltök és semmilyen szakadást nem tapasztalok.
Xp-t használ az após?
Mert az XP már nem tudja lekezelni a 60 vagy a 120Mbit-es net sebességét. Van egy program ami átállítja az XP beállításait, hogy megfelelõen mûködjön ilyen nagy sebességgel is a letöltés.
Upc letöltési optimalizáló program
Ezt( a legalsó az oldalon) próbáltad már?

Antivirus - To protect and to serve

Balumann
Sajnos ezt nálam is eljátsza, korábban naponta maximum 1x történt, mostanában valamikor többször is, legfõképpen torrentezés közben, de múltkor már játék+teamspeak közben is. Egyetlenegy dolog utal a modem hibájára, hogy nem reagál az új ipcím kérésre sem ilyenkor - nálam sem.
Ráadásul nálam egy másik furcsa dolgot is produkál, amikor újraindítom (nem csak hiba esetén, hanem bármikor), WAN ip adressnek egy 192.168.1.10 -es ip címet ad, ugyanezt kipróbáltam router nélkül is, és akkor is (akkor ugye a gépnek magának lesz ez az ip címe a belsõ hálós ip cím helyett). És, ezt akkor osztja, amíg tölt be! Betöltés után újrakérem,már jó ip címet ad a modem.

Majd valamikor ügyfélszolgálat lesz belõle, de most az elmúlt pár napban nem volt baj vele, és most nem is igazán érek rá ezzel szarakodni.

Shiwo
pár oldalt visszanéztem, azt látom, hogy titkosítás nélkül belassítják a dolgot...de itt konkrétan leállt az egész, semmi nem megy utána, még a sima weboldalak sem, s az sem elég, ha a routerben megpróbálok új ip-t kérni, csak az áramtalanítás..

Shiwo
a zárójelbõl lemaradt a "kapja"

Shiwo
Hali !

Apósomnak eddig Fiber 15-öse volt, de most elõfizetett a 60-asra (illetve most egy kis ideig 120-ast). Viszont mióta bekötötték, azóta egy csomószor megszakad a net, és csak a modem meg a router újraindítása segít. Mi okozhatja ezt ? A upc-sek a routerre fogták a dolgot, mondván, hogy régi és lassú, de most elhoztam a wrt160n-emet, amirõl úgy tudom, hogy nem egy csiga fajta, de ezzel is meg-megszakad...okozhatja esetleg olyan, hogy a jupíszi figyeli a torrentezést, és az új modemmel jobban kiszúrják és õk szakítják meg ? vagy tapasztalt más hasonlót ? van rá valami megoldás ?

itt teljesen rendben van minden, bár eténként 8-10 között megnõ a ping, de inkább hétvégén és az is ritka

sznorbi2
A hét elején nekem is vacakolt a webmail(kb. évente 1-2X nézem a webmailt a többi idõszakban klienst használok napi rendszerességgel), de nekem kliensen keresztül rendben mûködik!

Bertino:
Igen, engem megetetett és meg is kaptam(-om) azt a szolgáltatást amit leírtak és fizetek! <#worship><#crazya>

Úgy látszik, hogy Debrecenben ahonnan az egész kábeltv és internet mizéria indult az õskorban, ott szinte minden rendben van.
Ezt KuNgZi fórumtárs is megerõsítheti! <#eljen>

Sziasztok

A webmail csak nálam egy kalap fos?
Napok óta alig tudom elérni és tegnap óta szinte elérhetettlen.De csak a webmail a upc többi oldala illetve teljesen más oldalak tökéletesen mûködnek.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

bertino
te vagy azoknak a upc elofizetoknek az egyike, aki totalisan engedi megetetni magat holmi szamokkal a prospektusokon.

