22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • GaBenc
    IGEN maradnak. Már mint nálunk maradtak. Az a nagy buzi melegedős szar meg nálam is van. Ez Újpesten van. Gondolom máshol is így történik.
  • júzer02
    javítás: "akkor megmaradnak e a az analóg adások is egyéb díj ellenében": helyett díjmentesen.
  • júzer02
    Üdv. Mivel a tv-s téma eléggé kihalt ezért a kérdésemet itt tenném fel, ha nem gond.
    Szóval volna egy elvileg DVB-c és t-t is támogató tv, amin pcmcia kártyanyílás is van (sony KDL-32EX600).
    Namármost jelenleg analóg tv-re van előfizetve, de a a tévé digitális adókat is talált, amiből az m2 be is jön, a többi idézem "nem dekódolható" a tv szerint, de kiírja, hogy discovery, hbo stb.
    Namármost a digitális tévézéshez még mindíg szükséges az upc-nél az az undorító nagy, nehéz, melegedő és sokat fogyasztó set top box? Vagy akkor ezekszerint végre hajlandóak dekóder kártyát is adni a tv beépített tuneréhez?
    További kérdésem pedig, hogy az igaz-e, hogyha mondjuk előfizet az ember az alap digitális tévé csomagra, akkor megmaradnak e a az analóg adások is egyéb díj ellenében? ha igen, akkor megmarad e az analógon a national geographic és még sok más olyan csatorna ami jelenleg van, de érdekes módon az upc weboldalán nem szerepelnek a bronze analóg csomagban sem?
  • Mike
    a modemen mennyi lednek kellene égnie?

van ugye a zöldből 4
    meg egy narancssárga
    de az is alig villog
    ez így ránézésre vmiért nem érzem normálisnak
  • Tmac
    Most már jó, lehet hogy az eső miatt rosszalkodott.
  • Tmac
    8. ker.-ben másnál is lassú most a net? 25M helyett 1M jön.
  • Tatyla
    mostanság nekem is elég jó

• Jamirofan89
    2 hete,hogy új modemet szereltek be.(sorokkal lejjebb panaszkodtam is és sikerült beszerezni egy újat.)Speedtest 1.5 mbps és 25 mbps értékek közötti végeredményt produkál.3 különböző vírusírtóval próbálkoztam és nincs semmilyen vírus a gépen.Valami ötletet lennétek szívesek adni,hogy mitévő legyek? Mi lehet a probléma Win beállításoknál vagy modem körül? :O
  • Boroskóla
    Átlövik a modemet ahogy mondod,csak az plusz 2500 ft,plussz 12 hó hűségidő ismételten.
  • Yoda001
    kb pont éjfélkor elment a net, harmadik és utolsó két led világít... pedig eddig semmi nem volt.. miafasz
  • KuNgZi

nekem jó a pingem cs: source-ban pl
  • nyuny01 #21419
    Valakinek valami ötlet hogy miért nem tudok egy normálisat játszani?Egy ideig megy majd vagy megszakad vagy a pingem miatt dob ki a szerverről!
    Már kezd elegem lenni a UPC-böl!
    Ezt körülbelül 1 hete csinálja!Tegnap úgy ahogy ment,ma megint akarja!

• UnknownAsshole
    Köszi!
    Miután elolvastam a válaszokat, pont utána vettem észre ezt a képet...
  • precision
    megmarad az analóg mindaddig amíg rá nem dugsz egy set top box -ot, 1 -et "ingyen" az a upc a digitális előfizetés mellé, minden további doboz plusz pénzbe kerül (asszem +1000 HUF havonta/db)

tehát megoldható
  • KuNgZi
    ha rendelsz digitális csomagot, az analóg megmarad a többi a tv-n, csak egy tv-n lesz egy beltérivel digitális adás is
  • UnknownAsshole
    Hali!
    Jeleneleg Bronze analóg kábeltv csomagunk van és szeretnénk digitálisra átmenni, mert ugyanannyi pénzért sokkal több nézhető adás van úgy.
    Viszont most 3 különböző szobában 3 TVre van elosztva ez az egész és az a kérdésem hogy ez a digitálisnál is ugyanúgy megoldható?
  • Zozo76
    Koszonom a valaszt, betelefonalok akkor nekik! ;)
  • sznorbi2
    Vagy 300 ft-al több lesz az 50-es csomag.
  • gduck
    A régi csomagok maradnak, új csomagok kerültek bevezetésre. Ezt mondja a mondat.

