22959
-
#21430 IGEN maradnak. Már mint nálunk maradtak. Az a nagy buzi melegedős szar meg nálam is van. Ez Újpesten van. Gondolom máshol is így történik. -
júzer02 #21429 javítás: "akkor megmaradnak e a az analóg adások is egyéb díj ellenében": helyett díjmentesen. -
júzer02 #21428 Üdv. Mivel a tv-s téma eléggé kihalt ezért a kérdésemet itt tenném fel, ha nem gond.
Szóval volna egy elvileg DVB-c és t-t is támogató tv, amin pcmcia kártyanyílás is van (sony KDL-32EX600).
Namármost jelenleg analóg tv-re van előfizetve, de a a tévé digitális adókat is talált, amiből az m2 be is jön, a többi idézem "nem dekódolható" a tv szerint, de kiírja, hogy discovery, hbo stb.
Namármost a digitális tévézéshez még mindíg szükséges az upc-nél az az undorító nagy, nehéz, melegedő és sokat fogyasztó set top box? Vagy akkor ezekszerint végre hajlandóak dekóder kártyát is adni a tv beépített tuneréhez?
További kérdésem pedig, hogy az igaz-e, hogyha mondjuk előfizet az ember az alap digitális tévé csomagra, akkor megmaradnak e a az analóg adások is egyéb díj ellenében? ha igen, akkor megmarad e az analógon a national geographic és még sok más olyan csatorna ami jelenleg van, de érdekes módon az upc weboldalán nem szerepelnek a bronze analóg csomagban sem? -
#21427 a modemen mennyi lednek kellene égnie?
van ugye a zöldből 4
meg egy narancssárga
de az is alig villog
ez így ránézésre vmiért nem érzem normálisnak -
Tmac #21426 Most már jó, lehet hogy az eső miatt rosszalkodott. -
Tmac #21425 8. ker.-ben másnál is lassú most a net? 25M helyett 1M jön. -
#21424 mostanság nekem is elég jó
-
#21423 2 hete,hogy új modemet szereltek be.(sorokkal lejjebb panaszkodtam is és sikerült beszerezni egy újat.)Speedtest 1.5 mbps és 25 mbps értékek közötti végeredményt produkál.3 különböző vírusírtóval próbálkoztam és nincs semmilyen vírus a gépen.Valami ötletet lennétek szívesek adni,hogy mitévő legyek? Mi lehet a probléma Win beállításoknál vagy modem körül? :O -
Boroskóla #21422 Átlövik a modemet ahogy mondod,csak az plusz 2500 ft,plussz 12 hó hűségidő ismételten. -
#21421 kb pont éjfélkor elment a net, harmadik és utolsó két led világít... pedig eddig semmi nem volt.. miafasz -
KuNgZi #21420
nekem jó a pingem cs: source-ban pl -
#21419 Valakinek valami ötlet hogy miért nem tudok egy normálisat játszani?Egy ideig megy majd vagy megszakad vagy a pingem miatt dob ki a szerverről!
Már kezd elegem lenni a UPC-böl!
Ezt körülbelül 1 hete csinálja!Tegnap úgy ahogy ment,ma megint akarja!
-
#21418 Köszi!
Miután elolvastam a válaszokat, pont utána vettem észre ezt a képet...
-
#21417 megmarad az analóg mindaddig amíg rá nem dugsz egy set top box -ot, 1 -et "ingyen" az a upc a digitális előfizetés mellé, minden további doboz plusz pénzbe kerül (asszem +1000 HUF havonta/db)
tehát megoldható -
KuNgZi #21416 ha rendelsz digitális csomagot, az analóg megmarad a többi a tv-n, csak egy tv-n lesz egy beltérivel digitális adás is -
#21415 Hali!
Jeleneleg Bronze analóg kábeltv csomagunk van és szeretnénk digitálisra átmenni, mert ugyanannyi pénzért sokkal több nézhető adás van úgy.
