UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
itt nézzétek meg: http://192.168.100.1/
DOWNSTREAM
power level: -1 és 1 környékén; Signal to Noise Ratio: 40 környékén(45 körüli érték már nem jó, jelentsd be)
UPSTREAM
power level: 50 körüli érték a normális, ha vmi nem jó, akkor jelentsd be (ha 52 fölé megy, akkor nem jó, jelentsd be)
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
A router alapméretezett IP címe (belülrõl) a 192.168.1.1 , DHCP -vel 192.168.1.100 - 254 -ig oszt címeket (alapbeállítással mûködik). Az IP címet elvileg sem a routernek, sem a gépnek nem kellene megjegyeznie, DHCP szervertõl keresztül kell lekérnie tudtommal. Nem lenne gond, egyébként ha utána korrigálná az IP címet, de nem teszi, újraindítottam, elmentem fürdeni is addig, és ugyan az maradt az ip cím.
A probléma csak fél éve van kb., a elõtte majdnem 5 évig semmi gond nem volt vele.
De ha nem használja a másik gépet valaki, akkor kipróbálom linux alatt is, mert az még nem jutott eszembe.
Ezzel kellett volna kezdeni. 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amikor feláll a hálózat akkor pedig már látod az eredeti júpiszis ip címedet. Egyébként a Tp-Link routerekre panaszkodnak a legtöbben.
Ha már ezt az ip-t látod akkor gondolom, hogy Tp-Link-et használsz. Ha meg lecsatlakoztatod a géprõl attól még a Windows megjegyzi, hogy azon az ip-n keresztül csatlakozna a netre.
Shiwo:
Figyelik a torrentezést de ha normálisan van beállítva a torrentkliens akkor nem lassít le a letöltés, viszont Én is naponta több órát töltök és semmilyen szakadást nem tapasztalok.
Xp-t használ az após?
Mert az XP már nem tudja lekezelni a 60 vagy a 120Mbit-es net sebességét. Van egy program ami átállítja az XP beállításait, hogy megfelelõen mûködjön ilyen nagy sebességgel is a letöltés.
Upc letöltési optimalizáló program
Ezt( a legalsó az oldalon) próbáltad már?
Antivirus - To protect and to serve
Ráadásul nálam egy másik furcsa dolgot is produkál, amikor újraindítom (nem csak hiba esetén, hanem bármikor), WAN ip adressnek egy 192.168.1.10 -es ip címet ad, ugyanezt kipróbáltam router nélkül is, és akkor is (akkor ugye a gépnek magának lesz ez az ip címe a belsõ hálós ip cím helyett). És, ezt akkor osztja, amíg tölt be! Betöltés után újrakérem,már jó ip címet ad a modem.
Majd valamikor ügyfélszolgálat lesz belõle, de most az elmúlt pár napban nem volt baj vele, és most nem is igazán érek rá ezzel szarakodni.
Apósomnak eddig Fiber 15-öse volt, de most elõfizetett a 60-asra (illetve most egy kis ideig 120-ast). Viszont mióta bekötötték, azóta egy csomószor megszakad a net, és csak a modem meg a router újraindítása segít. Mi okozhatja ezt ? A upc-sek a routerre fogták a dolgot, mondván, hogy régi és lassú, de most elhoztam a wrt160n-emet, amirõl úgy tudom, hogy nem egy csiga fajta, de ezzel is meg-megszakad...okozhatja esetleg olyan, hogy a jupíszi figyeli a torrentezést, és az új modemmel jobban kiszúrják és õk szakítják meg ? vagy tapasztalt más hasonlót ? van rá valami megoldás ?
Bertino:
Igen, engem megetetett és meg is kaptam(-om) azt a szolgáltatást amit leírtak és fizetek! <#worship>#worship><#crazya>#crazya>
Úgy látszik, hogy Debrecenben ahonnan az egész kábeltv és internet mizéria indult az õskorban, ott szinte minden rendben van.
Ezt KuNgZi fórumtárs is megerõsítheti! <#eljen>#eljen>
A webmail csak nálam egy kalap fos?