Ha 30-as vagy, kérheted a cserét 50-re, mert az ára ugynaz lesz ;)
  • xido
    be se kell menni hozzá,felhívod őket,2 perc adat egyeztetés,aztán már lövik is át a modemet..:)
  • ToCsEk
    kapják be, akkor faszért írják?

"Az új Fiber Power portfólióban a jelenlegi 2, 15, 30, 60 és 120 Mbps maximális letöltési sávszélességet kínáló csomagokat 10, 25, 50 és 120-as ajánlatokra cseréli a cég,"
  • sznorbi2
    Ez így van ahogyan leírtad!
    Ha még hőséged, akarom mondani hűséged van, akkor a felfele módosítással újabb 1 éves hűséget kell aláírni akár kedvezőbb áron is.

A hangsúly a felfele módosításon van!
  • Zozo76
    Husegido alatt lehet felfele modositani ugye? Mert ev vegeig husegem van, es emiatt 10000-ert kapom azt amit az uj belepok 5000-ert megkapnak. Ha lehet akkor bemegyek es mondom hogy felfele szeretnek modositani... :)

Meg a kovetkezo csomag is olcsobb mint amit en fizetek... :)))
  • gduck
    Nem is fogják, csak ha váltasz 50-re ;) 30-nál nincs emelés!!!
  • precision
    áramtalanítsd a modemet (routert is hogy ha van)
  • ToCsEk
    14.kerben nálunk még mindig 30as, lofaszt nem elemtek még :/
  • PeeTeR
    osszevissza szakadozik a vonal mar reggel ota. szetbaszom ezeket a zs -kat
  • cock
    akkor ok.
    Köszi. :)
  • KuNgZi
    addig örülj, míg nem vették vissza. gondolom számlázásba a rendes 60/6-ért fizetsz nem? az az ő hibájuk, nem a tied, semmi gondod nem lesz belőle
  • cock
    Hi!
    Na most azokkal mi újság van, akik anno 6 hónapja 60/6-os netre szerződtek de fél évig biztosították így akciós áron a 120/10-et? Sebességben nem történt érdemi változás. Az elérhető tv csatornák számát sem felezték, szóval nem értem..
  • Zozo76
    Itt az UPC 25 megas (emelt) csomagja:

• KuNgZi
    nekem is ott van és akkor mi van? szerinted érdekel? nálam semmi korlát nincs, max akkor nincs meg a max sávszél, ha vasárnap mindenki netezik :D
  • bcsaba73
    Ez érdekes,tavaly a szeptember október november mindhárom hónap 400gigát töltöttem,és igencsak ott volt a supportnál a figyelmeztető szöveg.....
  • precision
    tölts le egy zilliárd terabyte adatot és nézd meg, hogy kapsz e figyelmeztető mailt vagy sem :)

amúgy meg tényleg ászf... nem dísznek van
  • bertino
    az aszf-bol mi igaz, mi nem ?

csak igaz van benne, mas kerdes betartjak-e, mert egy szemfules user kiszur maganak valamit, amit az isp nem tart be.
  • vg
    Azon tuti van, a 120-ason azért nincs, mert az nekik jó pénz(értelem szerint).
  • KuNgZi
    semmi korlát nincs
  • tnet
    na ez nem semmi...köszi ezeket várom.gondolom korlát semmi...és a régi fiber 15?már 25 el van valakinek tapasza?
  • KuNgZi

120-as net!!!
  • tnet
    tudtam hogy lesz olyan aki okoskodik..én is tudom hogy van egy ászf de fingom sincs abból mi igaz mi nem.lehet csak egy pont hogy ha leterhelik a hálózatot lehessen mire hivatkozni.de lehet amugy leszarják...nem az ilyen okoskodásokra vok kiváncsi hanem arra hogy ki az aki már tapasztalta hogy van vagy nincs...nyilván olyan aki tölt mint a .icsa...köcce