UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én a Fészeknél lakok :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én a vám és adóhivatal felé vagyok, a körúttól a Hõsök tere felé :]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Majd szép lassan cserélõdnek a dolgok, pontosan így ahogy mondod: lassan <#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Antivirus - To protect and to serve
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
veszel nekem új routert?
azt éljük most
30-50k, pár napig jó, aztán megint 30-50k
ismerõsöm még a múlt héten fájber 30 netre váltott arra még érvényes a dupla vagy nem <#conf>#conf>
íme <#wave>#wave><#taps>#taps>
Semmi gond a nettel, folyamatos a kapcsolat. <#worship>#worship>
jelentem hsz-em irasa kozben erdekes (:D) modon a fájberpóver 30-as csomagom maximalisan ki van hasznalva savszel ugyileg hotfile altal <#vigyor5>#vigyor5>
fakkkju forroakta!!!44négy csucsidoben kerem szepen a maxi speedet :D
"conf t" <#nyes>#nyes>
Ez igy most nekem ujdonsag volt a ciscos tanfolyam utan :)))
komolyra forditva a szot:
mivel nem tudok(tudtam*) mihez hozzahasonlitani, nincs sem digis*, sem most zsebbol elohuzhato dsl-es ismim (tudom irjak a celforumokra) ezert arra gyanakodtam eddig, hogy a kedves szolgaltatonk szur engem... mivel khmmm szoktam tolteni blu-ray demokat(<#zavart1>#zavart1>) a hotfilerol :]
*Kozben megkerdeztem regi jo cimboramat, hogy ugyan mar tesztelje le a hotfilet(odaadtam az accountot) es neki is gagyi sebeseggel jon! tehat akkor marad a hotfile fail!
Lehet szûrni IP-címre/-címtartományra is. ;) De egyébként az általad említett orosz proxyszerver használatával elért nagyobb sebesség (illetve a "nincs több slot Magyarországra") arra enged következtetni, hogy terhelt a szerver vagy az útvonal.
Mivel a Hotfile és eaz egyéb letöltés is a 80-as porton jön amit nem szûrhet mert az a normál http port, tehát az internet portja.
A sebességet mindig a leglasabb szakasz fogja meghatározni! <#wave>#wave>
Egyébként a Hotfile nem tudja tartani a sebességet amikor le van terhelve, így valószínûleg nem júpiszi korlát van hanem kicsi a sávszéle a kiszolgálónak. <#falbav>#falbav>
Mert éjszakára nekem is belassul 100 k max-ra.
Viszont amikor ruszki ip-vel töltök akkor sokszor hozza a 300 k-t.
Lehet, hogy itHUN-rõl túlságosan nagy a letöltés a Hotfile-ról és ezért lassul be?
Mert más környezõ országok ip-jével nagyrészben a standard Hotfile is tép lefele 220-300 k-val.
Ha korlátozna akkor semmikor sem tudnék gyorsabban tölteni. Erre a depositfiles a legjobb szemléltetõ, amikor este már nem enged letölteni, mert azt írja, hogy nincs több slot-ja az adott országra(Magyarországra). Viszont ha ip-t váltok más országra akkor legtöbbször engedi a letöltést. <#taps>#taps>
Nagyon gondolkozom, hogy valtok filesonicra... milyen jo indokkal tudnam a maradek penzemet visszakerni hotfile-tol??? mar kuldtem nekik egy reklamalo levelet, keppel igazolva, hogy nagyon lassu a letoltes... az o" altaluk preferalt teszt oldalrol (max), speedtest (szinten csutka maxi) es egyeb kepekkel... de nem valaszoltak... kicsit aggaszto :(
Ha az X7-et ki akarod próbálni akkor ha gondolod adok egy X7-es linket( privátban kérd légyszi) és arról szinte mindig 1,5-2,2 Mbyte/sec-el jön lefele a cucc. Ha onnan sem jön nagy sebességgel akkor valami bibentyû van a környékeden a nettel!