UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mind1, belefért a keretbe. Eddig.
precision
ha nem volt rá szükséged, miért nem mondtad le a szolgáltatást?

Bazinga!

Miért is? Reseteltem, majd automatikusan frissítette, kikapcsoltam 2* is, minden adóra azt írta, hogy nincs elõfizetés, de a m2 az ment... majd a csaj miközben beszéltünk úgy frissítette, és utána lett jó. Ja, én a hatalmas lúzer ezért a mocsok szolgáltatásért fizetek havi 6e pénzt, úgy, hogy félévente egyszer bekapcsolom, akkor se jó. Ebben igazad van.
Mike at home
bocs, de ebben az esetben te voltál a lúzer

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tegnap fél év után gondoltam megnézem mi megy a tv-ben, beizzítottam digitális dekódert(áramtalanítva volt eddig), erre azt írta, hogy nincs elõfizetésem. Egy órát szaroztam vele, majd felhívtam a ügyfélszolgálatot, ahol 30 percet vártam(kb 1000 forint), majd a ügykezelõ valami frissítést küldött a gépre, és attól jó lett. Kell a fenének ez a digitális szar, úgy mondom le mint huzat. Analógot sem tudok nézni, mert nincs ilyen bemenet a tv-n, de nem is baj.
KranaZoli
Me too. :)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
yep, akkor te a másik oldalon vagy :)

Met
Van ott olyan? Apeh van itt a kertészbe.
Én a Fészeknél lakok :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fabio Capello
lol. Mindenki zenész? :D

Én a vám és adóhivatal felé vagyok, a körúttól a Hõsök tere felé :]

Met
A kõrút melyik felén laksz?

KranaZoli
Ez a Te utcád?! :) Fabio is vmerre erre felé lakik, ha jól tudom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Met
Nem mondod, hogy itt laksz az utcámban<#ijedt>

Fabio Capello
Nálam a netlagg jellemzõ (torrentezõk?), simán megy a net, majd egy-két másodpercre kiakad a net, a pingem 999 lesz/kidob a szerver, de ts-en pl. végig benn maradok, csak engem nem hallanak abban a kis idõszakban. :/

bardocz
Mi a halál van az upc-vel mostanában? Utóbbi hetekben többet szakadt meg a net, mint az elmúlt nem is tudom hány évben. Folyamatosan nyomhatom a modem meg router újraindítást, aztán van, hogy az sem segít. Most is olyan kibaszott lassan tölt be minden, márha betölt.
gduck
Nincs itt semmi probléma, ipv6 címeket lehet hasznáni nyugodtan, az ipv6 háló felé simán kommunikál az ipv4-es hálózat felé meg kell egy eszköz ami megcsinálja a "címfordítást" (pl. NAT-ol).

Majd szép lassan cserélõdnek a dolgok, pontosan így ahogy mondod: lassan <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Lammer
(nem olvastam el a czikket, de mire ipv6 migralasa befejezodik, lehet "lejar a szemelyim" :D jah az lejart... jogsival azonositom magam mindenhol :DDD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
komolyra forditva a szot valahol a poenod mogott van a megoldas... nem kell minden szir-szar bokornak egyeni ip cimet adni... biztos meg lehet oldani, hogy egy vallalat csak 1-2 ip cimmel rendelkezzen(tudom van ahol igy van, de voltam olyan cegnel ahol tok feleslegesen volt egy range kiadva/megveve, r-go pazarlas)... befele meg ott az elosztas lehetosege belso ip cimre...

sznorbi2
Majd 1 IP-t ketten használunk közösen, ok? De akkor a havi díjat is felezzük. <#zavart1>

Antivirus - To protect and to serve

Nem gyenge <#eplus2><#eplus2>

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

ReTeK
haverom is hasonlóan járt, kiderült hogy a router miatt ugrált nulla és max. érték között az átvitel, k*csög szolgáltató is mindig ezzel jön aztán most véletlenül igazuk lett :-)

Mike at home
ok, holnapra hozzad :D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bertino
2t is.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mike at home
örülök, hogy örülsz :D
veszel nekem új routert?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mike at home
no nem a upc volt a ludas, hanem a router fingott ki

Mike at home
dupla? 10-ed akció
azt éljük most
30-50k, pár napig jó, aztán megint 30-50k

Gery85
30asra nem is volt dupla akció,csak a 15re és a 60asra

ReTeK
a duplázós akció látom most már csak fiber 60-ra érvényes (jan.31 volt az elõzõ akció vége)
ismerõsöm még a múlt héten fájber 30 netre váltott arra még érvényes a dupla vagy nem <#conf>

Mike at home
ma megint kibaszott lassú

íme <#wave><#taps>

szintúgy, Debrecen full minden, csoda hogy nem ég le a winyó<#nevetes1>

KranaZoli
Nincs. VII. ker. Dob street. <#alien>

sznorbi2
Debrecenben csak a szokásos!
Semmi gond a nettel, folyamatos a kapcsolat. <#worship>

Fabio Capello
Valakinek van most olyan gondja, hogy kb 4-5 percenként eldurran a net 1-2 percre?