Viszont most 3 különböző szobában 3 TVre van elosztva ez az egész és az a kérdésem hogy ez a digitálisnál is ugyanúgy megoldható? -
Zozo76 #21414 Koszonom a valaszt, betelefonalok akkor nekik! ;) -
#21413 Vagy 300 ft-al több lesz az 50-es csomag. -
#21412 A régi csomagok maradnak, új csomagok kerültek bevezetésre. Ezt mondja a mondat.
Ha 30-as vagy, kérheted a cserét 50-re, mert az ára ugynaz lesz ;) -
xido #21411 be se kell menni hozzá,felhívod őket,2 perc adat egyeztetés,aztán már lövik is át a modemet..:) -
#21410 kapják be, akkor faszért írják?
"Az új Fiber Power portfólióban a jelenlegi 2, 15, 30, 60 és 120 Mbps maximális letöltési sávszélességet kínáló csomagokat 10, 25, 50 és 120-as ajánlatokra cseréli a cég," -
#21409 Ez így van ahogyan leírtad!
Ha még hőséged, akarom mondani hűséged van, akkor a felfele módosítással újabb 1 éves hűséget kell aláírni akár kedvezőbb áron is.
A hangsúly a felfele módosításon van! -
Zozo76 #21408 Husegido alatt lehet felfele modositani ugye? Mert ev vegeig husegem van, es emiatt 10000-ert kapom azt amit az uj belepok 5000-ert megkapnak. Ha lehet akkor bemegyek es mondom hogy felfele szeretnek modositani... :)
Meg a kovetkezo csomag is olcsobb mint amit en fizetek... :))) -
#21407 Nem is fogják, csak ha váltasz 50-re ;) 30-nál nincs emelés!!! -
#21406 áramtalanítsd a modemet (routert is hogy ha van) -
#21405 14.kerben nálunk még mindig 30as, lofaszt nem elemtek még :/ -
#21404 osszevissza szakadozik a vonal mar reggel ota. szetbaszom ezeket a zs -kat -
cock #21403 akkor ok.
Köszi. :) -
KuNgZi #21402 addig örülj, míg nem vették vissza. gondolom számlázásba a rendes 60/6-ért fizetsz nem? az az ő hibájuk, nem a tied, semmi gondod nem lesz belőle -
cock #21401 Hi!
Na most azokkal mi újság van, akik anno 6 hónapja 60/6-os netre szerződtek de fél évig biztosították így akciós áron a 120/10-et? Sebességben nem történt érdemi változás. Az elérhető tv csatornák számát sem felezték, szóval nem értem.. -
Zozo76 #21400 Itt az UPC 25 megas (emelt) csomagja:
-
KuNgZi #21399 nekem is ott van és akkor mi van? szerinted érdekel? nálam semmi korlát nincs, max akkor nincs meg a max sávszél, ha vasárnap mindenki netezik :D -
bcsaba73 #21398 Ez érdekes,tavaly a szeptember október november mindhárom hónap 400gigát töltöttem,és igencsak ott volt a supportnál a figyelmeztető szöveg..... -
#21397 tölts le egy zilliárd terabyte adatot és nézd meg, hogy kapsz e figyelmeztető mailt vagy sem :)
amúgy meg tényleg ászf... nem dísznek van -
#21396 az aszf-bol mi igaz, mi nem ?
csak igaz van benne, mas kerdes betartjak-e, mert egy szemfules user kiszur maganak valamit, amit az isp nem tart be. -
vg #21395 Azon tuti van, a 120-ason azért nincs, mert az nekik jó pénz(értelem szerint). -
KuNgZi #21394 semmi korlát nincs -
tnet #21393 na ez nem semmi...köszi ezeket várom.gondolom korlát semmi...és a régi fiber 15?már 25 el van valakinek tapasza? -
KuNgZi #21392
120-as net!!! -
tnet #21391 tudtam hogy lesz olyan aki okoskodik..én is tudom hogy van egy ászf de fingom sincs abból mi igaz mi nem.lehet csak egy pont hogy ha leterhelik a hálózatot lehessen mire hivatkozni.de lehet amugy leszarják...nem az ilyen okoskodásokra vok kiváncsi hanem arra hogy ki az aki már tapasztalta hogy van vagy nincs...nyilván olyan aki tölt mint a .icsa...köcce