<#szomoru2><#csodalk><#nyes>

ebreszto.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Vmi gáz van a nettel. 13 ker
60 helyet 15 mbitet mutat a speedtest, és játékokban is játszhatatlan a magas ping miatt

gduck
Ne izgulj, ez mostanában ez egy "bónusz szolgáltatás" <#falbav> Én már elviselem, nem idegeskedek rajta. Majd késõbb sokadik próbálkozásra valszeg letölti <#szomoru1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Tatyla
mivel az UPC ügyfélszolgálat elérhetetlen,kérdezek itt:
valaki nem tudja miért nem tudom fogadni a mailjeim mindig idõtúllépésre hivatkozik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

KranaZoli
Nekem 15/30 van. Ha lejár a hûség vagy marad a 15Mb-es csomag, vagy attól függ milyen akciója lesz a UPC-nek.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bardocz
Ja boccs, nem tudtam, hogy mindenkinek 120as nete van. Megyek elásom magam, hogy merek 30as netet használni.
Azért van ez, hogy termelje az upc-nek a zsét. Mit gondoltál, talán õk a jó tündérek serege? Nekem is 120-as van, totál feleslegesen, mikor elég mindenre a 15mbit csomag is. Váltok is, ha lejár a hûség.
Skynet85
Azért regéld már el mire van akkor a 120mbit, nem nem, vagyok torrent huszár 1 hónapban kb 10-20 gb torrent forgalmat generálok mivel az összes játékom steames, és dvd film is akad szép számmal, de lópc se gondolta komolyan, hogy a 120mbites neten játszani fognak meg e-mailezni... akkor úgy kell meghírdetni a csomagokat hogy levelezésre játékra 120mbit ebbõl a legmenõbb játék is max 0,000001%-át használja ki a sávszélnek, letöltésre meg 10mbit...

Nehogymár ne legyen elég a 10 Mbit/s feltöltés bakker! A torrenteseket pedig igenis tiltani kell, de legalábbis komoly korlátozásokat kell eszközölni.
gduck
1000x leírtam már miért nem lesz SOHA óriási feltöltési sebesség... Ha érdekel olvass vissza (#20859), már unom leírni még1x <#wave>

sznorbi2
A garantált sávszél ennyire alacsonyan tartása a Digi szokása.
Nézd meg légyszíves a honlapján

Garantált le- és feltöltési sávszélesség
StartNET 20/10 Mbit/s garantált sávszélesség: 4/2 Mbit/s
BaseNET 40/20 Mbit/s garantált sávszélesség: 6/3 Mbit/s
TopNET 80/25 Mbit/s garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s

Na ez azért már tényleg vicces!

daemonervosa
Már látom a jövõt...

Chello UltramegagigaPower 1Gbit / 15Mbit*

*- Havi limit 300Giga
*2- Garantált sávszél 5/1mbit
*3- p2p kapcsolat 1Mbit/256Kbit

BONUS - 2 naponta másfél napig szar.
Cool story UPC

Trolling is a art.

sznorbi2
Éppen megelõztél mert most olvasom a Gigabit netet a júpiszitõl.

bardocz
Elõbb legyen már normális feltöltés, meg a torrenteseket ne szívassák.
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KranaZoli
Értem.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
wifi miatt kell, asszony laptopjához, az enyém kábellel csatlakozik.

KranaZoli
Miért kell Neked Router?! Van rajta Wi-Fi?! TP-Link azért annyira nem kaki. Én nem használok Router-t. Kábelmodem -> passzív 5-ös Switch -> szgép; noti

Fabio Capello
Meglesem õket, habár ezen a téren nincsenek gondjaim. Egyrészrõl a routerünkre gyanakszom, elég butácska a szerencsétlen (Tp-link), másrészrõl a sok warezhuszárra, akik az elõfizetett 120 megás nettel lehúzzák a hálózatot.

KranaZoli

I AM SORRY! <#alien>

KranaZoli
<#integet2>

Figyuka! Én nem tapasztalok ilyet a Dob street másik felén. <#nemtudom>

Olyan viszont van és az okát nem tudom, hogy mi:

Asszony nagyon szereti nézni a VV-t NET-en. 22h-tól lehet. És ott elég soxszor olyat ír ki, hogy nincs adás; akadozva játssza le stream-et; stb... De lehet, hogy ez a probléma a másik oldalon van.

Notice:

Van ez az oldal:
Amúgy viszont betonstabil. Igaz, nem multizok. Talán majd a Krájzisz2 multiját fogom kipróbálni.link...