Lammer
nah csak en vagyok ilyen koczka, hogy barat szulinapja utan enyhe kedelyes allapotban nekiallok tesztelni? :Ð

jelentem hsz-em irasa kozben erdekes (:D) modon a fájberpóver 30-as csomagom maximalisan ki van hasznalva savszel ugyileg hotfile altal <#vigyor5>

fakkkju forroakta!!!44négy csucsidoben kerem szepen a maxi speedet :D

Lammer
'oszt benne vagyunk a privilegizalt exec modban, vagy nem? <#idiota>

gduck
"Ez igy most nekem ujdonsag volt a ciscos tanfolyam utan :)))"

"conf t" <#nyes>

Lammer
(blu-ray-> igen a truehd szekciobol ^^)

Lammer
koszonom szepen sracok a "segitseget" :)

Ez igy most nekem ujdonsag volt a ciscos tanfolyam utan :)))

komolyra forditva a szot:

mivel nem tudok(tudtam*) mihez hozzahasonlitani, nincs sem digis*, sem most zsebbol elohuzhato dsl-es ismim (tudom irjak a celforumokra) ezert arra gyanakodtam eddig, hogy a kedves szolgaltatonk szur engem... mivel khmmm szoktam tolteni blu-ray demokat(<#zavart1>) a hotfilerol :]

*Kozben megkerdeztem regi jo cimboramat, hogy ugyan mar tesztelje le a hotfilet(odaadtam az accountot) es neki is gagyi sebeseggel jon! tehat akkor marad a hotfile fail!

Dj Faustus
"A szolgáltató honnan tudja, hogogy mit szûrjön, ha a normál 80-as porton jön a letöltés?"
Lehet szûrni IP-címre/-címtartományra is. ;) De egyébként az általad említett orosz proxyszerver használatával elért nagyobb sebesség (illetve a "nincs több slot Magyarországra") arra enged következtetni, hogy terhelt a szerver vagy az útvonal.

sznorbi2
Fogadjunk, hogy az X7-rõl most is 1,5 Mb-vel jön lefele a cucc és a Hotfile-ról meg még 200 k-val sem! A szolgáltató honnan tudja, hogogy mit szûrjön, ha a normál 80-as porton jön a letöltés?
Mivel a Hotfile és eaz egyéb letöltés is a 80-as porton jön amit nem szûrhet mert az a normál http port, tehát az internet portja.

gduck
Mert ugye ha a A-ból B-be szeretnétek eljutni autóval, hiába van soksávos út, ha dugó van! Na pont ilyen az Internet is!

A sebességet mindig a leglasabb szakasz fogja meghatározni! <#wave>

el vagy átkozva
Lammer
erdekes modon most megint max 200 Kbytes/sec a hotfile premium... de erdekes... <#falbav>

Lammer
En erre gondoltam, de amikor konstans jo a delelott/kora delutan a toltes hotfilerol... mint irtam vissza priviben a premiumom jon majdnem csutkan... akkor ez ember elgondolkozik, hogy igen csak priorizal a tisztelt szolgaltato... na de ennyire? <#szomoru2>

sznorbi2
Ment vissza is a privi.
Egyébként a Hotfile nem tudja tartani a sebességet amikor le van terhelve, így valószínûleg nem júpiszi korlát van hanem kicsi a sávszéle a kiszolgálónak. <#falbav>
Mert éjszakára nekem is belassul 100 k max-ra.
Viszont amikor ruszki ip-vel töltök akkor sokszor hozza a 300 k-t.
Lehet, hogy itHUN-rõl túlságosan nagy a letöltés a Hotfile-ról és ezért lassul be?
Mert más környezõ országok ip-jével nagyrészben a standard Hotfile is tép lefele 220-300 k-val.
Ha korlátozna akkor semmikor sem tudnék gyorsabban tölteni. Erre a depositfiles a legjobb szemléltetõ, amikor este már nem enged letölteni, mert azt írja, hogy nincs több slot-ja az adott országra(Magyarországra). Viszont ha ip-t váltok más országra akkor legtöbbször engedi a letöltést. <#taps>

Lammer
(nah szoval 1 nagy kepet kuldtem nekik amin tobb tesztoldal igazol, hogy nem az ISP gatol... gimppel montazsolva es nem a trendy ps-al :P)

Lammer
Irtam privatot :)

Nagyon gondolkozom, hogy valtok filesonicra... milyen jo indokkal tudnam a maradek penzemet visszakerni hotfile-tol??? mar kuldtem nekik egy reklamalo levelet, keppel igazolva, hogy nagyon lassu a letoltes... az o" altaluk preferalt teszt oldalrol (max), speedtest (szinten csutka maxi) es egyeb kepekkel... de nem valaszoltak... kicsit aggaszto :(

sznorbi2
Nekem csak estére lassul be fõleg a Hotfile, de a Filesonic vagy az X7 a legtöbbször szinte állandóan nagyobb sebességgel jön.
Ha az X7-et ki akarod próbálni akkor ha gondolod adok egy X7-es linket( privátban kérd légyszi) és arról szinte mindig 1,5-2,2 Mbyte/sec-el jön lefele a cucc. Ha onnan sem jön nagy sebességgel akkor valami bibentyû van a környékeden a nettel!

Lammer
nekem meg a premium tovabbra is max 300K-val jon tobb szalon is... most ez hotfile vagy UPC korlatozas? :C