Napok óta alig tudom elérni és tegnap óta szinte elérhetettlen.De csak a webmail a upc többi oldala illetve teljesen más oldalak tökéletesen mûködnek.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
<#szomoru2>#szomoru2><#csodalk>#csodalk><#nyes>#nyes>
ebreszto.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
60 helyet 15 mbitet mutat a speedtest, és játékokban is játszhatatlan a magas ping miatt
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
valaki nem tudja miért nem tudom fogadni a mailjeim mindig idõtúllépésre hivatkozik?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nézd meg légyszíves a honlapján
Garantált le- és feltöltési sávszélesség
StartNET 20/10 Mbit/s garantált sávszélesség: 4/2 Mbit/s
BaseNET 40/20 Mbit/s garantált sávszélesség: 6/3 Mbit/s
TopNET 80/25 Mbit/s garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s
Na ez azért már tényleg vicces!
Chello UltramegagigaPower 1Gbit / 15Mbit*
*- Havi limit 300Giga
*2- Garantált sávszél 5/1mbit
*3- p2p kapcsolat 1Mbit/256Kbit
BONUS - 2 naponta másfél napig szar.
Cool story UPC
Trolling is a art.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
I AM SORRY! <#alien>#alien>
Figyuka! Én nem tapasztalok ilyet a Dob street másik felén. <#nemtudom>#nemtudom>
Olyan viszont van és az okát nem tudom, hogy mi:
Asszony nagyon szereti nézni a VV-t NET-en. 22h-tól lehet. És ott elég soxszor olyat ír ki, hogy nincs adás; akadozva játssza le stream-et; stb... De lehet, hogy ez a probléma a másik oldalon van.
Notice:
Van ez az oldal:
Amúgy viszont betonstabil. Igaz, nem multizok. Talán majd a Krájzisz2 multiját fogom kipróbálni.link...
Érdemes lenne kipróbálnod az alábbiakat. Én használom Õket az összeset, mert ilyen perverz vagyok. 😄
- 360 Amigo System Speedup PRO v1.2.1.5300 Portable -> takarítás + Regedit pucolás;
- CCleaner v3.03.1366 Portable -> regedit pucolás;
- Auslogics BoostSpeed v5.0.6.250 Portable -> All in One -> Net optimalizálás(!) -> regedit pucolás + defrag
- WinASO Registry Optimizer v4.6.5.0 Portable -> regedit pucolás
- Wise Registry Cleaner Pro v5.91 Build 334 Portable -> regedit pucolás + defrag
- Wise Disk Cleaner Pro v5.83 Build 267 Portable -> disk pucolás
+1)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Az lenne problémám hogy Fiber Power 15 van nekem és van hogy néha megy torrent max sebességgel töltök és van hogy leáll az egész net és ki kell húzni a modem majd újra be és akkor újra lesz net. Van valami megoldás ? Ha nem maxon megy letöltés akkor is ezt csinálja egy idõ után.
Köszönöm a segítséget elõre is!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
az mondta a csóka , hogy a jelszó csak 3 hónapig él és változtassam majd meg.
Elhadarta hogy hol csak ki jegyezte meg.
valaki tudja , hogy hol kell megváltoztni a jelszót és miért egyáltalán. miért nem mehet ez és mindig.
még azt mondta ha megváltoztatom csak 1 évig él.
tiszta rejtély.
A régi profilommal semmit nem kellett anno csinálni.
Linux Mint 13 Cinnamon
Nem igazán van kedvem ott várni,pöcsölni az upc nél.
De ha muszáj lesz akkor muszáj.<#csodalk>#csodalk>
Linux Mint 13 Cinnamon
60->120 -nál szerintem nem kapsz új modemet
de a legegyszerûbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot vagy bemész egy upc irodába
Bazinga!
Nekem most fp.60. van 5000 ért. fel lehet váltani vagy csak új elõfizetõkre vonatkozik?
Közbe meg szeretném a tv csomagot is lejjebb tenni.
Lehetséges ez szerintetek?
Még egy kérdés a 60 fibernél ha 120 ra váltok cserélik a modemet ?
Linux Mint 13 Cinnamon