Érdemes lenne kipróbálnod az alábbiakat. Én használom Õket az összeset, mert ilyen perverz vagyok. 😄

- 360 Amigo System Speedup PRO v1.2.1.5300 Portable -> takarítás + Regedit pucolás;
- CCleaner v3.03.1366 Portable -> regedit pucolás;
- Auslogics BoostSpeed v5.0.6.250 Portable -> All in One -> Net optimalizálás(!) -> regedit pucolás + defrag
- WinASO Registry Optimizer v4.6.5.0 Portable -> regedit pucolás
- Wise Registry Cleaner Pro v5.91 Build 334 Portable -> regedit pucolás + defrag
- Wise Disk Cleaner Pro v5.83 Build 267 Portable -> disk pucolás

+1)

Mike at home
én azt mondom, amikor szaraxik a net, akkor érdemes, közvetlenül rádugni a gépet a modemre, hátha mégsem a upc-vel van a hiba. Hetekig gyaláztam a UPC-t, aztán amikor felhívtam a supportot, és nem találtak semmit, akkor ugrott be, hogy ki kellett volna próbálni router nélkül, annyira ciki volt 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fabio Capello
Nemtudom egyébként mit mûvelnek errefelé, de esténként egyre tipikusabb, hogy 5-10 percenként eldurran a net egy rövid idõre (pár másodperc, max 1 perc), majd visszajön. Elég idegesítõ, fõleg Left 4 Dead közben... -.-"

gduck

DaniX14
Nem, Repotec . De szerintem az lehet gond, de nem vagyok biztos benne.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Skynet85
Esetleg smc routered van?

DaniX14
Sziasztok !
Az lenne problémám hogy Fiber Power 15 van nekem és van hogy néha megy torrent max sebességgel töltök és van hogy leáll az egész net és ki kell húzni a modem majd újra be és akkor újra lesz net. Van valami megoldás ? Ha nem maxon megy letöltés akkor is ezt csinálja egy idõ után.
Köszönöm a segítséget elõre is!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

RBJ
Egy kérdésem lenne. valamit összekutyultak bent mert új felh.n.és jelszót sõt azonosítót kaptam.
az mondta a csóka , hogy a jelszó csak 3 hónapig él és változtassam majd meg.
Elhadarta hogy hol csak ki jegyezte meg.
valaki tudja , hogy hol kell megváltoztni a jelszót és miért egyáltalán. miért nem mehet ez és mindig.
még azt mondta ha megváltoztatom csak 1 évig él.
tiszta rejtély.
A régi profilommal semmit nem kellett anno csinálni.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
online próbáltam elintézni de szerintem nem lesz belõle semmi mert valami banki fizetéshez kötik az akció t.
Nem igazán van kedvem ott várni,pöcsölni az upc nél.
De ha muszáj lesz akkor muszáj.<#csodalk>

Linux Mint 13 Cinnamon

precision
felfelé váltani mindig lehet, lefelé csak akkor ha már nincs hûségnyilatkozatod
60->120 -nál szerintem nem kapsz új modemet

de a legegyszerûbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot vagy bemész egy upc irodába

Bazinga!

RBJ
Most nézem,hogy 6 ezerét mérik a fiber p 120 t.
Nekem most fp.60. van 5000 ért. fel lehet váltani vagy csak új elõfizetõkre vonatkozik?
Közbe meg szeretném a tv csomagot is lejjebb tenni.
Lehetséges ez szerintetek?

Még egy kérdés a 60 fibernél ha 120 ra váltok cserélik a modemet ?

Linux Mint 13 Cinnamon

az durva lenne, abba én is benne lennék <#nevetes1>

lolSL
szeretnék egy olyan opciót hogy heti 1 napra felcserélõdik a fel és letöltés sebessége.

gduck
Amúgy jó ez a digitális szolgáltatás, de lehetne mondjuk picit olcsóbb...

Csodálatos. <#eljen>
gduck
Az a probléma, hogy néha azért írogatna is dolgokat arra a szerencsétlen smartcardra. Ha ki van kapcsolva 1/2 évig, akkor egy újraaktiválásra az esély 99.9% <#wave>